|
|
τι καφέ προτιμώ ? | φραπέ | | 28% | [ 13 ] | φίλτρου | | 4% | [ 2 ] | ελληνικό | | 7% | [ 3 ] | εσπρέσο | | 9% | [ 4 ] | φρέντο | | 9% | [ 4 ] | ιρλανδικό | | 15% | [ 7 ] | σπαστό περίπτερου | | 2% | [ 1 ] | σκέτο | | 7% | [ 3 ] | μέτριο | | 4% | [ 2 ] | γλυκό | | 15% | [ 7 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 46 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:22 pm | |
| ....ααααα........ εδω εχουμε θεματα.....τελικα ρε Τερη δεν ηταν για ξεκαρφωμα το ..ntinos.....και απανταει και ο διευθυντης σε πολυ προσωπικους και σχετικους τονους.............
...και πλησιασα κι εγω πολυ ?...που πλησιασα ρε μορτες ?...στο Διαμαντινος ???
...αχ χα χα χα αχ αχ χαχα.....γελαω με την φωνη ...ειναι δυνατον ρε να λενε τον karafatme.. Διαμαντινο ?....η Ασημινο ???.... αχ αχ αχ αχ χα χα χα χα....χιλια χρονια να μεινει ανωνυμος...χα χα χα χα.... |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:30 pm | |
| re cappo eipa egw oti ton kserw???? eipa oti mou aresei to onoma ntinos mhn bgazete la8os symperasmata mydhs fidhs ntinos opws goustarh o ka8enas |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:35 pm | |
| ....αααααααααααααααααα....τωρα καταλαβα.....σου αρεσει το ονομα ntinos και να μην βγαζουμε λαθος συμπερασματα....ααααααααααααααααααα......ολο και καλυτερα...................................ρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυμπλε........
...και γιατι επαιξε τοτε μπαλα ο διευθυντης με τα ονοματα σημερα ?.......εσενα μπορει να σου αρεσει και το ...προφιτερολ.....θα το χρεωθει ο karafatme ? |
|
| |
terhs
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:36 pm | |
| protimo to rizogalo............. roumplesssssssssssss |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:39 pm | |
| ...εχει και ο αλλος εκ Δυσμων υποχρεωσεις γαμωτο .....νωρις νωρις αποσυρεται.....εχουμε εδω θεμα να την βγαλουμε ολη νυχτα......μεζε-μεζε....karafatme-karafatme........karetta-karetta.......
....Διαμαντινος-Ασημινος-Ντινος.......χουϊ-χουϊ-χουϊ-χουϊ.......ρουυυμπλεεεεε.... |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:40 pm | |
| ποιος κοροιδευει ποιον ηθελα να ξερα........
και μενα με λενε πετραδακι που το πηρε ο αερας,κατρακυλησε στην πλαγια και στις πεδιαδες,στο τελος επεσε σε εναν γκρεμο και απο εκει στο ποταμι 'η αλλιως "πλιτς"......
Α ρε ντινο με τα ωραια σου.... και γω με τον τερη δεν γνωριζομαστε ρε,πρωτη φορα σημερα τον ειδα...
"ντινο,πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος">>>> |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:40 pm | |
| άντε καλά δεν είμαι άνετος όσο για το ξερόλας έχω γραψει γύρω στις 9000 ποστ κάτω από αυτό το nickname (συνολικά) εσύ δεν έχεις κερδίσει τίποτα ??? αυτό που κέρδισες ......ή δεν μπορείς να το καταλάβεις.ότι το κέρδισες..... ή δεν θέλεις να δείξεις ότι κατάλαβες το κέρδος σου και για να το κάνω λιανότερα ... πέρα από το προσωπικό σου "κέρδος" σκέψου και λίγο συλλογικότερα και επειδή είμαι πεπεισμένος ότι μετα από 9000 λογύρδια υπάρχει κάποιο "κέρδος", γι αυτό άσε με να το παιξω ξερόλας λίγο παραπάνω .... αν θες να το παίξεις κι εσύ κανένα πρόβλημα ..... ήδη το πρώτο βήμα σου το έκανες βάζοντας τα γκολ από τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ ...συνέχισε για να αρχίσουμε να έχουμε και απαιτήσεις να τραβήξεις κι εσύ "κουπί" .... το φόρουμ είναι ανοικτό και δεν έχει περιορισμούς ποσταρισμάτων για κάποιον που δεν παραβαίνει τους κανόνες καλό βραδυ ΥΓ .... έγραψα περισσότερα αλλά είπα να μην το τεντώσω βραδιάτικα και τα έσβυσα .... καμιά άλλη φορά που θα προκληθώ ίσως
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Πεμ 24 Νοε 2011, 11:46 pm, 1 φορά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Δευτερα να Πεμ 24 Νοε 2011, 11:41 pm | |
| - terhs έγραψε:
- protimo to rizogalo............. roumplesssssssssssss
...ετοιμασου την Δευτερα το απογευμα να ..ανασκολοπησεις μερικα......να εχεις ομως απαντηση σε μια και μοναδικη ερωτηση....... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:44 pm | |
| Εγώ μπορώ να σε λέω έτσι όπως σε ξέρω; |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:46 pm | |
| ΥΓ .... έγραψα περισσότερα αλλά είπα να μην το τεντώσω βραδιάτικα και τα έσβυσα .... καμιά άλλη φορά που θα προκληθώ ίσως
...εγραψε ο 9.000 πόσταρισματα..................
......ναι,δεν το τεντωσες.....αλλα σε τεντωσε αυτο........
.....μπουρλοτο...που ελεγε και η Σαπφω Νοταρα.................. |
|
| |
terhs
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:50 pm | |
| aurio ntino ashminio diamantino h opws se lene 8a er8eis gia kafedaki plateia???? 8a einai kia o proedros an psunese pes mou na sou steilw pm to noumero mou h parto apo kanenan koino mas gnwsto gia na kanonisoume cappo 8a er8eis???????? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:50 pm | |
| - andia έγραψε:
- Εγώ μπορώ να σε λέω έτσι όπως σε ξέρω;
....για password παντως να χρησιμοποιεις το Διαμαντινος.....θα επικοινωνειτε καλυτερα απο δω και περα .................. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:54 pm | |
| - terhs έγραψε:
- aurio ntino ashminio diamantino h opws se lene 8a er8eis gia kafedaki plateia???? 8a einai kia o proedros an psunese pes mou na sou steilw pm to noumero mou h parto apo kanenan koino mas gnwsto gia na kanonisoume cappo 8a er8eis????????
.....καλη φαση,θενκς για την προσκληση αλλα.........7 το απογευμα ξεκιναω απο το εργοστασιο για πάνω......καφε θα πιουμε παντως .....και θα πουμε.... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:54 pm | |
| - terhs έγραψε:
- aurio ntino ashminio diamantino h opws se lene 8a er8eis gia kafedaki plateia???? 8a einai kia o proedros an psunese pes mou na sou steilw pm to noumero mou h parto apo kanenan koino mas gnwsto gia na kanonisoume cappo 8a er8eis????????
Κοίταξτε να είσαστε σε καλό σημείο για να έχουμε οπτικό πεδίο.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Πεμ 24 Νοε 2011, 11:58 pm, 3 φορές συνολικά |
|
| |
centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:55 pm | |
| |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| |
| |
centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 24 Νοε 2011, 11:58 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:03 am | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:06 am | |
| ....μπα.....βγηκες απο την φωλια νυχτιατικα ?.....
...μπρε τον.. Ντινο................στην τσιλια μάς εχει σημερα......μπρε μπρε μπρε.......τον.. Ντινο.......ρουυυυυυυυυυμπλεεεεεε..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:08 am | |
| ...σε λιγο θα βγει και ο αλλος απο τα ορυχεια..........μεζε-μεζε θα παμε σημερα.... |
|
| |
centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:09 am | |
| ασχετο αλλα επειδη δεν μπορω να βρω την μεταγραφικη περιοδο,αν υπαρχει προβλημα με μπουτζικο ας ζητησουμε δανεικο απο γαυρο τον ζαραδουκα,ο οποιος ειναι ξενερωμενος με το γεγονος οτι δεν παιζει εκει και παιζει ο χολεβας. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:10 am | |
| ...παντως μπρε "Ντινο", αν σε λεγανε.. Κατερινο, θα γιορταζες σημερα...!
...της Αγ.Αικατερινης ...25/11................ |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:16 am | |
| - centipede_2_ έγραψε:
- ασχετο αλλα επειδη δεν μπορω να βρω την μεταγραφικη περιοδο,αν υπαρχει προβλημα με μπουτζικο ας ζητησουμε δανεικο απο γαυρο τον ζαραδουκα,ο οποιος ειναι ξενερωμενος με το γεγονος οτι δεν παιζει εκει και παιζει ο χολεβας.
αυριο να μου θυμίσεις να σου ρίξω καναδυο σφαλιάρες. α και επειδή είσαι γιος αδερφού, να σου πάρω ενα μπλουζάκι απο το ...κοσμόπολις. απο τον zaras. |
|
| |
centipede_2_
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:19 am | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 25 Νοε 2011, 12:19 am | |
| ....γερολυκαινα ,δεν μου παιρνεις και μενα με την ευκαιρια ενα σκουφο απο τον...zaras να σκεπαζω την καουκα μου ?..... |
|
| |
|