|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 11 Νοε 2012, 10:20 pm | |
| - terhs έγραψε:
- χρονια πολλα οτι καλυτερο οτι επιθυμεις
Ευχαριστώ ρε Τερη.Διπλο στην Ξάνθη...Ως εδώ μυρίζει.... |
|
| |
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 11 Νοε 2012, 10:30 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Το δωράκι του Παύλου θα θελα την άλλη Κυριακή να το παραλάβω.
live |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 11 Νοε 2012, 10:57 pm | |
| Χρόνια πολλά ρε Μηνά, πολύχρονος! Χρόνια πολλά και στον "Φιλικά Χρήστος" , που έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Να σας χαιρόμαστε και τους δύο! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 11 Νοε 2012, 11:06 pm | |
| Να σαι καλά ρε Κατερινα. Χρόνια πολλά ρε "φιλικά Χρήστο" Φιλικά Αγ.Πτολεμαρχος ή Ιωσηφ ή paparazzi ή Κορτέζ ή Εορδαιος ή ptolemais ή Μηνάς. |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 11 Νοε 2012, 11:36 pm | |
| |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 11 Νοε 2012, 11:40 pm | |
| Σκέτη υπερπαραγωγή είσαι ρε Αντρέα, πανάθεμά σε! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 11 Νοε 2012, 11:49 pm | |
| Αν και προτιμαμε τις μελαχροινες,είσαι Hollywood σκέτο ρε Αδμιν.... Ευχαριστώ κι αυτούς που θα θελαν αλλά δεν το μάθανε ή δεν μπόρεσαν. |
|
| |
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 11:25 am | |
| Φίλοι και φίλες μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Φίλε Μηνά, Χρόνια Πολλά και για τη γιορτή σου. Όσο για το "δώρο" της ομάδας, την ευχαριστώ αλλά επιφυλάσσομαι για την άλλη Κυριακή. 'Αλλωστε, ΕΚΕΙΝΟ είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τον ΠΑΝΘΡΑΚΑ και πρέπει οι παίκτες να το καταλάβουν αυτό.
Φιλικά Χρήστος
ΥΓ Andia, στείλε μου σε παρακαλώ από που και πότε θα παραλάβω το δώρο που μου στέλνεις. Αυτό το ξανθό στο banner βρε συ ;-) . Εκτός κιαν έρχεται με την αποστολή του Πανθρακικού την Κυριακή το βράδυ, μετά τη νίκη μέσα στη γειτόνισσα, οπότε τότε θα είναι κοινόχρηστο δώρο (shared). |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 11:56 am | |
| - centipede_2_ έγραψε:
- Χρόνια πολλά και καλα Πτολεμαρχε.
Οτι επιθυμείς και επιτυχίες παντού. Διεσπειρε κατα κεί το μικρόβιο του Πανθραξ. Αν και όλοι τους παοκια,μας βλέπουν με συμπάθεια.... Ενίοτε και με κατανόηση....ελπίζω... |
|
| |
Zündapp
Αριθμός μηνυμάτων : 225
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 2:22 pm | |
| Πτολέμαρχε, ετεροχρονισμένα, σου εύχομαι χρόνια πολλά και πάντα υγιέστατος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Zündapp στις Δευ 12 Νοε 2012, 2:29 pm, 1 φορά |
|
| |
Zündapp
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 2:29 pm | |
| Άσχετο μεν, εξαιρετικό δε το γκολ του "τέως" Ζησόπουλου με τη Λειβαδειά!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 4:10 pm | |
| Ευχαριστώ zundapp και λύκε. Ενα παγωμενο(πάντα) σφηνακι jägermeister ώρα που είναι, στην υγεια σας.. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 6:11 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Ευχαριστώ zundapp και λύκε.
Ενα παγωμενο(πάντα) σφηνακι jägermeister ώρα που είναι, στην υγεια σας.. τετοια ωρα ρε ιωσηφ bloody mairy πινει ο καλος ο κοσμος |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 7:01 pm | |
| Jägermeister πίνει ο κόσμος το μεσημέρι..... Αντε και τίποτα κινούμενα σχέδια στην tv.... |
|
| |
Zündapp
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 7:08 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- τετοια ωρα ρε ιωσηφ bloody mairy πινει ο καλος ο κοσμος
Πόσα ξέρεις about hot drinks!!! |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 7:28 pm | |
| ....μπρε τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει..................
...μπα,ισως και να επεσα σε κενα αερος...................Πα-πα-δοπουλος....Πα-πα-δοπουλος............Πα-πα-δοπουλος........................... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 8:18 pm | |
| Ευτυχώς που ο Ιωαννίδης είναι παίχτης του ΟΦΗ. Φαντάσου να το πηγαίναμε Πα Πα δόπουλος η Θύρα 1 Ι Ω ΑΝΝΙΔΗΣ η θύρα 2
|
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 12 Νοε 2012, 10:14 pm | |
| |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τρι 13 Νοε 2012, 12:53 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ....μπρε τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει..................
...μπα,ισως και να επεσα σε κενα αερος...................Πα-πα-δοπουλος....Πα-πα-δοπουλος............Πα-πα-δοπουλος........................... Ή συναντησες ανώτατα πνεύματα που λένε και οι....... Rolling Stones |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τρι 13 Νοε 2012, 1:12 pm | |
| .....ελα τωρα...............σκισε με ν αλλαξω ραφτη................τι μου λες μπρε centi....
.............θα ..αιματωσω μεχρι να χρειαζομαι ραμματα............τι μου λες........
.............μπρε μπρε μπρε........απεθαντα πραγματα.....οκ..........οκ........
|
|
| |
Zündapp
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τρι 13 Νοε 2012, 2:29 pm | |
| - cappo έγραψε:
.....ελα τωρα...............σκισε με ν αλλαξω ραφτη................ .................. να πας στον Μπόμπολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τρι 13 Νοε 2012, 4:48 pm | |
| .........κοροϊδευεις εσυ ( και πολυ καλα κανεις.............. ) αλλα εγω το σπουδασα το εργο με τον ραφτη.........μικρος βεβαια.............Τζαβητ τον λεγανε τον μαστορα, στην Φ.Εταιριας εκει που ητανε το Κυτταρο του Γκαϊφυλια......................με ..αριστερο παρκαρισμα,διχρονε......................
....πολυ αργοτερα βεβαια, πηραμε χαμπαρι πως ολοι οι αριστεροι,ητανε παρκαρισμενοι δεξια.........
......αυτο που κανει το κορμι στο avatar σου,εσυ μπορεις να το κανεις ?............. |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τρι 13 Νοε 2012, 7:14 pm | |
| |
|
| |
Zündapp
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τετ 14 Νοε 2012, 9:35 am | |
| - cappo έγραψε:
.........κοροϊδευεις εσυ (και πολυ καλα κανεις.............. ) αλλα εγω το σπουδασα το εργο με τον ραφτη.........μικρος βεβαια.............Τζαβητ τον λεγανε τον μαστορα, στην Φ.Εταιριας εκει που ητανε το Κυτταρο του Γκαϊφυλια......................με ..αριστερο παρκαρισμα,διχρονε......................
....πολυ αργοτερα βεβαια, πηραμε χαμπαρι πως ολοι οι αριστεροι,ητανε παρκαρισμενοι δεξια.........
......αυτο που κανει το κορμι στο avatar σου,εσυ μπορεις να το κανεις ?............. Άργησες αλλά το κατάλαβες... αυτό με τις τσέπες και το παρκάρισμα, από την άλλη το κορμί μου στην κατάσταση που βρίσκεται, μόνο το πόδι μπορεί να σηκώσει, σε σχέση πάντα με το avatar μου!!! Εγώ πάντως μόνο τον Βαγιαζήτ τον Α' θυμάμαι... τώρα για τον Τζαβήτ επιφυλάσσομαι, αλλά ο Γκαϊφύλλιας σίγουρα παρκάριζε πάντα δεξιά! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τετ 14 Νοε 2012, 11:48 pm | |
| ...και στο τελος,κερδιζουν οι Ελληνες............................παστελι φιλικο και στην Ιρλανδια...........α πα πα πα πα πα πα....................69% - 31% η κατοχη για τους Ιρλανδους.....α πα πα πα πα πα...........μην σταματας..... |
|
| |
|