Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
48 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 48 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 3322

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 28 Απρ 2015, 8:38 pm

Τελικά ο ΠΑΣ κόπηκε από τις ευρωπαϊκες διοργανώσεις.

Ετσι εξηγείται και η χαλαρότητα της χαλκηδόνας στο ματσάκι με κομπότη,αφού δε μου το βγάζεις από το μυαλό πως ήξεραν όλοι οι εμπλεκόμενοι περί της απόφασης που βγήκε δύο μέρες μετά τον αγώνα της Λειβαδιάς.

Ολα συνεννοημένα και καλώς καμωμένα λοιπόν.

Ο ΟΣΦΠ πρωταθλητής και σε όμιλο του ΤΣ.Λ,ο ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν για το ποιος θα πάει στο Γιουρόπα σε δεύτερο χρόνο (γιατί έτσι όπως τα 'κανε ο μισέλ δεν υπάρχει περίπτωση ο δεύτερος του ελληνικού πρωταθλήματος να μπει σε όμιλο ΤΣ.Λ...) ο Σπανός με τον Μποροθρύλο ευρώπη,η Ξάνθη θα κάνει το κομμάτι της στον τελικό κυπέλλου (να βγει και το άχτι του λαδέμπορα που το προσπαθεί 20 χρόνια...) οι λοιποί γυμνοσάλιαγκες θα πάρουν και του χρόνου τα φράγκα της νόβα όντες σωμένοι,τους διαλυμένους τους ...αποχωρήσαμε και έχουμε και δύο εθελοντές για κατάδυση στην παρακάτω κατηγορία,οι οποίοι εντάξει,τα έσωσαν τα προσχήματα και με δάκρυα και πόνο ψυχής αποχωρούν για τα αλώνια.

Συν ότι θ' ανεβάσουμε και την ΆΕΚ με τον ΗΡΑ,ν' ανέβει λίγο και το οπαδικό επίπεδο βρε αδερφέ...

Και συν ότι ο Κοντονής που μας το έπαιξε και ολίγον τι καμπόσος,ετοιμάζεται να κάνει την κομανέτσι,μετά από το άδειασμα που έφαγε απο τους ψεκασμένους.

Ολα βαίνουν καλώς λοιπόν (ξαναλέω) και δε θέλω αντιρρήσεις επ' αυτού.

Κατά τα λοιπά,σήμερα εξετάστηκαν οι εφέσεις των Βεροιας,Πλατανιά,Λεβαδειακού,ΠΑΣ,Πανθρακικού κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ,η οποία και δεν χορηγούσε άδεια στις παραπάνω ΠΑΕ.

Πέρασαν οι τρεις,κόπηκαν οι δύο.

Εμείς κι ο ΠΑΣ.

Κι αν για τα Γιάννενα αυτό σημαίνει μη έξοδο στην Ευρώπη,για τον Πανθρακικό μάλλον σημαίνει ότι ο φετινός υποβιβασμός,ήταν προαποφασισμένος.

Ούτε υπήρχε περίπτωση να πάρει άδεια,ούτε και υπήρχε περίπτωση έστω να προσπαθήσει να την πάρει,όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια,που τελικά,πάντα την έπαιρνε. Επειδή ενδιαφερόταν και ήθελε να την πάρει.

Ετσι το ερμηνεύω εγώ.

Απλά λίγο χρυσώθηκε το χάπι με τις δυο νίκες επί των βαζελομπαοκτσήδων. Ότι και καλά εμείς προσπαθήσαμε,τα δώσαμε όλα,κάναμε και δυο μεγάλες νίκες κόντρα σε θεούς και δαίμονες,αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε,διότι μας έφαγαν τα κυκλώματα και οι ανίερες συμμαχίες των λοιπών εμπλεκομένων,οι οποίοι συνασπίστηκαν για να μας ρίξουν και άλλες μπούρδες.

