Παρόντες χρήστες | 65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
|
| center>
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
manos
Αριθμός μηνυμάτων : 79
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 21 Σεπ 2015, 7:55 pm | |
| |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 21 Σεπ 2015, 8:34 pm | |
| Για μενα,το τι γινεται στην Α' Εθνικη,λιγη σημασια εχει.
Διοτι το παιχνιδι μοιαζει χαμενο,ειτε κερδισει ο ενας,ειτε ο αλλος.
Ειδικα αν κερδισει ο αλλος. Μαυρες μερες ερχονται,ουτως η αλλως.
Αδιαφορο μου ειναι αν ειπε η Κανελλη φασισταριο τον Κασιδιαρη,αν αυτος την ειπε παλιοκουμουνι,αμα η αλλη η ροζαλια ειπε οτι η χρυση αυγη θα γυρισει την ελλαδα 500 χρονια πισω (τοτε που ημασταν τουρκοκρατουμενοι αλλα τουλαχιστον ΕΝΩΜΕΝΟΙ...) χωρις να μας πει ποσα χρονια πισω ενδεχεται να μας γυρισουν οι χωρις περιεχομενο λαικιστικες υποσχεσεις του αφεντικου της,αδιαφορο με αφηνει αν ο Κασιδιαρης την πεταξε νερο,αδιαφορο με αφηνουν και τα μπουκετα προς τη Λιανα εκ μερους του.
Παρεμπιπτοντως,ουτε να βαραει δεν ξερει. Με τα χερια τεντωμενα,δειχνει οτι ειναι ερασιτεχνης. Οι ειδικοι του αθληματος,εδω και χρονια επιμενουν οτι τα χερια πρεπει να ειναι λυγισμενα,ωστε να παρει η γροθια την απαιτουμενη στροφορμη.
Και δε μ' ενδιαφερουν ολ' αυτα,διοτι την ιδια στιγμη που εμεις το παιζουμε αντιμνημονιακοι-μνημονιακοι και παρακολουθουμε αγωνες μποξ στα καναλια,στο τοπικο πρωταθλημα,οι πρακτορες το παιζουν τρια-μηδεν ακριβες σκορ.
Θα πανε στον κουβα;
Θα δειξει.
Παντως,το εχουν παρει πολυ ζεστα το θεμα,επιδεικνυοντας για μια ακομη φορα την απαραμιλλη μεθοδικοτητα τους.
Τα ρεστα τους παιζουν στην κυριολεξια.
Τους εχουν απλωσει ιδανικα.
Μεχρι και "δεξιο" τον εβαλαν σε "αριστερο" κομμα,και μαλιστα με τις ευλογιες των δικων μας,οι οποιοι προεξαρχοντος του χοντρου με τα κοκκινα τα μαγουλακια πεταξαν τη σκουφια τους για μερικα "ψηφαλακια" παραπανω.
"Γαια πυρι μειχθητω" που ελεγαν και στις δασωδεις στεππες του αρχαιου Καρακαλπογκισταν...
Τρια-μηδεν λοιπον και το σκορ αυτο,ισως χρησιμοποιηθει οταν πρεπει.
Ποτε θα γινει αυτο;
Μη ρωτατε.
Προς το παρον,εχουμε να παρακολουθησουμε τους ολυμπιακους αγωνες των υποψηφιων σωτηρων του εθνους.
Στην πυγμαχια,ηδη τα μεταλλια δοθηκαν.
Δε βαριεσαι...
Αυτά έγραψε δω μέσα η Κασσάνδρα τον Ιούνιο του 2012,όταν έπεφταν τα μπουκέτα Κασιδιάρη-Κανέλλη.
Δε βαριέσαι λοιπόν.
Ξέρετε τι λένε σε τέτοιες περιπτώσεις βέβαια...
"Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω ρε πούστη..."
Αυτό λένε κάποιοι,όταν οι εξελίξεις τους επιβεβαιώνουν. Πάντα βέβαια,με την απαιτούμενη και καλώς (τις περισσότερες φορές) εννοούμενη έπαρση.
