Φέρτε Ντουσαν-Στανιση πακέτο. Για ολα τα γούστα. Τότε συζητάμε και για Ευρωπες. Βιβες!
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013 Κυρ 23 Δεκ 2012, 11:10 am
Το ένστικτο μου δε με ξεγελάει.... Κάποια στιγμή θα βγούμε Ευρώπη..φέτος θα ´ναι, του χρόνου θα ναι,του παρά χρόνου ,υπάρχει κάρμα πάντως, το μόνο σίγουρο.....
Το ένστικτο μου δε με ξεγελάει.... Κάποια στιγμή θα βγούμε Ευρώπη..φέτος θα ´ναι, του χρόνου θα ναι,του παρά χρόνου ,υπάρχει κάρμα πάντως, το μόνο σίγουρο.....
και φετος θα ειναι , και του χρονου , και του παρα χρονου.
γιατι απλα ειναι πανθραξ , και δεν ειμαστε καλα.
ΥΓ. και αν δεις τι μεταγραφες θα γινουν θα καταλαβεις ιωσηφ χρυσο μου παιντι.
εισητηρια διαρκειας προεδρε για τας ευρωπας θα βγαλει η ΠΑΕ; Τις καλημερες μας απο τον ομορφο βολο.
θα βγαλει αγορι μου. κι εμεις θα κλεισουμε απο τωρα τσαρτερ. εσυ απλα κανονισε τα λουστρινακια να εχεις ετοιμα, και το διαβατηριο σου δια τας ανατολικας ευρωπας.τα υπολοιπα αστα πανω μου. πρωτο ματσακι με ντιναμο θα παιξουμε. τωρα ποιας ανατολικης χωρας ντιναμο θα δειξει η κληρωση.
Θέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013 Δευ 24 Δεκ 2012, 1:14 am
Να αρχίζουμε σιγά σιγα το scouting στις βαθμολογίες των άλλων πρωταθλημάτων....
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013 Δευ 24 Δεκ 2012, 10:04 am
Οσον αφορά τις αποδεσμεύεσεις, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τους Βαγγέλη Κοντογουλίδη και Μιγκέλ Βιγιαρέχο να μη βρίσκονται στο δυναμικό των Θρακιωτών και το νέο έτος. Το σίγουρο είναι πως δεν... χαίρονται με τον χρόνο συμμετοχής τους. Ούτε μισή ώρα συνολικά δεν έχουν παίξει.Ο 31χρονος φορ έχει χρησιμοποιηθεί σε τέσσερα ματς ως αλλαγή και ο Ισπανός μπακ σε τρία.
Θέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013 Δευ 24 Δεκ 2012, 11:19 am
Κάτι καλό υπάρχει στα σκαριά. Χρόνια πολλά, υγεία και stop στη φτώχια.
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013 Δευ 24 Δεκ 2012, 11:45 am
Εξετάζουν τη λύση του Μακρή Μία με δυο διορθωτικές κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Πανθρακικός τον Γενάρη, με το όνομα του Γιώργου Μακρή να έρχεται στο προσκήνιο.
Η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Πανθρακικό που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας οκτώ πόντους ασφάλεια από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.
Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας και ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν επαναπαύονται κι έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε μία με δυο διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη.
Στους πρώτους στόχους είναι η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που θα ταιριάξει με τους Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά, με τον όνομα του Γιώργου Μακρή να έρχεται στο προσκήνιο.
Ο 28άχρονος άσος είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς δεν υπολογίζεται στον Ατρόμητο. Βέβαια η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, από τη στιγμή που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Suerleague.
Οτι χρειάζεται, χρειάζεται.Ειδικα μετα την ελευθέρας του Πριτινιο..και υπολογίζοντας πως δεν υπολογίζεται ο Μοσχακης. Απλά δεν μου φαίνεται αναγκαίο να δοθούν στον Μακρη 45.000 και οχι σε κάποιον κεντρικό αμυντικό ή τερμάτοφυλακα ή εξτρεμ. Άμα έρθει ο Μακρης και οι 4 ενδεκαδατοι ειναι,μην έχουμε τίποτα γκρίνιες μετα.... Θα δείξει.
ΥΓ. Το πουλί φαγωθηκε για βλαχοδημο αλλα δεν το πιστεύω.
Αν μου πεις πρόεδρε και τον πραγματικό λόγο που κλείνει σου βγάζω το καπέλο.... Και δεν ειναι μονο( ; ) η ποδοσφαιρική του ικανότητα..... Άντε να σε δώ....
Αν μου πεις πρόεδρε και τον πραγματικό λόγο που κλείνει σου βγάζω το καπέλο.... Και δεν ειναι μονο( ; ) η ποδοσφαιρική του ικανότητα..... Άντε να σε δώ....
Kαλε μου centi ξερεις καλα οτι ο γερολυκος ειναι Συνταγματαρχης. ερωτικου τυπου ερωτησεις δεν απαντα.
Στιγμές μεγάλων αποφάσεων στα μεταγραφικά βλέπω.... Εγώ ειμαι 50-50 για φύλλο απο το 18 κι ότι έβγαζε... Η ΠΑΕ ας τραβήξει απο το 10....στα σίγουρα...... Αρκεί να ναι παιχταρας ο παίχτης....κι όχι τίποτα παλτο για συμπλήρωμα. Βιβες....