|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 5:39 pm | |
| Θα πάει κανείς στο τουρνουά? |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 5:58 pm | |
| - paparazzi έγραψε:
- Καλημέρα και από μένα.Σας παρακολουθώ από την αρχή και είπα να
βγάλω κωδικό τώρα που το κάνατε κλειστό.Είστε αναποσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας μου και της ενημέρωσης μου για τον πανθρακικό. Η φωτογραφία είναι το χόμπυ μου,ο Τάζιο Σεκιαρόλι το πρότυπο μου. Θα σχολιάζω που και που την επικαιρότητά σας με φωτογραφίες, μιας και παρατηρώ οτι σας αρέσει το φωτορεπορτάζ και δέχεστε την πλάκα. welcome to the club .... welcome to hell πάσχουμε λίγο σε live φωτογραφικό υλικό είναι αλήθεια .... συνέχεια κάνουμε κλοπυ παστε από το διαδίκτυο .... γι αυτό η συμβολή σου πιστεύω ότι θα είναι ουσιώδης ..... κλειστό φόρουμ δεν είμαστε .... για να ακριβολογήσουμε είμαστε convertible ή καλύτερα coupe cabriolet ...... όποτε θέλουμε ανοίγει όποτε θέλουμε κλεινει πατώντας το "κουμπί" της συγκέντρωσης απόψεων .... υποτασσόμενοι στην πλειοψηφία..... καλή διαμονή .... κάτι σαν αυτή την BMW |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| |
| |
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 7:43 pm | |
| Kατ'αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι μπαίνω σα φίλος. Κατα δεύτερο προσωπικές φωτογραφίες δεν τις δημοσιεύω ποτέ τζάμπα.Το τζάμπα πέθανε.Έχω όμως άπειρο αρχείο από το διαδίκτυο που όταν συντρέχει λόγος,κυρίως για τζερτζελέ,θα τις δημοσιεύω. Κατά τρίτον,ΑΦΜ και κινητό προς το παρών ούτε με σφαίρες.Αν σε τρώει όμως να μάθεις το ΑΦΜ άλλου κωδικού,μπορώ να σου στείλω τα 6 πρώτα ψηφία. Αν θέλει και ο ίδιος ας σου στείλει τα αλλα 3 για να τσεκάρεις αν είναι λευκός ή μαύρος.Λοττο είναι αυτό, δεν ξέρεις,μπορεί να πέσω και μέσα. |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 8:19 pm | |
| Καλά βρε μην αρπάζεσε. Και εδώ φίλους συμπάθρακες θα βρείς και ελπίζω σύντομα να σε δούμε και στην σπηλιά μας. Απλά τυγχάνει όλοι (πλην του Λακεδαιμόνα Καραφατμέ ) να είμαστε γνωστοί. ( και μη εξαιρετέοι). |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 9:55 pm | |
| - kabano έγραψε:
....πλην του Λακεδαιμόνα Καραφατμέ...... Τί θέλει να πει ο ποιητής με τον όρο "Λακεδαιμόνα" ??? 1. Lake - daemon 2. λακέ - δαίμονα 3. Λακεδαίμων (του Λακεδαίμονος ή του Λακεδαίμονα) προτιμώ το 1 ..... σαν στοιχειό .... σαν αερικό .... δαίμων της λίμνης που ταράσσει τα γαλήνια νερά της ενίοτε του "καπνίσει" ΥΓ μια που το έφερε η κουβέντα περί του ονόματος καραφατμέ ..... πλέον είμαι η πρώτη και καλύτερη αναφορά του google στο λήμμα "καραφατμε" ή "karafatme" .... πάει ο καημένος ο αγρότης να διαβάσει για το πως θα καταπολεμήσει την καραφατμέ στο χωράφι του το βάζει στο google και διαβάζει για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ .... πλήρης αποπροσανατολισμός |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 10:00 pm | |
| ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ , ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ
Μ έχεις γ*Μ^%# & με την γραμματική. Θα αρχίσω φροντιστήρια με την gringa |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 10:07 pm | |
| - kabano έγραψε:
- ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ , ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ
Μ έχεις γ*Μ^%# & με την γραμματική. Θα αρχίσω φροντιστήρια με την gringa θερινά εντατικά |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 10:22 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 10:36 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Karafatme είναι πολύ δύσκολο αυτό που μου πρότεινες αφού, μετά πάντα θέλω να κάνω ένα τσιγάρο
a martini before .... and a cigarette after ......το λέει και το αγγλικό μασάλι |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 20 Μάης 2010, 11:05 am | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 20 Μάης 2010, 11:17 am | |
