kalh akroash se ola ta navagia geia sou bre proedre
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Δεκ 2011, 11:09 pm
αργησατε αλλα το πετυχατε. αντε κανονιστε πεμπτη απογεμα στα ....βρωμικα του μαργαριτη.
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Δεκ 2011, 11:41 pm
proedre mono gia sena to kanw
alla teleiwse gia mena
Έχει επεξεργασθεί από τον/την terhs στις Τετ 21 Δεκ 2011, 12:00 am, 1 φορά
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Δεκ 2011, 11:51 pm
Τερη παρε πισω το ποσταρισμα . ΤΩΡΑ.
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Δεκ 2011, 11:57 pm
terhs έγραψε:
twra pou eimaste toso konta ston filo sas twra pou noiw8h thn anasamas twra exoume pali kontres
Αυτο τι ειναι παλι;
Δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα τα πραγματα.
Ποτε μου δεν τα καταλαβα,και ουτε προκειται να τα καταλαβω.
Εγω νομιζω πως αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Το ιδιο και οι αποχωρησεις.
Ολοι πρεπει να γραφουν αυτο που πιστευουν ελευθερα.
Ειτε εχει σχεση με την ομαδα μας,ειτε οχι.
Επισης,πρεπει να γινεται σεβαστη η θεληση του οποιουδηποτε να μεινει ανωνυμος.
Ετσι του τη βαρεσε και δεν πεφτει σε κανεναν αλλον λογος.
Με τις απειλες (αν υπαρχουν) μεσα στο φορουμ,δεν ασχολουμαι καν.
Τοσο γελοιο ειναι το θεμα.
Ειμαστε τοσο λιγοι και γνωριζομαστε ολοι τοσο καλα,που η απειλη (αν υπαρχει τετοια ξαναλεω...) του οποιουδηποτε στον οποιονδηποτε,ξεπερνα κατα πολυ τα ορια της γραφικοτητας.
Σας καλω να αναθεωρησετε ολοι τις τελευταιες αποφασεις σας.
Ειναι τραγικο,να ειμαστε χωρισμενοι για τοσο ασημαντους λογους.
Σελιδα σαν και τη δικια μας,δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ομαδα στην Ελλαδα.
Και αυτο θα εχει διαρκεια.
Να ειστε σιγουροι...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 12:08 am
πες τα αρχηγε μου , γιατι αμα φορτωσει ο προεδρος , θελει 6 μηνες να ξεφορτωσει. ερχονται γιορτες , ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ απ τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 12:13 am
Νομιζω αρχηγαρα μου,οτι πρεπει να κανουμε ενα restart.
Ανδρεα και Τερη,ελπιζω να μην αποχωρησετε.
Και συ καραφατμε καιρος ειναι να επανεμφανιστεις.
Αντε να τελειωνουμε με τις γραφικοτητες.
ΟΛΟΙ ΠΑΝΘΡΑΞ ΕΙΜΑΣΤΕ
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 12:16 am
Και βγαλτε αυτα τα χαζα που εχετε κατω απο τα ποσταρισματα σας.
Εχει δικιο ο αρχηγος.
Χαζα ειναι.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 12:26 am
terhs έγραψε:
proedre mono gia sena to kanw
alla teleiwse gia mena
τερη σ ευχαριστώ.
και δεν τελειωσε τιποτα για κανεναν.
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 12:37 am
Πρόεδρε ΔΕΝ το κάνω γιε εσένα ξαναγυρίζω για τον Βασίλη με αυτά που έγραψε γιατί έτσι είναι, δεν περισσεύει κανείς και είναι κρίμα να χαλάσει το μαγαζί για τα άσχετα κολλήματα που έχουμε εκτος Πανθρακικού. Εδώ είμαστε μόνο για το Πανθρακικό.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 12:55 am
σε ευχαριστω αντρεα. εχεις κανει τοσα για μενα εξαλλου.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 1:15 am
Δυο λόγια κι απο μένα αφού πρώτα πω ότι συμφωνώ μέχρι και στα σημεία στιξηsμε Κασσάνδρα. Κατ´αρχην μια περιγραφή της κατάστασης για να καταλαβαινομαστε.... Αν θυμάμαι καλα η όλη "κόντρα" ξεκίνησε όταν ο Μυδης άργησε να ανεβάσει ένα γκολ της ομάδας. Το ξαναγραψα ότι γι αυτο ευθυνομαι εγώ.Δεν το ξαναεξηγω πως και τι γιατί βαριεμαι. Απο κει ξεκίνησε μια χαβαδολογια γύρω απο το όνομα που κατέληξε σε trolling.... Έχουμε έναν άνθρωπο στο φόρουμ που τυγχάνει να είναι και πολυ καλός διαδικτυακος μου φίλος ο οποιος έχει αναφαίρετο δικαίωμα να θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του κάτι που νομικά όχι μόνο είναι θεμιτό , αλλα και κατοχυρωμενο.Η αποκάλυψη παρα τη θέληση του συνιστά αδίκημα. Όλοι σχεδόν εδω μέσα έτυχε να κολλησουμε για έναν και μόνο λόγο.Τον Πανθρακικο. Ούτε εγώ για παράδειγμα θα τρελαινομουν να βγαίνω κάθε βράδυ με τον Τερη ούτε φαντάζομαι αυτός με μένα....Η μόνη μας κοινή λοξα είναι ο Πανθρακικός.Άντε και τα αντιξανθιωτικα αισθήματα. Επειδή λοιπόν εμείς οι πολυ λίγοι λοξοι με την ομάδα που μείναμε,είναι "πολυτέλεια"να αφανιζομαστε,καλό θα ταν να γίνουν τα εξής. Σβηνονται όλα τα υπονοούμενα σχετικά με Μυδη.Εννοώ τα σήματα και τα χρονομετρα. Γυρνάνε όλα στην προ ενός μήνα εποχή. Αν κάποιος πιστεύει ότι ανακάλυψε τον προφήτη,ας κάνει τουμπεκι είτε για τους παραπάνω λόγους, είτε γιατί είναι βασανιστικό και παρανομο να "στοχοποιουνται"λάθος άτομα.
