|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 12:01 am | |
| ...και στο σελιδακι μας ρε γκουγκληδες, μνημουνιο μας φορεσατε ?.... ...ακου, κινδυνος προκλησης μη εγκυρης δραστηριοτητας...παρα λιγο θα μας ελεγαν, οτι τους μολυνουμε και με ραδιενεργεια.........τι να κανουμε ομως,δικο τους το μαχαιρι ,δικο τους και το καρπουζι.......και ξεκωλωθηκα να βαραω και να στεκομαι δεκαλεπτα ολοκληρα να μελεταω τις χειρομαντειες και τις μεζονετες που ηθελα να αγορασω................... ...Υ.Γ. ο Φιδης το επνιξε το κουνελι σημερα...κλαρινο σφυριγμενο... και μας επρωξε αυριο,να τα δωσουμε ολα.....ζητειται βαθμος-οι,επειγοντως.....αλλιως θα παρουμε μια τζουρα, απο την υγρασια που εχουν τα υπογεια....... |
|
| |
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 9:23 am | |
| Τελικά σήμερα θα μαζευτούμε στην λέσχη για τον αγώνα??? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 11:22 am | |
| |
|
| |
cappo
| |
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 11:35 am | |
| ...οχι αλλη σουπα......novasport wrote................ ...αν το καταλαβαν οι τυποι του τυπου,πως αυτα πως αυτα που βλεπουμε και μας τα περιγραφουν σαν ποδοσφαιρο,ειναι σουπες,κατι μπορει να αλλαξει.......γιατι αν σταματησουν τις αβαντες σε καθε απιθανο που παιζει στην Ελλαδα,απο τον οποιον εχουν προσωπικο συμφερον σε καθε περιπτωση,τοτεμπορει να δουμε πραγματικη μπαλα στην Ελλαδα....μεχρι τοτε υπομονη και ταμυαλα...κουραμπιεδες !.... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 12:33 pm | |
| Α ρε Αndia μυαλό δεν έχουμε ... Πήγαμε να τα κονομήσουμε από το θηρίο..... Ρε στην Τατιάνα , Τατιανιές δεν χωράνε [img] [/img] [img] [/img] |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 5:04 pm | |
| 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 12-Δεκ-2010 10-Απρ-2011 Ιωνικός-Παναιτωλικός Πανθρακικός-Εθνικός Καλλιθέα-Διαγόρας ΟΦΗ-Ηλιούπολη Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα Εθνικός Αστέρας-Αγροτικός Αστέρας Βέροια-Λεβαδειακός Δόξα Δράμας-Πιερικός Θρασύβουλος-ΠΑΣ Γιάννινα
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19-Δεκ-2010 17-Απρ-2011 Παναιτωλικός-Εθνικός Διαγόρας-Ιωνικός Ηλιούπολη-Πανθρακικός Τρίκαλα-Καλλιθέα Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ Λεβαδειακός-Αναγέννηση Καρδίτσας Πιερικός-Εθνικός Αστέρας Θρασύβουλος-Βέροια ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Δράμας
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22-Δεκ-2010 1-Μαϊ-2011 Διαγόρας-Παναιτωλικός Εθνικός-Ηλιούπολη Ιωνικός-Τρίκαλα Πανθρακικός-Αγροτικός Αστέρας Καλλιθέα-Λεβαδειακός ΟΦΗ-Πιερικός Αναγέννηση Καρδίτσας-Θρασύβουλος Εθνικός Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα Δόξα Δράμας-Βέροια
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 5-Ιαν-2011 8-Μαϊ-2011 Παναιτωλικός-Ηλιούπολη Τρίκαλα-Διαγόρας Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Λεβαδειακός-Ιωνικός Πιερικός-Πανθρακικός Θρασύβουλος-Καλλιθέα ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας Βέροια-Εθνικός Αστέρας
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 5:22 pm | |
| Ουδεν κακό αμιγές καλού. Πάμε στα 4 στα 4 , και η σούπερλίγκα μας περιμένει.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ.
Μια φορά και για πάντα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
ΥΓ.Γιώτη, Κατερίνα, Ανδρέα, μη με στήσετε το βράδυ.Εχει ΓΣ η πολυκατοικία, και πρέπει να είμαστε εκεί.Στίς 20.00 καλά θα είναι να είμαστε στη λέσχη. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 5:31 pm | |
| Aς κερδισουμε τα δυο εντος,και βλεπουμε για τα αλλα...