Εγώ όμως θα πρωτοτυπήσω και θα πω το αντίθετο.
Διότι εγώ,ΞΕΡΩ πότε θα πεθάνω.
Σε καμμιά εικοσαριά χρονάκια το πολύ. Βαριά εικοσιπέντε.
Ελπίζω λοιπόν,να μην προλάβω να δω τα επόμενα επεισόδια που ξεκίνησαν ενδεχομένως να "γυρίζονται" τώρα που μιλάμε.
Να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα κατά οδό αναπαύσεως μεριά,οπότε στ' αρχίδια μου όλα. Δε θα τα βλέπω.
Και δε πα να γίνει εδώ και ουζμπεκιστάν άμα θέλει.
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ (δις)
ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΛΑΟΣ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Και ευτυχώς,σε λίγο,δε θα την έχει.
Και πολύ καλά θα κάνει.
Καληνύχτα. |
| | | centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Σεπ 2015, 12:01 am | |
| Που ξερεις καμια φορα, μπορει να μας βοηθησει και ο Αλλαχ.
Περα απο τους γραφικους( βλεπε κατι τυπους σαν τον Ντεντε) και των 2 μεριων, ειδικα στην πολη μας δεν εχουμε θεμα. Μια χαρα αρμονικα ζουμε και θα συνεχισουμε. Στο χερι μας ειναι.
Παντως να υπενθυμισουμε στον κ. Στυλιανιδη οτι την εδρα την εχασε λογω του εκλογικου νομου (παυλοπουλου) που ισχυει και που ο ιδιος ψηφισε μαζι με την κυβερνηση της νδ τοτε. Οποτε ας κανει μοκο. Ενας ηγετης οφειλει να βλεπει μπροστα, οι πολιτικαντηδες της σειρας απλα νοιαζονται για τα αμεσως επερχομενα.
Υγ Η δραση (κρυφη) του τ.π. μην ειστε σιγουροι οτι τωρα παιζει ρολο. Ευτυχως πλεον υπαρχει μονο για καθαρα διαδικαστικα ζητηματα ταξιδιων, ιθαγενειας κλπ. Οι εντολες σημερα ερχονται απο τα ενδοτερα της Ασιας και δεν φερουν τουρκικες κορωνες παρα καθαρα Ισλαμικες.
Υγ1 Λευτερια και οραμα στον ΠΑΝΘΡΑΞ. |
| | | Losthapateros
Αριθμός μηνυμάτων : 193
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Σεπ 2015, 11:01 am | |
| Να θες ρουσφέτι και να πηγαίνεις στο προξενείο ,ρουφιανε Ροδοπιτη που έβαλες τρεις χτικιάρηδες στη Βουλή ,ξεφτίλες Παντού ανύπαρκτοι ,ούστ! Δεν ντρέπεστε ρε |
| | | centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Σεπ 2015, 1:02 pm | |
| - Losthapateros έγραψε:
- Να θες ρουσφέτι και να πηγαίνεις στο προξενείο ,ρουφιανε Ροδοπιτη που έβαλες τρεις χτικιάρηδες στη Βουλή ,ξεφτίλες
Παντού ανύπαρκτοι ,ούστ! Δεν ντρέπεστε ρε Πες τα. Τι ζητας και συ γαμω τα σπυρια σου...;;; Ενα ρουσφετακι. Στο τελος θα μας βαλουν να την .... κοψουμε κιολας για να μας βολεψουν. |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Σεπ 2015, 3:07 pm | |
| Το πρόβλημα δεν είναι η συμβίωση χριστιανών-μουσουλμάνων στην Κομοτηνή και στη Θράκη γενικότερα.
Αυτή (η συμβίωση) ήταν,είναι και θα είναι αρμονική και κανένας αποσταθεροποιητικός παράγοντας δε μπορεί να διαταράξει αυτήν την αρμονία πιστεύω.
Διότι η συντριπτική πλειοψηφία και από τις δύο μεριές,κοιτάει τη δουλειά της και επιθυμεί τη σταθερότητα.
