...«Οι μέρες της μεταγραφικής περιόδου τελειώνουν και θέλω να βρω τη λύση. Εχω πρόταση από την Ελλάδα και τον Πανθρακικό» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Βαϊρουά, δίνοντας μάλιστα και συνέχεια: «Είναι μια πόλη που δεν είχα ακούσει ποτέ στη ζωή μου............................
....ειπε ο Βαϊουράς.........................
...ενταξει τωρα.........κι εμας αν θα μας ρωτησεις για Ταϊτη μερια,χλωμο το βλεπω να παρεις απαντηση.....κατι κρεολές με γιρλαντες μας ερχονται στο μυαλο...ελα παντως εσυ και θα σου την μαθουμε την πολη στο πιτς φυτιλι.......μονον να παστελωνεις και να μην σε νοιαζει για τα υπολοιπα.................
...μπρε Προεδρε....θα ηθελα να ρωτησω αυτον τον Πολυνησιο τον Βαϊρουά........
...Κυριακο(τον δικο σου της Παρασκευης...),εχουνε εκει στην Ταϊτη ?.....δεν εχουνε !!!
...τι να μας πει απο την ζωη του λοιπον ο λεγαμενος...ας αποκτησουνε.. Κυριακο(!!!) και μετα να μας πεταει καπνες...................... .........κλαιωωωωω...........
..καλα μπρε centi και πρεπει να φορτωθουμε τον μυταρολα τον Παπαδοπουλο ?...αυτον αν τον παρουμε ειναι απαραιτητο να του κανουμε και παρκινγκ (οπως τα ποδηλατα... ...) για να παρκαρει την μυτογκα του............πολυδαπανη μεταγραφη.... ...
....αν παστελωνει ομως,τοτε πασο.........θυμαται ομως, πως παστελωνουν ?...
Σιγα να μη χορευει αναποδη μπαιντουσκα ρε κελεκια..... Του μεινε αμανατι απο τα εφηβικα χρονια το ψαρεμα ....με κουπι..... ....εξου και το ταλεντο να καρφωνει τα αντιπαλα διχτια..... Μια μερα ελειψα,ρεζιλι με κανατε.....
Πτολεμαρχε τι λεει ο παικταρας?Κανε την μεταφραση....
Οτι του πε ρε centi το αντερφο Sheρφα.... .....για τα μυντια του αρχιπελαγους του θρακικου.....θα του πε..... για τα περιστερια της πλατειας θα του πε...? Α και οτι βγηκαν οι βασεις λεει και γινεται του κουτρουλ' ο γαμος.... Δεν εχει προβλημα λεει να μεινει και σε τροχοσπιτο.... Αρκει να παιξει στο ομαντα της καρντιας του......