|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 12:17 am | |
| |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 12:21 am | |
| Δεν κάνω πλάκα ρε... Είχα αναλαμπές σήμερις σε λέω... Τεσπα. Λέω τώρα να πάρω κανένα πουλί. Αλλά να μην κελαϊδάει, γιατί θα μου σπάει τα νεύρα. Παπαγάλο μάλλον (άσχετο) |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 12:26 am | |
| παρε ενα ποντικακι ρε μικρη. ολα τα λεφτα. ασε που τα χαπια τα τρωει σα στραγαλια. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 12:34 am | |
| Βρωμάνε πολύ ρε Πρόεδρε τα ποντίκια. Είχε ο αδερφός μου ένα φεγγάρι ένα χαμστεράκι και έζεχνε όλο το σπίτι... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 12:37 am | |
| τι το τάιζε ρε ; αν το δινεις ..σπορια κανναβουριου ειναι πρωτο.καναρινι θα γινει. αν δε βρεις άκρη παντως , σου δανειζω το σκυλο μου. |
|
| |
centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 5:29 am | |
| Eν τω μεταξει,χθες ειχε και εξ αναβολης αναμετρηση για το πρωταθλημα, Ανναγεννηση Γιανιτσων-Αγροτικος Αστερας 1-0. |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 6:43 pm | |
|
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ 0- !ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ "6944324208" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 7:21 pm | |
| Γεια σου ρε Admin με τις ωραίες αλλαγές στο φόρουμ! |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 8:36 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Γεια σου ρε Admin με τις ωραίες αλλαγές στο φόρουμ!
Να και κάποιος που το πρόσεξε. Ετοιμάζω κι άλλα καλούδια στα πλαίσια των γενεθλίων του φόρουμ στις 23 Ιανουαρίου, δύο χρονών γίνεται και θέλω τούρτα. |
|
| |
terhs
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 8:48 pm | |
| ela vre kai emeis to proseksame alla perimename na teleioshs me ths allages gia na sou poume ta mpravo fysika kai 8a sou kanoume mia tourta. dialekse geysh(sokolathna h coockies h kati allo) posa kila tourta na paraggeilw?????????? posoi 8a mazeutoume ola ta melh??????
peite mou na dwsw paraggeleia |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 9:06 pm | |
| Μεγάλη σε όγκο να είναι για να χωράει μέσα ξέρεις τι. Εσύ κανόνισε την τούρτα και το εσωτερικό του θα το κανονίσει ο Πρόεδρος. |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 9:42 pm | |
| Να ακούσω τα κύματα του δουναβη...μέσα απ´την τούρτα...και τι στον κόσμο...!!! |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 10:08 pm | |
| Αφου μιλησατε ολοι για τον Mr φαινομενο,μπορω να πω κι εγω κατι και δε θα ξαναασχοληθω.Περασαν πολλα χρονια απο τοτε,αλλα δεν ξεχασα ποτε αυτα που ειχες πει.Τωρα που σε ξερω πλεον και επισημα και δεν εχω ξεχασει ακομη την περιγραφη που μου ειχες κανει απο το blog σου στο προσωπο μου δε θα μπω στο ιδιο τρυπακι να σε περιγραψω σε καποιο blog,απλα σου ευχομαι να μην τυχει και δεις ποτε να γραφουν αυτα τα πραγματα για τα παιδια σου.Κακια δεν κραταω γιατι και μονο που ειδα την ηλικια που εχεις και εκατσες να γραψεις τετοια πραγματα για εναν (τότε) 18χρονο,μπορω να βγαλω τα συμπερασματα μου χωρις να πω οτιδηποτε αλλο. |
|
| |
terhs
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 10:15 pm | |
| |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 11:51 pm | |
| ...καλο βραδυ πουλακια μου.....μου λειψατε δυο μερες.........δουλειeς εκτακτες (και με ζουμια πολλα στας Αθηνας...).....και εχει λιγη ωρα που γυρισα στην μπουγατσουπολη...............
...οπου με την ευκαιρια,περασα απο τον πρωθυπουργο μας τον Παπαδημο...ο οποιος οποτε εβρισκε ευκαιρια,ρωτουσε απο καμμια φορα, ποιος κρυβοταν πισω απο το nick karafatme....
...οταν του ειπα τα νεωτερα χαμπερια,μου λεει ο μεγαλος,οποιος κι αν κρυβοταν πισω απο τον karafatme,εγω τους μισθους θα σας τους πετσοκοψω,τον κωλο σας να βροντατε κατω....του απαντησα πως θα μας περδεψει μια μαντρα γεννητικους αδενες και τον χαιρετησα.....καλα εκανα ?......................
.....Υ.Γ. ..υποκλινομαι στην... βασανον που υπεβαλε τον εαυτο του ο ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ......μερικες καμτσικιες ακομη και θα εξαγνιστει πλερια......για τις αμαρτιες του Δεκεμβρη.........................
...Υ.Γ.1 δεν θυμαμαι ποιος το περασε, απο το βιαστικο διαβασμα που εκανα....μαλλον ο centi......αλλα αυτο το "η ομαδα δεν πρεπει να παιζει ποτε μονη " μου παιρνει τα μυαλα.......................ζαλιιιιιζομαιιιιιιιιιι..................ρεσπεκτ ρε gigaΠανθρακα.......σε σενα και σε καθε μορφονιο που θα ειναι κοντα στην ομαδα την Δευτερα......οι υποδελοιποι στο Αρενα..........που θα παει...την Δευτερα σπαει η γκαντεμια...........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Παρ 13 Ιαν 2012, 12:17 am, 1 φορά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Πεμ 12 Ιαν 2012, 11:59 pm | |
|
...αυτο παλι με την μπαρα την γαλαζια και με τα 99/100 που εχω τι ειναι παλι ?...
...αν κανω 100/100 θα παω να κανω παρεα τον... karafatme ?..........
|
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 12:01 am | |
| Είπα να σε τσιγκλήσω λίγο πριν πάω για ύπνο ........ |
|
| |
centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 12:02 am | |
| εχει χαθει και εκεινος ο Προεδρος σημερα,πρεπει να κλεινει βιολι και ακορντεον για Βεροια,δεν εξηγειται αλλιως |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 12:19 am | |
| ......αμα ειναι για ...τσιγκλημα,εχει καλως...........αγνωσται ομως αι βουλαι των αντμινιστορων......την καληνυχτα μου Χρήστε.........................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 12:34 am | |
| ...τωρα ειδα και τα καινουργια σαλτανατια της σελιδας......γαμάτα και προχωρημενα.......δεν ξερω ομως σε ποιον να δωσω τα συγχαρικια για τα ωραια αυτα γουστα που απεκτησε η σελιδα μας......στον.. πατερα η στον κωπηλατη ?.......
...μαλλον στον ..κωπηλατη της σελιδας πρεπει να τα δωσω........γιατι ειναι φανερο το κουπι που επεσε.................ρεσπεκτ μπρε Ανδρεα.......ομορφη δουλεια.....
|
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 1:05 am | |
|
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΦΑΤΜΕ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ADMIN ΘΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΦΑΤΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ADMIN ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΕΓΩ
ΤΕΛΟΣ
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 2:15 am | |
| Αντρέα, χωρίς παρεξήγηση, η εποχή που κάποιοι φίμωναν τον ελεύθερο λόγο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Προσωπικά, θα γράφω ό,τι επιθυμώ και από τη στιγμή που δεν παραβαίνω τους όρους αυτού του φόρουμ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με διαγράψεις. Εκτός κι αν θεωρείς τον διαδικτυακό αυτό χώρο μαγαζί σου, οπότε πάω πάσο. Ευχαριστώ και καλό βράδυ. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 2:16 am | |
| Σε περίπτωση που φάω διαγραφή για το άνωθεν ποστάρισμα, να είστε όλοι καλά και χάρηκα που τα λέγαμε! Vamos Πανθρακικάρα μου! |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 2:25 am | |
| |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Παρ 13 Ιαν 2012, 8:15 am | |
| - gringababy έγραψε:
- Αντρέα, χωρίς παρεξήγηση, η εποχή που κάποιοι φίμωναν τον ελεύθερο λόγο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Προσωπικά, θα γράφω ό,τι επιθυμώ και από τη στιγμή που δεν παραβαίνω τους όρους αυτού του φόρουμ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με διαγράψεις. Εκτός κι αν θεωρείς τον διαδικτυακό αυτό χώρο μαγαζί σου, οπότε πάω πάσο. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
Απο τα γραφόμενα μου πιο πάνω άλλο εννοώ Κατερίνα αν κατάλαβες. Μαγαζί μου δεν το θεωρώ αλλά πρέπει να τελειώσουν αυτά τα θεματα κάποτε. Το να τα ξαναλέμε και να τα ξαναγράφουμε πάλι τα ίδια κουράζει τους υπόλοιπους 300 καθημερινούς επισκέπτες που μπαίνουν εδω μέσα, στο τέλος αυτοί θα το θεωρήσουν ότι εμείς οι δέκα το κανταντήσαμε μαγαζάκι μας. Ο κάθε ένας είπε την άποψη του,την γνώμη του ή τον καημό του αν θες μία η ΚΑΙ παραπάνω φορές, δηλαδή τι παραπάνω πρέπει να ΞΑΝΑΛΕΜΕ για αυτό το θέμα;
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΕΛΟΣ........
|
|
| |
|