...σας γουσταρω ρε Πανθρακοτομαρα.................ρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμπλεεεε και το αλογακι την Τεταρτη........να το στειλουμε πισω πεταλωμενο.....
Τσεκαρε κανεις αν τραυματιστηκε ο Μπαλου?'Η ηταν απλα αλλαγη τακτικης?
Ο Μπαλου τη στιγμη της αλλαγης του περπαταγε κανονικα. Σχεδον ετρεχε. Το ξερω γιατι παρατησα το ματς και τον εβλεπα. Επαθε κραμπα,ζητησε κι ο ιδιος την αλλαγη,οπως και εγινε.
Ετσι που τον ειδα μου εδωσε την εντυπωση οτι θα μπορουσε να ξαναμπει,ομως ο Σαββας δεν ηθελε να ρισκαρει προφανως.
Η ήττα από τον Πλατανιά δημιούργησε βαρύ κλίμα στη θεσσαλική ομάδα και αυτό φαινόταν στην προπόνηση της Δευτέρας (23/01). Οι «βυσσινί» γνωρίζουν, πάντως, ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να μείνουν στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής, καθώς την Τετάρτη (25/01) θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στην Κομοτηνή.
Σημειώνεται ότι ο Πανθρακικός μετρά έξι νίκες και ισάριθμα ματς στο γήπεδό του και η αποστολή της ΑΕΛ μόνο εύκολη δεν θα είναι. Ο τεχνικός Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από την πλευρά του εκτός του τιμωρημένου Ααράμπ δεν υπολογίζει και στον πρώτο σκόρερ, Τσιμπάμπα που έχει δηλωθεί να απουσιάσει. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Χατζής, καθώς παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (23/01) στον στρατό. Αντίθετα, υπολογίζεται ο Γκονζάλες που ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Όπως ανακοίνωσε η «βυσσινί» ΠΑΕ, για τον αγώνα της Τετάρτης (25/01, 18:00), θα βρίσκεται στη διάθεση των φίλων της θεσσαλικής ομάδας η Θύρα 6 του γηπέδου της Κομοτηνής. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το αντίστοιχο εκδοτήριο στην τιμή των 15 ευρώ. Onsports
....λες ναχουμε και μουσαφιρηδες μεσοβδομαδα ?....αν πηγαινανε καλα,θα ροβολαγαν προς τα πανω πολλοι απο αυτους.....τωρα καμμια πενηνταρα πυροβολημενοι,μπορει να ακολουθησουν....................
....δυσκολο ματς....για την ΑΕΛ που θα κυνηγησει το τριποντο αλλα και για μας.... και λογω της κακης παραδοσης που εχουμε στο ΔΑΚ μ αυτους..................συγκεντρωση μεγαλη χρειαζεται και λιγη παραπανω προσοχη στα τελειωματα..................
Κάτι δεν μου κάθετε καλά εδώ. Δεν θα παίξει ο Ααράμπ (ο καλύτερος τους παίχτης!!) και δηλώσανε και τον Τσιουάουα-Τσιμπάμπα για αυτόν τον αγώνα!!!!!! να μην παίξει... και ποιός θα αντέξει το πρέσινγκ που θα τους κάνουμε? ο τσίπης!!!!! ΥΓ σήμερα το όνομα του έπαιξε και στην ερα σπορ....
Ο Τσιμπαμπα (πρωτος σκορερ της φετινης ΑΕΛ μην το ξεχναμε...) δηλωθηκε να εκτισει ποινη μιας αγωνιστικης στο παιχνιδι του ΔΑΚ,εδω και περιπου εικοσι μερες.
Για την ακριβεια,πριν απο τα παιχνιδια της 10ης αγωνιστικης που εγινε στις 8 τρεχοντος.
Απο τα ματσακια ΑΕΛ-Διαγορας,Καλλονη-ΑΕΛ,ΑΕΛ-Πλατανιας και Πανθρακικος-ΑΕΛ,οι ιθυνοντες της λαρισινης ομαδας διαλεξαν το τελευταιο.
Εμενα μου το ειπε φιλος μου λαρισαιος στο τηλεφωνο,αμεσως μετα το 4-0 επι του Βυζαντα. Μεχρι τοτε δεν ειχα ιδεα (δεν παρακολουθω και σε καθημερινη βαση το ρεπορταζ της Λαρισας) και ομολογω οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο.
Και πολυ περισσοτερο,οταν προσπαθησε να μου το αιτιολογησει.
"Σ' αυτο το ματσακι,δεν ειμαστε φαβορι,καλο ειναι και το χιναρι,προεχει να ειναι κομπλε η αμυνα. Σαιτας μπροστα κι οτι πετυχει. Στα υπολοιπα ματσακια ειναι πιο χρησιμος ο Τσιμπαμπα,αφου εμεις πρεπει να δημιουργησουμε..."
Αυτα μου ειπε,αυτα σας λεω.
Ετσι μας βλεπουν πλεον ολοι τους (εκτος απο καποιους που ακομα νομιζουν οτι η ομαδα τους ειναι πρωταθλητρια Ελλαδος,ζουν δηλαδη στο 1988...) και καλα θα κανουμε να το παρουμε αποφαση κι εμεις,οσοι τουλαχιστον απο μας δεν το εχουμε ακομα παρει.
Τωρα αν αυτο ειναι καλο η κακο,θα δειξει μεθαυριο.
Για τον λόγο που έφυγε από την Λάρισα αλλά και για την απόφασή του να προσφύγει στη ΦΙΦΑ, αναφέρθηκε ο Κρις Κόουλμαν με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του και εξήγησε και πως δεν αποχώρησε επειδή προέκυψε η πρόταση της Εθνικής Ουαλίας. "Ημουν στην Ελλάδα έξι μήνες και πληρώθηκα τον πρώτο μήνα και μετά σχεδόν τίποτα. Και ένιωθα τύψεις να κάνω παράπονα, τη στιγμή που μερικοί παίκτες δεν είχαν πληρωθεί για 18 μήνες. Το προσωπικό είχε να πάρει χρήματα από έξι έως οκτώ μήνες και πριν από τα Χριστούγεννα είπα στη διοίκηση ότι δεν μπορώ να εργαστώ με τις υπάρχουσες συνθήκες. Και ότι θέλω να φύγω. Ωστόσο δεν ήθελαν να αποχωρήσω γιατί ήμασταν τρίτοι στη βαθμολογία, πηγαίναμε καλά, αλλά εγώ ήθελα να φύγω. Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγα επειδή προέκυψε η πρόταση από την Εθνική Ουαλίας. Απογοητεύτηκα με τον τρόπο που έφυγα από την Ελλάδα, γιατί οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Και είχα και καλούς παίκτες. Απλά με τον πρόεδρο είχα μεγάλο πρόβλημα. Οταν το θέμα έφτασε στη λύση του συμβολαίου, προέκυψε πρόβλημα κι έτσι καταφεύγω στη FIFA", δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν.
Ξεκαθαρα πηγαινανε για το 0-0....Ελα ομως που στραβωσε η δουλεια με Πλατανια
και Καλλονη
και πλεον ουτε το χιναρι δεν ειμαι σιγουρος αν τους βολευει....Ας προσεχαν....
Την χαριστικη βολη την τεταρτη λοιπον....
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: Πανθρακικός-ΑΕΛ(13η αγωνιστικη) Τρι 24 Ιαν 2012, 3:30 am
Αγωνιστικα τη δεδομενη χρονικη στιγμη δεν χωρα συγκριση,ειμαστε καλυτεροι. Και στο ψυχολογικο κομματι ειμαστε μερα με τη νυχτα με την Λαρισα.
Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι στα 3 τελευταια ματς στο Δακ με την Λαρισα εχουμε τρεις ισαρριθμες ηττες(1 κυπελλου και 2 πρωταθληματος,1-3,0-1 και 1-3 αντιστοιχα)...
Οποτε παμε να σπασουμε και αυτην την γ@μοπαραδοση, και αφου εσπασε το απολυτο στη αμυνα μας στο Δακ την προηγουμενη αγωνιστικη, τωρα ηρθε η σειρα μας να σπασουμε και μεις μια παραδοση.
Και ας ελπισουμε και στο δευτερο γυρο να παρουμε οπως ξερουμε μια ανετη νικη στο εξοχικο μας εκει μεσα.
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
Θέμα: Απ: Πανθρακικός-ΑΕΛ(13η αγωνιστικη) Τρι 24 Ιαν 2012, 8:35 am
αύριο από το πρωί θα βρέχει ο αγώνας θα γίνει υπό συνεχή βροχόπτωση άρα θα είναι χάλια ο αγωνιστικός χώρος και στο τέλος θα γίνει χωράφι
δύσκολα τα πράγματα αύριο .. θέλει παίκτες δυνατούς ο αγώνας
ΥΓ ..... για τους στοιχηματζήδες προτείνω under δαγκωτό ΥΓ2 .... αν δεν υπάρχει μεγαλη προσέλευση ας πάει ο κόσμος της θύρας 2 στη σκεπαστή για να μην γίνει παπί