|
|
τι καφέ προτιμώ ? | φραπέ | | 28% | [ 13 ] | φίλτρου | | 4% | [ 2 ] | ελληνικό | | 7% | [ 3 ] | εσπρέσο | | 9% | [ 4 ] | φρέντο | | 9% | [ 4 ] | ιρλανδικό | | 15% | [ 7 ] | σπαστό περίπτερου | | 2% | [ 1 ] | σκέτο | | 7% | [ 3 ] | μέτριο | | 4% | [ 2 ] | γλυκό | | 15% | [ 7 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 46 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 19 Οκτ 2011, 11:46 pm | |
| ....karafatme ...σου εχω τρεις λουκουμαδες τρυπιους,να στειλεις στην Μερκελ....φαε κι εσυ ενα....................... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 19 Οκτ 2011, 11:50 pm | |
| Γραφει ιστορια ο Θρυλος.
Μετα την ισοπαλια στο Ντραγκαο και με δυο απο τα τρια παιχνιδια που υπολειπονται να ειναι προγραμματισμενο να γινουν στο ΓΣΠ,ολα ειναι στο χερι του.
Μπορει σαφεστατα,να προκριθει στην επομενη φαση.
Να περασει στους "16" το οποιο απο μονο του,θα ειναι τεραστια επιτυχια.
Και μετα,αν ολα πανε καλα,η ιστορια του χρωσταει μια προκριση σε προημιτελικο.
Απο το 1987,οταν κληρωθηκε με τη Μπεσικτας και παραιτηθηκε των αγωνων.
Μπραβο στα παιδια.
Αντε,μηπως και δουμε μια ελληνικη ομαδα στην επομενη φαση...
Υ.Γ: Κι ο λιμανισιος θρυλος,ιστορια εγραψε,αλλα με τα δυο συνθηματα που ακουστηκαν στο 85' του παιχνιδιου με τη Ντορτμουντ. Επρεπε να φτασω 39 (παρα εξι μηνες) για να συμφωνησω με γαυροσυνθημα. Αρα αποδεικνυεται οτι οντως,τα πρωτα σαραντα χρονια ειναι τα δυσκολα. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τετ 19 Οκτ 2011, 11:58 pm | |
| ...αυτο το ΑΠΟΕΛ φετος μια,αυτο το ΑΠΟΕΛ φετος δυο,αυτο το ΑΠΟΕΛ φετος τρεις,αυτο το ΑΠΟΕΛ φετος τεσσερεις !!!!...
..τεσσερεις φορες πεταξανε τα ματια εξω, σε οποιον τους αμφισβητησε...α πα πα πα πα πα...................
..που το πανε ρε συ λεγεωναριε το πραγμα,αυτοι εκει κατω ? |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:00 am | |
| Εχουν μαζι τους το "δεν εχω να χασω τιποτα,δε θα με κατηγορησει κανεις αν χασω" Και οι παικτες και οι φιλαθλοι. Ξερεις τι μεγαλη δουλεια ειναι αυτο; Και ξερεις που μπορει να οδηγησει; Να μην τους ματιαξω βεβαια. Φτου-φτου |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:02 am | |
| Προς το παρον,ειμεθα πρωταθληται χειμωνος του ομιλου |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:05 am | |
| Εκανα edit στη μητσοτακικη εκφραση,το παραδεχομαι.
Μ' εκαναν προληπτικο τα παλικαρια... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:08 am | |
| Παντως cappo,τα δυο γαυροσυνθηματα,ολα τα λεφτα. Ειδικα το δευτερο. Ετσι γ... αυτοι που σας χρωστανε Ευρηματικοτατον... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:15 am | |
| ....γραψτο ολοκληρο μπρε λεγεωναριε,να σε χαρω......αφου το θελεις πολυ να τους το φωναξεις.....
...ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ !!!....
...θα μου πεις ενας Αβραμης ητανε απο αυτους που χρωστανε.......δεν πειραζει.........η πρωταθλητρια Γερμανιας εκανε τρια βαθια καθισματα στην Ελλαδα................. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:20 am | |
| Πηγα να το γραψω ολοκληρο μπρε cappo,αλλα δεν το επαιρνε.
Φαινεται οτι εσυ εχεις ασυλια...
Χιουμορακι ηταν αυτο,δε θελω παρεξηγησεις. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:21 am | |
| ...να γραψω και το αλλο λεγεωναριε....για οσους δεν το πιασανε.....
...ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:26 am, 1 φορά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:29 am | |
| ...τελεια ακουσες.......το επανεφερα στο σωστοτερο.......
..να ξηθουμε σημερα λιγακι,γιατι την Κυριακη μπορει να μην εχουμε τραπεζες,δουλειες,σχολεια,νοσοκομεια κλπ........και να μας κουβαληθουνε διαφοροι φον και χερ απο τα εκετελεστικα συνεργεια της Μερκελ.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:35 am | |
| ..τωρα φαινομαι σαν να απανταω στον Φρεντυ Κρουγκερ,αλλα δεν πειραζει....
...εσυ κι εγω συνενοηθηκαμε λεγεωναριε............. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:37 am | |
| Συγχαρητήρια στους Θρύλους
στο ΑΠΟΕΛ και στον ΓΑΥΡΟ
καλό ξημέρωμα .... κι αύριο είναι μερα απεργίας και .....
Πουλήστε τη ΔΕΗ Πουλήστε τα λιμάνια Πουλήστε και την μάνα σας και φύγετε τσογλάνια
(σύνθημα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:39 am, 1 φορά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:39 am | |
| ...δεν εχεις υπνο κ.διευθυντη ?....... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:40 am | |
| - cappo έγραψε:
- ...δεν εχεις υπνο κ.διευθυντη ?.......
τώρα ήρθα απ'εξω και την πέφτω ασκαρδαμυκτί |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:43 am | |
| ...σε καληνυχτω κι εγω....7 σαμπα σαμπα,απικο στο Καλοχωρι εκτακτως.....κι ελεγα να λουφαρω αυριο ως τις εννια................... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 6:48 pm | |
| Χρόνια πολλά ........... χρόνια πολλά ..... Γερασιμέ.............. Χρόνια πολλά Γερασιμέ |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 6:57 pm | |
| ...... ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ, ΕΒΛΕΠΑΜΕΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝΕΝ ΣΧΟΙΝΑΚΙΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝΕΝ Η ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΝΑΜΕΝ...... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΝΑΜΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΛΩΝΑΜΕΝ.....
"....... ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑΝ, ΕΒΛΕΠΑΜΕΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝΕΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝΕΝ ΜΗΛΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΝΑΜΕΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΝΑΜΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΛΩΝΑΜΕΝ.....
"......ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑΝ, ΕΒΛΕΠΑΜΕΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝΕΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΝΑΜΕΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΝΑΜΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΛΩΝΑΜΕΝ.....
".......ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΜΝΑΜΕΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗΝ ΜΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΝ........... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 7:02 pm | |
| σήμερα Πεμ 20 Οκτ 11 Aγίου Mεγαλομάρτυρος Aρτεμίου, Οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Γερασίμου του Πελοποννήσιου ου το λείψανον εστίν εν Kεφαληνία,
χρονια πολλα και απο εμένα |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Πεμ 20 Οκτ 2011, 8:00 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Χρόνια πολλά ...........
χρόνια πολλά ..... Γερασιμέ.............. Χρόνια πολλά Γερασιμέ .....ευχαριστω ...πολλα ! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 21 Οκτ 2011, 9:37 am | |
| Αλέξης Κούγιας: "Δεν είμαι κοντός, έχω ύψος 1,78"Μια συνέντευξη που θα πολυσυζητηθεί έδωσε ο Αλέξης Κούγιας στο "Λοιπόν". Οι δηλώσεις του για μια ακόμη φορά είναι εκρηκτικές και θα προκαλέσουν σχόλια. Αρχής γενομένης από την άποψή του ότι ο Λάκης λαζόπουλος "είναι ερωτευμένος μαζί του". Συγκεκριμένα αναφέρει: "Ο Λαζόπουλος με μισεί. Νομίζω... έχει υπάρξει ερωτευμένος μαζί μου. Σε μικρότερη ηλικία, όταν ήμουν δικηγόρος του Στάθη του Ψάλτη με γνώρισε και απ' ό,τι μου έχει πει και ο Στάθης ο Ψάλτης με... αγάπησε. Τώρα με μισεί. 0 Λαζόπουλος προσπάθησε κι αυτός, όλο εκείνο το χρονικό διάστημα που εγώ έκανα αυτά που έκανα και έλεγα αυτά που έλεγα, να αλλοιώσει την εικόνα μου". Και συνεχίζει ο Αλέξης Κούγιας για το θέμα του ύψους του λέγοντας ότι δεν είναι κοντός όπως τον παρουσιάζει ο Λαζόπουλος. "Δεν είμαι πανύψηλος, αλλά δεν είμαι κοντός. Έχω ύψος 1,78". thebest.grYΓ ..... πάω στοίχημα ότι δεν αφαιρεί τα 12ποντα τακούνια που φοράει |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 21 Οκτ 2011, 10:53 am | |
| που είναι ο γκρινιάρης ο νονός μας σήμερα ...... ???? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 21 Οκτ 2011, 10:59 am | |
| ....ο Αλεξης...παιζει με τις λεξεις.....οχι, δεν ειναι αυτος κοντος...οι αλλοι ειναι ψηλοι....................
...Αλεξη,πες αλευρι.....η Βατιδου σε γυρευει..............φαααααααπαααααα.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 21 Οκτ 2011, 11:03 am | |
| ...δυο συναντησεις απο το πρωι.....αρτι αφιχθεις στο γραφειο και με τριτο καφε απεναντι....δυο εσπρεσσο μεχρι τωρα και εναν ελληνικο για καπακι....κι εχουμε ψωμι ακομη,μεχρι τις 7 το απογευμα...γλυκεια ωρα...ωρα αναχωρησεως(νοστιμον ημαρ...)
...με αποκαλεις γκρινιαρη....εγω ομως ειμαι ...σχολιαστης ! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Παρ 21 Οκτ 2011, 11:07 am | |
| ...χαρα Θεου σημερα εδω...με τον καιρο,να ειναι εχθρος των ...καυστηρων............πανω τι παιζει κ.διευθυντα ?.... |
|
| |
|