Δεν ειπα να φας εξι απο τη βεροια ρε cappo... Χασε 1-0 και καντην αφου πας για τουρισμο μετα. Και αντε ο τουρισμος, η εξαρα πως χωνευεται? Πηγε και μου βαλε 2 ανετοιμους στην αμυνα μαζι και εναν εκτος τοπου και χρονου λες και ειχε απεναντι του τον Μπουβαλ και τον Αστηρ Μαγουλας. Αν δεν εκανε fair play ο γαυρος 14 θα εγραφε.... Και δεν τρεχει τιποτα? Ποτε ξαναφαγες 6? και 4 γκολ σε 7 λεπτα?
ΥΓ Για το ματς με την Ξανθη το λες και μονος σου. Δεν μπηκαμε ποτε στο παιχνιδι για να εχουμε και απαιτησεις. Εγω ειμαι υπευθυνος για αυτο?
Μπραβο σε ολους οσους αγωνιστικαν,πολλα μπραβο στον παυλο μας που μας εσωσε,πολλα μπραβο στην μαμα του ντιογκο που εβγαλε τετοιο γιγαντα και τελος πολλα μπραβο σε οσους νομιζουν οτι θα πουμε και "δοξα το θεο"...
ΑΝΤΕ ΜΠΕ ΡΕ Υ.Γ. Αν ξεχασα να ευχαριστησω καποιον διωρθωστε με γιατι θα βγω και αχαριστος
Πάντως άσχετο αλλα ρε παιδια αυτος ο μπακ,αυτος ο sto o gavros sto facebook...φοβερη ροδοπητικη δημοσιογραφια.φοβερη...ο αλλλος καιγεται για τον γαβρο στο φεισμπουκ.αν τον ρωτησεις,τι προτιμας,να παρει ο γαβρος το ευρωπαικο και να πεσει ο πανθραξ η να σωθει ο πανθραξ και να μη το παρει ο γαβρος,θα σου πει ανετα το πρωτο.
[quote="Losthapateros"]Πάντως άσχετο αλλα ρε παιδια αυτος ο μπακ,αυτος ο sto o gavros sto facebook...φοβερη ροδοπητικη δημοσιογραφια.φοβερη...ο αλλλος καιγεται για τον γαβρο στο φεισμπουκ.αν τον ρωτησεις,τι προτιμας,να παρει ο γαβρος το ευρωπαικο και να πεσει ο πανθραξ η να σωθει ο πανθραξ και να μη το παρει ο γαβρος,θα σου πει ανετα το πρωτο.Kαλα αγορι μου οταν τρεχαμε εμεισ κοντα στην ομαδα εσει επεζες ....τσιλικι? ρωτα ποιος ειναι ο Μπακ, παλιους εδω μεσα, και τι εκανε για την ομαδα, και μετα μιλα, δεν ξερω την ηκικια σου και ποτε αγγαλιασες αυτη την ομαδα και μιλας ετσι
losthapateros , για τον Μπακ εχεις απολυτο αδικο. ειναι απο τους λιγους που πονεσε , ποναει και θα ποναει για τον Πανθρακικο. Στο υπογραφω με δεκα χερια. Μακαρι ολοι να σκεφτονται οπως ο Μητσος. Να σου πω μονο οτι ειναι πιο παλιος πανθρακας απο ολους τους σημερινους διοικουντες.
Ρε παιδιά,τι να πάρω πίσω;Δεν τον πάω.Τελείωσε.Σέβομαι οτι είναι ο παλαιότερος,αλλά δεν τον πάω.Παίρνω πίσω τν ειρωνία μου.Οκ σε αυτό.Αλλα οπως κανουνε κριτικη ετσι να την δεχονται κιολας.χαιρετω.
.....ο διαβολος οταν δεν εχει δουλεια,γαμαει τα παιδια του.....να κι εμεις............
...........χαλαρα μπρε......χαλαρα...........ΚΟΜ στα μπαμπαλα σου....τι να σου λενε τωρα εσενα για τον Πανθρακα ................απο την αλλη ομως,καλο ειναι οσοι δεν ξερουν να ρωτανε.......για να μαθαινουνε..........και μετα να γραφουν οτι γουσταρουνε...... ...Υ.Γ.......ποια ηταν η αφορμη για το χωσιμο στον ΚΟΜ ?..........ρωταω για να του την πεσω κι εγω,αν πρεπει ...........
Τι να πώ!συγκλονιστικοί παλικάρια! ΘΕοί!Νοιωθω υπερηφανος που ειμαι Πανθρακικός! Για ακόμα μια φορά!Με την μαγκιά μου,καθαρά και ξάστερα! Τι αλλο να πω! Δεν το πιστευα να πω την αληθεια! Και ομως διαψευστηκαμε! Μπραβο στα παιδια!ειστε θεοι! Και σημερα θυμηθηκα αυτο που ποσταρε η μικρη κερκιδα που ελεγε αυτο και το ειχα ποσταρει <<
Την Κυριακή λοιπόν ο Πανθρακικός θα έχει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση...ξένη για αυτόν,διότι για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με τέτοιες συνθήκες.45.000 κόσμος από πάνω του,πιθανόν και...διάφοροι παρείσακτοι εντός γηπέδου,ενώ ΔΕΝ έχει και το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ όπου μετράει σε τέτοια παιχνίδια.Τι έχει από την άλλη μεριά να αντιπαρατάξει; ΟΜΑΔΑ. Μπαίνεις δηλαδή στο γήπεδο, παίζεις την μπάλα σου, την κατεβάζεις κάτω με υπομονή, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ και ΕΑΝ...διαπιστώσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ περίεργο να κινείται εναντίον σου σε αποδυτήρια και γήπεδο, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ!Κοινώς...φεύγεις από το γήπεδο! Διαφυλάττεις την ομάδα σου σαν διοίκηση και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πεί τίποτα! Να κάνουν τι...;Να σε δείρουν;Σιγά τα ΩΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ο Φιλιππίδης επί Ριζούπολης,ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ απο την άλλη ο Μπριάκος με τον Ηρακλή στο Χαριλάου ( http://news.pathfinder.gr/sports/194492.html )στο ιστορικό 1-2 του υποβιβασμού του Άρη. Κανείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...Τι θα κάνουν...θα σπάσουν το γήπεδο;;Ε,θα το πληρώσει η ίδια η ομάδα τους.
Η UEFA είναι αμίληκτη! Τηλεόραση (να και κάτι καλό που πράττει η ρημάδα)υπάρχει,κάμερες που καταγράφουν επίσης,αθλητικοί εισαγγελείς κτλ...! Ο τίτλος τα λέει όλα, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ που θέλουν τις (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) μεγάλες ομάδες να ΜΗΝ υποβιβάζονται! Εάν η ΑΕΚ το πάρει στα...ίσα μαγκιά της. Το ξαναλέμε , έχει την φανέλα, έχει την δυναμική, μπορεί να μπεί στο γήπεδο και να διεκδικήσει την ανωτερότητα της (στη φανέλα).Αλλά...ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ να δοθεί αυτή η δυνατότητα και στον Πανθρακικό. Ίσως ήρθε η ώρα, να γίνει μια αρχή σε αυτό το...<< Χάνι της Γραβιάς >> που λέγεται Ελληνικό Ποδόσφαιρο...!>>
Ε ναιιιιιιιι........δεν ΜΑΣΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ...!!! πανθραξ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε