εγω παλι νομιζω οτι αναφεροταν στον Ντιογο τον αριστερο μπακ που εμεινε ελευθερος απο την παναχαικη. και μπερδευτηκαν ολοι οι βλακες εκει μεσα....ολοι ομως....και αυτος ο ιδιος. Αν ισχυει η θεωρια μου ειναι για χειροβομβιδα ολοι,γιατι μεχρι και σε αθηναικα σαιτ το ειδα να γραφεται.
Αν παλει θελουμε τον Ντιογο του γαυρου, αλλο παλι και αυτο!
Κανεις απο την ομαδα (και ουτε φυσικα κι ο Δερμιτζακης) δε μιλησε για τον βραζιλιανο επιθετικο Ντιογο που επαιζε στον Ολυμπιακο. Αν ειναι δυνατον δηλαδη.
Μιλησαν ολοι (και μιλανε ακομα) για τον πορτογαλο Ντιογο Τζορνταο που ειναι αριστερο μπακ κι εμεινε ελευθερος απο την Παναχαικη.
Η αποστροφη του λογου του Παυλου περι "παιχτη που εχει αγωνιστει στο ελληνικο πρωταθλημα στο παρελθον" αναφερεται στο διετες περασμα του εν λογω παιχτη απο τον Πανσερραικο,οπου ειχε σαραντα συμμετοχες.
Ειναι ενας παιχτης που κατα τη γνωμη μου πρεπει ν' αποκτηθει,διοτι αυτη τη στιγμη εχουμε ενα και μοναδικο αριστερο μπακ.
πεγραψε συμβολαιο ο νεαρος 20χρονος μεσος Καμερουνεζος Μπονγκ Νουκ Κεινς ο οποιος ειναι απο περσι στην ομαδα και ειχανε προβλημα τα χαρτια του οσοι τον ειδαν σε ενα φιλικο ελενε για μεγαλο παικτη?
Σε ανοιχτή γραμμή με Τσιρίλο Η στασιμότητα στην απόκτηση του Παρασκευά Χρήστου οδήγησε τον Παύλο Δερμιτζάκη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Πανθρακικού στον Μπρούνο Τσιρίλο.
EmailPrint Text ΚΤΕΟ Κηφισιάς Άρτιος Τεχνικός Έλεγχος για ΙΧ με 3 Διαδρόμους Ελέγχου στην Κηφισιά! www.i-kteokifisias.gr/kteo-moto Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Βρες Μεταχειρισμένα Αμάξια στην οθόνη του υπολογιστή σου! www.xo.gr Προβεβλημένες καταχωρήσεις Επιμέλεια: Πάρης ΤσελεπίδηςΔημοσίευση: 15 Ιαν. 2013 16:31 Την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο επιθυμεί ο Παύλος Δερμιτζάκης για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Πανθρακικού.
Η στασιμότητα που έχει παρουσιαστεί στην λύση του συμβολαίου του Παρασκευά Χρήστου με την ρουμάνικη Ουνιβερσιτατέα Κλουζ έχουνε φέρει στο προσκήνιο τον πρώην Ιταλό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Playbet.com: Φέρνει το παιχνίδι στην έδρα σου! Ο Τσιρίλο βρίσκεται στην Αθήνα μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την κυπριακή Άλκη και δείχνει αποφασισμένος να βρει το συντομότερο δυνατό συμβόλαιο για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δείχνει μάλιστα να προτιμάει να επιστρέψει σε ομάδα της Super League ώστε να μπορεί να είναι κοντά στην οικογένειά του με τον Πανθρακικό να είναι η μόνη που τον έχει προσεγγίσει.
Ο Τσιρίλο δείχνει μάλιστα θετικός, ο Δερμιτζάκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του τις τελευταίες ημέρες και άμεσα αναμένονται εξελίξεις καθώς καμία από τις δύο πλευρές όπως φαίνεται δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο.
Κι όσο για τον Χρήστου μετέβη σήμερα στο Κλουζ της Ρουμανίας με σκοπό να λύσει το συμβόλαιό του με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ ωστόσο ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του διεθνή Κύπριου αμυντικού και θα φανεί κατά πόσο θα κυλήσει υπέρ του.
...αντε μπρε...εγω σας εχω το μαντατο...απο την μπουγατσα ταουν....αφου εκει πανω δεν κουνιεστε.........................
...Ντιογκο, το νεο αποκτημα της ομαδας μας.......ο λεγαμενος της Παναχαϊκης.........και οχι ο αλλος του γαυρου.......................το μαντατο κατ ευθειαν απο την Αθηνα πριν λιγο, απο φιλους που ηταν στο γηπεδο.............επιβεβαιωνει και το "πουλι".....