Παρόντες χρήστες | 95 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 95 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
|
| center>
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 1:37 pm | |
| Βγαίνουμε Ευρώπη μέσω κυπέλλου, παίρνουμε τα μύρια, ρίχνουμε την ΑΕΚ και αφήνουμε όλου τους άλλους να παλεύουν του χρόνου στο πρωτάθλημα με τα τσικό. |
| | | Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 2:05 pm | |
| Πρόκειται για μεγάλη φαρσοκωμοδία το όλο σκηνικό.. Έχουν βαλθεί όλα τα αεκτσήδικα media να σώσουν την ομάδα τους γιατί λέει κάποιος ήθελε να πέσουν.. δε ξέρω και ούτε με νοιάζει.. Κρίμα για την ΑΕΚ ειλικρινά γιατί την έριξαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της (οι διοικούντες που την παράτησαν, τα λαμόγια βλ. Ψωμιάδης που την λεηλάτησαν, οι οπαδοί της που μπήκαν μέσα και κυνηγούσαν τους πάντες) και την πληρώνουν οι αγνοί φίλοι της, αλλά ως εκεί.
Πλέον το σίχαμα που λέγεται ελληνικό κράτος, ελληνική νοοτροπία, ελληνική λαμογιά και κουτοπονηριά πάει να φορέσει το καλό του το κουστούμι και επανέρχεται..
Και πάντα το θύμα είναι ο αδύναμος που συνήθως προέρχεται από την ελληνική επαρχία (βλ. Πανθρακικός ή βλ. ΠΑΣ Γιαννενα πριν από μερικά χρόνια κτλ)..
Ας εφαρμοστούν σε αυτή την κωλοχώρα κάποια στιγμή οι ΝΟΜΟΙ!!Και στη τελική ΝΟΜΟΥΣ και ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ έχει και η UEFA..και ας το σκεφτει καλά οι δική μας διοίκηση σε περίπτωση που γίνει λαμογιά κατά της ομάδας μας. Τα βίντεο που καίνε υπάρχουν, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους και σε ρίχνουν για πλάκα κατηγορία. Στην Ευρώπη δε θα χαριστούν. Φτάσαμε πλέον να διεκδικούμε το δίκιο μας στην Ευρώπή. Αλλά όταν είσαι διαλυμένο κράτος, το κάνεις χωρίς να χαριστείς..
Νίκη με την Κέρκυρα, να φτάσουμε στους 36 βαθμούς και μετά άντε γεια.. |
| | | gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 2:35 pm | |
| http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/390862-i-astynomia-ekthetei-tritsoniΗ Αστυνομία εκθέτει Τριτσώνη! Η έκθεση της αστυνομίας δικαιώνει απόλυτα την ΑΕΚ και το γεγονός ότι ο διαιτητής μπορούσε να συνεχίσει το ματς με τον Πανθρακικό. Τι ισχύει με το κινητό του Τριτσώνη. Έναν μεγάλο σύμμαχο βρήκε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην προσπάθεια της να κερδίσει την υπόθεση την Πέμπτη (18/4) και να μην της επιβληθεί ποινή... αφανισμού διατηρώντας μια έστω τελευταία αγωνιστική ελπίδα ζωντανή! Υπάρχει και το θέμα με το μήνυμα που φέρεται να έφτασε στο κινητό του Τριτσωνη, το οποίο τον απειλούσε να μην ξεκινήσει το ματς. Και φυσικά θα κληθεί ο διαιτητής να αποδείξει τι ισχύει, ενώ αν πει ψέματα δεν αποκλείεται η άρση του απορρήτου στην περίπτωση του κινητού του για να βρεθεί από το... κουτί ποιος τον απείλησε. Παραθέτω και σχόλιο κάτω ενός παιδιού, το οποίο με βρίσκει καθ' όλα σύμφωνη: Ξεκιναμε απο τον τιτλο του αρθρου: Η Αστυνομια εκθετει Τριτσωνη! Μοναδικος υπευθυνος για την συνεχιση ή οχι ενος αγωνα που εχει διακοπει λογω επεισοδιων ειναι ο διαιτητης, ο ρολος της Αστυνομιας ειναι να φυλαει το γηπεδο ωστε να μην γινουν επεισοδια κι οχι να αποφασιζει αν πρεπει να συνεχιστει ενα ματς ή οχι. Και ρωταω το απλο: Αν δεν επρεπε να διακοπει αυτο το παιχνιδι, τοτε ποιο παιχνιδι θα διακοπει στο μελλον; Και απανταω: Θα πρεπει να εχουμε νεκρο για να διακοπει παιχνιδι; Και μηπως ολοι οσοι επιμενουν να φωτογραφιζουν το διαιτητη ως υπευθυνο της οριστικης διακοπης θα εχουν βαλει το χερακι τους αν καποια στιγμη στο μελλον θρηνησουμε θυμα(τα) σε καποιο γηπεδο;Φτάνει με την κωλο-προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ της Άεκ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ. Στη Β κι ακόμη πιο κάτω. Να διαλυθεί. |
| | | Alexis35
Αριθμός μηνυμάτων : 47
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 2:37 pm | |
| Μεχρι την Πεμπτη θα ειμαστε σε αναμενα καρβουνα... |
| | | KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 2:41 pm | |
| Συμφονα με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ την Κυριακη θα γινει κανονικα η αγωνιστικη.... |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 2:51 pm | |
| Αστο αυτο μπακ,κλειδωσε.