Ολα αυτά,συνθέτουν το μαγικό κόσμο της ελληνικής άλφα εθνικής,αλλά και του ελληνικού "επαγγελματικού" ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ενας βόθρος,που όσο περισσότερο στέκεσαι κοντά του,τόσο περισσότερο ανοσία παθαίνεις στη βρώμα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 28 Απρ 2015, 9:08 pm

Προσωπικά εγώ σαν κασσάνδρα (και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου) ήθελα να παίξουμε άλλα δύο χρόνια άλφα εθνική για έναν λόγο που δεν πρόκειται να καταλάβει κανείς,τουλάχιστον εξ' όσων γράφουν εδώ μέσα.

Για την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ της ομάδας που αγαπώ και υποστηρίζω.

Την υστεροφημία της ομάδας που εκπροσωπεί την ταπεινή και περιφρονημένη και ξεχασμένη Κομοτηνή μας.

Την πατρίδα μας.

Μια υστεροφημία,η οποία περνά και επιβεβαιώνεται μέσα από τα αγωνιστικά επιτεύγματα της κάθε ομάδας.

Ήθελα να βλέπω τον Πανθρακικό μας,μέσα στην σαραντάδα στην συνολική κατάταξη των ομάδων που έχουν παίξει έστω και για μια φορά στην άλφα εθνική.

Αυτή τη στιγμή με συνολικά 159 βαθμούς,είμαστε ακριβώς στην 40η θέση,αλλά με την πάροδο δυο-τριών ετών θα μας εκπαραθυρώσουν απ' αυτήν ο Πλατανιάς (έχει 114) αλλά και λίγο αργότερα η Καλλονή (έχει 82)

Ηθελα λοιπόν να κάνω άλλες δύο συμμετοχές,να πάρω άλλους 53 βαθμούς και να περάσω την Κόρινθο (174),τον Παναιγιάλειο (186),τον Εδεσσαϊκο (188) και τα Τρίκαλα (211) και έτσι να παγιώσω τη θέση μου στη σαραντάδα,να το βλέπω μέχρι να πεθάνω και να χαίρομαι,να συγκινούμαι,να νοσταλγώ.

(Για παράδειγμα ο Φωστήρας,ο θρυλικός "φονέας των γιγάντων",αν και έχει να παίξει στην μεγάλη κατηγορία από το 1967,παρ' ότι πέρασε κοντά μισός αιώνας,είναι στην 32η θέση με 243 βαθμούς,ένα επίτευγμα το οποίο είναι αποδεδειγμένα αθάνατο και δεν πρόκειται να σβηστεί,όσα χρόνια κι αν περάσουν)

Αυτό ήθελα και για την ομάδα μας.

Και ίσως και να το έχω πετύχει σε κάποιο βαθμό,αλλά πάντα,εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

'Ετσι πιστεύω.

Πείτε με ψώνιο,τρελό,συναισθηματικό,που δίνω σημασία στα ασήμαντα,πείτε ότι θέλετε.

Έτσι γεννήθηκα,έτσι είμαι,έτσι ζω κι έτσι θα πεθάνω.

Κι όταν θα πεθάνω,ο πάνθραξ θα ζει.

Μέσω τόσο των ψυχρών αριθμών,όσο και των (γλυκών ή πικρών) αναμνήσεων.

Και που ξέρεις;

Μπορεί κάποτε να την συνεχίσουμε την ιστορία.

Από κει που την αφήσαμε.

ko69

Αριθμός μηνυμάτων : 172

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 28 Απρ 2015, 10:09 pm

κασσανδρα απο εμενα για σενα  μονο ενα μεγαλο respect .ειμαι σιγουρος ομως οτι καποτε θα το παμε το
μαμημενο το ταξιδι, εσυ και καμια διακοσαρια πραγματικοι πανθρακες,στο μακρινο  και ρομαντικο

ΚΙΤΣΙΝΙΑΟΥ.. ola PANTHRAX CLUB
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 4:35 pm

Κατά τα λοιπά,σήμερα εξετάστηκαν οι εφέσεις των Βεροιας,Πλατανιά,Λεβαδειακού,ΠΑΣ,Πανθρακικού κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ,η οποία και δεν χορηγούσε άδεια στις παραπάνω ΠΑΕ.

Πέρασαν οι τρεις,κόπηκαν οι δύο.

Εμείς κι ο ΠΑΣ.

Κι αν για τα Γιάννενα αυτό σημαίνει μη έξοδο στην Ευρώπη,για τον Πανθρακικό μάλλον σημαίνει ότι ο φετινός υποβιβασμός,ήταν προαποφασισμένος.

Ούτε υπήρχε περίπτωση να πάρει άδεια,ούτε και υπήρχε περίπτωση έστω να προσπαθήσει να την πάρει,όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια,που τελικά,πάντα την έπαιρνε. Επειδή ενδιαφερόταν και ήθελε να την πάρει.

Ετσι το ερμηνεύω εγώ.

......γραφει ο λεγεωναριος..................

...........κατι τετοια και χειροτερα,μου σφυριξανε κι εμενα......απο το περασμενο καλοκαιρι.....δεν τα πιστεψα,γιατι ετσι με βολευε....................

......τωρα θα ξεβολευτω..................
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 8:05 pm

Εγώ νομίζω ότι τελικά τα είχες πιστέψει αυτά που σου σφυρίξανε.

Τέλος πάντων.

Για την επόμενη "μέρα" σου σφυρίξανε τίποτα;

Β',Γ',παρακάτω,πολύ παρακάτω;

Πού;

Ξέρεις;

Κι αν ξέρεις,μπορείς να πεις;
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 8:11 pm

Εκτός αν ξέρεις μεν,δε θες ν' αποκαλύψεις τα σχέδια της συμμορίας δε.

Ή μπορεί,ξέρω γω,να μη γνωρίζουν ούτε αυτοί ακόμα το τι θα γίνει.

Εχεις καμμιά πληροφόρηση;

Εντάξει,δεν είμαστε μετά την 34η,είμαστε μετά την 32η αγωνιστική.

Το ίδιο κάνει.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 8:37 pm

....ναι...ξερω και μπορω να πω.............

......με ελαφρια πηδηματακια και με μεγαλο μαντηλι να κουνιεται........ηδη τα πηδηματακια εχουν γινει σε πολλα action.....με αντιλαμβανεσαι πιστευω........

..............στη Βου......για την ωρα δεν παει παρακατω.......παντως περιμενω το πουλι μου(που θαρθει απο το εξωτερικο,οπως ηρθε και περυσι και κελαιδησε κι εγω το εκραζα......) για να τοποθετησει το χρονοδιαγραμμα...........

.....απο την αλλη,η αριθμητικη δεν μας εριξε ακομη.........ποιος ξερει,μπορει να γραφουμε αλλα σε μερικες μερες........παντως σε ομορο νομο της μπουγατσοπεριοχης, μερια,υπαρχει παλιο και μεγαλο κονε..........το οποιο και το ειδα και το ακουσα........με 100 υπογραφες.....

.....περυσι το καλοκαιρι,το κονε απο τον ομορο νομο,χαριτολογωντας μου ελεγε....... "οποτε γουσταρω σας ριχνω"......δεν ξερω αν εννοουσε και το αντιθετο..........τωρα,εδω που φθασαμε, την μπαλα την παιζει,το δικο μας το κονε..............αν θελει βεβαια..............αν θελει.......η αισθηση μου ειναι παντως,πως πολυ δυσκολα θα θελει...............αν τελικα την παιξει  την μπαλα,να μαζευουμε παραδες για αγαλμα...................

...............
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 9:15 pm

Κυριακή κοντή γιορτή.

Εγώ ελπίζω.

Και ένας λόγος παραπάνω,διότι οι κομοτηναίοι είναι μυστήρια ράτσα.

(μετά τη μαχαιριά τότε απ' το θρασύβουλο,παίζαμε εμβόλιμα με τον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Αγιο Δημήτριο ενώ ο ΠΑΣ που ήταν ένα βαθμό μπροστά  έπαιζε στην έδρα του με την παντελώς αδιάφορη Καλαμάτα,η οποία είχε και στον πάγκο της τον παγουρά τον Παπαχρήστου. Απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία κυριαρχούσε,ένας Βασιλακάκης στον πάγκο να ζωγραφίζει μαργαρίτες,παίκτες που βαριόντουσαν να κουνηθούνε και καμμιά πεντακοσαριά στη σκεπαστή κερκίδα,να κλαίνε το μακαρίτη με καφέ και κουλουράκια)

(εγώ πήγα στο γήπεδο με πλήρη εξάρτυση και με ακουστικά για να μαθαίνω τι γίνεται στους ζωσιμάδες. Το τι κράξιμο και το τι δούλεμα έφαγα από τη μυστήρια τη ράτσα,δεν περιγράφεται. Τι περιμένεις ν' ακούσεις ο ένας,στο πέμπτο γκολ άλλαξε σταθμό ο άλλος,κοροϊδευτικά γελάκια ο τρίτος και τα λοιπά. Βάζει που λες το πρώτο ο ΠΑΣ,σύννεφο το δούλεμα. Δεν τα παρατάω ρε. Είναι το παιδικό μου όνειρο και θέλετε δε θέλετε,έχω φτάσει κοντά να το πραγματοποιήσω. Αντε και γαμηθείτε,θα ισοφαρίσει η Καλαμάτα τους έλεγα)

(και ξαφνικά,γύρω στο 56' ισοφαρίζουν που λες οι καλαματιανοί. Σούσουρο έγινε. Δεν το πίστευαν. Μαζεύτηκαν γύρω μου καμμιά τριανταριά άγνωστοι ν' ακούσουν. Είχε και σε απευθείας σύνδεση τη συνέντευξη Βγενόπουλου που τότε έπαιρνε τον βάζελο και δεν πολυπήγαινε στα Γιάννενα το μικρόφωνο,δώστου κατάρες οι "άνετοι" και οι ψαγμένοι" της ράτσας. Γενεές δεκατέσσερις τον πέρασαν τον βγενό. Μιλούσε και αργά ο πούστης)

(γύρω στο 70' τρώει κόκκινη η Καλαμάτα,ενώ στο 87' τρώει και δεύτερη και μένει με 9 με το σκορ στο 1-1. Εμείς 2-0 και από πάνω τους πλέον στη βαθμολογία. Οι παίκτες κοιτούσαν τον κόσμο για να μάθουν νέα. Χωρίς πλάκα. Είχα δει τον Χρυσάφη να έρχεται στη γραμμή και να ρωτάει. Πάλι συνωμοσιολογία εν τω μεταξύ. Τώρα θα το φάνε για να φανεί ότι παίχτηκε στα ίσια ο ένας,μας κάνει πλάκα ο Κούγιας ο άλλος,κλείστο θα πικραθούμε ένας άλλος και πάει λέγοντας. Φυσικά,όλοι τους είχαν φάει τα νύχια τους απ' την αγωνία.Αυτοί που κορόϊδευαν πριν. Η συνέχεια,γνωστή...)

Επειδή λοιπόν,οι κομοτηναίοι είναι αυτοί που είναι κι επειδή η μπάλα είναι πουτάνα και συνάμα άγνωσται αι βουλαί της,θα μου επιτρέψεις να περιμένω.

Ξέρω ότι έχω προδικάσει αρκετά (εως τα πάντα) μέχρι τώρα,αλλά τι να κάνω; Κι εγώ εκπρόσωπος αυτής της μυστήριας της ράτσας είμαι κατά βάθος.

Συν ότι από "προφήτες" έχω χορτάσει τόσα χρόνια.

Ακόμα κι αν ενίοτε,βγαίνουν αληθινές οι "προβλέψεις" τους...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 10:02 pm

..... τωρα  μπορουμε να πουμε καποια πραγματα....σιγα σιγα ομως.........στο τελος θα τα πουμε ολα.....

....η ομαδα τρυπηθηκε το καλοκαιρι.........απο μεσα........οταν σε υψηλους τονους εμπαιναν πλαφον στα συμβολαια οσων θα στελεχωναν την ομαδα για το καινουργιο πρωταθλημα.....με πολυ χαμηλο ταβανι...τετοια ηταν η γραμμη.................

...σε ολους ?...οχι βεβαια......Φρεναντεζ το ονομα του λεγαμενου, με συμβολαιο κοντα στα 90χαρτια.....με καταληξη τα αλληλοβρισιματα......με τον Πανθρακικο παντως,να γνωριζει χαρτι και καλαμαρι το παρελθον του Φερναντεζ........παρ ολα αυτα η μεταγραφη εγινε.........με τον γνωστο παρονομαστη να εχει τον κυριαρχο λογο και την ομαδα να μενει αβοηθητη σε πολλες θεσεις που ειχε αναγκη........

...βοηθηθηκε τελικα, ειναι η αληθεια......με τον απιθανο Αραμπα........με ενα και μοναδικο μονταρισμενο cd να αποτελει το αποκλειστικο  διαπιστευτηριο για την αποκτηση του και τον γνωστο παρονομαστη να εχει κι εδω τον πρωτο λογο.............

......ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος,αλλα κανενας δεν τον κουναει .......οσοι παραδιπλανοι ψελλιζουν κατι,αυτοματα γινονται αντιΠανθρακικοι και εχθροι της ομαδας......

.......φιλος που λοιδωρηθηκε και εδω μεσα πολλες φορες,ξερει πολλα περισσοτερα......του λεω πεστα........η απαντηση του ειναι...... "ρε δε γαμιεστε ολοι σας".......

......και εχει δικαιο............
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 10:05 pm

Κυριακή κοντή γιορτή.

Εγώ ελπίζω.

Και ένας λόγος παραπάνω,διότι οι κομοτηναίοι είναι μυστήρια ράτσα.

...λεει ο λεγεωναριος...........

......................................................................................................................................

...εγω πιστευω πως ειμαστε υβριδιο.....ουτε καν ρατσα....ποσο δηλαδη, μυστηρια ρατσα....
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 10:18 pm

Ποια συμβόλαια ρε συ Cappo,και ποια πλαφόν και κουραφέξαλα;

Εδώ ο ΠΑΣ παίζει τέσσερα χρόνια χωρίς να έχει άδεια και τους έχει όλους στη φάπα να πούμε.

Τι συμβόλαια έχει δηλαδή;

Από τη στιγμή που λέμε ότι ο υποβιβασμός ήταν ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ,τι νόημα έχει να ψάχνουμε αλλού;

Θα καταλήξουμε τελικά;

Θέλαμε να πέσουμε,φταίει ο ζάετς που έφερε παλτά,φταίει ο Καραολάνης που δεν έριξε χρήμα,τι στον πούτσο ισχύει τελικά;

Δε μπορείς να λες "είχαμε πάρει την απόφαση να πέσουμε γιατί τα αφεντικά είχαν άλλες προτεραιότητες" και ταυτόχρονα να λες "φταίει ο γνωστός επικίνδυνος επειδή έφερε τον Αράμπα που τον είδε σε ένα CD"

Είναι οξύμωρο,δεν το καταλαβαίνεις;

Και πες και στο φίλο σου,οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται και να μη σώσει να γράψει εδώ μέσα.

Ετσι να τον πεις.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2015, 10:38 pm

......υπαρχουν επιχειρηματα και ισχυρισμοι,που δεν μπορουν να γραφτουν εδω μεσα..........δεν παρθηκε καμμια  αποφαση για υποβιβασμο,ετσι οπως το γραφεις.......η ομαδα αφεθηκε να ταξιδεψει στην αβεβαιοτητα και στο αγνωστο.........

........καποια πραγματα επρεπε να γινουν κι εγιναν...ετσι οπως εγιναν........πχ η καθυστερημενη αλλαγη του προπονητη με ενα συμπαθη τυπο, αλλα εντελως ακαταλληλο για επικινδυνες αποστολες......
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 12:21 am

Αφιερωμένο στην ομάδα μας αλλά και στους οπαδούς μας
http://www.panthraxclub.com
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 12:24 am

Όταν όμως τους λες ότι οι ίδιοι παράτησαν την ομάδα πρώτοι, γίνεσαι κακός/κακιά...

Εγώ ξέρω ότι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ εγκαταλείπει τελευταίος. Οι πρώτοι που φεύγουν είναι τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

Αυτή είναι η διαφορά. Εμείς ελπίζουμε σε καπετάνιους, αλλά αυτοί είναι ποντίκια...
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 2:05 am

Calma και στηριξη.
Την Κυριακη το βραδυ μπορει να ετοιμαζομαστε για "πολεμο".

