Παντως και σε χθεσινο παρεακι πριν το ματς,παρευρισκομενου και του Προεδρου τους ελεγα οτι δεν θα ξεκινησει τον Μπουτζικο.Δεν ξερω αν δεν τον παει τοσο πολυ,η αν δεν ειναι στην καλυτερη ψυχολογικη και αγωνιστικη κατασταση ο Νικος,μαλλον συμβαινουν και τα δυο.παντως χθες δικαιωθηκε με τη χρησιμοποιηση Σκλιοπιδη αν και μας λειπανε ορισμενες σεντρες απο τα αριστερα. Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι τ-ρ-α-γ-ι-κ-ο-ς Μινγκας.Ο Σταθης επαιζε και γι αυτον απο δεξια.Ισως ο Βλαχος δικαιουται μια φορα βασικος ετσι να σταλει και ενα μηνυμα στον Μινγκα.. Τωρα το πως πανηγυριζουν ειναι αλλο θεμα..... Σε αυτο τρελη εντυπωση μου κανε στο δευτερο γκολ που ο Κοντογουλιδης πανηγυριζει μονος του τελειως,ενω κατ εμε ειχε υποχρεωση να τρεξει στον Μπαικαρα γιατι το γκολ στην ουσια ηταν του δευτερου...
VIVES PANTHRAX,παμε για δυο διπλα να επελθει ηρεμια και να βρουμε το ρυθμο μας....
Καλα,ειναι δυνατον να εχουμε κερδισει 3-0 (οπως κι αν ηρθε αυτο,που για μενα ηρθε φυσιολογικοτατα και με βαση την υπεροχη μας σε ολο το ματς...) και μεις ν' ασχολουμαστε με το ποιος πανηγυρισε με ποιον;
ΜΟΝΟ στην Κομοτηνη αυτο το πραγμα,και δεν ακουω ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Υ.Γ: Σαββακη,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. Αν το σκεφτεσαι βεβαια.
Ναι ρε ξέφυγε τελείως η κουβεντα........... Δεν ξέρουμε με τι άλλο να ασχληθούμε .............. Εκ του αποτελέσματος ήταν μια μεγάλη νίκη . ΤΕΛΟΣ Μπράβο σε όλους.......... Πάμε για την επόμενη ...............
Τέτοια γράφουν εδω μέσα κάποιοι και μετά λέμε γιατί δεν έρχεται στο γήπεδο ο κόσμος. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΕΣ ΜΟΥ να χαρώ εγώ. Όλοι ξέρουν εκτός απο την τεχνική ηγεσία του παίκτες και την διοίκηση, αυτήν την τριάδα είμαστε εμείς να την καθοδηγούμε εδώ και στο γήπεδο. Μπράβο στα παιδιά που μπόρεσαν και ξεκλείδωσαν το κατενάτσιο του Β΄ημιχρόνου και μπράβο στα παιδιά της Καλλιθέας που προσπάθησαν έστω και για την ισοπαλία με αυτές τις δυνάμεις που είχαν, μία ισοπαλία που μπορεί να τους έβγαινε και σε διπλό εάν υπήρχε καμιά στραβή απο το μέρος μας. Πάμε τώρα για τα δύο διπλά.
...και ποιος ρε Πανθρακια θα μου βουλωσει τον στομα,για να μην σχολιασω αυτα που μου εκαναν εντυπωση ?.....αν κερδιζουμε την Καλλιθεα στην Κομοτηνη και μιλαμε για μεγαλη νικη(μια ομαδα που αγωνιστικα επρεπε να ηταν στην Γ Εθνικη...) τοτε να ξεχασουμε τα καλα αποτελεσματα εκτος εδρας....
... επειδη εγω δεν θελω να τα ξεχασω,με το φτωχο μου το μυαλο διεκρινα καποια πραγματα που μου εκαναν εντυπωση............ως εκει και τιποτε περισσοτερο....πολλα ομως ακουγονται ως συνηθως και ο καθενας μπορει να δωσει την σημασια που τους αξιζουν................
....ρε συ Ανδρεα,τωρα καταλαβα γιατι δεν ερχεται ο κοσμος στο γηπεδο....επειδη γραφουμε τετοια εδω μεσα......ρουυυυυυυμπλεεεεε......
...και ποιος ρε Πανθρακια θα μου βουλωσει τον στομα,για να μην σχολιασω αυτα που μου εκαναν εντυπωση ?.....αν κερδιζουμε την Καλλιθεα στην Κομοτηνη και μιλαμε για μεγαλη νικη(μια ομαδα που αγωνιστικα επρεπε να ηταν στην Γ Εθνικη...) τοτε να ξεχασουμε τα καλα αποτελεσματα εκτος εδρας....
... επειδη εγω δεν θελω να τα ξεχασω,με το φτωχο μου το μυαλο διεκρινα καποια πραγματα που μου εκαναν εντυπωση............ως εκει και τιποτε περισσοτερο....πολλα ομως ακουγονται ως συνηθως και ο καθενας μπορει να δωσει την σημασια που τους αξιζουν................
....ρε συ Ανδρεα,τωρα καταλαβα γιατι δεν ερχεται ο κοσμος στο γηπεδο....επειδη γραφουμε τετοια εδω μεσα......ρουυυυυυυμπλεεεεε......
Μάκη μου παραλίγο και εμείς πέρυσι να ήμασταν Γ΄Εθνική με το να έχουμε καλύτερη ομάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζει σαν Μπαρτσελόνα και να είμαστε υπερόπτες ώς προς τους άλλους. Ξέρω πριν καλά καλά σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη αρχίζουν κάποιοι τα αρνητιά σχόλια. Για τα πολλά που ακούγονται μας βοηθούν στο να χαμε να λέγαμε. Για το τελευταίο που έγραψες θα το κρίνει η ιστορία όχι εγώ.
Διοτι εμενα μου αρεσει. Για την ακριβεια,μονο μεσα στον Πλατανια η ομαδα δεν απεδωσε τα συνηθισμενα κι αυτο επειδη ο αγωνας αυτος,εγινε σε τσιμεντο.
Επαιξε ποτε ετσι ο Πανθρακικος οπως παιζει φετος;
Τι κωλοτριβεται;
Τα ξεχασε τα περσινα,που ηθελες ενα κουτι χαπια για ν' αντεξεις το θεαμα που προσφεραμε;
Εγω τοσο χαλαρος και σιγουρος για τη νικη δε θυμαμαι να ημουν ποτε, με εξαιρεση το τελευταιο διαστημα της περιοδου 2006-07,που εχοντας εξασφαλισει την παραμονη παιζαμε ανετοι. 4-3 με Ηλυσιακο και τα λοιπα για οσους δε θυμουνται.
Αυτος ειναι ο προπονητης και κοιταξτε να τον αποδεχθειτε και να παιξετε τη μπαλα σας απερισπαστοι,διοτι θα σας παρει ο διαολος τον πατερα.
Αυτο θα ελεγα εγω στους παικτες,αν ημουν στη θεση του.
Οχι να αρχισω να ψαχνομαι,επειδη ο προπονητης,δεν εβαλε λεει τον Μπουτζικο.
Νταξει ρε παιδια,ειναι λογικος ο προβληματισμος.Οχι ομως σε σημειο να φτανουμε στο σημειο στο να υπαρχουν σκεψεις και για τον προπονητη...Λες και θα φερει τον Μουρινιο μετα... Και ειδικα χθες ο Παντελιδης το πηρε εξυπνα και με υπομονη το ματσακι...το ζουσε κιολας ο ανθρωπος...... τωρα αν οι αλλοι στην παε ψαχνονταν τι να πω....τοτε πρεπει να βαλουμε τον Βασιλακακη μια ζωη στον παγκο να ηρεμησουμε ολοι....
Και τελος το να λεμε τις εντυπωσεις μας,ο καθενας οπως τις βλεπει ειναι το ζουμι...και οι διαφωνιες μεσα σε ολα ειναι,για να τα λεμε εδω και να γουσταρουμε και παλι μαζι με τον Πανθραξ....
και μου εχει μπει και στο μυαλο ποιον θα ειχανε stand by....εκει να δεις ομορφιες απο την κερκιδα....ενα κουβα σκ@τ@ θα τον πετουσαμε που λεει και ο αντιπροεδρος........
πάμε δυνατά και συνεχίζουμε για το επόμενο ...δεν νομίζω ότι έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε άλλο αυτό τον αγώνα με την Καλλιθέα , αφού έρχονται δύο ματς στο καπάκι .... άλλα δύο εκτός έδρας ένα για το κύπελλο κι ενα για το πρωτάθλημα
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κάνουμε δύο ήττες όπως οι δύο προηγούμενες συνεχόμενες για το πρωτάθλημα .... πάμε για περισσότερα ..... πάμε για πρόκριση και ΝΙΚΗ στην Φυλή
και τα δύο ματς είναι τηλεοπτικά και θα έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας
εγω το εξέλαβα ότι αφιέρωσε το γκολ στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Αγίας Σοφίας και στην χάρη της ..... ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ την άλλη φορά θα δείξει Δυτικά ..... προς Εορδαία μεριά
Το πως έφτασε ο Πανθρακικός στη νίκη επί της Καλλιθέας ανέλυσε ο Μουνάφο Χόρτα.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια και κυρίως λόγω του ότι είχαμε δύο συνεχόμενες ήττες. Δουλέψαμε όλοι μαζί, μπήκαμε με πάθος και ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Η Καλλιθέα έπαιξε καλά, ήταν δύσκολη αποστολή αλλά χρειαζόταν ηρεμία, την οποία και είχαμε και στο τέλος νικήσαμε. Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι του κυπέλλου» είπε ο παίκτης της θρακιώτικης ομάδας.
Παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πανθρακικό εκφράζει η Καλλιθέα. Η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας αν και παραδέχεται ότι η εμφάνισή της δεν ήταν καλή και χαρακτηρίζει δίκαιη την ήττα που υπέστη, εντούτοις ασκεί κριτική στον διαιτητή.
«Ο αγώνας με τον Πανθρακικό μας άφησε πικρία γιατί πράγματι η ομάδα μας δεν είχε καλή παρουσία σ' αυτό το παιχνίδι και δίκαια έχασε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να στιγματίσουμε τα ολέθρια λάθη εις βάρος μας του διαιτητή κ. Τεβεκέλη ο οποίος μας είχε διαιτητεύσει και στο παρελθόν και είχε δείξει ότι έχει τα προσόντα να εξελιχθεί σε έναν καλό διαιτητή.
Σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και συγκεκριμένα στο 1ο ημίχρονο στο 0-0 μας αρνήθηκε πέναλτι και παράλληλα έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρουσάκη που στο βίντεο φαίνεται ότι δεν είχε πρόθεση να ανατρέψει τον αντίπαλο του. Στο 2ο ημίχρονο και ενώ ήδη το σκορ ήταν 1-0 πάλι, αρνήθηκε να δώσει πέναλτι σε πανομοιότυπη φάση (τράβηξε φανέλα στο Μαρουκάκη και ταυτόχρονα και στον Πρίτου σε στημένη φάση).
Βέβαια δεν τα λέμε αυτά για άλλοθι, αλλά όλοι γνωρίζουν πως μπορεί με ένα σφύριγμα του διαιτητή να άλλαξε όλη την έκβαση του αγώνα», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Παράλληλα, οι της Καλλιθέας ευχαριστούν τη διοίκηση του Πανθρακικού την άψογη φιλοξενία της.
Τελικα ολοι μας παιζουν δυνατα και ειναι πολλοι οι λογοι. Καλοι παικτες, ομαδα με υποδομες, οικονομικα ανθεκτικη, γηπεδο κοσμημα{φανταστειτε τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ουα ουα οταν θα ερθει στην Κομοτηνη να το συγκρινει με το χωραφακι του...) ,2 χρονια Α εθνικη...
Τωρα εχουν και παραπονα απο τη διαιτησια...(πχ καλλιθεα..)...Τι παραπανω θελετε απο μια αξιοπρεπη ηττα... Ποιοι ειναι οι στοχοι σας ρε μαγκες της πλακας..
που ενα ς θεος ξερει πως παραμεινατε στη β εθνικη...
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΘΡΑΞ , χρειαζεται δυναμη ,παθος και τζαμπουκας που ελεγε παλια κι ο πολωνος .....