Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
116 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 116 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

ποιον θέλουμε για προπονητή
τον ΜΑΣΤΟΡΑ
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 I_vote_lcap76%Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 I_vote_rcap
 76% [ 64 ]
ή κάποιον ΚΑΣΤΟΡΑ
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 I_vote_lcap24%Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 I_vote_rcap
 24% [ 20 ]
Σύνολο Ψήφων : 84

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 11:55 am

21 ετων,1,68 ύψος,επιθετικός,13 γκολ πέρσι,σε 32 αγώνες,
διεθνής με την U17 της Νιγηριας.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
wild rose
wild rose

Αριθμός μηνυμάτων : 1159

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 12:28 pm

κάποιος εδώ μέσα είχε νταλγκά με τον Ονουάτσι

αυτός νομίζω είναι ακόμα καλύτερος
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 1:41 pm

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Kabiru%20akinsola

Kabirou Akinsola
στα ελληνικά το όνομά του KAΒΕΙΡΟΣ ..... από όνομα ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ βέρος
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 2:42 pm

Κάλεσμα Πανθρακικού σε «Παπ»

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΤΣΗ
Η αλήθεια είναι ότι του πάνε τα πράσινα. Ή τουλάχιστον με αυτά τον έχουμε συνηθίσει.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην ποδοσφαιρική θητεία του στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες που είχαν το συγκεκριμένο χρώμα ως κύριο στην εμφάνισή τους και αν το... φλερτ με τον Πανθρακικό προχωρήσει σε «γάμο», τότε ο 31χρονος επιθετικός δεν θα απαρνηθεί την αγαπημένη του (ως φαίνεται) συνήθεια.
Ο Σάββας Παντελίδης, δεδομένης της παρουσίας των κλασικών φορ Κυβελίδη και Κοντογουλίδη στο ρόστερ, αναζητεί έναν περιφερειακό επιθετικό που να μπορεί να αγωνιστεί και ως κρυφός κυνηγός και ο πρώην φορ της Θέλτα και των Ακράτητου, Παναθηναϊκού, Λεβαδειακού συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία.
Το όνομα του Παπαδόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πανθρακικού, στις τάξεις του οποίου υπάρχει η πεποίθηση ότι ο γεννηθείς στις 20 Οκτωβρίου του 1981 παίκτης μπορεί να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και να αποτελέσει μια ποιοτική επιλογή, παρά το γεγονός ότι το πέρασμά του από τον Λεβαδειακό το τελευταίο εξάμηνο δεν ήταν πετυχημένο.
Ο Παπαδόπουλος (198 συμμετοχές, 72 γκολ στην Ελλάδα) από τα μέσα Ιουνίου βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας αφού δεν υπολογιζόταν στη Θέλτα, όπου ανήκε, και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει με θετική ματιά το ενδιαφέρον του Πανθρακικού.
Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται το προσεχές διάστημα, με την ομάδα της Κομοτηνής να εξετάζει κι άλλες λύσεις για την επίθεση όσο και για τις θέσεις του αμυντικού χαφ και του αριστερού μπακ.
Κατά τα άλλα, το μοντάρισμα θα συνεχιστεί μέσα από τις προπονήσεις και τα επόμενα φιλικά, με τον Παντελίδη να επιδιώκει εκτός της ομαδικής συνοχής να βγάλει συμπεράσματα για το σε ποιες (άλλες) θέσεις μπορούν να προσφέρουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αν προκύψει ανάγκη στη διάρκεια της σεζόν.
Το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων Αντίλοβιτς και Σερφά στο φιλικό 0-0 με την Ξάνθη ήταν θετικό, ενώ αντίθετα ο υπό δοκιμή Χούμο δεν έπεισε και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του (Ισπανία).
Sentragoal
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 9:40 pm

cappo έγραψε:
....σχετικα με τον Δημητρη Παπαδοπουλο....

...αν τον περασουμε ενα καλο ΚΤΕΟ και πειραξουμε το κεφαλαρι,τοτε μπορει να ξαναγινει ποδοσφαιριστης ο Παπαδοπουλος.....παρκαρισμενος απο τοτε που εφυγε απο τον βαζελο,καθησε πανω στα συμβολαια που εκανε....περυσι ηταν απλη αναφορα στο ροστερ της Λειβαδιας...................

....μουτζουρα στον κυριο Παπαδοπουλο ....παμε γι αλλον......

εχει μεγαλη μυτη ομως ρε νονε. τι σημαινει αυτο ; οτι μυριζεται τα γκολ ή κατι αλλο που δε θυμαμαι . βοηθα λιγο ρε.
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 10:35 pm

...ερχεται ο Τζων Χολμς και το κανονι του.......λες ?

...σεντερ φορ ψαχνουμε ρε......τι να τα κανουμε τα..αλετρια ?...............
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 11:07 pm

εγω παντως ειμαι ........παπαδοπουλικος BANANA BROCOLO
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΔευ 06 Αυγ 2012, 11:51 pm

Εμένα μου ταιριάζει αυτός ο Μπαμπαγκιντα που ειχε πέρσι ο Πιερικός....
Είμαι Μπαμπαγκιντικος.
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 12:16 am

καλα ρε ιωσηφ οτι πεις, μπαμπα...ντοπουλος αν λεγοταν ο δικος μου , θα ειμασταν ....ξαδερφια στις επιλογες.
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 8:07 am

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Detailed_article
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Natassa-anti-99
Άντι Αντίλοβιτς, τερματοφύλακας Πανθρακικού «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Πανθρακικό»
Μπορεί να είναι μόλις μια εβδομάδα κάτοικος Κομοτηνής, ωστόσο νιώθει πολύ άνετα και μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα και στους ρυθμούς της νέας του πόλης. Ο λόγος για τον Άντι Αντίλοβιτς, τον νέο τερματοφύλακα του Πανθρακικού, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου συνομίλησε με την Νατάσσα Βαφειάδου και τον Βασίλη Στοάκη σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Ο Άντι Αντίλοβιτς είδε πολλές ομοιότητες στον τρόπο ζωής των κατοίκων των δύο χωρών, Βοσνίας και Ελλάδας, και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό με την φανέλα του Πανθρακικού ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως οι ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ήταν οι χειρότερες στη ζωή του.

«Έλληνες και Βόσνιοι έχουμε την ίδια νοοτροπία και ιδιοσυγκρασία»

ΠτΘ: Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα;
Α.Α.: Είναι σαφέστατα πιο ήσυχα από το Σαράγιεβο. Όλα είναι πιο χαλαρά, λιγότερο κυκλοφοριακό, πιο γαλήνια και θεωρώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής, καθώς ταιριάζουμε πολύ σαν νοοτροπία και ιδιοσυγκρασία.

ΠτΘ: Πώς είναι οι σχέσεις σου με τους συμπαίχτες σου;
Α.Α.: Παρότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κρίνω, θεωρώ πως έχω να κάνω με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς ανθρώπους. Με έχουν κάνει να νιώσω πολύ άνετα και για το λόγο αυτό μπορώ να πω πως και εγώ μπαίνω γρήγορα στο κλίμα.

ΠτΘ: Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που είσαι πιο κοντά;
Α.Α.: Εξαιτίας του γεγονότος πως μικρότερος αγωνίστηκα στην Τουρκία και γνωρίζω λίγο τη γλώσσα και έτσι μιλάω λίγο περισσότερο με τον Μπαϊκαρά, που είναι Τούρκος και μπορούμε να συνεννοηθούμε. Επίσης μιλάω και πηγαίνω καθημερινά στην προπόνηση με τον Αντώνη Λαδάκη.

«Πέρασα πολλά προβλήματα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής»

ΠτΘ: Πώς πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή σου και τι προβλήματα παρουσιάστηκαν;
Α.Α.: Η μεταγραφή μου ήταν δύσκολη και δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν για το Europa league και προκριθήκαμε και θα παίξουμε με μία ομάδα που μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και εν συνεχεία να διεκδικήσουμε την είσοδο στους ομίλους, που μπορούν να φέρουν πολλά λεφτά στην ομάδα. Εγώ την ομάδα την αγαπώ, ήμουν δεύτερος αρχηγός αλλά ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία και να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της Σαράγιεβο, παρότι δέχθηκαν αρχικά, εν συνεχεία άλλαξαν στάση. Ήρθα στην Ελλάδα μαζί με τον εκπρόσωπο της Σαράγιεβο, ο οποίος ευτυχώς βοήθησε στη λύση. Ο Πανθρακικός έδωσε αυτά που έπρεπε να δώσει αλλά η στάση των ανθρώπων της Σαράγιεβο άλλαξε ξαφνικά. 4 ώρες στο γραφείο του Πανθρακικού ψάχναμε για μία λύση, αυτές ήταν οι 4 χειρότερες ώρες στη ζωή μου, πίστεψε με. Αγαπώ το Σαράγιεβο, την ομάδα που υποστηρίζω, αλλά ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία και να αγωνιστώ στο εξωτερικό και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της ελληνικής Superleague. Ευτυχώς ήταν μαζί μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος της ομάδας που βοήθησε στη λύση.

ΠτΘ: Τώρα είσαι παίχτης του Πανθρακικού. Τι γνωρίζεις για τις ομάδες, το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Α.Α.: Ξέρω αρκετές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναικός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Ξέρω πως ο Ατρόμητος θα είναι δυνατός με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον πάγκο. Ωστόσο δεν ξέρω τις ομάδες που θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω δει αγώνες από κανάλι των βαλκανίων, που είχε τα δικαιώματα, ωστόσο έχω πολλά ακόμα να δω και να μάθω. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, ωστόσο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα τις εγκαταστάσεις της ομάδας»

ΠτΘ: Τι στοχεύεις για σένα προσωπικά αλλά και την ομάδα;
Α.Α.: Εύχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα για να μπορέσω να δικαιώσω όσους με έφεραν στην ομάδα. Επίσης εύχομαι να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Πώς σου φαίνονται οι εγκαταστάσεις του Πανθρακικού;
Α.Α.: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και εντυπωσιασμένος που δουλεύω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όταν τις είδα πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είναι πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, οργανωμένες και διαθέτει ό,τι πρέπει να έχει και ό,τι χρειάζεται κάθε επαγγελματική ομάδα.

«Γεμάτη ευθύνες η θέση του τερματοφύλακα»

ΠτΘ: Αν είχες απέναντι σου ένα μικρό παιδί που ήθελε να γίνει τερματοφύλακας, τι συμβουλές θα του έδινες;
Α.Α: Να αλλάξει θέση (γελώντας). Η θέση του τερματοφύλακα είναι γεμάτη ευθύνες, Μπορεί για 90’ να είσαι εκπληκτικός αλλά ένα λάθος της στιγμής μπορεί να σε κάνει μοιραίο. Αντίθετα ένας επιθετικός μπορεί να είναι σε άλλο γήπεδο για 90’ , ωστόσο πολύ εύκολα με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό γίνεται ήρωας. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι ήρεμος, συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και προσεχτικός αν είσαι στη θέση του τερματοφύλακα.

ΠτΘ: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου;
Α.Α.: Στην Βοσνία υπάρχει μεγάλη έχθρα ανάμεσα στην Σαράβιεβο και την Ζελέζνιτσαρ. Όλα τα παιχνίδια να έχεις κερδίσει, αν χάσεις στο ντέρμπι, είναι αποτυχημένη η σεζόν. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να κερδίσεις, όλοι ζουν για αυτό το παιχνίδι. Εγώ αγωνιζόμουν στην Σαράγιεβο και ο αδερφός μου ήταν επιθετικός στη Ζελέσνιτσαρ. Καταλαβαίνεις πως ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα.

ΠτΘ: Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία για το ποδόσφαιρο;
Α.Α.: Μόνο και μόνο το γεγονός πως δεν έχω ένα σταθερό μέρος αλλά συνεχώς αλλάζω πόλεις και χώρες. Είναι αυτά που θυσιάζω για το ποδόσφαιρο αλλά τι να κάνεις; Η κάθε δουλειά έχει δυσκολίες.

ΠτΘ: Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;
Α.Α.: Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, θέλουμε να μας στηρίζουν. Εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε το 100 % των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε το στόχο και να τους δώσουμε χαρά.

«Το σημαντικότερο όλων είναι να υπάρχει «γραμμή επικοινωνίας» μεταξύ παικτών και του «αρχηγού» της ομάδας»

ΠτΘ: Ποια είναι η άποψή σου για τον προπονητή σου, κ.Σάββα Παντελίδη;
Α.Α: Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, να κρίνω… Είμαι άλλωστε μόλις μία εβδομάδα στην Κομοτηνή και στην ομάδα. Σε έναν μήνα θα έχω μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη τόσο για τον κ. Παντελίδη όσο και για τους συμπαίκτες μου, ωστόσο μπορώ να πω ότι η μέχρι τώρα σχέση μου με τον κ. Παντελίδη είναι άψογη. Είναι ένας άνθρωπος επαγγελματίας πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι πρόκειται για έναν ανοιχτόμυαλο και συνεννοήσιμο άνθρωπο, κάτι που σε αυτό το επάγγελμα πολλές φορές εκλείπει. Και το σημαντικότερο όλων είναι να υπάρχει «γραμμή επικοινωνίας» μεταξύ παικτών και του «αρχηγού» της ομάδας.

«Η Κομοτηνή ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα που είχα για την Ελλάδα, ωστόσο τα σημάδια της οικονομικής κρίσης είναι εμφανή»

ΠτΘ: Η εικόνα της Ελλάδας, ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής, καθότι είσαι πολύ λίγες ημέρες εδώ, σε αυτή που είχες στο μυαλό σου; Και ποια ακριβώς ήταν αυτή; Θέλω να πω είχες και συ συνδεδεμένη την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή με την οικονομική κρίση, τον κόσμο που πεινάει κτλ;
Α.Α.: Η Ελλάδα είναι ακριβώς όπως την περίμενα. Η Ελλάδα στο μυαλό μου, είχε την ειδυλλιακή εικόνα, της πάντα ηλιόλουστης χώρας, με τα άσπρα σπίτια, όπως στα νησιά και μπορεί βέβαια να μην είμαστε σε κάποιο νησί, αλλά η Κομοτηνή ανταποκρίνεται πολύ στην εικόνα αυτή. Φυσικά άμα κοιτάξεις γύρω σου, φαίνεται ότι ο κόσμος είναι επηρεασμένος από την λεγόμενη «οικονομική κρίση», βλέπεις για παράδειγμα πολλά κλειστά μαγαζιά, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει κάτι στα συναισθήματα και την άποψή μου για την Ελλάδα.

ΠτΘ: Η Κομοτηνή έχει την «ιδιαιτερότητα» να θεωρείται και να είναι φυσικά, μία πολυπολιτισμική πόλη. Δεν ξέρω αν πρόλαβες να πάρεις μία ιδέα. Αν ναι, σε παραξένεψε καθόλου αυτός ο συνδυασμός του μουσουλμανικού και του χριστιανικού στοιχείου; Δεν παραξενεύτηκες που είδες γυναίκες με μαντίλα και ανθρώπους να μιλάν τούρκικα;
Α.Α.: Είμαι λίγες μέρες στην Κομοτηνή, αλλά πρόλαβα φυσικά να δω γιατί ακριβώς μιλάς. Δεν με παραξένεψε καθόλου, ίσα ίσα… για μένα είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και όμορφο. Η Βοσνία είναι μία χώρα στην οποία ζουν χριστιανοί, είτε καθολικοί είτε ορθόδοξοι και μουσουλμάνοι μαζί. Επομένως καταλαβαίνεις ότι είμαι «συνηθισμένος» σε αυτή την εικόνα συμβίωσης. Μάλιστα μπορώ να πω ότι η Κομοτηνή μου θυμίζει πολύ την πόλη μου.

Συνέντευξη: Βασίλης Στοάκης, Νατάσσα Βαφειάδου

Παρατηρητής της Θράκης
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 11:17 am

Μια ανάσα από τον απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Πανθρακικός. Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, που αποχώρησε από τον Λεβαδειακό (όπου είχε ενταχθεί τον Ιανουάριο) πληροί τις προϋποθέσεις για επιθετικό που έχει θέσει ο Σάββας Παντελίδης.

Ο «Παπ» εξαιτίας ενός τραυματισμού δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί όσο θα ήθελε με τους Βοιωτούς και, αν επιτευχθεί η συμφωνία με την ομάδα της Κομοτηνής, τότε θα φορέσει για τέταρτη φορά πράσινη φανέλα ελληνικής ομάδας (!), μετά τον Ακράτητο, τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό.

Ο Παπαδόπουλος, 31 ετών πια, έπαιξε επίσης σε Λέτσε, ντινάμο Ζάγκρεμπ και Θέλτα

novasports.gr
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 11:58 am

.......να δοκιμαστει πρωτα..........

...και να ..μετρηθει ! η.."μύτη" του .........................
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 12:01 pm

έρχεται ο ΚΑΒΕΙΡΟΣ για να μείνει ...... ο Ακινσόλα θα είναι ο νέος μας "νταλγκάς"

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Akinsola_presentacion_01

να και τα στατιστικά του
2009 Étoile Sportive 1αγώνας (0) γκολ
2009–2010 Salamanca 15αγώνες (2)γκολ
2010–2011 Zamora 32αγώνες (11)γκολ
2011– Granada
2011–2012 → Cádiz (δανεικός) 32αγώνες (13)γκολ

σκόρερ του παγκοσμίου πρωταθλήματος U17 που έγινε στην Κορέα το 2007 ..... που πήρε η Νιγηρία τον τίτλο συμμετέχοντας και στους 7 αγώνες, νικώντας Γαλλία, Ιαπωνία, Αϊτή, Κολομβία, Αργεντινή, Γερμανία, Ισπανία(στα πέναλτι)

δείτε στην σελίδα της fifa.com
(μέχρι τώρα οι Νιγηριανοί μας βγήκαν λίρα 100 .... πχ. ΟΛΙΖΕ)
τελευταίο του επίτευγμα το χατ τρικ που πέτυχε εκτός έδρας 17/3/2012(μέσα στην Αλμερία)
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Akinsolal

ΥΓ ...γεννημένος στην Imo της Νιγηρίας ..... ποδοσφαιρομάνα

ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 1:56 pm

Mε καλυπτει αρδην....
Ειπαμε,ειμαι Μπαμπαγκιντικος.....
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 11:34 pm

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Football+panthrakikos

Ακόμη και σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση αριστερού μπακ για την ομάδα του Πανθρακικού.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή εκείνο που επιθυμούσε ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, Σάββας Παντελίδης, για να πλαισιώσει τους Χρήστου και Σκλιοπίδη.

Πλέον το βάρος θα πέσει στις εναπομείναντες δύο κινήσεις που αφορούν την απόκτηση ενός χαφ και ενός επιθετικού με τις οποίες και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ του Πανθρακικού.

Για την περίπτωση του χαφ το βάρος έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά με τον Παντελίδη να έχει ξεχωρίσει έναν έμπειρο και συνάμα αναγνωρισμένης αξίας.

Όσο για την θέση του επιθετικού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι μία από τις επιλογές του τεχνικού του Πανθρακικού αλλά όχι η μόνη κι αυτό γιατί επιθυμία του είναι και οι δύο περιπτώσεις να έχουνε ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Το φλερτ με τον έμπειρο διεθνή επιθετικό, που έχει μείνει ελεύθερος από την Θέλτα, ξεκίνησε την Κυριακή και είναι στο χέρι του να αποδεχθεί ή όχι την πρόταση που θα του γίνει. Όπως προκύπτει όμως από το περιβάλλον του θα ήθελε να περιμένει άλλη μία εβδομάδα.

sport24
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤρι 07 Αυγ 2012, 11:45 pm

- Ταϊρης ... δοκιμάζεται στον Ηρακλή Θεσ.

Σέντερ φόρ περιμένουμε ...... αριστερό μπακ μας έρχεται ....... Sad

ρε σεις πείτε στον Ακινσόλα ότι ο Δένδιας μάζεψε πολλούς πατριώτες του στην Κομοτηνή ..... μπας και έρθει
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 12:44 am

Πολύ κοντά σε συμφωνία με αριστερό μπακ από την αγορά του εξωτερικού βρίσκεται ο Πανθρακικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports.
Η ομάδα της Κομοτηνής αναζητεί εναλλακτική λύση για τη συγκεκριμένη θέση και όχι επιθετικό, όπως και να έχει, όμως, δεν είναι εύκολο να βρεις αριστερό μπακ, καθώς όλη σχεδόν η Ευρώπη ψάχνει μπακ...
Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο Πανθρακικός περιμένει το «οκ» από τον ποδοσφαιριστή στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση και μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, θα ανακοινώσει τη μεταγραφή, εφόσον βέβαια δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.
Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου που έχει προταθεί, οι Θρακιώτες δεν βιάζονται να αποφασίσουν. Εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών και οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν προς το τέλος της εβδομάδας.
Onsports
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 1:17 am