Ολα τα σαιτ το εχουνε γραψει.
Κυριακη κανονικα. |
| | | Alexis35
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 4:21 pm | |
| |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 4:24 pm | |
| Άλλος γραφικός κι αυτός... |
| | | andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 4:48 pm | |
| Και μία άποψη ενός πονεμένου Αεκτσή σε κάποιο φόρουμ.\ Όπως άλλοι σαράντα χιλιάδες ΑΠΛΟΙ και ΑΓΝΟΙ φίλαθλοι ήμουν κι εγώ τη Κυριακή στο γήπεδο (όπως σχεδόν κάθε “Κυριακή” σε κάθε εντός έδρας αγώνα –ναι, αγώνα για την επιβίωση, για την ανασύνταξη, για την αντεπίθεση σκεφτόμουν ο ρομαντικός-), η ομάδα να κλαίς, οι φίλαθλοι στις εξέδρες να δίνουν ρυθμό, να μην δέχονται ούτε σα σκέψη το δε μπορώ του αγωνιζόμενου συνόλου, άνθρωποι όλων των ηλικιών να δίνουμε ρυθμό να προσπαθούμε να εμψυχώσουμε τα αμούστακα παιδιά με τις βαριές κιτρινόμαυρες φανέλες και από μέσα μας να προσευχόμαστε να γίνει το θαύμα και έχει ο Θεός για την επόμενη μέρα. Από την άλλη λίγο πιο δίπλα μου κάθονταν οι “”παράγοντες”” κάθονταν και μοίραζαν χαμόγελα, πόζες σε φωτογράφους και κάποιες λίγες χειραψίες, αλλά όσο πέρναγε η ώρα το άγχος μας κυρίευε, δε το δείχναμε, απλά συνεχίζαμε να εμψυχώνουμε...μέχρις... Ξεκίνησα πιο νωρίς από ότι συνήθως για το Στάδιο και από ένα σημείο και μετά συνέχισα με τα ΜΜΜ, περπατώντας στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου μια σκέψη μου καρφώθηκε...τα επεισόδια σε περίπτωση που κάτι στον αγώνα δε πάει καλά, την έδιωξα γρήγορα…μπήκα μέσα, πήρα καφέ και κατευθύνθηκα στη γκρί μου θέση, άναψα τσιγάρο και αφέθηκα σε εικόνες και συναισθήματα που έχω ζήσει στο ίδιο μέρος, ρίγος…οι εξέδρες του γηπέδου σχεδόν άδειες (ήταν ψιλονωρίς 17:30 περίπου), σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται και οι υπόλοιποι της παρέας, οι διπλανοί, η κουβέντα μια…ΝΙΚΗ η, τι??? Μετά από πολλούς μήνες, ίσως και για πρώτη φέτος φορά, είδαμε το στάδιο με τόσο πολύ κόσμο, όλοι μια κίτρινη παρέα, μια φωνή ΑΕΚ!!! Η ομάδα ΔΕ παρουσιάστηκε αντάξια, το άγχος είχε κάνει ακόμη πιο βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, η ώρα πέρναγε αλλά δεν άλλαζε κάτι και πάνω που μια, μια πολύ μικρή ελπίδα αλλαγής της κατάστασης άρχισε να φαίνεται, μπήκε μέσα ο αχάμπαρος, ο πουθενάς…διακοπή…ΚΡΑΞΙΜΟ από ΟΛΟΥΣ τους φιλαθλους...συνέχεια…αυτογκόλ…ντου, άδειασμα αγωνιστικού χώρου, άδειασμα κερκίδων, επεισόδια και φωτιές έξω από τις εξέδρες (29-1), οι ίδιοι άνθρωποι που λίγο πριν εμψυχώναμε την ΑΕΚ, προσπαθούσαμε άλλοι να κρυφτούμε, άλλοι να ξεφύγουμε από έναν πόλεμο που ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ, που ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ να ξεκινήσει, που ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ να συμμετάσχουμε αλλά που ήθελαν, που επιδίωξαν και τελικά κατάφεραν να ξεκινήσουν κάποια από τα “αδέρφια” μας??????????????