|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Κυρ 15 Ιαν 2012, 9:46 pm | |
| χαιρετω κι εγω , εχει μιλαν ιντερ σας το συνιστω ανεπιφυλακτα
|
|
| |
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Δευ 16 Ιαν 2012, 7:50 am | |
| ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012 Ώρα από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ. Τοποθεσία ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Περιγραφή... ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.Εσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα!Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ |
|
| |
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Δευ 16 Ιαν 2012, 4:18 pm | |
| ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Δευ 16 Ιαν 2012, 6:47 pm | |
| Σκέφτηκα τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα να σβήνουν τα φώτα και έχω σκάσει στα γέλοια |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 10:09 am | |
| Cappoδίστρια έχεις αμαρτωλό pm.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 10:19 am | |
| Όπου cappoδιστριας,ο ιδρυτής της δημοκρατίας του φουμο.... |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 10:28 am | |
| τον πόνεσε πολύ το χτεσινό .... όπως όλους μας πλην SPQR
ακόμη να πάρει μπρος .... |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 6:09 pm | |
| ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ να σου στείλω ένα τάπερ ρυζόγαλα που έχω καβάντζα ? |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 6:12 pm | |
| ...κοροϊδευε εσυ...................θα φας ρυζογαλο και κρεμα απο την Αθηνά που θα κανεις το ..τραμ !.......................μεχρι και η Αννουλα η Βισση,οποτε ανεβαινει πανω για κονομησιές,στην Αθηνά σταματαει................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 6:15 pm | |
| ...ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ........δεν μου ειπες................."εξαγνιστηκες" ?............με πολλα δαιμονια σε κοβω τελευταιως............... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 6:23 pm | |
| - wild rose έγραψε:
- τον πόνεσε πολύ το χτεσινό ....
όπως όλους μας πλην SPQR
ακόμη να πάρει μπρος .... .....μας πλακωσαν οι ζητησεις........ξεκινησαμε καλα(δοξα τον Θεο) και τρεχουμε σαν τα κουναβια μια εδω και μια εκει......και οπου ναναι και στην Α Εθνικη.........αλλα το χθεσινο δεν χωνευεται με τιποτε....βαλτο ρε Πονσε αγορι μου,να κανουμε Ανασταση ενα τριμηνο νωριτερα.....κολλα το,το παστελι να σπαρταρισει το μπακλαβωτο........ |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:23 pm | |
| Συνεπως, θα ερθεις στην κοπη της πιτας που σχεδιαζουμε .
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:27 pm | |
| ...ελευθερα και χαλαρα..
....πεστα να ξαλαφρωσεις.....βγαλε πραμα....καλο θα σου κανει....
....όπως φυσικά και το παιχνίδι που σας έπαιξα 3,5 χρόνια τώρα (απρίλιος του 2008 ήταν) ........................εγραψε ο αγριος ο Ροζας....................
......παιχνιδι ναι....μας επαιξες ναι..........αλλα πες μας τι κερδισες εσυ και τι χασαμε εμεις..............γιατι στα παιχνιδια παντα,καποιοι κερδιζουν και καποιοι χανουν..........
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:29 pm | |
| ....το κοπη τι πιτα,το ξερει μονον ο Προεδρος απ οτι φαινεται και κανενας αλλος....κι εγω τωρα το μαθαινω.............μιλα ρε γερολυκαινα να ξερουμε τι εχεις στην κουτρα σου......... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:36 pm | |
| ...πεστα κι εσυ Κατερινα.....αρχη της χρονιας ειναι,καλο ειναι να ξεφορτωνουμε....ριξε πραμα λοιπον..........και με μπινελικωμα βεβαια,οπως πολυ καλα κανεις.....και χωρις κανενα φοβο να πεσεις επανω σε ψαλιδοχερηδες.........
...οπως ετυχε εγω να πεσω μερικες φορες επανω στην.. περιπολο ! ..... |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:37 pm | |
| για τον cappo
εσύ έχασες τα νύχια σου από το πολύ ξύσιμο και από την περιέργεια που σε έτρωγε 3,5 χρόνια
κι εγώ έχασα μερικές κοινωνικότητες και λίγο χρόνο από τον ελεύθερο
κερδισε νομίζω μόνο το PANTHRAX CLUB..... που μέσα σ'αυτή την οικονομική κρίση έχει αυτή την σελίδα που ΕΝΩΝΕΙ όλους τους ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥΣ σε όλο τον κόσμο. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:41 pm | |
| |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:41 pm | |
| ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους ΑΝΤΩΝΗΔΕΣ ρε σεις |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:42 pm | |
| Εξαγνιστητε αμαρτωλοί....μπήκε και ο kabano... |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:42 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:45 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ....το κοπη τι πιτα,το ξερει μονον ο Προεδρος απ οτι φαινεται και κανενας αλλος....κι εγω τωρα το μαθαινω.............μιλα ρε γερολυκαινα να ξερουμε τι εχεις στην κουτρα σου.........
σχεδιαζουμε ειπα ρε νονε. βρηθηκαμε πριν μερες για καφε μερικοι, και ειπαμε να βρεθούμε ολοι μαζι για καμμια ρετσινα , και να κοψουμε πιττα. οχι για το κοσμο όμως , μονο για μας. δε καταληξαμε στη μερα γι αυτο και δε περασα τιποτα. |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:48 pm | |
| Βγείτε ρε να να πιείτε κανένα καφέ και μη μας τα ζαλίζεται ......................... το γ@μωτόπικ μας μέσα.......... που θα έλεγε και ο Αντιπρόεδρος ...........
|
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:50 pm | |
| Ωπς με πρόλαβε ο Πρόεδρος.................. Αρχηγέ αφού θα κόψουμε πίτα μόνο για την πάρτυ μας .............
να παραγγείλω παστουρμαδόπιτα ???
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:53 pm | |
| ...ζαλιζομαι,ζαλιζεσαι,ζαλιζεται....
...σε περιπτωση που αναφερθουμε σε αδενες που ζαλίζονται λεμε ...."μη μας τα ζαλιζετε"........γιατι θα παθουν αδενοπαθεια..................Χρηστε.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8 Τρι 17 Ιαν 2012, 8:55 pm | |
| - terhs έγραψε:
- roumpleeeeeeeeeeeeee
...perastika re tsakali......pws eisai re ?...... |
|
| |
|