Eπειδη αυτος ο wild κακολογησε το πουλι μου,ειπα να ψαξω λιγο παραπανω στα ιντερνετια....
Ειναι 28 χρονων Γαλλοαλγερινος(ιδια ηλικια με αντερφο sheρφα). Περασε κι απο Ισπανια.Φετος θα παιξει Σαμπιονά. Striker οπως τον θελει ο Savvas.Πισω απο τον σεντερ φορ.
.....Κυπατζηδες θα μας κανει στο τελος η ΠΑΕ.....καλα λεει ο cappo.....
Παμε παλι.....για τους μη Ισπανοφωνους..... Παω Πανθρακικο,στοχος το EUROPA LEAGUE,εχω δει σε φωτος το Φαναρ και τις Καγκελες κι εχω παθει πλακα,ρωτησα το Ριερα και μου πε τα καλυτερα.....κλπ κλπ.....
Panthrakikos Fail With Bid For KABIRU AKINSOLA Published: August 08, 2012 Granada, Spain have rebuffed at least two enquiries from Greek club Panthrakikos for the services of the former Under 17 World champion Kabiru Akinsola.
The Greek club had tabled a bid for the 21 - year - old striker last week, but failed to meet his valuation. Panthrakikos also received a negative response when they tried to sign the Nigerian youngster on loan.
Kabiru impressed while on loan last season at Cadiz, netting 13 times in 37 games. Now he has returned to Granada, who originally own him.
Coach Juan Antonio Anquela does not have Akinsola in his plans for this coming season, so the club is doing everything possible to sell him at the right price to interested clubs.
YΓ ... άντε ρε παπαρες της Granada ...δυο προσφορές αρνηθήκατε .... και ακόμη ψάχνεστε να τον πουλήσετε ..... δώστε τον δανεικό και θα σας δώσουμε δανεικό αν θέλετε τον ......Σουλτανίδη
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Miguel Villarejo De Castro. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αφού πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο επαγγελματικό συμβόλαιο του διάρκειας 1 έτους.
Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Ο Miguel Villarejo De Castro γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1988 στην Jaen της Ισπανίας. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Codroba σε ηλικία 18 ετών. Το 2009-2010 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Segunda Division με την φανέλα της Alcala πραγματοποιώντας 32 εμφανίσεις ενώ τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μέλος της Rayo Vallecano B έχοντας συνολικά 62 εμφανίσεις.