με μοναδικό ηττημένο την ΑΕΚ… Ο δρόμος για τον ηλεκτρικό μη προσβάσιμος από τη θύρα που βρισκόμουν εγώ λόγω των επεισοδίων, λίγο αυτό (μάλλον φτηνή δικαιολογία για να μείνω), λίγο το ότι ήλπιζα πως θα συνεχιζόταν ο αγώνας, έμεινα, εγώ και κάποιοι άλλοι, λίγοι...από πίσω άκουγα τις κρότου λάμψης να σκάνε, κοίταζα δίπλα κι έβλεπα τους όποιους είχαν μείνει (μεταξύ των οποίων 2-3 γυναίκες και 3-4 παιδιά) τρομαγμένους, αλλά ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ, με σκυμμένα κεφάλια η με ματιές, σα τη δική μου, στο κενό…ΓΙΑΤΙ?????? Κατά τις 21:30 δέκα παρά πήρα κι εγώ το δρόμο της επιστροφής, έξω είχαν σταματήσει οι κρότου λάμψης αλλά όχι και τα επεισόδια...περπατώντας ”κρυφάκουσα” κουβέντες από διάφορες παρέες, του τύπου τότε που έγινε το ίδιο ο “διαιτητής” συνέχισε το ματς, η τάδε ομάδα έριξε πέντε γκολ, η τάδε άλλα πέντε, η άλλη έκανε ανατροπή, ξάφνου έγιναν όλες Ρεάλ και Μπάρτσες...εμείς είμαστε η ΑΕΚ και τέτοιες καταστάσεις ΠΟΤΕ δεν ήταν στο αίμα μας, στο DNA μας, ένα μειδίαμα το σκυθρωπό μου πρόσωπο να λάμψη έκανε, ΝΑΙ είμαστε ΑΕΚ... http://greekstars.co/greekstars/index.php?showtopic=93483&view=findpost&p=239114 |
| | | andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 5:01 pm | |
| Ντιόγο: "Έτρεξα πιο γρήγορα και από τον Μπολτ" Ο άσος του Πανθρακικού Ζορντάο Ντιόγο προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο τονίζοντας πως έτρεξε πιο γρήγορα και από τον Γιουσέιν Μπολτ προκειμένου να αποφύγει τους εξαγριωμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μίλησε στο "Mais Futebol" για την εμπειρία του στο ΟΑΚΑ και για το "ντου" των οπαδών της Ένωσης, επισημαίνοντας πως η κρίση στην Ελλάδα είναι μία από τις αιτίες που οδηγούν τον κόσμο σε τέτοιες συμπεριφορές. "Αν μας είχαν προλάβει, θα μας είχαν χτυπήσει άσχημα. Έτσι πιστεύω. Αρκετά λεπτά πριν έβλεπες πως είχαν αρχίσει να καλύπτουν τα πρόσωπά τους και ετοιμάζονταν. Η κρίση στην Ελλάδα είναι μία από τις αιτίες αυτής της κατάστασης. Όταν οι οπαδοί εξαγριώνονται, τα πράγματα γίνονται σοβαρά. Όταν κερδίσαμε κόρνερ, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά. Ο γιατρός της ομάδας με είχε προειδοποιήσει να είμαι έτοιμος για να τρέξω, γιατί στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί της ΑΕΚ θα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος για να γίνει αυτό. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν αντιλήφθηκαν ότι η ομάδα τους ακόμη και με ήττα θα μπορούσε να σωθεί την τελευταία αγωνιστική. Όμως με την εισβολή έχασε το παιχνίδι και θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, οπότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά. Αυτό που έγινε ήταν τρελό. Δεν μπορούσαμε καν να πανηγυρίσουμε το γκολ, αφού έπρεπε να αρχίσουμε να τρέχουμε. Έτρεξα πιο γρήγορα και από τον Γιουσέιν Μπολτ. Ήμουν ο πρώτος που έφτασα στα αποδυτήρια. Κάποιοι παίκτες τρέχοντας προς τα αποδυτήρια έπεσαν και χτύπησαν. Συζητούσαμε μετά το ενδεχόμενο να παίξουμε το υπόλοιπο του αγώνα, αλλά με τους παίκτες τραυματίες δεν υπήρχε τρόπος να γίνει αυτό. Τώρα μιλάμε για αυτό, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ σοβαρά. Θα μπορούσε να γίνει καταστροφή. Η αστυνομία ήταν κακά προετοιμασμένη, γιατί συνήθως υπάρχουν 10-15 χιλιάδες θεατές στους αγώνες της ΑΕΚ και αυτή τη φορά ήταν πάνω από 30 χιλιάδες. Δίπλα στους πάγκους υπήρχαν μόνο φροντιστές, ενώ η αστυνομία ήταν στη φυσούνα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό". Για τους συμπατριώτες του και για το βράδυ που ακολούθησε τα επεισόδια ο Ντιόγο τόνισε: "Είχα μιλήσει με τον Φουρτάδο πριν τον αγώνα, αλλά ήταν τιμωρημένος και δεν πήγε στο γήπεδο. Ο Γιάγκο ήταν τραυματίας, αλλά βρισκόταν στο γήπεδο κι έπρεπε να περιμένει κάποιες ώρες για να επιστρέψει σπίτι του. Εμείς διανυκτερεύσαμε στην Αθήνα και επιστρέψαμε την επόμενη μέρα στην Κομοτηνή. Στο αεροδρόμιο ήταν και κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς τους συμβούλευσαν να φύγουν από την πόλη για να ηρεμήσει η κατάσταση". contra.gr |
| | | xp
Αριθμός μηνυμάτων : 109
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 8:00 pm | |
| ...προχθες ημουν κανονικα στο οακα ,στην αρχη στη θυρα 11 ,χαμηλα, κατοπιν στη 5 .Ειδα ολες τις φατσες των αφιονισμενων κρετινων που μπαινοβγαιναν στον αγωνιστικο χωρο και τους περισσοτερους οπαδους να τους αποδοκιμαζουν η να προσπαθουν να τους συνετισουν..βεβαια οι κρετινοι απειλουσαν τους οπαδους της ΑΕΚ...και χειρονομουσαν χυδαια.Τα ΜΑΤ αγρον ηγοραζον στο πουθενα ,αλλου (φαν παρκ).Λοιπον αυτοι που ξεχυθηκαν στο γκολ ηταν παρα πολλοι ,,,εκαψαν το γηπεδο εκοψαν τα διχτυα.Οι αλλοι φιλαθλοι αποχωρησαν αηδιασμενοι ...δεν ηθελαν αλλο δεν τους ενδιεφερε,ηταν βεβαιοι οτι το παιχνιδι τελειωσε.Λοιπον δεν θελω να βλεπω ανοησιες του τυπου να παιξουν 2 η 12 λεπτα ,οποιος εισαγγελεας τα δει αυτα θα γελαει.ΑΕΚ τελος ...φαρσοκωμωδια ετων και διωκεται μονον ο Μακης ...το ιδιο θα επρεπε να συμβει με τον ΑΡΗ (τουλαχιστον).Κυριε Τζελεπη ο Πανθρακικος δεν ειναι μονον 8-9 χρονια ειναι κοντα 50 ...μαλλον σας ξεφυγε ,ισως θελατε να κατευνασετε τα πνευματα ...Χθες πηγα στον Απολλωνα ...χαρηκα μπαλα ...εχει και τον Γουμαγια που ειναι δεκα κλασεις πανω απο Βρονταρα και Αθανασιαδη(κινδυνεψαμε γιατι δεν ειχαμε δευτερο τερμα)...τελος καλο η ομαδα σωθηκε και ολοι πηραν το μαθημα τους.Κατι ακουσα οτι ειπε αυτος ο ασχετος Αλαφουζος για αδικημενη ΑΕΚ,γενικως,...αυτος μαλλον δεν επαιξε μπαλα ουτε μικρος στη παιδικη χαρα ,προσπαθει να γινει Μπερλουσκονι ,,,τουλαχιστον ο χοντρος παιζει τον εαυτο του. |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 9:30 pm | |
