|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:01 pm | |
| κοκοκοκο ....πουλ πουλ πουλ |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:03 pm | |
| Οι ΤΑΦΟΙ δεν κακαριζουν...
Η εισαι,η δεν εισαι. |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:05 pm | |
| ...κ.διευθυντα , εκτρεπεστε της ταξεως.......και σφαλετε...εγω οταν το κανω... σφυριζω !...δεν ασπριζω........
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:06 pm | |
| ρε συ πες τον κολητό σου με τον μπερέ να μου στείλει μηνυμα ..... τι παίζεται με τον φάκελο ...γιατί οι δικές μου οι πληροφορίες λένε ότι όλοι οι Βέλγοι έιναι ανυπόγραφοι ......
ΥΓ ...αυτό το τόπικ είναι καυτό takisg4 .....και πάνε δυο σελίδες πίσω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 02 Μάης 2011, 8:08 pm, 1 φορά |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:08 pm | |
| Μπεεεεεε......τι εγινε ρε παιδια....πολλα επεισοδια εχασα.... Αλαξοκολια τα usernames κανατε...? |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:09 pm | |
| Να παρει ο Τζελεπης μια βαλιτσα λεφτα κι ενα στυλο και να τσακιστει να παει στο Βελγιο να μαζεψει υπογραφες τοτε...
Και οσο πιο γρηγορα γινεται. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:10 pm | |
| με δουλεύουν ρε συ ο cappo κι ο SPQR ..... ταφος ο ένας ..μούμια ο άλλος ..... ΜΕ ΕΣΚΑΣΑΝ
ΥΓ ..... καλά την άλλη φορά θα σας στέλνω χρησμούς σαν τον Πρόεδρο .... μόνο στον ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟ θα τα λέω .....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 02 Μάης 2011, 8:12 pm, 1 φορά |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:10 pm | |
| Εμεις να δεις ποσο σκασμενοι ειμαστε... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:13 pm | |
| Εδω το 'χω να γραψω ενα σεντονι,να γινει της πουτανας...
Αλλα δε μπορω ρε πστ μου.
Θα παω καμμια βολτα μου φαινεται.
Μπορει να μου περασει. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:13 pm | |
| ώρα καλή ...... πάρε και πίτουρα για τις κότες σου |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:14 pm | |
| ...εγω θα πω για την ενημερωση σας,πως το ενδιαφερον της ομαδας μας για την σουπερλιγκα(φακελλοι,αδειες κλπ) εκδηλωθηκε και αρχισε να ζωηρευει μερικα 48αρα πριν την αποφαση για Ηρακλη και Πανιωνιο.........
....οταν ειχαν διαρρευσει σχεδον τα παντα γιαυτους και η ενασχοληση με το αγαπημενο μας σπορ που λεγεται σουπερλιγκα,ηταν παραπανω απο μονοδρομος......
...τι αλλο θελεις κ.διευθυντα να παρεις μπροστα ?....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:14 pm | |
| O Μυδης cool για βητα ,η σειρα fool για ....πιτα..... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:15 pm | |
| Ελπιζω να δικαιωθουμε στη δευτεροβαθμια.
Τιποτα αλλο προς το παρον...
Υ.Γ: Το σχολιακι,το προσπερνω. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:17 pm | |
| ....πετα τωρα ενα πισω διαφορικο της μεγαλης Πορτορικανας, να στανιαρουμε λιγακι ρε Μηνα.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:19 pm | |
| - cappo έγραψε:
...εγω θα πω για την ενημερωση σας,πως το ενδιαφερον της ομαδας μας για την σουπερλιγκα(φακελλοι,αδειες κλπ) εκδηλωθηκε και αρχισε να ζωηρευει μερικα 48αρα πριν την αποφαση για Ηρακλη και Πανιωνιο.........
....οταν ειχαν διαρρευσει σχεδον τα παντα γιαυτους και η ενασχοληση με το αγαπημενο μας σπορ που λεγεται σουπερλιγκα,ηταν παραπανω απο μονοδρομος......
...τι αλλο θελεις κ.διευθυντα να παρεις μπροστα ?.... ΤΙΠΟΤΑ ..... Ελλαδιστάν ..... την τελευταία στιγμή όλα ..... στο παρα πέντε τρεχάτε με τα σώβρακα στα χέρια |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:25 pm | |
| με τα στριγκάκια στα χέρια ...καλύτερα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:32 pm | |
| - cappo έγραψε:
....πετα τωρα ενα πισω διαφορικο της μεγαλης Πορτορικανας, να στανιαρουμε λιγακι ρε Μηνα.... Ολα ειναι κανονισμενα.....ολα στην ωρα τους..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:33 pm | |
| Τουρνε....αποχωρω απο το πανελ..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:43 pm | |
| Έκπληξη με Πανθρακικό
Εκπλήξεις περιελάμβανε η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργανου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, που δεν έδωσε άδεια σε τέσσερις ομάδες της Football League. Μεταξύ αυτών είναι ο Πανθρακικός. Από τις ομάδες που οι φάκελοί τους απορρίφθηκαν, έκπληξη προκάλεσε το θέμα του Πανθρακικού. Κι αυτό διότι η ομάδα της Κομοτηνής φαινόταν πως δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα. Πλέον, θα πρέπει να καταφύγει στην επιτροπή εφέσεων για να δικαιωθεί και μάλιστα, οι πιθανότητες είναι πολλές. Συγκεκριμένα, από τις εννέα ομάδες που συμπλήρωσαν τα χαρτιά τους, η επιτροπή αδειοδοτήσεων δεν έδωσε, όπως αναμενόταν άδεια στον ΟΦΗ και τον Διαγόρα. Παράταση στην αγωνία θα έχει και η Δόξα Δράμας, αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με τις προπονητικές εγκαταστάσεις. gavros.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 02 Μάης 2011, 8:51 pm, 1 φορά |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:45 pm | |
| ρε ο Vaggelis και Μπακάλης πήραν άδεια και όχι εμείς ... πλάκα κάνετε |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 8:51 pm | |
| μετά το πρώτο σοκ - εγκεφαλικό ξανά εδώ δεν ξέρω τι θα γίνει στην τελική με αυτό το θέμα.αλλα είμαι αισιόδοξος ότι τελικά θα είμαστε μέσα αν έχει γίνει "μαμακια" με τους βέλγους πάω και εγώ μαζί με τα τσακάλια στο βέλγιο να πάρουμε της υπογραφές μην το αφήνετε αυτή είναι η ευκαιρία μας
μην μας κάνετε να πέσουμε στα σκληρά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 9:10 pm | |
|
...οσοι λογαριαζετε σουπερλιγκες κλπ κλπ κλπ,μην ξεχνατε να υπολογιζετε παντα Ηρακλη και Πανιωνιο.......το ραδιο αρβυλα απο την μπουγατσουπολη λεει πως την γλυτωνει ο Ηρακλης......
...καλα τον Πανιωνιο,τον εχουν σωσει απο το πρωι......
...αν μεινουν αυτοι στην σουπερλιγκα(που για αλλη μια φορα,θα γινει "θαυμα" μειντ ιν Γκρις....) που θα παιξουν ολοι οι "καλοι" φακκελοι ?.....
...μια καλη προταση ειναι,να παιξουν στο..... Αλ Τσαντηρι.........
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 9:17 pm | |
| |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 9:22 pm | |
| Ας παρουμε εμεις την αδειοδοτηση στη δευτεροβαθμια,ας κοπουν ΟΦΗ,Διαγορας και Δοξα,ας παιξουμε πλει-οφς με Κομποτη,Τρικαλα και Βεροια (με μονο τον πρωτο ν' ανεβαινει ως τριτη ομαδα μετα τους ΠΑΣ και Παναιτωλικο) και στα παπαρια μας τι θα κανουν Ηρακληδες και Πανιωνιοι.
Το πρωταθληματακι αυτο,θα ξεκινησει με τις ομαδες περιπου στα ισα.
Διαφορα δυο βαθμων,δε λεει τιποτα.
Και εχουμε την ομαδα (εσεις το ειπατε χθες που την ειδατε...) να τους κερδισουμε ολους αυτους και ν' ανεβουμε,ακομα κι αν ανεβαινει μονο ενας.
Ο αγωνας μας,ειναι εναντιον των τριων που θα προσφυγουν μαζι με μας στη δευτεροβαθμια.
Αυτο ειναι το πρωτο ματς.
Το δευτερο θα δουμε αν και κατα ποσο θα γινει... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5 Δευ 02 Μάης 2011, 9:27 pm | |
|
...εμεις ειπαμε για την ομαδα που ειδαμε χθες στο ΔΑΚ,λεγεωναριε...
...προσωπικα, μια φορα την τελευταια διετια........θελω να την ξαναδω πολυ,παρα πολυ.......
...δεν ξερω αν το "θελει" η ομαδα ομως.............
|
|
| |
|