|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 17 Μάης 2010, 9:01 pm | |
| - kabano έγραψε:
- andia έγραψε:
- παίζει κανά ποτό στη λέσχη σήμερα;
καμμια δοκιμαστική κατάληψη;
Μπορεί να είμαστε αλήτες αλλά έχουμε και οικογενειακές υποχρεώσεις. Κανόνισετο για άλλη μερα από πιο νωρίς για να βρεθούμε. Να έρθει και καμία ginga
cappoτα λάθη για τους ανθρώπους είναι. sorry Διορθωσε ομως ακομη ενα λαθος....το "τα", ξεχωριστα απο το cappo......γιατι αλλιως,τι να τα κανω και χιλια sorry ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Δευ 17 Μάης 2010, 9:04 pm, 1 φορά |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 17 Μάης 2010, 9:04 pm | |
| - andia έγραψε:
- Για Αύριο;
Cappo με δύο P αύριο θα είσαι Κομοτηνή; ...... Kαι αυριο, εδω......θα τα πουμε απο κοντα το βραδυ....κανονιστε παρεακι γουστοζικο........................... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 17 Μάης 2010, 10:10 pm | |
| |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 12:23 am | |
| Αύριο τελιώνω 9, οπότε μπορώ να περάσω καμιά βολτίτσα πριν πάω σπίτι. Κανονίστε το αν είναι και κάντε κανένα ποστ από νωρίς να το δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 9:21 am | |
| |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 5:39 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Αύριο τελιώνω 9, οπότε μπορώ να περάσω καμιά βολτίτσα πριν πάω σπίτι. Κανονίστε το αν είναι και κάντε κανένα ποστ από νωρίς να το δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι.
Στις 9.00 θα περάσω και εγώ , θα τηλ και στον Μάκη ΘΔΠ θα έρθεις κι εσύ ; |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 6:44 pm | |
| 20:20 θα πάω ο ΘΔΠ ποιός είναι; |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 7:37 pm | |
| - andia έγραψε:
- 20:20 θα πάω ο ΘΔΠ ποιός είναι;
O Δημοκριτειος Πανεπιστημιος Θρακης... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 7:54 pm | |
| Όταν το αποτέλεσμα μιας δοκιμασίας είναι θετικό, η θεωρητική δευτερογενής πιθανότητα (ΘΔΠ) υπολογίζεται από τον τύπο: pxL ΘΔΠ= --------------------- p(L-1) + 1 όπου p=πρωτογενής πιθανότητα (ή ο επιπολασμός) του x. Ο λόγος δύο ποσοστών (ή πιθανοφανειών) φέρεται ως θετικός λόγος πιθανοφάνειας και συμβολίζεται με το γράμμα L βέβαια το ΘΔΠ ερμηνεύεται σαν Θεσσαλονίκη Δυτικές Περιοχές .... αλλά εκεί μυρίζει καυσαέριο και σμπαοκ που τρέχει στο αίμα τους |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 8:45 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- Όταν το αποτέλεσμα μιας δοκιμασίας είναι θετικό, η θεωρητική δευτερογενής πιθανότητα (ΘΔΠ) υπολογίζεται από τον τύπο:
pxL ΘΔΠ= --------------------- p(L-1) + 1
όπου p=πρωτογενής πιθανότητα (ή ο επιπολασμός) του x. Ο λόγος δύο ποσοστών (ή πιθανοφανειών) φέρεται ως θετικός λόγος πιθανοφάνειας και συμβολίζεται με το γράμμα L κι όμως είναι το πιο εύκολο QUIZ που έβαλα
βέβαια το ΘΔΠ ερμηνεύεται σαν Θεσσαλονίκη Δυτικές Περιοχές .... αλλά εκεί μυρίζει καυσαέριο και σμπαοκ που τρέχει στο αίμα τους |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 8:50 pm | |
| Και για όσους έχουν απορίες για τις Γραμματικές μου γνώσεις τους πληροφορώ ότι δεν είμαι επιπέδου "εκπάλγου καλλονής"αλλά γνωρίσω τουλάχιστον και τα 24 γράμματα. Οk ΘΔΠ; |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 9:09 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Και για όσους έχουν απορίες για τις Γραμματικές μου γνώσεις
τους πληροφορώ ότι δεν είμαι επιπέδου "εκπάλγου καλλονής" αλλά γνωρίσω τουλάχιστον και τα 24 γράμματα. Οk ΘΔΠ; προφανώς το θεωρώ από λάθος (είτε του δαίμονα του πληκτρολογίου είτε του κάλλους του εγκεφάλου) τον αναγραμματισμό της λέξης "έκπα γλος" και όχι "έκπα λγος" προέρχεται από το ρήμα ἐκπλήττω/ἐκπλήσσω που, εκτός από το θέμα πληττ-/πλησσ- έχει και θέμα πλαγ- (π.χ. έχω εκ-πλαγ-εί). Αρχικά η λέξη ήταν ἔκ-πλαγ-λος, αλλά για λόγους απλοποίησης, το πρώτο λ αποβλήθηκε. gringababy ..... εξεπλάγεις?? long time no see dear |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 9:38 pm | |
| - karafatme έγραψε:
προέρχεται από το ρήμα ἐκπλήττω/ἐκπλήσσω που, εκτός από το θέμα πληττ-/πλησσ- έχει και θέμα πλαγ- (π.χ. έχω εκ-πλαγ-εί). Αρχικά η λέξη ήταν ἔκ-πλαγ-λος, αλλά για λόγους απλοποίησης, το πρώτο λ αποβλήθηκε.
gringababy ..... εξεπλάγεις?? long time no see dear Μπα, όχι και τόσο... Τα ελληνικά σου είναι άψογα και το έχεις αποδείξει! I missed you too |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 18 Μάης 2010, 11:42 pm | |
| |
|
| |
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:00 pm | |
| Καλημέρα και από μένα.Σας παρακολουθώ από την αρχή και είπα να βγάλω κωδικό τώρα που το κάνατε κλειστό.Είστε αναποσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας μου και της ενημέρωσης μου για τον πανθρακικό. Η φωτογραφία είναι το χόμπυ μου,ο Τάζιο Σεκιαρόλι το πρότυπο μου. Θα σχολιάζω που και που την επικαιρότητά σας με φωτογραφίες, μιας και παρατηρώ οτι σας αρέσει το φωτορεπορτάζ και δέχεστε την πλάκα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:25 pm | |
| Kαλως ηρθες παπαρατσι,σου ευχομαι μπολικη χαζομαρα και ... πλουσιο φωτορεπορταζ... |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:26 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την paparazzi στις Τετ 19 Μάης 2010, 1:28 pm, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:27 pm | |
| Ξαδερφος του kabano εισαι? |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:30 pm | |
| Αν εννοείς τον Τζέραλντ,όχι, αλλά έχω καμια 1000 φωτό του στο αρχείο μου. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:32 pm | |
| - paparazzi έγραψε:
- Καλημέρα και από μένα.Σας παρακολουθώ από την αρχή και είπα να
βγάλω κωδικό τώρα που το κάνατε κλειστό.Είστε αναποσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας μου και της ενημέρωσης μου για τον πανθρακικό. Η φωτογραφία είναι το χόμπυ μου,ο Τάζιο Σεκιαρόλι το πρότυπο μου. Θα σχολιάζω που και που την επικαιρότητά σας με φωτογραφίες, μιας και παρατηρώ οτι σας αρέσει το φωτορεπορτάζ και δέχεστε την πλάκα. φίλε μου καλέ καλωσήρθες στο φόρουμ των επιτυχημένων. Χρειάζομαι προσωπικά τη βοήθειά σου για τους Προεδρικούς (ένας είμαι ο Πρόεδρος) σαργούς. Ο ταξίαρχος καμπάνο με πρόσβαλλε ο αφοβόθεος για μιά φωτογραφία ενός σαργού σε νεροχύτη. Καλά ποσταρίσματα νάχεις και πάντα Πανθρακικός.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gerolykos στις Τετ 19 Μάης 2010, 1:32 pm, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:32 pm | |
| Εχεις καμια για δειγμα,αντιπροσωπευτικη του star...? |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:37 pm | |
| |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:50 pm | |
| Μάλλον πατάω,λάθος postreplay και μπαίνουν όπου να ναι.Θα το μάθω όμως,είναι θέμα εξοικίωσης ,πιστεύω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 1:54 pm | |
| Mη μου πεις οτι ο τυπος στη φωτο ειναι ο Τζεραλντ με την Τζενιφερ Ανιστον...Παραδεχομαι...γερολυκε πηρες το αιμα σου πισω...τον γκρεμισε τον Τζεραλντ...Κabano, βρες τιποτα σε Μπραντ Πιτ... |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 19 Μάης 2010, 5:28 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kabano στις Τετ 19 Μάης 2010, 10:14 pm, 4 φορές συνολικά |
|
| |
|