Κι αυτό το ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Πάει αυτό.
Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου;
Μα βέβαια,το γεγονός ότι αυτό το 3-0,μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πλευρά της Τουρκίας όταν οι συνθήκες είναι ώριμες προς τούτο.
Υπάρχει προηγούμενο (όπως λέμε δεδικασμένο) και αυτό το προηγούμενο,συνέβη υπερβολικά κοντά μας για να το αγνοήσουμε.
Και μπορεί τώρα με τον Ερντογάν να είμαστε παντελώς εφησυχασμένοι σχετικά μ' αυτά τα θέματα αφού ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως ο συγκεκριμένος τα έχει βάλει λίγο στην κατάψυξη,αλλά ποιος μου εγγυάται μένα,ότι αύριο-μεθαύριο δε θα ανέλθουν οι κεμαλιστές στην εξουσία;
Και τι θέματα θα μπορούσαν να εγείρουν αυτοί βασιζόμενοι πάνω σ' αυτό το 3-0 που εμείς μόνοι μας από τη μαλακία που μας δέρνει δημιουργήσαμε;
Σε συνδυασμό βέβαια με τη χαλαρότητα-ανικανότητα που οι ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά επιδεικνύουν;
Τι μας λέει η ιστορία;
Κι αυτά που μας λέει,μας κάνουν σοφότερους;
Μάλλον όχι τολμώ να πω.
Υ.Γ: Και κοντά σ' όλα αυτά τι έχει να πει,ο συγχωρεμένος ο παππούς μου ο αγαπημένος πατέρας της μητέρας μου,του οποίου τα μάτια έχουν δει πράγματα που εμείς ούτε καν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορούν να συμβούν;
"Ο Τούρκος παιδί μου,πρώτα δοκιμάζει. Ακουμπάει. Κι αν καεί,δεν ξαναδοκιμάζει. Αν δεν καεί,τότε χουφτώνει. Αλλά όχι κατευθείαν. Περιμένει υπομονετικά. Κι όταν δεν το περιμένεις,ΑΡΠΑΖΕΙ..."
Αυτά λοιπόν είπε κάποιος που έζησε 76 χρόνια, τα τριάντα εκ των οποίων,ήταν στον πόλεμο.
Ας τα αναλογιστούμε όλοι μας λίγο. |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Σεπ 2015, 3:39 pm | |
| Και βέβαια να προσθέσω,ότι όλα αυτά τα ζοφερά,δεν γίνονται κατ' ανάγκη με πόλεμο.
Οχι.
Αυτό,έχει ξεπεραστεί πλέον.
Ολα πλέον,γίνονται στο διπλωματικό πεδίο.
Κι όποιος πιστεύει ότι είναι αδύνατον κάποια στιγμή να έρθει κανας Χόλμπρουκ,κανας Νίμιτς ή κανας Βανς μαζί με τον Οουεν και πει το απλούστατο "εσείς από δω και σεις από κει" είναι επικίνδυνα αφελής.
Κι ακόμα πιο αφελής είναι αυτός που πιστεύει ότι στην περίπτωση αυτή,θ' αντιδράσει ο οποιοσδήποτε Τσίπρας,Σαμαράς ή δεν ξέρω γω ποιο άλλο πουλημένο κάθαρμα.
Εδώ γελάνε δηλαδή.
Αντί να κλαίνε. |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Σεπ 2015, 3:42 pm | |
| Στην τελική όμως,το είπα και χθες.
Ας το επαναλάβω.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ |
| | | manos
Αριθμός μηνυμάτων : 79
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τετ 23 Σεπ 2015, 12:28 am | |
| SPQR: έχεις πολύ καλή αντίληψη και εξαιρετική αναλυτική ικανότητα. Δεν υπάρχει οτιδήποτε που να γράφεις και να διαφωνώ. Και η όλη ιδέα είναι το "τα ζοφερά, δεν γίνονται κατ'ανάγκη με πόλεμο"
Losthapateros: αν τα ανατολικά όρια της ελεύθερης Θράκης είναι ένας ποταμός, ένας ποταμός είναι και τα όρια της από δυτικά από τα αρχαία χρόνια. Και αυτός ο ποταμός σε συμπεριλαμβάνει. Τα φυσικά όρια δεν παρακάμπτονται ούτε καν στους χάρτες των συνομωσιολόγων της νέας τάξης πραγμάτων. Οπότε το ερώτημα ξεφεύγει από το Πανθρακικός- Scoda Κουνουπούπολης.
Centipede_2: αν θεωρείς ότι το ότι (όντως) ζούμε αρμονικά μηδενίζει τους δυνητικούς κινδύνους, δε μπορώ να σου αλλάξω την άποψη. Απλά, να αναφέρω ότι απόλυτα διακριτές κοινότητες ΠΑΝΤΑ γεννούν προβλήματα όταν αφορούν κοινότητες γειτονικών κρατών. Η εκατέρωθεν ύπαρξη μειονοτήτων (πχ Σερβία-Ουγγαρία) μειώνει τις εντάσεις. Η μονομερής ύπαρξη ΠΑΝΤΑ δημιούργησε εξελίξεις. Να μη σε ζαλίσω με τα παραδείγματα στη Βαλκανική-Μεσόγειο, απλά να αναφέρω μόνο ένα που σε αφορά: τουρκική μειονότητα στην Κύπρο, η αιμαβοταμμένη εξέλιξή της και η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ STATUS QUO (άδικο, ξεάδικο, ω γέγονε, γέγονε). Να αναφέρω και τις τρεις υπάρχουσες πολυπληθείς μειονότητες στα βαλκάνια: Αλβανοί στα Σκόπια, Τούρκοι σε Ν.Βουλγαρία και μια ακόμη.
Δεν είναι θρησκευτικό το ζήτημα, ούτε γλωσσικό. Η ιστορία έχει αναδείξει σλαβόφωνους ή τουρκόφωνους ήρωες του ελληνισμού ενώ υπάρχουν και αρκετοί ελληνόψυχοι Πομάκοι. Το θέμα είναι το ότι κάποιοι εξακολουθούν μονομερώς να εκφράζουν την εθνική διάσταση της μειόνοτητας σε κάθε ευκαιρία και να ενεργούν βάσει συμφερόντων αυτής απροκάλυπτα. Μονοκούκι δε ψηφίζουν ούτε στη Β.Κορέα.
Δεν έγινε κατ'ανάγκη τίποτα που εξελέγησαν τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές ή που ο Σ. (του οποίου το κόμμα συνειδητά εντάσσεται στα κόμματα που για ψήφους αποδέχονται και συνεργάζονται με αυτή την πραγματικότητα) δεν εξελέγη. Το θέμα είναι ότι αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στα πολλά. Και επίσης ότι η απάθεια δε γίνεται απλά κανόνας αλλά η πολιτικά ορθή συμπεριφορά.
Το ζητούμενο δεν είναι η διατάραξη της ήρεμης συνύπαρξης. Το ζητούμενο δεν είναι να αναζητήσουμε το νέο Παπαφλέσσα (εξάλλου Λεωνίδες και Παπαφλέσσες βγαίνουν κάθε 2.000-2.500 χρόνια). Το ζητούμενο δεν είναι ο κάθε πολίτης να πράξει τίποτα περισσότερο από αυτό που του αναλογεί στα νόμιμα πλαίσια και επιτάσσει ο ανθρωπισμός και ο πατριωτισμός του. Το ζητούμενο είναι ΑΝΕΞΟΔΑ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΝΟΜΙΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Μαύρο με λίγα λόγια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΠΟΤΑΜΙ-ΛΑΕ. Και στις επόμενες εκλογές και πάντα. Και χωρίς αυτά, η πολιτική (όχι κομματική) έκφραση είναι δυνατή. |
| | | cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 8:39 pm | |
| .........οποιος πελατης απο αυτους που σταματησαν να ψωνιζουν,στο 92' του βγηκε να πανηγυρισει,ευχομαι να του καθησει στο λαιμο............οποια χαμουρα δε, πανηγυρισε και δεν ερχεται στο γηπεδο,να συνεχισει να το κανει(να μην παταει στο γηπεδο...)................μπας και φυγει η κατσικιά και η μιρλα.............βεβαια δεν φταινε αι πελαται για το(και σημερινο χαλι....) της ομαδας........αλλα μια-δυο κατσικιές λιγοτερες,μπορει να βγαλουν σε καλο......οπως σημερα......
...............αφεντικοι και παρατρεχαμενοι ,φανταζομαι πως θα πρεπει να ντρεπεστε.....ολοι οσοι ανακατευεστε με τον Πανθρακικο..............
............αχνοφαινεται ψυχολογια.....η οποια μπορει και να θεριεψει,μονο απο την μεταξυ των παικτων, συναναστροφη και τριβη........δηλαδη η παρεα,να γινει "ομαδα" και η ομαδα να γινει ενα σκληροπετσο πραμα,πουλωντας ακριβα το τομαρι της μεχρι τελους........
......τα λοιπα και σοβαρα,το...Πασχα....... |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 9:02 pm | |
| - cappo έγραψε:
- .........οποιος πελατης απο αυτους που σταματησαν να ψωνιζουν,στο 92' του βγηκε να πανηγυρισει,ευχομαι να του καθησει στο λαιμο............οποια χαμουρα δε, πανηγυρισε και δεν ερχεται στο γηπεδο,να συνεχισει να το κανει(να μην παταει στο γηπεδο...)................μπας και φυγει η κατσικιά και η μιρλα.............
Ευχαριστώ για τις ευχές. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 9:50 pm | |
| .....ελα τωρα..............το τραβας και δεν ειναι για τραβηγμα....... |
| | | gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 9:57 pm | |
| Εγώ πάλι ρε Μάκη, δε μπορώ να καταλάβω τί σκάλωμα έχεις φάει με την απόφασή μου και την απόφαση των υπολοίπων παιδιών. Είπαμε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ξεκόλλα λοιπόν και σταμάτα να βγάζεις πανθρακόμετρα, γιατί αν έχεις την εντύπωση ότι παρακαλάω να μην πηγαίνει καλά η ομάδα, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Εννοείται ότι την υποστηρίζω την ομάδα. Τους ηλίθιους που την περιτριγυρίζουν δε μπορώ να βλέπω. Τί δεν καταλαβαίνεις; Άλλωστε, εσύ είσαι ο πρώτος που γκρινιάζεις και τα χώνεις εκεί, στα Βόρεια προάστια. Εκτός κι αν το ότι μας φορτώσανε το γαυράκι για προπονητή σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι Μακάρι μέσα απ΄την καρδιά μου, να ξαναδούμε την ομάδα μας όπως της αξίζει... |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 9:58 pm | |
| Επιπλέον το να ρίχνεις κατάρες σε συνοπαδούς σου του τύπου "να σου κάτσουν στο λαιμό" είναι μικρόψυχο και κακοήθες. Τουλάχιστον. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 10:39 pm | |
| .....μπρε Κατερινα....μπρε Κατερινα........που θα έλεγε και ο ...Αιας !
".....Επιπλέον το να ρίχνεις κατάρες σε συνοπαδούς σου του τύπου "να σου κάτσουν στο λαιμό" είναι μικρόψυχο και κακοήθες. Τουλάχιστον."
....σιγα να μην σας κανω και βουντου ρε Κατερινα.....καλμα μπρε Κατερινα...καλμα μπρε..........
.....πιστευω και για οσους με ξερουν, πως ποιητικη αδεια μπορω να κατεβασω και κανενα καντηλι και κανενα γαμωσταυρο.......δηλαδη πιστευεις πως θεωρω πραγματικα χαμουρες οσα απο τα παιδια δεν ερχονται στο γηπεδο ?.....δεν πιστευω οτι το πιστευεις..........ουτε εσυ ουτε καμμια αλλη ..χαμουρα..!!!
......Υ.Γ. ......ποιοι συνοπαδοι μου ?..............πελατακια δεν ειπαμε ?........! |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 10:46 pm | |
| Βρε άι στο διάολο, που θα μου πεις να μου κάτσουν και στο λαιμό, απλά και μόνο επειδή έχω άλλη άποψη. Εγώ φταίω, που σου μιλάω και σοβαρά τόσο καιρό. Το "πελάτης" προφανώς και ήταν ειρωνικό και απευθυνόταν στους επιστήμονες στα γραφεία, καθώς σαν πελάτες μας βλέπουν. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία, πάσο. Έχουμε τον νταλγκά μας, έχουμε και τον cappo να μη μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα. Φάε το σποράκι σου λοιπόν εκεί στα βόρεια, παλαμάκισε και την πουτάνα του Κόντε και μην ασχολείσαι μαζί μου. Ποητική αδεία πάντα |
| | | centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 10:50 pm | |
| |
| | | cappo
| | | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 10:57 pm | |
| Η μη τήρηση του fair-play,είναι "βίτσιο" του Ελέ.
Το κάνουν όλες οι ομάδες του.
Το θυμάμαι από πέρσι,που μου είχε κάνει εντύπωση σ' έναν αγώνα Ζάκυνθος-Βόλος νομίζω. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 10:58 pm | |
| .....για τον νταλγκα προτεινεται το παρακατω..... .....τζουράς λεγεται.... |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 10:59 pm | |
| Και ενημερώνει από πριν τους αντιπάλους του (για τη μη τήρηση fair-play) συμπληρώνω.
Οπως συνέβη και σήμερα δηλαδή. |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 11:04 pm | |
| - cappo έγραψε:
-
- Παράθεση :
.....παιρνεις κατι ? Τα βουνά. Έτοιμη είμαι. Ρε Μάκη, ρε γιαβρί μου, με βλέπεις, είμαι σεκλετισμένη με την όλη φάση. Μην το τραβάς απ' τα μαλλιά. Λήξτο να πα στο διάολο και προσπάθησε να έρθεις λίγο και στη θέση του άλλου. Δεν είναι όλα για πλάκα. Το ίδιο θέλουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 27 Σεπ 2015, 11:10 pm | |
| |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 28 Σεπ 2015, 12:22 am | |
| εγω το χαρηκα , το πανηγυρισα , με εφτιαξε κανονικα. ρε δε παν να ποναν τα ματια μας τα αυτια μας και τα ρουθουνια μας ? πανθραξ θα πει πονος , χαρες , απογοητευσεις , λυπες . 50 χρονια τωρα , ετσι γινεται σε ΟΛΕΣ τις κατηγοριες Ναι ειμαι γραφικος πελατης , 350 αρης και κατι ακομη εχει αρκετους τετοιους στην θ1. και θα εχει για πολλα χρονια . και δεν υπαρχει περιπτωση ολοι εμεις οι γραφικοι να δουμε ματσ του πανθρακα στην κομοτηνη απο την τηλεοραση. η μαστουρα αυτη κρατησε κραταει και θα κρατησει , οποιοι και ναναι στη διοικηση , οπου και ναναι η ομαδα. γιατι απλα δεν ειμαστε "Αληδες" να κοψουμε τ @@ μας και να λεμε στο χωριο "κοιταξτε τι καναμε " και για να μη ξεχνιομαστε
ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ |
| | | ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 28 Σεπ 2015, 10:06 pm | |
| Πεστα μπρε προεδρε.Και τα ματια μας πονεσαν και τα αυτια μας πονεσανε,απο τα πασατεμπο,και ο κωλος μας απο τα αποτελεσματα,αλλα μια φορα πανθραξ μια ζωη πανθραξ. Γραψε ακομα εναν στους γραφικους.εγω το ταξιδι στο ΚΙΤΣΝΙΑΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ, θα το κανω. |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 15 από 23 | Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |