Τωρα εξηγουνται ολα........................με τετοια μουτσουνα,που να πλησιασει ανθρωπος ....................πραγματικο C4I.................
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 12:09 am
αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ακόμη και να είχαμε την περσινή συγκομιδή πάλι θα πέφταμε
πέφτει ο Κομποτιακός με 34 βαθμούς ... και μεις περσι ήμασταν σωμένοι 2 αγωνιστικές πριν το τέλος με 33
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 5:52 pm
Αλλά ως εδώ όμως!
Ως εδώ, γιατί δεν θα μείνουμε με κλειστό το στόμα όταν μας ειρωνεύεται και ο κύριος Πανόπουλος. Δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Οχι κύριε Πανόπουλε! Οχι να μιλάτε και εσείς!
Εσείς, ο "Περίεργος" από τις κασέτες που άκουσε όλη η Ελλάδα.
Εσείς που η ομάδα σας έχασε για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο στην έδρα σας από την Ηρακλή των 10 παικτών τον Μάιο του 2007 (όπου ο Ηρακλής ήθελε μόνο νίκη για να σωθεί), ενώ εχθές κάνατε την πρώτη σας εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ίδια ομάδα (ενώ και με ισοπαλία πέφτατε).
Ησασταν ενήμερος; Δεν ήσασταν και την "δουλειά" την έκαναν άλλοι; Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει. Οπως και να' χει όμως είναι κωμικοτραγικό να μας πιάνετε στο στόμα σας. Δείξτε λίγο ταπεινότητα, ασχοληθείτε με την ομάδα σας, συνεχίστε τις προσευχές που είδαμε στην τηλεόραση εχθές, μήπως και κάποιος πιστέψει την αγωνία σας. Πάνω απ' όλα όμως, παρακαλούμε αφήστε μας ήσυχους στα προβλήματά μας".
AΠΟΣΠΑΣΜΑ απο τηνανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 6:29 pm
ptolemais έγραψε:
......συνεχίστε τις προσευχές που είδαμε στην τηλεόραση εχθές, μήπως και κάποιος πιστέψει την αγωνία σας......
"η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή" η γειτόνισσα ..... η Κασσιανή θα συνεχίσει το ίδιο τροπάριο και στην νέα σαρακοστή από Σεπτέμβριο .... θα την πιστέψει κανείς για την μεταμέλεια ... ή θα αρχίσει τις μετάνοιες ... τις βαθιές .... και θα στήνει και θα στήνεται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί? ....
Ο Γιάκομπ χτες βαρούσε πινακίδες .... γιατί το κατάλαβε αργά ..... το ίδιο είχε κάνει κι ο Ρατζίνσκι στα πηγάδια .... ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος ..... χτες μέχρι κι ο Δαλούκας το ήξερε
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 6:34 pm
ένα άλλο που ανοίγει ουσιαστικά την ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (για μας τους κολλημένους με τις τριάρες ) είναι η χτεσινή δήλωση του Paul
την γραφω με κεφαλάια για να την αποστηθίσουμε όλοι και να δούμε πόσο ακόλουθοι είναι όλοι των λεγμένων τους
"ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ" από το sentragoal
....αντε να δούμε αμ έπος αμ έργον ή αμ δε
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 6:37 pm
karafatme έγραψε:
ένα άλλο που ανοίγει ουσιαστικά την ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (για μας τους κολλημένους με τις τριάρες ) είναι η χτεσινή δήλωση του Paul
την γραφω με κεφαλάια για να την αποστηθίσουμε όλοι και να δούμε πόσο ακόλουθοι είναι όλοι των λεγμένων τους
"ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ" από το sentragoal
..............................
Aυτο φοβαμαι ακριβως....................ακομα δεν την ειδαμε την νυφη ,αρχισαμε τις παντρειες................αρκει το πλανο,να μην αποδειχθει...................αεροπλανο
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 6:48 pm
cappo έγραψε:
Aυτο φοβαμαι ακριβως....................ακομα δεν την ειδαμε την νυφη ,αρχισαμε τις παντρειες................αρκει το πλανο,να μην αποδειχθει...................αεροπλανο
έχω παρει ζαντάκ καβάντζα .... αν πέσει πολύ καβουρόσουπα ..... να μην με πειράξει
ΓΕΡΟΛΥΚΕ γερό αντίδοτο για την πολύ καβουρόσουπα έχει??
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 7:52 pm
Μια ειναι η λυση-αντιδοτο αν σου κατσει βαρια η καβουροσουπα... Εγγυημενα αποτελεσματα αποτοξινωσης του πεπτικου συστηματος και ρυθμισης της ομαλης λειτουργιας του εντερου η ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ.
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ 1 Γλάρος Νερό θάλασσας 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση 2 καρότα κομμένα στη μέση 3 πατάτες κομμένες στα τέσσερα 3 κοτσάνια σέλινο με φύλλα 1 κουταλιά της σούπας υδρογονωμένου λίπους διάφορα μυρωδικά λίγο τυρί λίγο πιπέρι αλάτι 8 κουταλιές της σούπας ρύζι 2 αβγά γλάρου 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Ξεκινάμε αυτήν την υπέροχη συνταγή γλαρόσουπας ξεπουπουλιάζοντας το πουλί. Ακρωτηριάζουμε τα άκρα, αφαιρούμε το ράμφος και τα εντόσθια και πλένουμε το γλάρο καλά μέσα και έξω ώστε να φύγει η έντονη ψαρίλα. Τοποθετούμε ευλαβικά το πλι στην μπανιέρα και προσθέτουμε άφθονο θαλασσινό νερό. Αφήνουμε τον γλάρο να επιπλέει για τουλάστιχον 12 ώρες και μετά αλλ'αζουμε νερό. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή τρεις φορές μέχρι να σιτέψει επαρκώς. Μεταφέρουμε το κουφάρι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε περισσότερο θαλάσσιο νερό. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε το πρώτο νερό (για να μη μυρίζει). Ξαναγεμίζουμε με ζεστό θαλάσσιο νερό (που έχουμε ήδη βράσει). Αφήνουμε να πάρει πάλι βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά, αφαιρώντας τον αφρό λίγο-λίγο, τηρώντας πάντα όλες τις προφυλάξεις για την επεξεργασία βιοεπικίνδυνων απόβλητων. Μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για αρκετή ώρα. Όταν μαλακώσει ο γλάρος, αφαιρούμε όλα τα υλικά, αφήνουμε μόνο το ζουμί. Προσθέτουμε το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει για ένα τέταρτο περίπου. Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά γλάρου και το χυμό του λεμονιού, για να γίνει το αβγολέμονο. Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε μια κουτάλα βαθιά μαγειρέματος ζουμί και ανακατεύουμε καλά. Αβγοκόβουμε τη σούπα ρίχνοντας λίγο-λίγο το αβγολέμονο κι ανακατεύοντας γρήγορα, για να μη μας κόψει. Προσθέτουμε αν θέλουμε τα τρυφερά βιοενεργά κρεατάκια του γλάρου, ψιλοκομμένα.
Η σούπα έχει εξαιρετικές υπακτικές ιδιότητες και πρέπει να σερβίρεται πάντα κρύα.
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 8:23 pm
Moνο μη πεσεις πανω σε ανθρωποφαγους γλαρους κι εχουμε αλλα...[img][/img]
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 8:39 pm
ptolemais έγραψε:
Moνο μη πεσεις πανω σε ανθρωποφαγους γλαρους κι εχουμε αλλα...
μμμμμ .... καλή φαίνεται .... το αυγοκόψιμο για να πετύχει ... πάιρνεις λίγο σούπα πρώτα και ρίχνεις μέσα στο "δαρμένο αυγό" για να πάρει σιγά σιγά θερμοκρασία και μετά ... όντως θέλει γρήγορες περιστροφές του ...χωρίς περιστροφές λόγου
δεν ξέρω αν έχεις δει στο Discovery chanel το ultimate survivor ..... έχω πάει πλάκα με το τι τρώεει .... ο γλάρος έιναι gourmet
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 8:45 pm
ptolemais έγραψε:
o kea παω στοιχημα ότι το κοκορέτσι το τσακίζει ... έφαγες κόλλημα με τον τύπο βλέπω
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 8:47 pm
και παϊδάκια τα σακατεύει
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 8:48 pm
φινάλε της Σούπερ Λίγκας. Κάποτε ρώτησαν το Βουγιαντίν Μπόσκοφ αν είναι λογική μια νίκη της Ουντινέζε στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα με 3-2.
Του Αντώνη Καρπετόπουλου
«Είναι συνηθισμένη», είπε ο Σέρβος, «αλλά θα σας παρακαλούσα να κρατήσετε τη μύτη σας, γιατί η μπόχα δεν συνηθίζεται». Δεν είναι οι νίκες αυτών που κινδυνεύουν το θέμα: σε κάθε τουρνουά στο οποίο υπάρχουν βαθμοί κάποιοι στο φινάλε «σκοτώνονται» για να σωθούν και κάποιοι είναι αδιάφοροι και συνήθως χάνουν. Αυτά τα ματς δεν με σκανδαλίζουν –τα θεωρώ μέρος του πρωταθλήματος. Αυτό που βρίσκω χυδαίο είναι το να καθαγιάζεται αυτή η πρακτική από οπαδούς που θεωρούν τις ήττες της ομάδας τους λογικές και υποχρεωτικές, γιατί με αυτές πατσίζονται ( δανεικά: άλλο πράγμα η εικασία ότι κάποιος αδιάφορος θα χάσει κι άλλο η βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί.
Αυτό π.χ. που είδαμε στο Καυτανζόγλειο ήταν εν πολλοίς κατάργηση του ποδοσφαίρου: δεν θυμάμαι φάση που ποδοσφαιριστής (αναφέρομαι στον Παναγιώτη Κονέ) να σκοράρει και να μην πανηγυρίζει, αλλά να σκύβει το κεφάλι λες κι έκανε κάτι λάθος! Αναρωτιέμαι γιατί να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο όταν το αποτέλεσμα είναι γνωστό από πριν: δεν βρίσκω λόγο. Θα αντιδράσουν οι διοικήσεις του Ηρακλή και της ΑΕΛ μετά τις ήττες; Πολύ αμφιβάλλω. Αν ο Παντελή ρίξει κάποιο πρόστιμο, όλο και κάποιος θα θυμηθεί ότι η διοίκηση του χρωστά δύο δόσεις. Οσο για τον Κώστα Πηλαδάκη, πώς να ζητήσει εξηγήσεις από τον Παπακώστα για τη χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που δεν έχουν παίξει ποτέ, όταν πέρυσι η ΑΕΛ νίκησε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη χάρη στο γεγονός ότι οι αδιάφοροι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το ίδιο; Το χειρότερο είναι ότι οι διοικήσεις δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά τα ματς αφήνουν πολύ βαθιές πληγές: στον Ηρακλή π.χ., βλέποντας τη χθεσινή συμπεριφορά της ομάδας, καταλαβαίνεις γιατί θα κινδυνεύει και του χρόνου! Οι παίκτες του έχουν μπει για τα καλά στη λογική ότι παίζουν αποκλειστικά για τη σωτηρία. Πέρυσι σνόμπαραν την 8η θέση, χάνοντας με κάτω τα χέρια (πάλι) στην Ξάνθη, φέτος δεν διεκδίκησαν την 6η, κρίνοντας ότι το πρωτάθλημά τους τελείωσε όταν έφτασαν στη μαθηματική παραμονή. Ο «Γηραιός» φθίνει επικίνδυνα –κρίμα.........................................................
Ε..............και...............και τι εγινε που τα εγραψες ? στ αρχιδια σας και στα αρχιδια μας............και στ αρχιδια ολων οσων ασχολουνται με το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα..........ολοι το ξερουν,ολοι το κανουν,ολοι επωφελουνται απο τις καβαντζες για του χρονου και ολα καλα..........................η υποκρισια ολων ομως,ειναι αυτη που ενοχλει και που βγαζει την μεγαλυτερη βοχα...................συμπερασμα...............πρεπει να ξεχασουμε πια το ποδοσφαιρο σαν αθλημα...................και να το βλεπουμε πια σαν ενα ντιλ..........σου δινω,μου δινεις,θα σου δωσω,μου εδωσε,μου οφειλει,εχω να παιρνω και τα λοιπα............................οι κανονες ειναι αυτοι ακριβως............οποιοι τους αποδεχονται και μιλω για τον κοσμο που περιβαλλει τον χωρο αυτον,τουλαχιστον ας το διασκεδαζει, οσες φορες επισκεπτεται τα γηπεδα σαν θεατης...........οποιαδηποτε αλλη θεωρηση,για το ελληνικο ποδοσφαιρο,κανει κακο στην υγεια...............πολυ κακο.............
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 19 Απρ 2010, 9:03 pm
cappo έγραψε:
Ε..............και...............και τι εγινε που τα εγραψες ? στ αρχιδια σας και στα αρχιδια μας............και στ αρχιδια ολων οσων ασχολουνται με το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα..........ολοι το ξερουν,ολοι το κανουν,ολοι επωφελουνται απο τις καβαντζες για του χρονου και ολα καλα..........................η υποκρισια ολων ομως,ειναι αυτη που ενοχλει και που βγαζει την μεγαλυτερη βοχα...................συμπερασμα...............πρεπει να ξεχασουμε πια το ποδοσφαιρο σαν αθλημα...................και να το βλεπουμε πια σαν ενα ντιλ..........σου δινω,μου δινεις,θα σου δωσω,μου εδωσε,μου οφειλει,εχω να παιρνω και τα λοιπα............................οι κανονες ειναι αυτοι ακριβως............οποιοι τους αποδεχονται και μιλω για τον κοσμο που περιβαλλει τον χωρο αυτον,τουλαχιστον ας το διασκεδαζει, οσες φορες επισκεπτεται τα γηπεδα σαν θεατης...........οποιαδηποτε αλλη θεωρηση,για το ελληνικο ποδοσφαιρο,κανει κακο στην υγεια...............πολυ κακο.............
....cappo κι εμεις περσι χάσαμε από λεβαδειακό και λαρισα εντός ... μπορεί να πεφτουμε γι αυτό .... άλλαξαν φέτος τα κόζια ... και από τον θείο πήγαν στον πατέρα
πέφτουμε εμείς .... λειβαδια πρωτανήψι του θείου ... και τα γιαννενα που έπαιζαν με μερικούς γαυρους στην ενδεκάδα .... ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες του πάτου βρωμάνε "ψαρίλα"....
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 11:10 am
karafatme έγραψε:
ptolemais έγραψε:
μμμμμ .... καλή φαίνεται .... το αυγοκόψιμο για να πετύχει ... πάιρνεις λίγο σούπα πρώτα και ρίχνεις μέσα στο "δαρμένο αυγό" για να πάρει σιγά σιγά θερμοκρασία και μετά ... όντως θέλει γρήγορες περιστροφές του ...χωρίς περιστροφές λόγου
δεν ξέρω αν έχεις δει στο Discovery chanel το ultimate survivor ..... έχω πάει πλάκα με το τι τρώεει .... ο γλάρος έιναι gourmet
Αν με ρωτουσαν ποτέ,ποιον ανθρωπο θελεις να γνωρισεις απ'ολο τον πλανητη,ο Bear Grylls ερχεται πρωτος με διαφορα...ακολουθει η monika belluci αν παμε σε πιο καμπυλωτες εκδοσεις προτυπων...
Η χοληστερινη σου ,μια χαρα ειναι κοντα στα 200...της δικιας μου το κοντερ φετος,εφτασε αισιως τα 318...τελος τα παιδακια...βλεπω τον kea και θελω να τον χλαπακιασω μαζι με το παιδακι... μη ποσταρετε αλλα παιδακια στο φορουμ...ειμεθα σε διαιτα...
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 11:54 am
[img][/img]
"Εγω με την αξια μου κι οχι με ξενες πλατες"χορεψε ο εικονιζομενος στο σαλε το βραδυ της κυριακης... Εχω δακρυσει συνπαθρακες,εχω συγκινηθει,ειμαι ρακος...αυτο το λεβεντοπαιδο απο την καλαματα, με εχει συγκλονισει...
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 1:36 pm
ptolemais έγραψε:
Αν με ρωτουσαν ποτέ,ποιον ανθρωπο θελεις να γνωρισεις απ'ολο τον πλανητη,ο Bear Grylls ερχεται πρωτος με διαφορα...
δεν χάνω επεισόδιο.... προχτές πήγε να βρει κάτι αυγά από γκουγκουχτούρες σε κάτι εγκαταλειμμένα εργοστάσια ..... και όταν τα βρήκε τα έφαγε μαζί με τα τσόφλια .....δεν έδειξε αν είχε και έμβρυο μέσα .... είναι απίστευτος .... ώρες ώρες σκέφτομαι πόσα εμβόλια πρέπει να έχει κάνει για να μην τον πιάνει τίποτα.
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 1:41 pm
ptolemais έγραψε:
δεν άλλαξε ούτε πουκάμισο .... το γούρικό του είναι??? ..... το 3 στο πλάι στο μανίκι που παραπέμπει όμως ??? ... προσπαθώ να βγάλω τη σημειολογία της φωτο και των τηλεοπτικών λήψεων αλλά δεν μου βγαίνει.
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 2:15 pm
karafatme έγραψε:
ptolemais έγραψε:
Αν με ρωτουσαν ποτέ,ποιον ανθρωπο θελεις να γνωρισεις απ'ολο τον πλανητη,ο Bear Grylls ερχεται πρωτος με διαφορα...
δεν χάνω επεισόδιο.... προχτές πήγε να βρει κάτι αυγά από γκουγκουχτούρες σε κάτι εγκαταλειμμένα εργοστάσια ..... και όταν τα βρήκε τα έφαγε μαζί με τα τσόφλια .....δεν έδειξε αν είχε και έμβρυο μέσα .... είναι απίστευτος .... ώρες ώρες σκέφτομαι πόσα εμβόλια πρέπει να έχει κάνει για να μην τον πιάνει τίποτα.
Αντε καλα τα αυγα...η ακροβασια στις σιδεριες με το χαος απο κατω...?
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 6:24 pm
".....Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να απαντήσει η Μπλάκμπερν για το αν θα προχωρήσει ή όχι στην απόκτηση του Ανέστη Αργυρίου......" sport.gr
"Από την άλλη το γαλλικό διαβατήριο του Μπέλεκ δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην αποστολή ενός απαραίτητου εγγράφου σχετικά με το ποινικό μητρώο του νεαρού στις γαλλικές αρχές δεν επιτρέπει την επίσπευση των διαδικασιών. " contra.gr
μέχρι το ΣΚ θα πάρουμε γεύση για την ρευστότητα του καλοκαιριού
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 20 Απρ 2010, 7:15 pm, 2 φορές συνολικά
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 6:31 pm
Εξοργισμένος αποχώρησε από το «Αλκαζάρ» ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος μιλώντας σε… πηγαδάκι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μιλήσω, γιατί αν μιλήσω, θα βάλω φωτιά στο πρωτάθλημα» sportnet.gr
άρχισε να μιλάς .... και θα πάρουν φωτιά πρώτα τα μπατζάκια σου .... σου-βλάκα
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 6:35 pm
σήμερα η ομάδα της UNICEF η δεύτερη ομάδα μου παιζει με την ομάδα της Pirelli .... το μοντερνο ποδόσφαιρο θα χάσει από το πιο μοντερνο ... με >=3 γκολ διαφορά .... παίξτε δηλαδή άνετα το over .... BARCA πρωταθλήτρια σύμπαντος
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 7:24 pm
Παίζει τελικα σήμερα να βρεθούμε στο Κυκλώπειο για να δούμε την Pirelli-UNICEF
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 7:29 pm
andia έγραψε:
Παίζει τελικα σήμερα να βρεθούμε στο Κυκλώπειο για να δούμε την Pirelli-UNICEF
μπα ...
εσύ γιατί ξύνεσαι ?? .. .....
κολλητική τελικά είναι η φαγούρα
YΓ ... σε παρακαλώ άνοιξε ένα φάκελο για το πρωτάθλημα 2010-2011 και χώσε μέσα το ΠΡΟΤΟΙΜΑΣΙΑ κλπ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 20 Απρ 2010, 7:33 pm, 1 φορά
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 20 Απρ 2010, 7:31 pm
αυτά δεν πρέπει να περνάνε στα ψιλά
“Iasmos Park” για χίλιους διακόσιους
Στο μεταξύ, περίπου 1.200-1.300 θέσεις εργασίας, που θα απορροφηθούν σε ποσοστό άνω του 70% από δημότες της περιοχής, προβλέπεται να δημιουργήσει το εμπορικό κέντρο "Iasmos Park", ύψους επένδυσης 50-55 εκατ. ευρώ, που η εταιρία διαχείρισης ακινήτων “Vita Development" σχεδιάζει να δημιουργήσει στον Ιασμο Κομοτηνής.
Το εμπορικό πάρκο αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο από τα τρία, καθώς προβλέπεται να αναπτυχθεί σε περίπου 60.000 τετραγωνικά μέτρα, σε έκταση 320 στρεμμάτων. Μεταξύ των καταστημάτων, που αναμένεται να στεγαστούν στο κέντρο, περιλαμβάνεται -σύμφωνα με πληροφορίες- και κατάστημα επίπλων ΙΚΕΑ._