| Για προβοκάτσια έκανε λόγο ο Τάσος Ερμείδης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον ΣΚΑΙ». Διαβάστε τα λόγια του: «Έγινε προβοκάτσια εναντίον της ΑΕΚ. Πέντε πούλμαν κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε έχω πληροφόρηση, αλλά είμαι καθηγητής στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να παρέμβει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης για το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με αναπληρωματικούς στο "Κλεάνθης Βικελίδης''»! |
| | | Alexis35
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 9:40 pm | |
| Αντε παλι...Μερικοι δεν ειναι τοσο αντρες να το παραδεχτουν... Για τον Αστερα συμφωνω. Καρφωθηκε αγρια! οπως και ο Ατρομητος. Αντε! τιμωρηστε τους... |
| | | ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 11:15 pm | |
| 5 λεωφορεία κατέβηκαν με Αρειανούς και άλλα 10 από τη Λειβαδιά με τον Κομπότη οδηγό. Υποσχέθηκε να τη ρίξει την ΑΕΚ και το έκανε. Αυτός ήταν ο αρχιπροβοκάτορας, όλοι τον είδαν με τη διάφανη κουκούλα του Αρβανιτίδη. Όσο για τον Τζελέπη Κατερινάκι μου, αν τον έβλεπες πως πανηγύριζε το γκολ μέσα στο ΟΑΚΑ δε θα είχες καμμία αμφιβολία ποια ομάδα υποστηρίζει. Από την άλλη η θέση του απαιτεί ΚΑΙ διπλωματία. Προσωπικά θα χαρώ πολύ περισσότερο να είμαι ο οπαδός της ¨μικρής¨ομάδας που κάποτε ΕΣΩΣΕ τηην ΑΕΚ (και έριξε το φίδι) παρά της ομάδας που έριξε την ΑΕΚ και έσωσε το φίδι. Cappo φίλε μου, θυμάσαι εκείνο το καλοκαίρι που δεν έπαιρνε άδεια ο φίδις, ΠΟΣΑ και ΠΟΣΑ άρθρα διαβάζαμε; και τι έγινε; ο φίδις άλλαξε ακόμα και το καταστατικό του πρωταθλήματος μετά τη λήξη του (αφήνοντας ΕΜΑΣ εκτός play-off) για να ανεβεί. Θυμάστε τα λόγια του; "Οι αγώνες κερδίζονται ΜΕΣΑ στα γήπεδα κιόχι ΄εξω από αυτά¨. Ε, ας χάσουν αυτοί την Κυριακή, να καθαρίσουμε κιεμείς με την Κέρκυρα, και μετά, τα τελευταία 15 λεπτά θα είναι ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Όπως ακριβώς ήθελαν να γίνει τότε. Ούτε άρθρα, ούτε τίποτε. Πληρωμένοι ΑΚΡΙΒΩΣ με το ίδιο νόμισμα. Άλλωστε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Φιλικά Χρήστος |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 11:19 pm | |
| Επισης κυριοι της ΠΑΕ,σκεφτειτε πολυ καλα ποιος θα κατεβει Αθηνα την Πεμπτη και τι θα πει,για Ν' ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ την ενσταση της ΑΕΚ.
Πεμπτη,13:00
Μην παει κανας λακαμας και αρχισει τα "εγω ειμαι θρυλος,στη γερμανια λεβερκουζεν και στην αργεντινη μποκα"
Κανονιστε. |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 11:26 pm | |
| Ποτέ δεν είπα ότι ο Τζίμης δεν είναι Πανθρακικός. Να εξηγούμαστε. Όταν όμως διαβάζω στα διάφορα Αεκτζήδικα φόρα "εντάξει, ξηγήθηκαν επειδή ο πρόεδρός τους είναι Αεκτσής", δε μου κάθεται, πώς το λένε;
Διαβάσαμε και πολλά άλλα, που δεν θα ήθελα να τα γράψω εδώ. Και το ξαναλέω: αν ΔΕΝ ισχύουν, πάω πάσο. Αν όμως ισχύουν, τότε κλάφ' τα Χαράλαμπε.