Αν δε συμφωνείτε μ´αυτα που έγραψα σημαίνει ή ότι εγώ είμαι μαλάκας που κάθομαι βραδιατικα και ασχολούμαι ή απευθύνομαι σε μαλακων ωτα. Επειδή δεν πιστεύω ότι αξίζει στον εαυτό μου κάτι απο δυο θερμη παράκληση να συμφωνήσετε μ´αυτα που έγραψα. Ειδ´αλλως τα....αυτονόητα....Θα τα λέμε που και που στο γήπεδο.
ΥΓ.Τερη ανεχόμαστε τα greeklish και μάλιστα το καλαμπουριζουμε. Ανεξου και την επιθυμία του αλλου να θέλει ανωνυμία.Με καλαμπουρι εντός οριων. Υγ.Όλοι γράφουμε το μακρύ μας και το κοντο μας.... Το Α και το Ω της σελίδας απο πολλές απόψεις είναι ο καραφατμε. Αυτο τουλάχιστον ας του το αναγνωρίσουμε και ας σεβαστούμε το μοναδικό πράμα που ζητάει . Την ανωνυμία του.(Το ξαναγραψω ,άλλο το στιγμιαο ή νορμαλ καλαμπουρι).
Υγ.Λυκε συγνώμη ,αλλα έπρεπε να είχες πιο γρήγορα ανακλαστικά.Εύχομαι σοφοτερη διαχείριση απο δω και πέρα.Σ´ αγαπάω σ´εκτιμαω αλλα αργησες στη στραβοτιμονια. Ακόμη όμως προλαβαινεις να το ισιωσεις. Τώρα καληνύχτα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ στις Τετ 21 Δεκ 2011, 1:43 am, 1 φορά
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 1:19 am
Όσο έγραφα το μακαρονι,ήδη έστρωσε η κατάσταση, απλά κρίμα τόση ώρα γράψιμο και να μην το ποστερνα. Υπάρχει τελικά επίπεδο....Χαίρομαι Ιδιαιτερα γί αυτο. Ξανά καληνύχτα σας κύριοι.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 11:08 am
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
Υγ.Λυκε συγνώμη ,αλλα έπρεπε να είχες πιο γρήγορα ανακλαστικά.Εύχομαι σοφοτερη διαχείριση απο δω και πέρα.Σ´ αγαπάω σ´εκτιμαω αλλα αργησες στη στραβοτιμονια. Ακόμη όμως προλαβαινεις να το ισιωσεις. Τώρα καληνύχτα.
ποσο πιο γρηγορα δηλαδή ;
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 1:22 pm
......μπουλκουμέ την καναμε την σελιδα.....να βαλουμε ολοι ενα μεγαλο Χ στις παπαρολογιες των τελευταιων ημερων και να εχουμε το μυαλο μας,στο πως θα παει καλα η ομαδα, μεσα απο την δικη μας συμπαρασταση........................
.....αν παλι ειμαστε ικανοποιημενοι απο την εικονα σαβανας που παρουσιαζει η σελιδα τελευταια,συνεχιζουμε απτοητοι στον ιδιο χαβα και με μεγαλυτερη ενταση ακομη.............
....καλησπερα σας............
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 4:52 pm
Ένα σινεμά είπα να πάω η γυναίκα και έχασα τα καλύτερα...
Πέρα από την πλάκα όμως... Σοβαρευτείτε ρε παιδιά... Δεν υπάρχει λόγος να τρωγόμαστε μεταξύ μας, 10 άτομα είμαστε όλα κι όλα... Ντροπή...
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 5:00 pm
"ποσο πιο γρηγορα δηλαδή ;"
...Προληπτικες και οχι πυροσβεστικες δρασεις....
Οργωνουμε περιξ του σπιτιου,πριν τη φωτια στο δασος.
Τελος παντων θα τα πουμε κι απο κοντα....
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 21 Δεκ 2011, 7:26 pm
Σας το έχω ξαναπεί ................... Είναι δύσκολες μέρες για όλους μας..................... ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγάκι ... έστω και για 3.47' ............
[youtube][/youtube]
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 22 Δεκ 2011, 11:58 am
Α πα πα....και πρεπει να παω άτα....(ΑΤΕ).....να βρω πρωτα τον Αι Βασιλη μπας
και "σκοτωνει" κανα ελκυθρο....
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 23 Δεκ 2011, 9:15 pm
se ligh wra apo to radio paratiritis h dikia mas ekpomph 10-12 oloi ekei na ta poume sthn teleutaia ekpomph gia to 2011...... gia olous emas tous arrwstous panthrakikous
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Σαβ 24 Δεκ 2011, 10:26 am
Καλημερα ΣυμΠανθρακες!Να εχετε ολοι καλες γιορτες και υγεια εσεις και οι οικογενειες σας.Αντε μπηκε και χιονακι στην σελιδα,να μπαινουμε και στο κλιμα των ημερων οσο μπορουμε!!
AVE PANTHRAX
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Σαβ 24 Δεκ 2011, 11:04 am
Καλημέρα.Καλο το χιονακι centi,αρκεί να μπορείς ν´ανοιξεις την εξώπορτα..... Ξεκινά η άδεια σιγά σιγά ....Merry Christmas ho ho ho....