Και ασε τη SUPERLEAGUE να περιμενει.
Αυτο μας εφαγε φετος... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 6:53 pm | |
| Δεν μας έφαγε τίποτα Μπίλη. Εν δυνάμει πρωταθλητές, ειμαστε, είτε το θέλουμε είτε όχι. Αν δε βάλεις ψηλά τον πήχυ πάει , έχασες. Οταν παίζεις καλά (που παίζεις) στο τέλος θα πάρεις αυτό που δικαιούσαι.
Προσωπικά βλέπω μπαράζ ανόδου, αλλά και παραμονή στην κατηγορία.
Η στόφα της ομάδας είναι για ψηλά. Υπομονή και στήριξη θέλει. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 6:56 pm | |
| 1. Παναιτωλικός 32 2. ΠΑΣ Γιάννενα 30 3. ΟΦΗ 26 4. Διαγόρας 25 5. Λεβαδειακός 20 6. Δόξα Δράμας 20 7. Αγροτικός Αστέρας 17 8. Εθνικός Αστέρας 17 9. Ηλιούπολη 16 10. Πιερικός 15 11. Ιωνικός 15 12. Θρασύβουλος 14 13. Πανθρακικός 14 14. Βέροια 14 15. Τρίκαλα 12 16. Αναγέννηση Καρδίτσας 11 17. Εθνικός 11 18. Καλλιθέα 9
Tους πρωτους 6 τους εχουμε μεσα στο β γυρο. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 7:19 pm | |
| Και αυτοι οι πρωτοι 6,ξερεις τι λενε γι' αυτο; |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 7:50 pm | |
| Ο ΠΑΣ μπορει να λεει...
"Καλη ομαδα ο Πανθραξ,αλλα παντελως ακινδυνος μπροστα και τρυπιος πισω. Με τη σοβαρη μου αμυνα και την παραγωγικοτατη επιθεση μου,τους εχω ανετα".
Ο Παναιτωλικος μπορει να λεει...
"Καλη ομαδα ο Πανθραξ,αλλα απο αποτελεσμα,μηδεν. Ας τους αφησω να παιξουν φλυαρη μπαλα,και ξερω γω πως θα το παρω το ματσακι. Μια φαση να κανω,αρκει. Δε θα την κανω να 'ουμε;"
Ο ΟΦΗ μπορει να λεει...
"Καλη ομαδα ο Πανθραξ,αλλα ΚΟΤΕΣ. Το πολυ-πολυ,να βαλω καναν Κιασσο,να τους κοψει τον τσαμπουκα κατευθειαν. Απο κει και μετα,το διπλο θα ερθει. Αυτοι,ουτε πεναλτι στο 98' δε μπορουν να βαλουν,τι να λεμε τωρα..."
Ο Διαγορας μπορει να λεει...
"Καλη ομαδα ο Πανθραξ,αλλα και γω εκτος εδρας ΔΑΓΚΩΝΩ. Πηγα κερδισα μεσα στη Βεροια (που με επαιζε και μονοτερμα) και εριξα τεσσερα μεσα στον Εθνικο,στα ΓΑΤΑΚΙΑ θα κολλησω;"
Ο Λεβαδειακος μπορει να λεει...
"Καλη ομαδα ο Πανθραξ,αλλα ενταξει,εγω αυτους συνηθως τους εχω απ' τη στιγμη που θα βγω στην Εθνικη απο την εξοδο της Θηβας. Πελατακια..."
Η Δοξα μπορει να λεει...
"Καλη ομαδα ο Πανθραξ,αλλα εδω,τους κερδισε μεχρι και ο αναπηρος ο Αστερας,με δυο φασεις ολες κι ολες. Δε θα τους παρω εγω,που θα κανω και το ΔΑΚ εδρα μου; Δηλαδη οι καβαλιωτες που το εκαναν περσι "Ανθη Καραγιαννη" πιο μαγκες ειναι;"
Εμεις τι θα απαντησουμε σ' αυτους τους εξι;
Καλωσηρθατε στο καυτο μας ΔΑΚ,οπου δεν περναει κανενας πουστης; |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 7:58 pm | |
| SPQR,απο δω και περα ξεκινα η αμαξοστοιχια...τσαφ-τσουφ και τον Γεναρη TGV σφαιρα...
ΥΓ.Γιατι σε χαλανε οι ολλανδεζες...? |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 8:07 pm | |
| Αντε να τον δουμε αυτον τον περιβοητο Γεναρη...
Πολυ περιεργεια εχω,να δω τι σκατα θα κανουμε τοτε.
Υ.Γ: Πλακα με κανεις ρε σειρα με τις Ολλανδεζες; Παναγια μου βοηθα,ειναι ολες τους... Καποτε ειχα εναν γνωστο,που τα ειχε με μια απ' αυτες. Ξερεις τι του εκανε η ρουφιανα; Κλειδωνε το ...τετοιο της με λουκετο,και τον εβαζε να ψαχνει το κρυμμενο καπου στο σπιτι κλειδι,ενω αυτη διαβαζε βιβλιο. Την εφτιαχνε λεει,που ο αλλος τα εκανε ολα ανω-κατω για να το βρει...
Μια φορα το βρηκε,ενω η αλλη ειχε φτασει στη σελιδα 109...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΩ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SPQR στις Κυρ 12 Δεκ 2010, 8:14 pm, 1 φορά |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 12 Δεκ 2010, 8:13 pm | |
| Βεβαια,για να μιλησουμε λιγο πιο σοβαρα,φταιει λιγο η κοινωνια τους που ειναι πολυ απελευθερωμενη για τα δικα μας δεδομενα.
Εκει οι γονεις,οταν το παιδι τους γινει δεκαοκτω,αλλαζουν κλειδαρια στην πορτα,για να μη μπορει το παιδι να μπει μεσα πλεον...
Τι να λεμε τωρα. Μοιαζουμε οσο το μεσημερι με τα μεσανυχτα. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 10:18 am | |
| καλημέρα .... άρτι αφιχθείς από την πρωτεύουσα ..... βλέπω έχω πολύ διάβασμα σε ποσταρίσματα ..... τα διαβαζω και επανέρχομαι
ΥΓ .... μην κατεβείτε Αθήνα ..... είναι πλέον επικίνδυνη |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 11:14 am | |
| Eχω κι εγω ενα γνωστο ολλανδο,receptionist σε hotel στο αμστερνταμ... Ο τυπος εχει ενα παιδι με την καλη του,το θεωρουν φυσιολογικοτατο, αν οχι μπουρδα που δεν παντρευτηκαν,αυτος μενει στο κεντρο,αυτη σε περιχωρο της πολης,μενουν μαζι κανα 2 μερες τη βδομαδα και τις αλλες χώρια,αυτος στη νυχτερινη βαρδια δουλευει στον υπολογιστη κατι projects βγαζοντας 2 μεροκαματα σε ενα οκταωρο και εχουν ονειρο μολις τα κονομησουν γερα,να πανε για μονιμη εγκατασταση στην Δομινικανη Δημοκρατια πανω στην παραλια (ολο το χρονο καλοκαιρι-παμφτηνο χρημα),απ'οπου μπορει να κρατησει τη μια του δουλεια που ειναι μεσω internet... Life is too short...μου λεει Μήνας...I live to make my life paradise... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 11:21 am | |
| επειδή από Δομινικανή Δημοκρατία δεν ξέρεις ..... να σου πω μόνο ότι είναι μια "Καλκάντζα με κοκοφοίνικες " ... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 11:40 am | |
| - karafatme έγραψε:
- επειδή από Δομινικανή Δημοκρατία δεν ξέρεις ..... να σου πω μόνο ότι είναι μια "Καλκάντζα με κοκοφοίνικες " ...
Eχεις φάει κεμπάπια από τον χουσείν στην καλκάντζα ; Φαντάσου αυτά τα κεμπάπια κάτω απο κοκοφοίνικες. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 11:40 am | |
| Αν ειναι ετσι οι γυφτισες και οι εκβολες του Μπουκλουτζά,δε με χαλαει καθολου... Τωρα αν εμενα κι ολο το χρονο εκει σε κανα τσαντηρι κατω απο το φοινικα, ντεφ να γιν' |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 11:43 am | |
| Σιγά τις γκόμενες ρε Μηνά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 11:54 am | |
| Αντε,για σενα θα κρατησω μια απο το πανω ραφι... Μις Δομινικος 2009. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 12:03 pm | |
| Kι αυτην απο την ενδοχωρα για τον Φατμαρχη... Καλκαντερα θελει?καλκαντερα θα χει...ο ισοπεδωτης ονειρων... |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 13 Δεκ 2010, 12:06 pm | |
| Αμάν ρε παιδιά πρωί-πρωί... Πολύ ορεξάτοι μου ξυπνήσατε, ε? |
|
| |
|