| Kαλως τονα κι ας αργησε.....Παλι καλα που την εχεις ντυμενη.... |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 20 Μάης 2010, 11:24 am | |
| Αφιερωμένη σε σένα λαμόγιο.Αυτό δεν είναι γυμνό,είναι τέχνη. Sorry gringababy,αλλά η επικαιρότητα είχε martini.Απλά πρόσθεσα λίγη τέχνη. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 20 Μάης 2010, 11:49 am | |
| |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 20 Μάης 2010, 10:33 pm | |
| - paparazzi έγραψε:
- Καλημέρα και από μένα.Σας παρακολουθώ από την αρχή και είπα να
βγάλω κωδικό τώρα που το κάνατε κλειστό.Είστε αναποσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας μου και της ενημέρωσης μου για τον πανθρακικό. Η φωτογραφία είναι το χόμπυ μου,ο Τάζιο Σεκιαρόλι το πρότυπο μου. Θα σχολιάζω που και που την επικαιρότητά σας με φωτογραφίες, μιας και παρατηρώ οτι σας αρέσει το φωτορεπορτάζ και δέχεστε την πλάκα. Γειά σου και απο εμένα άργησα σε καλωσορίζω και εγώ λίγο καθυστερημένα λόγω πολλών υποχρεώσεων επαγγελματικών και με τις ρυθμίσεις του Φόρουμ που κάνω αυτές τις ημέρες. Υ.Γ. Εκτός απο Α.Φ.Μ. που είπε ο Kabano στείλε και κάτι δικό σου για να έχουμε στην νέα τράπεζα DNA για τα μέλη που δημιουργούμε (δεν δεχόμαστε σπέρμα εσώρουχα και μηνύσεις). |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 7:51 am | |
| ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους φέρουν στην κανονική τους ζωή το όνομα ΚΩΣΤΑΣ ή ΕΛΕΝΗ .... |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 11:28 am | |
| Πάρε προς το παρόν δείγμα DNA από τον εθνικό μας μαιντανό και φύλαξέ το ως κόρη οφθαλμού(συλλεκτικό δείγμα).Προς τα κει πάει το ανθρώπινο γονιδίωμα,σε μερικές δεκαετίες θα γεμίσουμε φρούτα και λαχανικά αυτού του είδους. [img:18e8] https://panthraxclub.forumgreek.com/forum-f4/[/img] |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 11:51 am | |
| Κανένα σχόλιο για την Dida δεν είδα.Σας κόπηκε η ανάσα,έτσι? Α πα πα πα που λέει ο ptolemais,που έγραψε για τον cappo. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 11:56 am | |
| Aσε τα σαπια paparazzi,και λεγε ποιος εισαι... Πολυ οικειος μου φαινεσαι... |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 12:08 pm | |
| Είμαι απλά φανατικός αναγνώστης σας εξ ου και η οικειότης. Αυτά για σήμερα,τα λέμε σε λίγες μέρες. υγ.Πολύς ντόρος γίνεται για Μπέλεκ,αλλά προσωπικά, βλέπω ελληνική ομάδα στην άκρη του τούνελ.Την άλλη βδομάδα,θα σας πω και προς τα που κλίνω.Τα σέβη μου. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 1:52 pm | |
| - paparazzi έγραψε:
- Κανένα σχόλιο για την Dida δεν είδα.Σας κόπηκε η ανάσα,έτσι?
Α πα πα πα που λέει ο ptolemais,που έγραψε για τον cappo. βασικά είπα στον admin να σου στείλει μια κίτρινη κάρτα για να μάθεις ότι μας διαβάζουν μικρά παιδιά και απονήρευτα ..... δεν ξέρω τι έκανε ..... πάντως σε καλωσορίζω ακόμη μια φορά ΥΓ να ξέρεις ότι στους όρους του φόρουμ την κόκκινη κάρτα την παίρνεις μετά από 365 κίτρινες |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 2:17 pm | |
| Καλέ... Πού είναι το topic μου, ΟΕΟ?
Πάνω που ήμουν έτοιμη να σας γράψω καμιά συνταγή με μεζεδάκια, να τρώτε καθώς θα βλέπετε Μουντιάλ...
Με στείλανε που με στείλανε στην κουζίνα μου από δίπλα, είπα να ανταποκριθώ στο ρόλο μου! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 2:40 pm | |
| στον ΚΑΦΕΝΕ πάντως κάνουν μεζεδάκια
αν δεν μπορείς να ανοίξεις ΤΟΠΙΚ .... ευχαρίστως να σου κάνω θυρανοίξια
ΥΓ .... προφανώς ο admin την έκανε την ζημιά στο τόπικ "σου" |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 3:04 pm | |
| Ναι... Θα ετοιμάσω αν είναι τον τσελεμεντέ μου και θα τον ποστάρω. Αν δεν καταφέρω να ανοίξω topic, θα σου χτυπήσω! thanx darling! |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 21 Μάης 2010, 3:06 pm | |
| έλα, γράψτε λάθος. Εδώ είναι το topic "μου". Απλά μετακινήθηκε λιγάκι, και ένεκα που είμαι και στραβάδι, δε μπορούσα να το βρω! false alarm! |
|
| |
|