Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας είπε: «Ο Πανθρακικός, μάς είπε ότι δέχεται να βγει στο γήπεδο. Η αστυνομία έδωσε επίσης τη συγκατάθεσή της να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο Τριτσώνης ήταν με ένα τηλέφωνο στο χέρι! Αφού μίλησε, μας είπε ότι διακόπτεται οριστικά χωρίς κανέλα λόγο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να κρίνει τις τύχες μιας ομάδας. Αστυνομία, ΑΕΚ, Πανθρακικός και παρατηρητής ήθελαν να γίνει το ματς! Με ποιον μιλούσε ο Τριτσώνης και του έδωσε εντολή να το διακόψει;»
Δέλλας: "Νιώθω αμήχανα που βρίσκομαι εδώ, γιατί οι αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται σε δικαστικές αίθουσες, αλλά στο γήπεδο. Είναι κρίμα ο μόχθος αυτών των παιδιών να μην κρίνεται στις τέσσερις γραμμές. Βρέθηκαν στην πρωτόγνωρη κατάσταση να διαπραγματεύομαι με τον διαιτητή. Πήγα την πρώτη φορά στα αποδυτήρια και αυτός μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι ο Πανθρακικός δεν δέχεται να συνεχιστεί το ματς. Αμέσως πήγα στους ανθρώπους του Πανθρακικού και προς τιμήν τους, όλοι τους και ο πρόεδρος μου είπαν ότι συναινούν να συνεχιστεί το ματς. Το ίδιο μου είπε και ο Αστυνομικός Διευθυντής ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μπήκα στον διαιτητή ξανά με όλα αυτά τα στοιχεία. Αλλά και πάλι ήταν αρνητικός. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ένα ματς αποτελείται από πέντε στοιχεία. Τις δύο ομάδες, τον διαιτητή, τους παρατηρητές και την Αστυνομία. Από τα πέντε τα τέσσερα συμφωνούσαν να συνεχιστεί το ματς και το ένα μόνο έλεγε όχι. Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Το ίδιο θα έλεγα και αν είχε συμβεί και σε άλλη ομάδα, πολύ περισσότερο στην ΑΕΚ που έπαιξα χρόνια. Έχω να εκφράσω κάποιες απορίες. Γιατί μιλούσε ο διαιτητής συνεχώς με το κινητό, ποιος του έδωσε εντολή αν του έδωσε εντολή, γιατί δεν συμμερίστηκε την άποψη των ομάδων, των παρατηρητών και της Αστυνομίας και έκρινε μόνος του; Η ΑΕΚ ζητά μόνο ισονομία, όχι χάρες. Ο διαιτητής δεν μου απαντούσε τίποτε σε ό,τι και αν του έλεγα."
Ας πει ικάποιος σ΄αυτόν το βλάκα ότι για την οριστική διακοπή του αγώνα αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο διαιτητής και όχι οι μπάτσοι ή οι ομάδες...
Στο υπόμνημα του Πανθρακικού αναφέρεται ότι συναινεί η ομάδα της Κομοτηνής με την απόφαση του διαιτητή, αλλά ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Γρηγορίου τονίζει ότι έχει μαρτυρίες των ανθρώπων του Πανθρακικού ότι εκείνη την στιγμή συμφωνούσαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Να τιμωρηθουν και να πεσουν!!! Φτανει πια η κλαψα για την ιστορια και την φανελα! Ας σταματησουν να γκρινιαζουν μονιμα για τους αγωνες που κερδιζονται μονο στις 4 γραμμες! Εκει εκει στην β εθνικη! Αν ηθελαν να σωθουν ας επαιρναν παιχτες!
Ο Χάρης Γρηγορίου παρουσίασε έγγραφο από την διοίκηση του ΟΑΚΑ που αναφέρει ότι το προσωπικό του γηπέδου αφού πρώτα εκκενώθηκε ο χώρος από τις αστυνομικές δυνάμεις αποκατέστησε τα δίχτυα, σημαιάκια του κόρνερ και μαζί με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ απομακρύνθηκαν όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν στο γήπεδο. όλα αυτά έγιναν για πιθανή επανέναρξη του αγώνα. Το χαρτί του ΟΑΚΑ ουσιαστικά ανατρέπει όσα έγραψε ο Τριτσώνης στο φύλλο αγώνα.
"Αποδεικνύεται ότι ο Τριτσώνης είναι ψεύτης. Η αστυνομία ξεκαθάριζε ότι αποκαταστάθηκε πλήρως η τάξη, οπότε ήταν αδιανόητο να μην ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Ποτέ ξανά η αστυνομία δεν ήταν τόση σίγουρη ότι μπορεί να γίνει ο αγώνας, όπως ήταν την Κυριακή", ανέφερε η πλευρά της ΑΕΚ.