"Goal" 11:13 7/8
Text Size
ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Φέρνει Ισπανό αριστερό μπακ

Στην Κομοτηνή αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας Ισπανός αριστερός μπακ ώστε να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει στον Πανθρακικό.
Το όνομά του κρατιόταν μυστικό απ' όλους στην ΠΑΕ και το μόνο που διέρρευσε είναι ότι προέρχεται από γεμάτες χρονιές από το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας της Ισπανίας, αλλά και το ότι όλες τις προηγούμενες μέρες πέρασε από το «μικροσκόπιο» (μέσω βίντεο) του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Στο θέμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, χθες υπήρξε νέα επικοινωνία με τον 31χρονο επιθετικό, αλλά προς το παρόν η περίπτωσή του δεν έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει.
Sentragoal
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 1:22 am

Κάτι γίνεται εκει με τη Σαλαμανκα....Πολυ αλισβερίσι,
κάποιος πρωινός ας ψάξει τα αριστερά της μπακ αύριο.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 10:15 am

Κοντά στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού βρίσκεται ο Πανθρακικός. Ο συγκεκριμένα παίκτης θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από τους Ακρίτες.

....φρεσκο απο το sportfm...........

....ανωνυμος,αγνωστος,αναπληρωματικος.....................επαιζε λεει στην γαμα Ισπανιας.....και κανουμε τοση φασαρια για τον αναπληρωματικο του Χρηστου ?......

.......η ανακοινωση του σεντερ φορ(οταν,αν και εφ οσον....) μαλλον θα γινει απο την ΕΥΠ............................... silent
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 10:33 am

Προς οριστικό… ναυάγιο οδηγείται η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Εμίλιο Φουρτάδο καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Το απόγευμα της Τρίτης (7/Cool η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστήριξε πως οι συζητήσεις με την Ένωση για την απόκτηση του επιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν… άκαρπες, καθώς ουδείς από τη διοίκηση του «Δικέφαλου» έδωσε το «παρών» στο ραντεβού που είχε προγραμματιστεί με τον Αλέξη Κούγια.
Λίγες ώρες αργότερα, πληροφορίες ανέφεραν πως το βράδυ της Τρίτης επιχειρήθηκε νέα προσέγγιση από την ΑΕΚ προς τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες για μία ακόμα φορά δεν προχώρησαν, μια και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παρευρέθηκαν στην συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση του Εμίλιο Φουρτάδο πολύ δύσκολα θα… προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες για την Ένωση και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει αίσιο τέλος για τον «Δικέφαλο».

60 χιλιαρικα θα παιρνε ο Κουγιας....
Αν και δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Savvas,ίσως να άξιζε την υπέρβαση.....Γκολομηχανη....
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 10:44 am

δεν τον πάω τον τύπο .... γιατί την χρονιά που ανέβηκαν Γιάννενα και Παναιτωλικός έπαιζε στα Γιάννενα και έβαλε unfair γκολ ..... πήγε και σκόραρε την ώρα που είχαν όλοι σταματήσει μη τηρώντας το fair play ..... μου δίνει την εντύπωση που μου δίνει και το αφεντικό του αυτή τη στιγμή....... την εντύπωση του κωλόπαιδου
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 10:50 am

το πρωί άγνωστος "λευκός" έπινε καφέ με τα πεφωτισμένα όντα στο γνωστό γωνιακό μαγαζί ...... μέχρι το μεσημέρι μπορεί να έχουμε εξελίξεις
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 11:21 am

....εξου και η γκωλομηχανη.....
Λοιπόν.
Αλγερινος κυνηγός ενόψει.
Ξένος χαφ.
Ο Ισπανός αρ.μπακ κορυφαίος της ομάδας του.
Μοντέρνο μπακ,χτυπάει θέση βασικού.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ 08 Αυγ 2012, 11:29 am

Θα γίνει της Αλγερίας το κάγκελο....
Όλα τα αντερφια για μια ομάντα φρέσκια.
Είμαι και Τζιμπουρικος.....παρ´αυτα....

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013
» Μεταγραφική καλοκαίρι 2013
» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011
» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ Ιανουάριου 2012
» Φιλικά προετοιμασίας καλοκαίρι 2012
Σελίδα 29 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SuperLeague 2012-13-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις