|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 5:38 pm | |
| Ptolemais,σε μετέφερα στο καφενείο, για να εκφράζεις πιο ελεύθερα τις εικαστικές και καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 5:41 pm | |
| ΠΑΠΑΡΑ-τσι
εσύ τι λες μας τον έστειλε ο Ζαγοράκης τον Paul .... και μας ετοιμάζει τώρα Χρήστο Δημόπουλο ή Νέτο Γκουερίνο ? |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 6:06 pm | |
| Mετά τον Ντούμι και τον Γκουαρντιόλα,ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο. Τον Κούδα θα μας στείλει,να παίρνει προυπηρεσία,να παίζει και σα δεκαρι που και που. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 6:11 pm | |
| - paparazzi έγραψε:
- Mετά τον Ντούμι και τον Γκουαρντιόλα,ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο.
Τον Κούδα θα μας στείλει,να παίρνει προυπηρεσία,να παίζει και σα δεκαρι που και που. ααα...... τόσο πίσω !! |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 6:12 pm | |
| Μια ενδιαφέρουσα άποψη για να γίνει κάποιος GP (Groupo Panthrakistas) Γλιτώνεις από πολλές φασαρίες στο γήπεδο. Αντε Cappo να δω πως θα σε ελέγξουν αν κουβαλάς αναπτήρα. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 6:15 pm | |
| - paparazzi έγραψε:
- Mετά τον Ντούμι και τον Γκουαρντιόλα,ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο.
Τον Κούδα θα μας στείλει,να παίρνει προυπηρεσία,να παίζει και σα δεκαρι που και που. μόνο μην μας στείλουν κανένα με το επώνυμο ΜΑΝΤΕΛΗΣ γιατί δεν θα το αντέξω να τριτώσει το κακό μέσα σε 2 μέρες (μετά την Διευθύντρια Μαντέλη και τον Υπουργό Μαντέλη) |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 6:18 pm | |
| Τα σέβη μου κ.cappo................... paparazzi wrote............... Δεκτα......................................................... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 10:11 pm | |
| ρε τα λιονταρια από τις Σέρρες ...πήραν διπλό μέσα στον ΟΦΗ ...οι φόβοι του Paul αρχίζουν να επιβεβαιώνονται .... του χρόνου θα έχουμε αντίπαλο τον ΟΦΗ .... και τους Γκουεβάρους να μας κάνουν καζούρα αφ' υψηλού.
ΥΓ ... και μαλιστα αυτογκολ του ΟΦΗ (Κων/νιδης) |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 10:54 pm | |
| είπα να καλλωπίσω λίγο την εμφάνισή μου .... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 11:17 pm | |
| Tρενο τα λιονταρια για ανοδο...το γελοιο συστημα των πλει-οφ εφερε τουμπα,τα προγνωστικα και εριξε στο κλαμα τους Ομιλιτες...προσωπικα δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη....δεν θεωρω αυτοσκοπο το ασανσερ,απο κατηγορια σε κατηγορια.....πιστευω περισσοτερο στην δημιουργια μιας σχετικα καλης ομαδας,που να παιζει ομορφο ποδοσφαιρο και να ικανοποιει τον κοσμο που θα την βλεπει........... Αυτο στερηθηκαμε πολλα χρονια και αυτο για μενα θα πρεπει να ειναι το ζητουμενο...τωρα αν αναμεσα σε ολα αυτα,σου κατσει και μια θεση για ανοδο,καλως ναρθει....ειμαστε ακομη πολυ πισω,στο να θεωρουμαστε μια δυνατη επαρχιακη ομαδα...οι φωτοβολιδες των τελευταιων χρονων μονον κροτο κανανε και τιποτε περισσοτερο...εδω καλα καλα δεν εχουμε εκατο ορκισμενους οπαδους στο γηπεδο,παλι φιεστες ονειρευομαστε........που καποια στιγμη θαρθουν......αν δουλεψουμε ομως ολοι...ομαδα και κοσμος. |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 11:22 pm | |
| Φουλ φορμα,φουλ φορμα cappo... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 11:23 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 26 Μάης 2010, 11:25 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Φουλ φορμα,φουλ φορμα cappo...
Σ αποθυμησαμε ρε παλιολαμογιο.....κανε καμμια εκτακτη "εκτοξευση" κατα μερια μας............... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 10:27 am | |
| - cappo έγραψε:
- αν δουλεψουμε ομως ολοι...ομαδα και κοσμος.
όχι ότι δεν συμφωνώ...... αλλά τα λιοντάρια δούλεψαν όλοι μαζί ή υπογείως ? ..... και πάνε να φάνε τον ΟΦΗ στην στροφή |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 11:02 am | |
| - karafatme έγραψε:
- είπα να καλλωπίσω λίγο την εμφάνισή μου ....
