| ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 14 Απρ 2010, 5:43 pm | |
| την μερα του αγώνα με τον ατρόμητο στον πρώτο γύρο ήταν ο Τζόκιτς με τον Ρούνιε στο καφέ στο Kosmopolis που τους είδα να καταναλώνουν "καφεϊνούχα" ροφήματα .... για το στρες και το άγχος πριν τον αγώνα..... πολύ στρες ..... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| |
| |
........................
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 14 Απρ 2010, 7:28 pm | |
| Εκείνοι σε είδαν που τους έβλεπες; Αυτό μας ενδιαφέρει σε πρώτη φάση.. [/quote]
σίγουρα με είδαν ..... αλλά οίδα ότι ουδέν οίδαν |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 14 Απρ 2010, 7:30 pm | |
| Α!! τώρα θυμήθηκα ήταν εκείνο το mail που μου έστειλες και το δημοσίευσα στο blog και μετά αναχώρησες για τας ευρώπας όπως είχες γράψει. Αλήθεια εσύ έκανες τις πρώτες επαφές τότε για Μπέλεκ; |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 14 Απρ 2010, 9:29 pm | |
| - andia έγραψε:
- Α!! τώρα θυμήθηκα ήταν εκείνο το mail που μου έστειλες και το δημοσίευσα στο blog και μετά αναχώρησες για τας ευρώπας όπως είχες γράψει.
Αλήθεια εσύ έκανες τις πρώτες επαφές τότε για Μπέλεκ; προσπάθησα να τον στείλω Άγιαξ ..... ή Βόλενταμ για ψήσιμο (έχω και μάρτυρα τον ptolemais) .... αλλά αυτός έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του έκτοτε και τον τσάκωσαν οι σκάουτερ της Τότεναμ |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 14 Απρ 2010, 9:56 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- andia έγραψε:
- Α!! τώρα θυμήθηκα ήταν εκείνο το mail που μου έστειλες και το δημοσίευσα στο blog και μετά αναχώρησες για τας ευρώπας όπως είχες γράψει.
Αλήθεια εσύ έκανες τις πρώτες επαφές τότε για Μπέλεκ; προσπάθησα να τον στείλω Άγιαξ ..... ή Βόλενταμ για ψήσιμο (έχω και μάρτυρα τον ptolemais) .... αλλά αυτός έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του έκτοτε και τον τσάκωσαν οι σκάουτερ της Τότεναμ Εγω κινουσα τα νηματα απο πισω... Στο Μαρκεν δεν πηγες...?Ή παιζουνε στο τοπικο και το απαξιωσες...? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 14 Απρ 2010, 10:09 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- ..στο Μαρκεν δεν πηγες...?Ή παιζουνε στο
τοπικο και το απαξιωσες...? πήγα και στην Ουτρέχτη για σκαουτιγκ αλλά με επιασαν κάτι ρανταρ ... και με γάζωσαν και πληρώνω ακόμα κατά συρροή |
|
| |
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Τετ 14 Απρ 2010, 11:28 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- ptolemais έγραψε:
- ..στο Μαρκεν δεν πηγες...?Ή παιζουνε στο
τοπικο και το απαξιωσες...? πήγα και στην Ουτρέχτη για σκαουτιγκ αλλά με επιασαν κάτι ρανταρ ... και με γάζωσαν
και πληρώνω ακόμα κατά συρροή Kαλα να παθεις ελληναρα...που νομιζεις οδηγουσες, στην εγνατια με τα ...ψαρωτικα ρανταρ...? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 15 Απρ 2010, 12:14 am | |
| - ptolemais έγραψε:
Kαλα να παθεις ελληναρα...που νομιζεις οδηγουσες, στην εγνατια με τα ...ψαρωτικα ρανταρ...? πήγαινα με 110 , 115, 112 σε δρόμο που είχε όριο 100 το όριο ανοχής τους ήταν τα 106 αν έιναι δυνατό !!!! .... τα περιγραφουν όλα αναλυτικά στα ραβασάκια τους τελικό πρόστιμο ..... 3φορεςΧ30€=90€ + 8€ για καθε πρόστιμο .... από τις δικές μας τράπεζες νταβατζηλίκι γιατί ήθελαν από την Ολλανδία τρείς διαφορετικές καταθέσεις με αιτιολογία τον αριθμό της κλήσης αν θες σου δίνω τους αριθμούς κλήσεων για να ζητησεις την φωτογραφία μου που την έχουν στο αρχείο |
|
| |
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 15 Απρ 2010, 9:21 am | |
| Εκανες και το κλασικο παζαρεμα φανταζομαι...αλλα γκογκοβια... Mister,please only the one,i didn't know,i'm from greece tzatziki,souvlaki.... αλλα μερ χαμπαρ ο τυπος,ετσι....? Εμενα στη Γαλλια θα με μπουντρουμιαζανε επειδη τραβουσα με καμερα στο σταθμο Gare du NORD οικογενεικο φιλμακι...Πλακωσαν τα κομαντο με το χερι στη σκανδαλη του πυροβολου...χεσμενταν σου λεω... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 15 Απρ 2010, 10:32 am | |
| - ptolemais έγραψε:
- Εκανες και το κλασικο παζαρεμα φανταζομαι...αλλα γκογκοβια...
Mister,please only the one,i didn't know,i'm from greece tzatziki,souvlaki.... αλλα μερ χαμπαρ ο τυπος,ετσι....? Εμενα στη Γαλλια θα με μπουντρουμιαζανε επειδη τραβουσα με καμερα στο σταθμο Gare du NORD οικογενεικο φιλμακι...Πλακωσαν τα κομαντο με το χερι στη σκανδαλη του πυροβολου...χεσμενταν σου λεω... Aυτό δεν είναι τίποτα. Το 1995 στην Λουϊζιάνα με βάλανε σιδερόμπαλα στο πόδι για να μην την κοπανήσω , επειδή λέει οδηγούσα πιωμένος (5 - 6 ουίσκυ σιγά το πράμα). Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Πεμ 15 Απρ 2010, 8:17 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Παρ 16 Απρ 2010, 12:07 am | |
| |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Παρ 16 Απρ 2010, 6:44 pm | |
| - karafatme έγραψε:
άσε πάλι εκείνο το παλιό και ανεκδιήγητο .... γράψτε παιδιά .... και αμέσως μετά πήγαινες και την έδινες για σβύσιμο
καμία σχέση
απλά δεν είπα τίποτα δεν γκρίνιαξα, γιατί είχαν δίκαιο και το παραδέχτηκα ότι έφταιξα. το θεώρησαν τόσο παράξενο , που μου την χάρισαν |
|
| |
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Παρ 16 Απρ 2010, 9:48 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Παρ 16 Απρ 2010, 10:03 pm | |
| Εγω παλι παιδια εχω αλλο χουι στο γλυψιμο... Καθοτι εχω διπλωμα επαγγελματικο,το ριχνω στην κλαψα...θα μου αφαιρεθει το διπλωμα, εχω two points ακομη περιθωριο,θα χασω τη δουλεια μου και τα σχετικα μασαλια μπας και συγκινηθει το οργανο και αφαιρεθει κανα μηδενικο απο το νουμερο...
Εκανα το λαθος πριν 5 χρονια και πηγα οδικως τουρκια... Εκει υπολογιζουν ταχυτητα με το ματι....Απο 180 ευρω ετσι αοριστα αρχικη τιμη ,τσιμπησε ο chief 20 ευρωπουλα στην τσεπη και εκανε και κωλοτουμπες...ενοειται χωρις ρανταρ και λοιπες αηδιες.... |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 17 Απρ 2010, 12:53 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 17 Απρ 2010, 1:31 pm | |
| Mου χρωστας ενα ΡΕ...αλλα το θελω με φωτορεπορταζ... Μανουλα εισαι σε κατι τετοια...ολο και κατι θα σκαρφιστεις... Με το πασο σου...δεν βιαζομαι...αφορμες δινω μπολικες καθημερινα.... |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 17 Απρ 2010, 5:17 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 17 Απρ 2010, 11:16 pm | |
| Πολυ καλο kabano το προσφυγικο.. Στη μνημη της γιαγιας μου που ηταν Σμυρνια... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 18 Απρ 2010, 9:32 pm | |
| η πικρή ταρίφα σφράγισε την χρονιά
ΥΓ .. το πέναλτι που πήραμε ήταν πέρα για πέρα πέτσινο ΥΓ2 .... η άλλη συναλλαγματική εξοφλήθει κανονικότατα κι ο τύπος με επιδεικτικό Polo πουκάμισο .... δεν νομίζω να έχει άλλους χρεωστήδες στα χέρια του
ΥΓ3 του χρόνου πρέπει να ανεβούμε κι αυτοί να κρατηθούν .... ΥΓ4 αν δεν γίνει το ΥΓ 3 ελπίζω να πέσουν και να κρατηθούμε εμείς |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 19 Απρ 2010, 9:54 am | |
| Καλημέρα και από μένα και ένα μπράβο για την ανανέωση του φόρουμ.Πραγματικά andia έχει γίνει πολύ όμορφη δουλειά και μπορούμε να αναβαθμίσουμε κάποιες λεπτομέρειες για να γίνει super.
Τώρα για το χτεσινό ματσάκι μια από τα ίδια.Πρώτο ημίχρονο πολύ καλή εμφάνιση με αρκετές ευκαιρίες .Στο 2ο χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια.
Τεσπα.Πάει και αυτό.Θεωρώ πως είμαστε αρκετά "λίγοι"για την μεγάλη κατηγορία.Χρειάζεται χρόνος για καλύτερα πράγματα.Πάντως έγω και πιστεύω κανένας μας δε τον χαλάει η Β Εθνική.Ησυχία ,τάξη και ασφάλεια θα ζήσουμε πάλι ,χωρίς ταλιμπάν και περιέργους να έρχονται στη πόλη μας..
Αυτά.. |
|
| |
| ατρομητος ή χαλκηδόνα Δυτικής Αττικής - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ | |
|