|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 7:28 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Έχει δύο μέρες που ψάχνω γκαρσόνι παραγγείλω κάνα ουισκάκι.
Τι σκατά καφενείο είναι αυτό; Θες τη μπαργουμανα απο το θέατρο να σε εξυπηρετήση; |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 7:50 pm | |
| Δυστυχώς στην φάση που είμαι, τις γκαρσόνες τις βλέπω μονάχα........να φέρνουν το ουίσκι. Κάτι σαν να γλύφεις το χωνάκι χωρίς παγωτό δηλαδή. |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 8:15 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Δυστυχώς στην φάση που είμαι, τις γκαρσόνες τις βλέπω μονάχα........να φέρνουν το ουίσκι.
Κάτι σαν να γλύφεις το χωνάκι χωρίς παγωτό δηλαδή. Αυτή σου κάνει; καπνίζει λίγο παραπάνω αλλά εντάξει. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 8:38 pm | |
| Θέλετε λίγο οι μπουνάτσες ,(και τα φαγγρόπουλα) θέλετε λίγο η βαριεμάρα που με δέρνει κανα δυό μέρες τώρα , έχασα την επαφή μου με τα ποσταρίσματα των γνωστών και μη εξαιρετέων συνπανθράκων μας. Λοιπόν , η λέσχη των κυκλώπων θα είναι ανοιχτή αύριο από τις 12,30 και θα κερνάει ούζο σε κάθε Καβαλιώτη που γουστάρει να μας γνωρίσει από κοντά. Μικρό , μεγάλο, οπαδό ή φίλαθλο. Η φιλοξενία των Κομοτηναίων περνάει και από το ποδόσφαιρο, περνάει και από το λέσχη μας. Ναι φίλε μου Τόλη , έχεις απόλυτο δίκαιο όταν λες ότι το ποδόσαιρο είναι γιορτή, όπως και συ καλέ μου ckara όταν παροτρύνεις να μη βρίζουμε όταν υπάρχουν πιτσιρικάδες.
ΥΓ. O μόνος χώρος να βρεθούμε συγκεντρωμένοι όλοι μαζί για την ομάδα μας είναι το ..... διάστημα. Τέλος πάντων ο καθένας από μόνος του μπορεί και ξέρει πως να βοηθήσει αυτό που θεωρεί σημαντικό και χρήζει βοήθειας. Μπορώ και γώ όπως και όλοι σας να αναπτύξω ιδέες μέσω πληκτρολογίου. Στη πράξη όμως είμαστε χαλβάδες. Οι κύκλωπες το μόνο που θέλουν είναι η ομόνοια και η σύμπραξη όλων.Μη πυροβολάτε ελάτε να το κουβεντιάσουμε.
Μια φορά Πανθρακικός για πάντα Πανθρακικός.
Ζήτω το επαρχιακό ποδόσφαιρο |
|
| |
kabano Moderator
| |
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 9:54 pm | |
| |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:08 pm | |
| Δεν ξέρω, θα πάρω βοήθεια του κοινού.
Πάντως έχω γίνει μούσκεμα, με το πάνε έλα στο ποτάμι.
Ερώτηση : τα points τι είναι , γιατί έχω 13; Θα κερδίσω τίποτα ; |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:32 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Δ
Ερώτηση : τα points τι είναι , γιατί έχω 13; Θα κερδίσω τίποτα ; Αμα συμπληρώσεις 100 κερδίζεις την παραπάνω Μπαργουμάνα |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:35 pm | |
| Πέραν τις πλάκας δεν ξερω τι αποσκοπούνε μέσα απο τις ρυθμίσεις της διαχείρησης όταν δημιουργούσα το forum έκανα τικ και σε αυτήν την επιλογή να μπαίνουνε και οι πόντοι ανάλογα με τα post του καθένα. |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:37 pm | |
| - andia έγραψε:
- Πέραν τις πλάκας δεν ξερω τι αποσκοπούνε μέσα απο τις ρυθμίσεις της διαχείρησης όταν δημιουργούσα το forum έκανα τικ και σε αυτήν την επιλογή να μπαίνουνε και οι πόντοι ανάλογα με τα post του καθένα.
ΑΜΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ADMIN ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΥΟ NICK.......[u] |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:41 pm | |
| ΑΜΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ADMIN ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΥΟ NICK.......[u][/quote]
Σωκρατική (μαιευτική) μέθοδος Η μαιευτική ήταν η μέθοδος, η οποία, σε συνδυασμό με τη χρήση της ειρωνείας, αποτελούσε χαρακτηριστικό της σωκρατικής διδασκαλίας. Σύμφωνα με τη μέθοδο αυτή ο Σωκράτης κατά τις συζητήσεις του, προσποιούμενος την πλήρη άγνοια για το θέμα που συζητούσε κάθε φορά, προσπαθούσε μέσα από ερωτήσεις να εκμαιεύσει την αλήθεια από τον συνομιλητή του.
Σου απάντησα πόσο κάνει 10+40 ; |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 11:08 pm | |
| Admin,andia, Αν/ μπορεις να σταματησεις σε παρακαλω τα mail που παιρνω καθε φορα που ποσταρει καποιος εδω μεσα ? ειναι το λιγοτερο ενοχλητικο.Sε παρακαλω πολυ να το τελειωσεις σημερα/Tα φορουμ πολυ καλα κανουν και υπαρχουν(οπως και το δικο σας) αλλα θα πρεπει να επιλεγω εγω εαν θελω να μπω η οχι και οχι να με "στελενεις" εσυ σχεδον υποχρεωτικα.Sε παρακαλω και παλι. Aφου σηκωσατε τον "ΠΡΟΕΔΡΟ" απο τις νιρβανες του,ειστε στην σωστη πλευρα του δρομου/βεβαια η συμβουλη μου ειναι nitro ,αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας. kabano,κελαιδας αγορι μου/ευχομαι να εκπληρωθουν τα "οραματα" σου με τις barwomanes/ Πραγματικα σας καμαρωνω απο το διαστημα,που μπορει καποτε να βρεθουμε συγκεντρωμενοι,οπως λεει και ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ". NEVER IN THE RIGHT ORDER |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 11:23 pm | |
| - cappo έγραψε:
- Admin,andia, Αν/ μπορεις να σταματησεις σε παρακαλω τα mail που παιρνω καθε φορα που ποσταρει καποιος εδω μεσα ? ειναι το λιγοτερο ενοχλητικο.Sε παρακαλω πολυ να το τελειωσεις σημερα/Tα φορουμ πολυ καλα κανουν και υπαρχουν(οπως και το δικο σας) αλλα θα πρεπει να επιλεγω εγω εαν θελω να μπω η οχι και οχι να με "στελενεις" εσυ σχεδον υποχρεωτικα.Sε παρακαλω και παλι.
Aφου σηκωσατε τον "ΠΡΟΕΔΡΟ" απο τις νιρβανες του,ειστε στην σωστη πλευρα του δρομου/βεβαια η συμβουλη μου ειναι nitro ,αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας. kabano,κελαιδας αγορι μου/ευχομαι να εκπληρωθουν τα "οραματα" σου με τις barwomanes/ Πραγματικα σας καμαρωνω απο το διαστημα,που μπορει καποτε να βρεθουμε συγκεντρωμενοι,οπως λεει και ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ".
