|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 6:45 pm | |
| εχει απόλυτο δικιο ο Αντρέας. Ο Τσίπης τα πιστεύει όλα αυτά, και εδώ είναι το λάθος. Γελοιοποιούμε ένα παιδί που είναι άρρωστο. Κρύβουμε έτσι καλά τη δική μας γελοιότητα. |
|
| |
tasoss16
Αριθμός μηνυμάτων : 225
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 6:52 pm | |
| γαμωτο μου....περιμενα και τον πανιωνιο,τον ειχα σιγουρο....οπως και σιγουρο ειχα οτι δεν θα επαιρναν αδειοδοτηση τα τρικαλα............και τωρα αλλαζουν τα πλανα..............
λοιπον...............η δραμα θα μπει στα play off?αν δεν μπει τοτε με τη λειβαδια τρικαλα και βεροια παλευεις για μια απο τις δυο θεσεις.....αν μπει πρεπει να τερματισουμε πανω απο τη βεροια...και σε αγωνες με λειβαδια τρικαλα δραμα πρεπει να παρουμε την μια απο τις δυο θεσεις.........
δεν ξερω.προτιμω το πρωτο σεναριο...τη δραμα εκτος.ειναι πιο ευκολο ετσι..αλλα το σημαντικοτερο ειναι να ειμαστε στα play off....ας μπουμε με το καλο και βλεπουμε....αν μπουμε τοτε εχουμε μεγαλες πιθανοτητες να ειμαστε στη θεση του ηρακλη....... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:12 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- εχει απόλυτο δικιο ο Αντρέας. Ο Τσίπης τα πιστεύει όλα αυτά, και εδώ είναι το λάθος.
Γελοιοποιούμε ένα παιδί που είναι άρρωστο. Κρύβουμε έτσι καλά τη δική μας γελοιότητα. είναι άρρωστο μόνο με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ σαν όλους μας ...τίποτα παραπάνω ..... είναι ένας από μας ..... είναι ένας σαν κι εμάς...... έτσι πρέπει να τον βλέπουμε ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ...... είναι πολύ καλό παιδί μάλιστα Ας τον αγκαλιάσουμε όλοι μαζί ... γιατί προσπαθεί , όσο μπορεί, για το καλό που προσπαθούμε όλοι μας, όσο μπορούμε κι εμείς ΥΓ .... κι αυτός σαν εμένα δεν πήγαινε μια τον Ντούμι ..... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:18 pm | |
| Αντε να δουμε τι θα γινει και με το δικο μας το θεματακι.
Ειναι μεγαλη ευκαιρια παντως. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:19 pm | |
| Συν τοις αλλοις,του χρονου η Β' Εθνικη θα ειναι Α'. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:20 pm | |
| SPQR πάνε δες τα γκολ στο θέμα με την Ηλιουπολη |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:22 pm | |
| Τα ειδα το μεσημερι.
Μου αρεσαν οι συνδυασμοι.
Στρωνουμε σιγα-σιγα. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:23 pm | |
| φοβερή μπάλα όλοι τους ... ο μάστορας έκανε και κάνει καλή δουλειά
ΥΓ .... ένα παράπονο έχω μόνο από την Ομάδα .... δεν έρχεται στην κερκίδα μετά την λήξη του αγώνα ..... κάθεται και κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο του γηπέδου .....μόνο ο Ρομπέρ ανεβαίνει στα κάγκελα
ΥΓ2 ..... 18/5 παίζουμε με βιαμαρ "φιλικό"
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τετ 04 Μάης 2011, 8:27 pm, 1 φορά |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:26 pm | |
| Τελικα ναι.
Αν του χρονου μεινουμε στη Β' θα ηθελα να μεινει και να στηριχθει απο ολους μας.
Αυτο το κερδισε με το σπαθι του.
Για σουπερκλικα δεν ξερω αν κανει.
Εγω θα του εδινα την ευκαιρια.
Μιλαμε για μενα ομως. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:29 pm | |
| Αλλωστε και να υποβιβαστεις,δε λεει και τιποτα.
Στοχος των διοικουντων ειναι το ασανσερ,απ' οτι καταλαβα.
Η τουλαχιστον,δεν εχουν προβλημα μ' αυτο. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:34 pm | |
| - karafatme έγραψε:
ΥΓ2 ..... 18/5 παίζουμε με βιαμαρ "φιλικό" 22/5 αρχιζουν τα πλει-οφς. Αν ειμαστε μεσα,ΠΡΕΠΕΙ ν' ακυρωθει. Αχρειαστο φιλικο θα ειναι. Σ ενα τετοιο,ειχαμε χασει τον Ολισε για εναν ολοκληρο χρονο. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:39 pm | |
| Αν δεν παρουμε αδειοδοτηση,τοτε ας παιξουμε πλει-οφς με τη Σκοντα. Ποιος θα φτασει πρωτος στις τρεις νικες,να παιζουμε μεχρι τον Ιουλιο Αν ομως εχουμε σοβαρες υποχρεωσεις μπροστα, ας το αφησουν. Θα την πατησουμε παλι. Κασσανδρα speaking. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:42 pm | |
| Έχω να πω ότι το 2ο footbasket στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Τσίπης ήταν ο καλύτερος πάικτης, το ματς έληξε ισόπαλο και εγώ βγήκα φώτο με τον Έρωτα! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:53 pm | |
| μπραβο για την φώτο ..... ο επιμένων νικά ....τελικά |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 8:59 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Έχω να πω ότι το 2ο footbasket στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Τσίπης ήταν ο καλύτερος πάικτης, το ματς έληξε ισόπαλο και εγώ βγήκα φώτο με τον Έρωτα!
είχες δεν είχε τον τσίμπησες για φωτό |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:04 pm | |
| Εννοείται! Τώρα που θα τον φέρω και για συνέντευξη στο σύνδεσμο, εκεί να δεις γούστα! |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:20 pm | |
| Νεο σεναριο βγηκε στο φορουμ της Δοξας (εεε... BETAFANS εννοω) H ΕΠΟ λεει,θελει να γινουν πλει-οφς λεει και ν' ανεβαινει μονο ΕΝΑΣ απο τη διαδικασια αυτη λεει. Πραγμα που σημαινει,οτι απο τις τεσσερις ομαδες που θ' ανεβουν τελικα,οι τρεις θ' ανεβουν απευθειας και η μια απο τα πλει ανεβα. Αν θεωρησουμε οτι ΟΦΗ και Διαγορας δεν παιρνουν αδεια και μεις με τη Δοξα παιρνουμε,τοτε ανεβαινουν απευθειας τα Τρικαλα (αυτη τη στιγμη ειναι πανω απο το Λεβαδειακο στην ισοβαθμια) και παιζουν πλει-οφς ο Λεβαδειακος,η Δοξα,ο Πανθρακικος και η Βεροια για ΜΙΑ θεση. Αν επεφτε και ο Πανιωνιος,τοτε θ' ανεβαιναν τεσσερις απ' ευθειας και ενας απ' τα πλει-οφς και παει λεγοντας... Κοντα σ' ολα αυτα,εχουμε και την αποφαση του διαιτητικου δικαστηριου της ΕΠΟ (βγαινει την Τριτη) στο οποιο εχει προσφυγει η SUPERLEAGUE,ζητωντας την παραμονη της Τριπολης στη θεση του Ηρακλη... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. Και γι' αυτο,φταιει η ΕΠΟ και μονο αυτη. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Δε θα ηθελα να ημουν στη θεση κανενος παραγοντα,καμμιας απο τις εμπλεκομενες ομαδες. Με τιποτα λεμε. Εδω οπαδος ειμαι και εχω καψει σκληρο με τα πηγαινελα τους. Πιλαβιε,αντε στο καλο αγορινα μου... Σκατα τα 'χεις κανει ανικανε. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:26 pm | |
| SPQR .... έχω περάσει στην φάση που δεν διαβάζω τίποτα περι αδειοδοτήσεων παρά μόνο ότι γραφεται εδώ μεσα ..... όλα τα άλλα τα προσπερνω ..... έιμαι στην φάση του "ότι βρέξει ας κατεβάσει "
Οι πεφωτισμένοι πρέπει να είναι σε φάση "συν Αθηνά και χείρα κινει " |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:29 pm | |
| Ο Πιλαβιος σε τι φαση επρεπε να 'ταν;
Δεν επρεπε να τα εχει ξεκαθαρισει ολα αυτα;
Τι αφηνει τις φημες και σερνονται; |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:32 pm | |
| Γιατι στο διαολο υπαρχουν τα διοικητικα συμβουλια;
Για ν' αποφασιζουν ποσα φραγκα θα φαει ο καθενας;
Αν ηταν σοβαρος,θα τα ειχε λυσει ολα αυτα.
Και θα 'ξερε ο καθενας που παταει και που βρισκεται,ανεξαρτητα απο την πορεια του θεματος των αδειοδοτησεων.
Αλλα τι να λεμε τωρα,ο ανθρωπος ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:34 pm | |
| πάει να το παίξει πολιτικάντης ....του στυλ ....να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι ...μάλλον ..... για να τον γλύφουν και να τον παρακαλάνε όλοι ...έτσι εδραιώθηκαν όλοι οι πολιτικάντηδές μας στην Ελλάδα
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:39 pm | |
| Λοιπόν δεν πάω την Μάντσεστερ ..... αλλά και η Σάλκε είναι πιο μισητή ..... θέλω θρίαμβο της Μάντσεστερ |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:52 pm | |
| Και γω ηθελα να το δω,αλλα ειδα οτι εχει Θεοφιλοπουλο.
Αυτος ειναι πιο μισητος και απο τη Σαλκε.
|
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 9:57 pm | |
| Mυδη,ο δικος σου ερωτας παιζει στη Σαλκε....προδοσιες.....προδοσιες....? |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Τετ 04 Μάης 2011, 10:17 pm | |