Με γειες,με γειες. Bγάλαμε τη στολή βλέπω από την ντουλάπα. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 11:07 am | |
| - paparazzi έγραψε:
Με γειες,με γειες. Bγάλαμε τη στολή βλέπω από την ντουλάπα. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. αφού προέτρεψε και ο ΜΟΝΤΕΖΟΥΜΑ .... όλοι μαζί ..... θα "παίξω" μπάλα μέσα από εδώ από το συλλογικό μας φόρουμ .... για να κάνουμε και ομαδικό παιχνίδι ..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 11:15 am | |
| ετοιμαστείτε για νέα μέτρα από τον ΓΑΠ .... βγήκε νέο κλιπάκι της κυρίας Αλεξανδράτου |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 12:05 pm | |
| Μιας που έκλεισε ο κύκλος των avatar με την τελευταία προσθήκη του Τιμώμενου.Μερικές παρατηρήσεις επί του θέματος. Ο ένας έχει φωτό έναν ζεν πρεμιέ του χόλιγουντ ημίγυμνο και γυμνασμένο, ο άλλος τον Αλ Καπόνε με τριαντάφυλλο στο πέτο,ο άλλος νίντζα μπάτσος που πυροβολεί απ'το καβάλο,ο άλλος έναν κοπριτάκο να κάνει poo μες στα λουλούδια,η άλλη πίσω απ' το γυαλί σε στιγμές έξαψης,ο άλλος ντυμένος έφηβος παίζει κρυφτό σε λαβύρινθο από καθρέπτες,όλο και θα κορδώνεται που και που μπροστά στο είδωλο,ο άλλος με ζουρλομανδύα πράσινο, βλέπω κι έναν asterix,κι μια γλάστρα στην ανάπτυξη. Όλοι αυτοί οι ετερόκλητοι χαρακτήρες εχετε κοινό σημείο αναφοράς τον πανθρακικό.Συμπέρασμα.Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής ψυχολογίας-ψυχιατρικής, θα μπορούσε άνετα να κτίσει διπλωματική εδώ μέσα.Μιλάμε για πολύ ψωμί... Τα σέβη μου. ΥΓ.Περιμένω avatar του Προέδρου.Ένας είναι ο Πρόεδρος(Το Π κεφαλαιο). |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 12:34 pm | |
| αυτή πιστεύω ότι του πάει καλύτερα ΥΓ .... δεν το συζητάω για αυτή ..... ή ..... αυτή |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 1:09 pm | |
| - karafatme έγραψε:
αυτή πιστεύω ότι του πάει καλύτερα
ΥΓ .... δεν το συζητάω για αυτή ..... ή ..... αυτή Kαραφατμέ δεν ξέρω πως μπαίνει στο avatar μου , αλλά είναι καλή και την αποδέχομαι . |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 1:10 pm | |
| Καραφατμέ, θέλω κι εγώ μπαννεράκι... |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 1:19 pm | |
| Kαι γω και γω... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 1:53 pm | |
| πατε στο προφιλ σας
στο ΤΑΒ επιλογες ... κλικαρετε να φαίνεται η υπογραφή σας ΝΑΙ
μετά πατε στο υπογραφή και κανετε copy paste αυτό
[updown}[img}https://i.servimg.com/u/f60/14/80/57/67/panthr16.jpg[/img] [color:81ea=green}[size=24}ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ γιατί είναι MAS QUE UN GRUPPO [/size]ze][/b][/updown]
προσοχή πρέπει να αντικαταστήσετε όπου υπάρχει } με αυτό ] ΥΓ .... για περισσότερα σε προγραμματισμό και λεπτομέρειες με ερωτήσεις |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 1:59 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- karafatme έγραψε:
αυτή πιστεύω ότι του πάει καλύτερα
ΥΓ .... δεν το συζητάω για αυτή ..... ή ..... αυτή
Kαραφατμέ δεν ξέρω πως μπαίνει στο avatar μου , αλλά είναι καλή και την αποδέχομαι . πατάς προφιλ ... πας στο ΤΑΒ αβαταρ .... και κανεις κοπι παστε αυτό {img] http://www.starstore.com/acatalog/plate_gandalf.jpg[/img]κι εσύ αντικατέστησε το πρώτο { με [ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 27 Μάης 2010, 2:15 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
Kαραφατμέ δεν ξέρω πως μπαίνει στο avatar μου , αλλά είναι καλή και την αποδέχομαι . οκ ΠΡΟΕΔΡΕ .... πάντα στις ψηφιακές υπηρεσίες σας (εξ)υπηρέτης |
|
| |
|