NEVER IN THE RIGHT ORDER Αυτό νομίζω εξαρτάται απο εσένα απο τις ρυθμίσεις του προφιλ σου Θα το δώ και εγώ μέσα στην διαχείρηση μόλις ξανα μεταλλακθώ σαν admin, βλέπεις βέβαια ότι είμαι ο andia και to admin το χρησιμοποιό μόνο για την διαχείρηση και όχι να κρύβομαι πίσω απο αυτό....... |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 11:42 pm | |
| Εκτος των αλλων,σαν admin ,οφειλεις να διορθωσεις,ταχιστα την ορθογραφια σου/να με συμπαθας για την παρατηρηση,αλλα ετσι πρεπει/και κατι ακομη,τα mail, μου ερχονται στα... καντονεζικα και οπως καταλαβαινεις,δεν εχω υπαρξει ποτε στην ζωη μου,μανδαρινος// |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 27 Φεβ 2010, 11:56 pm | |
| - cappo έγραψε:
- Εκτος των αλλων,σαν admin ,οφειλεις να διορθωσεις,ταχιστα την ορθογραφια σου/να με συμπαθας για την παρατηρηση,αλλα ετσι πρεπει/και κατι ακομη,τα mail, μου ερχονται στα... καντονεζικα και οπως καταλαβαινεις,δεν εχω υπαρξει ποτε στην ζωη μου,μανδαρινος//
Ποιά ορθογραφία εννοείς πες σε παρακαλώ; ΟΚ ειλικρινά ευχαριστώ για την παρατήρηση σου. Σε εμένα έρχονται κανονικά στα Ελληνικά κοίτα παρακάτω πως έρχονται σε εμένα : Γεια σας, Λάβατε αυτό το μήνυμα γιατί παρακολουθείτε την Θ. Ενότητα, "Προτάσεις ιδέες για το φόρουμ μας." στο ΚΥΚΛΩΠΕΣ. Αναρτήθηκε ένα νέο μήνυμα στη Θ. Ενότητα μετά την τελευταία σας επίσκεψη. Ακολουθήστε τον παρακάτω δεσμό για να το διαβάσετε. Δεν θα υπάρξει άλλη ειδοποίηση για αυτήν την ανάρτηση, μέχρι να επισκεφτείτε την Θ. Ενότητα. https://panthraxclub.forumgreek.com/forum-f10/topic-t9.htm#135Εάν δεν επιθυμείτε πλέον, την παρακολούθηση της Θ.Ενότητας επιλέξτε "Παύση παρακολούθησης αυτής της Θ.Ενότητας" στο κάτω τμήμα της σελίδας της Θ.Ενότητας ή πατήστε στον ακόλουθο δεσμό: https://panthraxclub.forumgreek.comtopic-t9.htm?unwatch=topic |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 02 Μαρ 2010, 6:18 pm | |
| Didi Rodríguez - Didac Rodríguez González λένε δοκιμάζεται ..... Ισπανός από Σλάβια Σόφιας .... 25 χρονών από τις ακαδημίες Μπαρτσελόνα, Ρασίγκ Σανταντέρ και Ατλέτικο Μαδρίτης 6 παιχνίδια φέτος 3 ξεκίνησε και έγινε αλλαγή και 3 δεν ξεκίνησε και μπήκε αλλαγή 269 λεπτα μάχιμα με 1 γκολ και μια κίτρινη καρτα Πέρσι δεν επαιξε πουθενά πρόπερσι στην πριμέρα ντιβιζιόν χωρίς λεπτό συμμετοχής στην Ατλετικο Μαδρίτης δεξιοπόδαρος δεξιός μέσος .... έχουμε ήδη δύο Αρσενίεβιτς και ΠΑΠΟΥΛΗ .... ποιος θα φύγει αν έρθει ο Ισπανος?..... ο Paul ξέρει καλύτερα. http://www.transfermarkt.de/de/spieler/29192/didi-rodriguez/profil.html |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 02 Μαρ 2010, 6:42 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- Didi Rodríguez - Didac Rodríguez González
λένετοχής στην Ατλετικο Μαδρίτης
δεξιοπόδαρος δεξιός μέσος .... έχουμε ήδη δύο Αρσενίεβιτς και ΠΑΠΟΥΛΗ .... ποιος θα φύγει αν έρθει ο Ισπανος?..... ο Paul ξέρει καλύτερα.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/29192/didi-rodriguez/profil.html Η ήττα από την Καβάλα αποτέλεσε και... μάθημα για τους παίκτες του Πανθρακικού. Ο Παύλος Δερμιτζάκης την Δευτέρα τους ανέλυσε τα λάθη τους στο συγκεκριμένο ματς και πλέον περιμένει από τους ίδιους στην συνέχεια και τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος να μην τα επαναλάβουν. Στον αγωνιστικό τομέα, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν και πλέον από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αρσενίεβιτς έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και πλέον τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.Ο Αρσενίεβιτς μετά και το νέο πρόβλημα τραυματισμού θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ το ιατρικό τιμ έχει προειδοποιήσει πως υπάρχει πιθανότητα υποτροπής. και τα δύο είναι πρόχειρη επικόληση απο δύο site.. Ποιός θα φύγει ΟΕΟΟ |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 08 Μαρ 2010, 11:58 am | |
| Tι εγινε ρε παιδια,μουχαμπετ,ειχαμε βλεπω τις προηγουμενες μερες... Τελικα,απιστευτα δυσκολο να εισαι φωτογραφος και να προσπαθεις να πιασεις κανα highlight...ειδικα αμα θες να δεις και το ματς...αστα να πανε... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 08 Μαρ 2010, 12:18 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- ...... δυσκολο να εισαι φωτογραφος και να προσπαθεις
να πιασεις κανα highlight...ειδικα αμα θες να δεις και το ματς...αστα να πανε... μουχαμπέτ γιοκ ... παρά μπιιτί σι κιμέ καντάρ είναι πολύ δύσκολο να έχεις το ένα μάτι στο φακό και το άλλο να βλέπει τον αγώνα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 08 Μαρ 2010, 4:13 pm | |
| Βρηκες προσκληση τελικα?Ησουν μεσα? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 08 Μαρ 2010, 4:41 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Βρηκες προσκληση τελικα?Ησουν μεσα?
όχι δεν βρήκα προσκλητήριο ... και φυσικά απροσκλητος δεν παω τούμπα στους μαο μαο |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 09 Μαρ 2010, 3:57 pm | |
| Παίκτης του Πανθρακικού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Βλάσης Καζάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες, στο ραντεβού του 27χρονου επιθετικού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τζελέπη, επετεύχθη προφορική συμφωνία. Έτσι, οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου τις επόμενες εβδομάδες για την επισημοποίηση της συμφωνίας με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του παίκτη. Πάντως, σημαντικό ρόλο στην παραμονή του έμπειρου στράικερ έπαιξε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Καζάκη στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα για την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, εν όψει της νέας σεζόν, οι άνθρωποι της ομάδας της Θράκης εξετάζουν ήδη περιπτώσεις παικτών και προτίθενται να προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση σε καίριες θέσεις, κρατώντας συγχρόνως τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, από τη στιγμή βέβαια που θα χαίρουν εμπιστοσύνης του Παύλου Δερμιτζάκη. http://www.balleto.gr/kazakis_gia_duo_hronia.html |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 09 Μαρ 2010, 4:46 pm | |
| ...... Αυτό που αξίζει να τονισθεί είναι πως για όλα τα ευρήματα από τους ελέγχους θα επιχειρηθεί πλήρης διασταύρωση στοιχείων, η οποία θα φτάσει ακόμη και στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών μετόχων, προπονητών και παικτών, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει διακίνηση μαύρου χρήματος, για το οποίο ο έλεγχος θα επεκταθεί και σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα των ιδιοκτητών και των μετόχων των ΠΑΕ. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να «ξετινάξει» τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι έλεγχοι και στη διοργανώτρια αρχή, αλλά και στην ΕΠΟ. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις ως προς τα συμβόλαια παικτών, στα οποία αναγράφονται πολύ μικρά ποσά. Για την ίδια ομάδα, μάλιστα, είχαν προκύψει και στο παρελθόν επιβαρυντικά στοιχεία, έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα. Γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όχι μόνο των ξένων -κυρίως- παικτών, αλλά και των μελών των οικογενειών τους. Ουσιαστικά, αυτό που σε γενική κατεύθυνση ερευνάται από το πρώην ΣΔΟΕ είναι αν έχει αποδοθεί ο φόρος του 20% επί των αμοιβών παικτών, προπονητών, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα έσοδα από μεταγραφές, τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες και δωρεές μετόχων ή φίλων............ http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=56814 karafatme says: όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν .... μα όλοι κι αν ακούσετε ότι Ξάνθη, Καβάλα, Εγοτέλης, κλπ παρουσιαζουν καθαρούς λογαριασμούς .... είναι σίγουρο ότι πρώτοι αυτοί έχουν τους λερωμένους ..... και τους έφτιαξαν έτσι να μην προκαλούν το σκόπευτρο της εφορίας. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 09 Μαρ 2010, 5:21 pm | |
| ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑΣσύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ και τον φάκελο που σταλθηκε στην ΕΠΟ ..... αρα δύο αυτοί και ακόμη ένας (ΑΕΚ) που χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της στην εφορία ....... => ......και του χρόνου θα είμαστε στα ίδια λημέρια ΥΓ αρκει να μην είμαστε εμείς η μια από τις δύο |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 09 Μαρ 2010, 6:40 pm | |
| Οι περιεργοι στοιχηματισμοι ειναι μια ενδειξη... τις αποδειξεις πως θα βρουν... |
|
| |
|