Στο τελος της σεζον, θα τους παρει η μπαλα, αυτους που πρεπει να παρει.

Losthapateros

Αριθμός μηνυμάτων : 193

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 3:00 am

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 1179179

Ένα μπράβο στην μεγαλύτερη ομάδα του βορρά 
Ενα κρίμα για τους δυο οπαδους του Ηρακλή π κατέληξαν νοσοκομειο απο μάπες .

Losthapateros

Αριθμός μηνυμάτων : 193

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 3:07 am

cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 12:06 pm

....παντως δεν ειναι και μικρο πραγμα,να εισαι η μικρη ασημη  οσο και ξεφτιλισμενη επαρχιακη αοξιτσα και να σου καθεται ενας τελικος......εστω αυτο το φτισμενο κυπελλο .......ζηλευω,αλλα θα μου περασει...............

...και οταν μαλιστα αυτο που εχεις να επιδειξεις μεχρι σημερα,ειναι η μονιμη κλαψα και το χιουμορ μιας περιεργης καλαματιανης,οπου γελανε μονο τα κουναβια στην εξοχη και οι σοβαδες απο τα ντουβαρια...........................μπραβο τους τελικα........θα εχουν να θυμουνται .......

...............τι θα θυμουνται ?.....τον Χαρο7 ........................
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 1:36 pm

Losthapateros έγραψε:

......στα σκατα ,οση ζαχαρη και να βαλεις, λουκουμαδες δεν γινονται ......
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 2:17 pm

Πανιά επετράπησαν;
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 2:59 pm

centipede_2_ έγραψε:
Calma και στηριξη.

Αν θέλουν στήριξη, να πάρουν ένα σουτιέν με διπλή ενίσχυση.

panthrax

Αριθμός μηνυμάτων : 80

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 6:24 pm

Αν θελουν στηριξη στη διοικηση να σουταρουν ΧΘΕΣ τον Κυρουβιδη,αλλιως θα μας εχουν εχθρους τους!

stevecom

Αριθμός μηνυμάτων : 1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2015, 11:41 pm

panthrax έγραψε:
Αν θελουν στηριξη στη διοικηση να σουταρουν ΧΘΕΣ τον Κυρουβιδη,αλλιως θα μας εχουν εχθρους τους!

γράφω για πρώτη φορά εδω μέσα,βέβαια παρακολουθώ και σας διαβάζω χρόνια !!
αποφάσισα για 1η φορά να καταθέσω την άποψη μου.
1)αυτός ο πανθρακικός δεν είναι η ομάδα που αγαπήσαμε απο μικρά παιδιά...είναι κάτι άλλο
2)τα πρόσφατα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες οχι μόνο δεν μας δίδαξαν,αλλά μας έκαναν χειρότερους
3)ο λαός λέει οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι...και δεν έχει άδικο
4)φέτος φάνηκε απόλυτα και η γύμνια που έχουμε σε όλα τα επίπεδα
5)οκ σεβασμός για αυτόν ή για αυτούς που βάζουν τα ωραία τους χρήματα,αλλά όλοι δυστηχώς κρινόμαστε απο τα αποτελέσματα
6)η ομάδα πέφτοντας κατηγορία(πλέον βέβαιο)το πιθανότερο είναι να αφανιστεί
7)δυστηχώς δεν μπορέσαμε όλοι μας διοίκηση-παίκτες-φίλαθλοι να κρατήσουμε όρθια αυτήν την ομάδα....ίσως αυτό να μας αξίζει τελικά.
p.s συγνώμη για την φλυαρία
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 06 Μάης 2015, 2:02 am

ο κομποτης  μπορει  και  να  μη  πεσει

panthrax

Αριθμός μηνυμάτων : 80

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ 06 Μάης 2015, 2:16 am

Αν ριξουν την Κερκυρα δε θα πεσει ο βρωμιαρης...

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9
Σελίδα 8 από 23Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ-

Μετάβαση σε:  
Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις