|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 11:03 am | |
| - cappo έγραψε:
- karafatme έγραψε:
- τους πάτησε η ζέστη ... ούτε την κεντρική ιδέα δεν θέλουν να γράψουν
ΥΓ .... εγώ δεν ξέρω .... είμαι πεταλούδα και πάω όπου φυσήξει .......................... Βιαζεσαι................καραφατμαρχη...(οπως τελεια απεδωσε ο Πτολεμαιος...) λάθος .... κι εδώ ..... ΤΣΙΓΚΛΑΩ !!! ..... μαιευτική Σωκρατική μέθοδος |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 4:52 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Και μια και βλέπω ότι υπάρχει λαός μέσα, τί αποφασίστηκε χθες? Αν δε βαριέται κάποιος, ας κάνει μια περίληψη.
Τι να αποφασίστηκε ρε συ Gring; συμπορευόμαστε εμείς οι κοινοί θνητοί με την απόφαση της ΠΑΕ και αποκλειστικά με τις ανάγκες της. Βλέπεις στα λόγια μένουμε μόνο, γιατί όταν σκεφτόμαστε το κέρδος των 10 ευρώ από κάθε διαρκείας και ότι ο κάθε αγώνα θα μας κοστίζει ΜΟΝΟ 5,882352941176 και δεν συμμαζεύεται ΕΥΡΩ , ΚΑΙ άμα πέσει και κανά κύπελλο εδώ εντός με παοκ αρη και λοιπά τότε είμαστε ΣΟΥΠΕΡ κερδισμένοι. Για το επιτυχία του GRUPPO; άστο καλύτερα τα ξαναλέμε μετά απο δέκα χρόνια γεροί να ήμαστε φυσικά, το κακό είναι ότι η Πόλη μας είναι μικρή γνωριζόμαστε μεταξύ μας και δεν μπορούμε να χαλάμε με αυτούς που μας συμφέρει τις καρδιές μας. Karafatme δεν με πάτησε η ζέστη δούλευα μέχρι τώρα και απο το κινητό σας διάβαζα αλλά δύσκολο να σας γράψω γιατί δεν ήθελα να γράψω την κεντρική ιδέα μόνο...
Υ.Γ.απο την φύση μου δεν είμαι απαισιόδοξος το έχω αποδείξει τον τελευταίο χρόνο που γνωριστηκαμε προβληματίζομαι όμως λίγο παραπάνω... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| |
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 6:53 pm | |
| Ρε τι παίζει με εσάς τους από πάνω ;
Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές και είστε όλοι στα pc πρωινιάτικα; |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 7:24 pm | |
| |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 7:29 pm | |
| |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 7:34 pm | |
| Αndia....ξεκινα την επανασταση...εγω θα φτιαξω τα...λαβαρα................ ..................... ................... ................... |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 7:44 pm | |
| Πειτε μου που να την αμολυσω κι εγινε.... Στο arcadia,στο κυκλωπαδικο,στο γηπεδο,στην πλατεια,στην παραλια, ...οπου μου πειτε.... Uploaded with ImageShack.us |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 7:47 pm | |
| |
|
| |
jerry
Αριθμός μηνυμάτων : 17
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 7:57 pm | |
| παιδια καλησπερα!ξερουμε τιποτα παραπανω για την μεταγραφη του Μπελεκ/ για επιθεση ακουσα οτι μεσα στην αλλη εβδομαδα κλεινουμε σολακη. τα διαρκειας σας φανηκαν ακριβα?και σε ποια κερκιδα τελικα θα καθωνται οι gruppo/ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 8:15 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Πειτε μου που να την αμολυσω κι εγινε....
Στο arcadia,στο κυκλωπαδικο,στο γηπεδο,στην πλατεια,στην παραλια, ...οπου μου πειτε....
bear market μαλλον προβλέπεις για τις τιμές των διαρκείας .... για να κουβαλάς αρκούδα .... κι εγώ έτσι το βλέπω ....στο τέλος θα πουν εκποίηση ... και θα βγουν οσο οσο |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 8:25 pm | |
| - jerry έγραψε:
- παιδια καλησπερα!ξερουμε τιποτα παραπανω για την μεταγραφη του Μπελεκ/
για επιθεση ακουσα οτι μεσα στην αλλη εβδομαδα κλεινουμε σολακη. τα διαρκειας σας φανηκαν ακριβα?και σε ποια κερκιδα τελικα θα καθωνται οι gruppo/ Μπέλεκ ... μπα τίποτα παραπάνω .... περιμένουμε Σολάκη? μπα .... μάλλον Σαϊτιώτη .... ή Πάγκαλο ... ή Σουλτανίδη ... ή ΜΑΤΑΪΣ ΕΙΣ ΗΤΗΡΙΑ ....ΑΚΡΙΒΑ για να μην έχουμε γεμάτο γήπεδο ...... θα μπορούσαν να τα κάνουν πολύ φτηνότερα και να τιγκάρουν το γηπεδο .... θα μπορούσαν να κάνουν εισιτήριο νεολάιας (ΓΥΜΝΑΣΙΑ , ΛΥΚΕΙΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ , ΦΑΝΤΑΡΟΙ) και να γεμίσει το ΔΑΚ .... αυτοί έχουν τα χτένια αυτοί και τις αχιβάδες και τα καβούρια ... ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν .... αφού κάνουν πως ακούν και δεν ακούν deep.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 15 Ιουν 2010, 8:27 pm, 1 φορά |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 8:25 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 8:31 pm | |
| Mεχρι αυριο παντως επιτρεψτε μου να μοστραρω το λαβαρο της Χιλης για ιδιοτελεις σκοπους...με την αντιστοιχη διακοσμηση βεβαιως βεβαιως.... Uploaded with ImageShack.us |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 15 Ιουν 2010, 11:55 pm | |
| Aντρίκο μην απελπίζεσαι σε παρακαλώ. Η (μ)πείρα μου λέει ότι θέλει υπομονή και κουράγιο.ομαδική λειτουργική συνείδηση έχουν πολύ λίγοι.(είσαι ένας απ αυτούς). Σας είπα και δεν έχω πρόβλημα να το ξαναπώ ότι θα πάρω vip.είναι καθαρά προσωπική-επαγγελματική επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω προσπάθειες ιδιάιτερα δικές σου του kabano, και του μαστροvito.θα είμαι και στο πέταλο αν πραγματικά έχει παλμό. Σας είπα ότι αλλιώς φαντάστηκα τη δικιά μας συμμετοχή , κάπου στην θ1 , και με ψιλοφτιαγμένους με ούζα ή μπύρες συνομίληκούς μας. Σέβομαι τη θέληση των νεαρών οπαδών του gruppo, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τους ακολουθήσω. Είναι απλό δεν τόχω.Θα τους στηρίξω όμως όσο και όπως μπορώ.Οι κύκλωπες έχουν πάρει άδεια μακράς διαρκείας και όπως καταλαβαίνεις μόνο οικονομικά στηρίζουν τη διατήρηση της λέσχης τους. Μιάς λέσχης που ανήκει περισσότερο στα μη μέλη παρά στα μέλη της. Δεν πειράζει όμως , προχωράμε , προχωράτε και αφήστε τη γκρίνια που λέει και ο '' Da cappo''. |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 16 Ιουν 2010, 3:05 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- Aντρίκο μην απελπίζεσαι σε παρακαλώ.
Η (μ)πείρα μου λέει ότι θέλει υπομονή και κουράγιο.ομαδική λειτουργική συνείδηση έχουν πολύ λίγοι.(είσαι ένας απ αυτούς). Σας είπα και δεν έχω πρόβλημα να το ξαναπώ ότι θα πάρω vip.είναι καθαρά προσωπική-επαγγελματική επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω προσπάθειες ιδιάιτερα δικές σου του kabano, και του μαστροvito.θα είμαι και στο πέταλο αν πραγματικά έχει παλμό. Σας είπα ότι αλλιώς φαντάστηκα τη δικιά μας συμμετοχή , κάπου στην θ1 , και με ψιλοφτιαγμένους με ούζα ή μπύρες συνομίληκούς μας. Σέβομαι τη θέληση των νεαρών οπαδών του gruppo, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τους ακολουθήσω. Είναι απλό δεν τόχω.Θα τους στηρίξω όμως όσο και όπως μπορώ.Οι κύκλωπες έχουν πάρει άδεια μακράς διαρκείας και όπως καταλαβαίνεις μόνο οικονομικά στηρίζουν τη διατήρηση της λέσχης τους. Μιάς λέσχης που ανήκει περισσότερο στα μη μέλη παρά στα μέλη της. Δεν πειράζει όμως , προχωράμε , προχωράτε και αφήστε τη γκρίνια που λέει και ο '' Da cappo''. Σάκη μου δεν ζήτησα την οργανική παρουσία σου στο πέταλο την θεσμική τοποθέτηση ζήτησα εσένα και των υπολοίπων σοφώνστην ΠΑΕ ως προ τις τιμές των εισητηρίων για τους μικρούς Panthrakistas. Γιατί εσύ και εγώ και κάποιοι άλλοι δεν μας χαλάει να πληρώσουμε και κάτι παραπάνω στο πέταλο αλλά οι μικροί γιατί να μην πληρώσουνε λιγότερα μετά απο απαίτηση μας;
Πήραμε διορία μέχρι μεθαύριο Παρασκευή για να δηλώσουμε σε ποιό χώρο θα πάμε και δεν μας δώσανε ή δεν το θέσαμε εμείς μάλλον σαν μείζων θέμα τις τιμές των εισητηρίων. |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 16 Ιουν 2010, 5:04 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kabano στις Τετ 16 Ιουν 2010, 6:20 pm, 1 φορά |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 16 Ιουν 2010, 6:18 pm | |
| Θέλω να στείλω ένα αγωνιστικό χαιρετισμό και στα 40 εγγεγραμμένα μέλη που έχει από σήμερα το forum. Ευχής έργον θα είναι να αρχίσετε να ποστάρετε όλοι η ακόμη καλύτερα να αποτελέσουμε όλοι μας τον πυρήνα οργανωμένων οπαδών που χρειάζεται η κερκίδα και η Ομάδα μας. |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 16 Ιουν 2010, 6:40 pm | |
| 38 ειναι....καρα(φατμε)τσεκαρισμενο... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 16 Ιουν 2010, 10:05 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- 38 ειναι....καρα(φατμε)τσεκαρισμενο...
40+ ...είμαι σίγουρος (99%) ότι πρέπει έχουμε και "ντροπαλούς" επισκέπτες που δεν θέλουν να ανοίξουν κωδικούς και μπαίνουν με άδεια αυτών που τους δίνουν τους κωδικούς τους ..... για να γυροφέρνουν σαν φαντάσματα .... 1 κωδικός ... μπορεί να βάζει και πάνω από 5 νοματαίους |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 17 Ιουν 2010, 11:58 am | |
| |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 17 Ιουν 2010, 1:32 pm | |
| Καλησπέρα στην παρέα. Θα ανοίξει η λέσχη σήμερα για τον αγώνα? |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 17 Ιουν 2010, 3:24 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Καλησπέρα στην παρέα. Θα ανοίξει η λέσχη σήμερα για τον αγώνα?
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 16:45 ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!! |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 17 Ιουν 2010, 3:35 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- panthrakikosfan
μάλλον κάτι έπαθε το blog σου ... κι έχει πρόβλημα στην εμφάνιση http://panthrakikosfans.blogspot.com/ Το ψάχνω. Είχαμε εξετάσεις και δεν έμπαινα. Ευχαριστώ που μου το είπες. |
|
| |
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 18 Ιουν 2010, 3:06 pm | |
| ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ???ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ |
|
| |
|