κρατάει και blogs μάλιστα ...... οι αποτυχημένοι (loosers) χαλβάδες όμως πάνε στον γιαχανά για άλεσμα ....δεύτερο χέρι
YG ..... το διάβασα αλλού ..... αν ο Ηρακλής πάει στη FYROM .... του χρόνου champions league ..... αντε και εις ανώτερα ..... ΧΑΛΒΑΔΕΣ
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Παρ 06 Μάης 2011, 10:21 pm
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μωραΐτη κατά της ΠΑΕ Ιωνικός, στην οποία επιβάλλει α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή του και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών. 2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Μάρκο Φόρστερ κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία υποχρεώνει στην άμεση εξόφλησή του. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 46.657,85 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών. 3. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Τζημόπουλου κατά της ΠΑΕΕθνικός Αστέρας, στην οποία επιβάλει α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή του και β) την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών.
5. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Κομβαλίδη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, στην οποία επιβάλλει α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή του και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.
ΥΓ. Μη βρίζετε ρε στο forum .........
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Παρ 06 Μάης 2011, 10:22 pm
το χαλβάς ...είναι βρισιά ?
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Παρ 06 Μάης 2011, 10:23 pm
Η πορεια του πανθραξ φετος....
Καληνυχτα και ομοια προσγειωση....ευχομαι....
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Παρ 06 Μάης 2011, 11:27 pm
Την καταπληκτική αυτή συμβουλή μας δίνει ο διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Ντάνιελ Γκρος που εκτιμά πως η σωτηρία για την Ελλάδα θα έλθει εαν αγοράσει το Ευρωπαϊκό Ταμείο όλα τα ελληνικά ομόλογα.
Ολόκληρη η δήλωση του κυρίου Γκρος είναι "οι Έλληνες θα πρέπει να συνηθίσουν να μην καταναλώνουν: όταν δεν έχεις πόρους δεν μπορείς να καταναλώνεις"......
...απο το newsit
..οι δηλωσεις ειναι σημερινες...το αρθρο εχει τιτλο..." οι Ελληνες θα πρεπει να συνηθισουν να μην τρωνε"......
.....na sou gamhthoun ta matia na vlepeis ton kosmo gamhmeno.....poustoprama,gamw ta splaxna ths manas sou.....
....να αρχισουμε να βγαζουμε σιγα σιγα, τον πατριωτισμο μας,απο την ναφθαλινη........το σχεδιο τους μας εχει για συγχρονους δουλους......
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 12:00 am
τι αγωγή έιναι αυτή cappo
δεν λες καλύτερα να του χαλασουν τα υδραυλικά ,..... να μην σηκώνεται ο "γρύλος" του .... αυτή είναι ΚΑΤΑΡΑ
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 8:16 am
από ράδιο - αρβύλα λέχθηκε ότι ο ΑΟΤ κατέθεσε στον φάκελό του και πλαστά συμβόλαια παικτών
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 8:25 am
Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανθρακικός Μπάμπης Κυρλίδης μίλησε στον Βασίλη Στοάκη στην πρωινή εκπομπή ¨Αρχίζει το Ματς¨ και αναφέρθηκε σχολαστικά για όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον Πανθρακικό, αγωνιστικές και μή , για το θέμα της μη εξασφάλισης της άδειοδότησης και για το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας......
ρε "βουλριγκάνια" τρελά ..... η φωτο από τις Σέρρες προπερσι ... με 3 πανιά και καμιά 200αρια κόσμο
ΥΓ....πάω για δουλειά εξω ...να κολλήσω ένσημο σήμερα
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 8:16 pm
Μπραβο στο "Θρακη sport" για τις φωτο!
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 8:20 pm
Οι Γερμανοί λέει δεν μας δίνουν άλλα λεφτά.................
Να μη τους δίνουμε και εμείς τότε ..............
ΥΓ : ρε Bulldog69 πως μαύριζες έτσι ???
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 8:23 pm
Ρε ο Γερόλυκος που είναι; Ακόμη ψαρεύει; ή τσάκωσε καμιά πρόσκληση για αύριο και μας πούλησε......
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:13 pm
karafatme έγραψε:
ρε "βουλριγκάνια" τρελά ..... η φωτο από τις Σέρρες προπερσι ... με 3 πανιά και καμιά 200αρια κόσμο
ΥΓ....πάω για δουλειά εξω ...να κολλήσω ένσημο σήμερα
Ηταν σιγουρα πριν την εναρξη....Δεν εξηγηται αλλιως να τρωω σπορια και να μην καπνιζω....ειδικα σ'αυτο το ματς....Ορανιε τερμα πανω...Καλο σΚ και με τη νικη.....
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:24 pm
Πριν την εναρξη ειναι.
Εγω ειμαι σκυφτος πανω απο το πανι που λεει "καντε μας ευτυχισμενους" αναμεσα σε δυο ορθιους.
Ωραια εκδρομη ηταν αυτη.
Πηγαμε,ειδαμε και τα γκολ μπροστα μας (οπως παντα σ' αυτο το γηπεδο),κερδισαμε και φυγαμε.
Για βροχη το πηγαινε,δεν εριξε σταγονα.
Ειχε και χαπενινγκς μετα το τελος του ματς
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:30 pm
....λεγεωναριε,εκεινη την μερα σε περιμενα να σου δωσω κασκολ των μονοφθαλμων...
...ακομη ερχεσαι.........
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:33 pm
Σορι ρε cappo.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:35 pm
.... σορυ,για ποσους μηνες ?.....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:39 pm
Nονέ δεν θα πας με την BGL στους Χαίνηδες ;
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:40 pm
cappo έγραψε:
.... σορυ,για ποσους μηνες ?.....
Σορι διαρκειας.
Μ@λ@κια μου ηταν τοτε που δεν ηρθα.
Ειμαι και αντικοινωνικος μη ξεχνας.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 9:44 pm
gerolykos έγραψε:
Nονέ δεν θα πας με την BGL στους Χαίνηδες ;
...πηγα το κοριτσι μου χθες,"Φιλαρακια".......Μακρη μπιτς....απο εξοδο, ειμαι κομπλε για ενα εξαμηνο...μετα το ξαναβλεπουμε......
Αλμύρα νονέ μου.Η φάτσα μου έγινε σαν τον πισινό της μαιμούς ( θα μου πεις πότε δεν ήταν ) από τον ήλιο. Συνομωσίες θα αρχίσω από ...βδομαδα.
ΥΓ. πρώτη φορά τόσοι αρσενικοί σαργοί στη Βεγγάζη.
Ψήνεσαι αύριο για σαλόνικα ; (από το πρωί όμως να δούμε και τα ΤΕΠ.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 10:01 pm
...ΣΚ αφιερωμενο στην κηπουρικη του κτηματος.....αν την κοπανησω και αυριο,βρες ενα πλανητη να κρυφτω......
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 10:09 pm
cappo έγραψε:
...ΣΚ αφιερωμενο στην κηπουρικη του κτηματος.....αν την κοπανησω και αυριο,βρες ενα πλανητη να κρυφτω......
Βοηθ'αω άμα θες. Εσύ θα κάνεις τον αλβανό κι εγώ τα κουμάντα.Και μετά ούζο παρέα για να δείς ότι δεν έχω προκαταλήψεις με τους εργάτες. Πάρε και τον Μήτσο για βοηθό, του πάνε γάντι τα ...αλβανικά καπέλα. (αυτά που διαφημίζουν αγροτικά φάρμακα ).
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Σαβ 07 Μάης 2011, 10:27 pm
η δουλειά κάνει τους άντρες cappo ..... keep on gardening