Όπως και να έχει, επρόκειτο για ένα ματς που έκρινε την ύπαρξη ΚΑΙ της δικής μας ομάδας. Θα προτιμούσα να έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς να σκυλιάζουν για να την προστατέψουν. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει να με πει κανένας καλό, δίκαιο, ηθικό και τίμιο. Με ενδιαφέρει να σωθεί η ομάδα. Και ας με πουν και κωλοχαρακτήρα. Χέστηκα. |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τρι 16 Απρ 2013, 11:27 pm | |
| |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 17 Απρ 2013, 2:29 pm | |
| http://www.tanea.gr/news/sports/article/5012596/martyres-yperaspishs/Για να καταλάβω: Θα πάμε αύριο να πούμε "όχι ρε παιδιά, δε μας πειράζει που έδειραν τον Βρονταρά και τον Λουσέρο και τον Ψηλό, δεν μας πειράζει που δε μπορούσαμε να εκτελέσουμε ούτε κόρνερ, δε μας πειράζει που δεν έμεινε ούτε σπασουάρ στον πάγκο μας, είμαστε τίμιοι εμείς και θέλουμε να παίξουμε 15 λεπτά, ακόμα και με το ενδεχόμενο να χάσουμε την κατηγορία, επειδή η Άεκ ήταν κάποτε "μεγάλη ομάδα"... Κάτι δε μου κάθεται καλά... |
| | | Alexis35
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 17 Απρ 2013, 2:34 pm | |
| Συγχαρητηρια! Γιατι να βγαλουμε τα ματια μας??? δεν μπορω να το δεχτω αυτο! Μακαρι να εχει μεινει εστω και λιγη δικαιοσυνη και να μην κυνηγαμε το ματς με την Κερκυρα για να σωθουμε! |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 17 Απρ 2013, 9:30 pm | |
| Προ, έχεις μάθει τίποτα για την αυριανή γραμμή της ΠΑΕ στην Αθήνα; |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 17 Απρ 2013, 11:05 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Προ, έχεις μάθει τίποτα για την αυριανή γραμμή της ΠΑΕ στην Αθήνα;
οι υπερασπιστικες γραμμες δεν κοινοποιουνται συνηθως ρε κατερινα. λογικα θα μεινουν στις αρχικες τους θεσεις. παντως ελπιζουν να σωθουν τα χανουμια, αρκει να κερδισουν τον σπανο. ετοιμαζουν κατι για την κρητη οι ....της νοβα. |
| | | centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 18 Απρ 2013, 1:03 am | |
| Πάντως εγω αν ήμουν μέτοχος την nova θα επεδιωκα να πέσει η αεκ.
Το κανόνι έρχεται με μαθηματική ακρίβεια, με την πτώση μιας εμπορικής ομάδας θα γλυτωνα και ενα 40% ποσοστο για την εξασφάλιση ενός ηδη υποβαθμισμενου προϊόντος. Εχω χάσει την κάλυψη όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, κλεινω, οτι σωζω, σωζω.
Οσο για το ματς της αεκ με τον Ατρομητο, διαφέρει απο εκείνο με του Άρη. Ειναι ματς προέδρου απέναντι στον....κανέναν. Αν παίξουν πουστια στον Σπανο, φεύγει.
Καλο αφανισμό σε μια απο τις ομάδες - καταστροφές του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στα δικα μας με την διαφαινόμενη σωτηρία, αν παρθουν σωστές αποφάσεις και με ολα όσα ακούγονται τελευταία, υπάρχει αισιοδοξία και για την επόμενη χρόνια. Αρκεί να μην γίνουν λάθη και εγκλήματα του παρελθόντος όπως ξήλωμα της ομάδας και τυφλή εμπιστοσύνη σε αμπαλους και λαμόγια παραγοντικους. Και με τίποτα, αν παραμείνει ο γλυφτης, μην ξηλώσει τον κορμό και μην εχει λυμμενα χέρια και φέρνει μεταγραφές τύπου Ντιογκο και λοιπούς απο την προπερσυνη χρόνια, δλδ κανέναν. |
| | | wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 18 Απρ 2013, 1:18 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την wild rose στις Πεμ 18 Απρ 2013, 1:38 pm, 1 φορά |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 18 Απρ 2013, 1:22 pm | |
| |
| | | wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 18 Απρ 2013, 1:55 pm | |
| Η ακροματική διαδικασία για την ΑΕΚ έχει αρχίσει, ενώ υπόμνημα έχει στείλει και η ΠΑΕ Πανθρακικός. |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 11 από 15 | Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |