Το περίφημο και ιστορικό HOTEL-PALLINI της Χαλκιδικής όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από την Διοίκηση του Συγκροτήματος ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ για τη φετινή ΣΑΙΖΟΝ και δεν δέχεται ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!
oh yes .... χασαμε την Ισπανία από πολλές απόψεις (ευτυχώς ήταν μονό χωρις πολλά λεφτά, τα πολλά τα βάζω live για να κάνω και τα απαραίτητα βουντού)
χάλια θάλασσα δεν έχασες και πολλά
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 20 Ιουν 2010, 3:09 pm
Αντε να δουμε ποτε θα βρεξουμε το κολαρακι μας με θαλασσινο νερο... Χειμωνα εβγαλε εδω περα...μονο για τα λουτρα της αριδαιας ειμαστε... Δεν το ριχνει τουλαχιστον λιγακι να πιασουμε και κανα καιμακτσαλαν...
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 20 Ιουν 2010, 8:14 pm
............για τον Πτολεμαιο.... Μηνα,κανε υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος......................
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 20 Ιουν 2010, 11:39 pm
lizy
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 21 Ιουν 2010, 10:59 am
cappo έγραψε:
............για τον Πτολεμαιο.... Μηνα,κανε υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος......................
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ CAPPO ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΤΙ ΖΕΣΤΗ, ΤΙ ΚΡΥΟ, ΤΙ ΒΡΟΧΗ...Η ΤΣΕΠΗ ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΤΕ ΤΑ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ ...ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΕΜΑΘΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ...ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕ Η ΦΑΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΑ............
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 21 Ιουν 2010, 11:03 am
lizy ole...ole...ole......................... ...δεν ηταν και δυσκολο..............
lizy
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 21 Ιουν 2010, 11:14 am
cappo έγραψε:
lizy ole...ole...ole......................... ...δεν ηταν και δυσκολο..............
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ? ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ....Β....ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤ....ΟΥΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ...ΠΟΙΟΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ?
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 21 Ιουν 2010, 11:21 am
lizy έγραψε:
cappo έγραψε:
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ? ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ....Β....ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤ....ΟΥΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ...ΠΟΙΟΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ?
.........
O........... θειος !
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 21 Ιουν 2010, 12:37 pm
Tι εγινε ρε παιδια...?εχουμε τιποτις σε ΒΟΥΛΑΡΑ και ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥΚΟ και δεν το πηραμε χαμπαρι...?Βγηκε κανα καινουριο dvd ή στροφαρω αργα πρωινιατικα και ντε καταλαβαινει...
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 21 Ιουν 2010, 12:47 pm
ptolemais έγραψε:
Tι εγινε ρε παιδια...?εχουμε τιποτις σε ΒΟΥΛΑΡΑ και ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥΚΟ και δεν το πηραμε χαμπαρι...?Βγηκε κανα καινουριο dvd ή στροφαρω αργα πρωινιατικα και ντε καταλαβαινει...