|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 10:23 pm | |
| To μαθατε?Κροκοδειλοι στο κουρσουμλο!!! Χα χα....Καλέ, πρωταπριλια σημερα...... Καληνυχτα πανθρακοτσουλουονειρεμενοι..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 10:24 pm | |
| Ποια ποσταρισματα σβηστηκαν ρε cappo....? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 10:34 pm | |
| Αν σβηστηκε ποσταρισμα του cappo στη ζουλα, απεργω κι εγω ως ενδειξη συμπαραστασης στον Αριστοφανη του φορουμ. Οποιον δεν του αρεσει να πα να δει τις "εκκλησιαζουσες".... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 11:19 pm | |
| μόλις γύρισα και με έζωσαν τα φίδια αν σβύστηκε ποστάρισμα του cappo χωρίς να ειδοποιηθεί ή να συζητηθεί το όποιο θέμα και να συμφωνήσει ο ίδιος στην διαγραφή του μυνήματος ..... ΑΠΕΡΓΩ .... αυτη τη στιγμή ξεκινώ 24ωρη στάση ποσταρίσματων ..... άσχετα αν λέει αλήθεια ή όχι .... ήθελα πάντα να κάνω αυτή την προειδοποίηση και την κάνω έστω και ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ .... ΣΕΒΑΣΜΟΣ στις μειοψηφίες ........ αύριο βράδυ τα λέμε πάλι ..... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 12:06 am | |
| Δε μπορω να καταλαβω ποια ηταν αυτα που σβηστηκαν.
Αυτα που αναφερονται στο Μακρη,δε σβηστηκαν.
Αυτα περι mikriliga δε σβηστηκαν.
Αυτα με τους διαλογους με αρχηγο,καραφατμε και πτολεμαρχο δε σβηστηκαν.
Ποια σβηστηκαν;
Πες ρε συ cappo.
Να ξερουμε τι μας γινεται δω περα μεσα.
|
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 12:18 am | |
| Ρε σεις τρελαθήκατε με το ποστ του Μάκη, τώρα μπηκα και βλέπω θύελλα. Δεν είναι να σας αφήσω μόνους. Cappo μου δύο υποθέσεις υπάρχουν ή να το έκανες για Πρωταπριλιά (πέρασε φτου και βγαίνεις) ή να το έσβησες κατα λάθος. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 12:22 am | |
| Εγω τρεις και κατι το μεσημερι τα διαβασα ολα τα μεχρι τοτε ποσταρισμενα.
Τωρα τα ξαναδιαβαζω και δε βρισκω διαφορα σε κατι.
Νομιζω οτι κανει λαθος,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
Τελος παντων,αυτος ξερει καλυτερα. |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 12:35 am | |
| Και εγώ δεν ξέρω, το κινητό μου είναι στη Nokia για επισκευή απο την Τετάρτη και με το παλιό δεν μπορώ να μπω το πρωί απο την δουλειά στο ιντερνετ για να παρακολουθήσω την ροή Και σήμερα όλη μέρα είμαι φορτωμένος με δουλειά μέχρι τώρα και μέχρι το πρωί, αναβαθμίζω το διαδυκτιακό κατάστημα της γυναίκας μου και θέλω να σηκώσω την συνέντευξη των μικρών μέχρι Κυριακή και τρελαίνομαι . |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 9:53 am | |
|
.......καλημερα....
....επειδη σεβομαι απολυτα τους συνομιλητες της σελιδας και δεν εχω καμμια μα καμμια προθεση να δημιουργω αναγουλες,διευκρινιζω για την ιστορια του πραγματος...
...περασα δυο ποσταρισματα χθες μεταξυ 11 και 11.30 το πρωι....
..το ενα αναφεροτανε, στο σκατοβροχι στην Θεσσαλονικη σε συνδυασμο με τα σκουπιδια...και κατεληγα με την απορια μου,γιατι να πληρωθουν οι σκουπιδιαραιοι του Δημου και οι λοιποι της καθαριοτητας...τους στολισα δε με την φραση..." δεν γ(κ)αμιεστε ρε κι εσεις που θα πληρωθειτε και εσεις που θα τους πληρωσετε........ανοιξα γυρω στις επτα οταν ηρθα στην Κομοτηνη, αφαντο.....
...στο δευτερο απαντουσα στον γερολυκο,που εγραφε πως θα παει στην Καζαμπλανκα....του απαντησα,πως αν θα πας εκει οταν θα γυρισεις θα εισαι ετοιμος να μας... "γυαλιζεις τα πομολα"..... ...αφαντο και αυτο.......................αυτα για το στορυ.......
...ευχαριστω για την συμπαθεια και την συμπαρασταση(!),αλλα ρε σεις δεν ειμαι πολιτικος κρατουμενος !!!.....μπαστα.....σφυριξα χθες,οταν ειδα πως ειχανε "αποσυρθει"...μου εκανε εντυπωση δε μεγαλη,γιατι μπορει να βριζω,αλλα ποτε δεν απευθυνομαι προσωπικα σε κανεναν.....δεν ξερω τι μπορει να εγινε,παντως τα ποσταρισματα τεθηκαν σε... υποχρεωτικη αδεια......
.........τελος παντων,καλο ειναι να μπορουμε να εκφραζομαστε, ειδικα εμεις εδω μεσα που εχουμε φαει τις ψυχες μας,οπως αισθανομαστε και αντιλαμβανομαστε τα πραγματα ο καθενας μας.....
.....Υ.Γ. ευχαριστω για την... συμπαρασταση(!).......θα προσπαθησω να φανω ανταξιος του αγωνα για την ελευθεροστομια που κανετε ............μπαστα ρε........ ...Υ.Γ1. ..εχουμε αγωνα αυριο και τα μυαλα μας πρεπει να ειναι καλουπωμενα στον Πανθρακα...
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 11:13 am | |
| Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να σβύστηκαν ποσταρίσματα.Χθές ειδικά που ήτανε και γιορτή για όλους εμάς που το χιούμορ το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη. Νονέ κάτι ήπιες, μάλλον ρετσίνα με γλυκάνισο. Για την καζαμπλάνκα δεν ανέβηκε τίποτα, ήμουν μέσα συνέχεια χθες, γιατί είχα την ενορχήστρωση της ....πλάκας με τον Μακρή, που ξεκίνησε πολύ έξυπνα η γιατρός (mrs vavel). Tέλος καλό όλα καλά. Αυριο το μεσημέρι πάμε να δούμε τα ΤΕΠ.
ΥΓ. λάθος πληροφορία από τον red cross,τζάμπα η θάλασσα που φάγαμε. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 1:01 pm | |
| Αυτο για τα σκουπιδια,τρεις η ωρα δεν υπηρχε. Αρα το εσβησαν πρωινιατικα. Μαλλον ο Μπουταρης ηταν Τωρα για την πρωταπριλια,τσουρεκια μας τα 'καναν,μετα απο χρονια. Δεκα φορες με κοροιδεψαν στη δουλεια. Ομως ενας Λαρισαιος συναδελφος επαθε πολυ χειροτερη ζημια απο μενα. "Τα 'μαθες;" μου λεει ολο ενθουσιασμο. "Ριχνουν τον Ηρακλη λογω χρεων. Αν περασουμε την Τριπολη,σωθηκαμε" Μαζι μ' αυτον,το 'χαψα και γω και αρχισα τα μαθηματικα. "Αμα παρεις μια ισοπαλια στην Τουμπα και δυο νικες με ΑΕΚ και Ολυμπιακο και ταυτοχρονα η Τριπολη δεν κερδισει τον Αρη και χασει απο τον Παναθηναικο,τη βαζεις απο κατω" και αλλες τετοιες παπαριες... Που να φανταστω οτι ο κοσμος αφου δεν εχει φραγκα,το 'ριξε στην πλακα. Μετα απο χρονια (ξαναλεω...) Δε βαριεσαι. Του χρονου,θα ειμαστε πιο υποψιασμενοι. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 1:08 pm | |
| Παντως εχθες το απογευματακι,μεταξυ Κρητης,Ροδου και Καρπαθου,ειχαμε...
ΕΞΙ ΚΟΜΜΑ ΔΥΟ ΡΙΧΤΕΡ
Και δεν ηταν πρωταπριλιατικο.
Το σπιτι πηγε κι ηρθε και μαλιστα αρκετα βιαια.
Τρομαχτικη εμπειρια κι ευχομαι να μην τη ζησει κανενας.
Για ενα λεπτο,τα ειδα ολα.
Ευτυχως ηταν σε μεγαλο βαθος,αλλιως θα 'χαμε δραματα.
Οτι χειροτερο υπαρχει ειναι αυτοι οι κωλοσεισμοι. |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 1:24 pm | |
| [quote="SPQR"]Παντως εχθες το απογευματακι,μεταξυ Κρητης,Ροδου και Καρπαθου,ειχαμε... Το σπιτι πηγε κι ηρθε και μαλιστα αρκετα βιαια. Για ενα λεπτο,τα ειδα ολα. quote] Το έχω ζήσει αδερφέ μου αυτό το πράμα........ αλλά δεν ήταν από σεισμό ...... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 4:39 pm | |
| Ο Τσακογιαννης πηρε τη Γουεστ Χαμ κι ο Κομποτης τη Μαντσεστερ Γιουναιτεντ; Ποσο παιζοταν αυτη η ανατροπη ρε βρωμιαρηδες εγγλεζοι; Μισελ,τι γινεται κει περα; Αλλα ξεχασα,εκει δε σε παιρνει ν' ανακατευτεις |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 8:18 pm | |
| ΟΚ νύχτωσε ....λήξη απεργίας
θα ξεκινήσω με μια ιστορία του προπάππου μου (ήμουν τυχερός πολύ που τον πρόλαβα) ..... μια ιστορία με τον Βαλκανικό ήρωα (η φήμη του έιναι εξαπλωμένη σε όλους τους βαλκανικούς λαούς) ΝΑΣΤΡΑΝΤΙΝ ΧΟΤΖΑ
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων από τις κυρίες και τις δεσποινίδες που θα την διαβάσουν και το περιεχόμενο της μπορεί να χαρακτηρισθεί αντιφεμινιστικό ή όπως αλλιώς επιθυμούν αυτές .... και πάλι συγγνώμη
Ο Ναστραντιν που λέτε .... κάθε μέρα έδερνε την γυναίκα του ..... μια μέρα τον ρωτάει ο γείτονας γιατί την δέρνει .... ποιος ο λόγος ?? ..... κι αυτός απαντάει ..... Εγώ δεν ξέρω τον λόγο αλλά σίγουρα τον ξέρει αυτή !!
Το δίδαγμα της ιστορίας αυτής εφαρμόζουν και οι αμερικάνοι στους προληπτικούς πολέμους τους .... κι εγώ με την απεργία συμπαράστασης στον cappo
YΓ ..... Πανθραξ ζούμε ευρώπη να σε δούμε |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 9:37 pm | |
| Εν τω μεταξυ,τι βασιλικο κλαρινο ηταν αυτο αρχηγε μου; Παει το πρωταθλημα Ρε τς κεραταδες της Χιχον. Ισοπαλια με μπαρτσελονα,νικη μες το μπερναμπεου... Γκαλακτικος οι ερυθρολευκοι της Αστουριας. Προβλεπω δηλωσεις Μουρινιο. "Ντροπη στην UEFA που μας παιρνει παικτες για να παιξουν με τις κωλοεθνικες και μας γυρνανε τραυματισμενοι. Ντροπη και στην ισπανικη λιγκα,που ορισε τον αγωνα στις εξι,οταν ολοι ξερουμε οτι η Χιχον ειχε δυο ολοκληρες ωρες ξεκουρασης περισσοτερες. Αυτοι θα επρεπε να ξεκινησουν στις εξι κι εμεις στις οκτω. Πως θα γινοταν αυτο; Μη ρωτατε εμενα,τη λιγκα ρωτηστε,που παντα βρισκει τροπους να εξυπηρετησει τους βρωμοκαταλανους..." Αντε και του χρονου Ζοζε... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:12 pm | |
| To πρωτάθλημα να το πάρουν αρχηγέ. Το κύπελλο, και το τσάμπιονς να πάρουμε εμείς και τσιμέντο να γίνει. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:15 pm | |
| ....λος κοχόνες μπαρτσελονίστας, Μαδριτίστας ρουφίχτας ασαλίωτας........
....17/4 .......τραγουδίστας Επιταφ .....................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Σαβ 02 Απρ 2011, 10:21 pm, 1 φορά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:21 pm | |
|
...γεροΠροεδρα,παρε ματι πως γυαλιζουν τα πομολα απο τις 11 στον Σκαι....
.....ωστε οταν θα μας ερθεις απο την Καζαμπλανκα,να εισαι ψιλιασμενος........
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:32 pm | |
| ναι σε μισή ώρα θα δούμε playstation ..... thanks cappo ..... καλό βράδυ ..... και αύριο με την ΝΙΚΗ |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:34 pm | |
| Την τελευταια φορα που παιξαμε μ' αυτους τελικο κυπελλου,τη θυμαμαι πολυ εντονα αρχηγε. Ηταν το 1990,παλι στο Μεσταγια (που τοτε λεγοταν Λουις Καζανοβα) το οποιο το θεωρω,την ιδανικοτερη ουδετερη εδρα για να παιξουν αυτες οι δυο ομαδες. Μισο ντυμενο στα λευκα,μισο στα μπλαουγκρανικα,η εικονα μου εχει αποτυπωθει. Σκληρο παιχνιδι ηταν,χωρις πολλες φασεις,χασαμε 2-0 στο τελευταιο εικοσαλεπτο του παιχνιδιου. Αν και πικραμενος αφανταστα,εκατσα να δω και την απονομη (οπως και ολοι οι μαδριλενοι). Θυμαμαι οτι ο Θουμπιθαρετα μαζι μ' εναν αλλον,ειχαν τη φαεινη ιδεα,να κανουν το γυρο του θριαμβου ΟΛΟΚΛΗΡΟ (και οχι το μισο,οπως προσταζε η διατηρηση της σωματικης τους ακεραιοτητας...) Αποτελεσμα; Παρτον κατω το βασκο,απο αγνωστου ταυτοτητος ιπταμενο αντικειμενο Καπως ετσι τον φανταζομαι και το φετινο τελικο. Με αντιστροφο αποτελεσμα βεβαιως-βεβαιως. Παντως το γηπεδο αυτο,ειναι μαγεια... Στις 20 του μηνος,θα με θυμηθειτε. Οσοι το δειτε. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:34 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- ναι σε μισή ώρα θα δούμε playstation ..... thanks cappo ..... καλό βράδυ ..... και αύριο με την ΝΙΚΗ
.....AMHN................................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:41 pm | |
| .....μπα λεγεωναριε........
...παλαμακιστές τους κοβω τους ασαλίωτας ρουφίχτας Μαδριτιστας......
... μια οταν θα μπει στο γηπεδο η Μπαρτσα,μια οταν θα βγει,θα κοβουν παλαμακια οι δικοι σου σε αψογο σχηματισμο......υποκλινομενοι...........
...Υ.Γ. ...ξερει κανεις ομως,τι εβγαλε το ξαφνικο αντιντοπιγκ κοντρολ,πριν κανα δυο εβδομαδες στην προπονηση των Καταλανων ?....γιατι πολλα ακουστηκαν και γραφτηκαν και για το θεμα με τον Αμπινταλ.....που σημερα εσκασε μυτη στην προπονηση....μετα απο την σοβαρη επεμβαση που του εγινε......και σε 20 μερες θα ειναι ετοιμος........πλακα μας κανετε ρε ?...............
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 10:47 pm | |
| Πασιγιο τελευταια φορα,το εκαναν οι μπαρτσελονιστας cappo μου.
Τελευταια αγωνιστικη της σαιζον 2007-08 στο μπερναμπεου.
Τελικο 4-1 για να μην ξεχναμε...
Ρεσιταλ πραγματικο,εδωσε ο αρχηγος Πουγιολ,ο οποιος αγριοκοιτουσε τους υπολοιπους δεκα,μην τυχον και βρεθει καποιος που ΔΕΝ χειροκροταει.
Palamakistas κανονικος δηλαδη.
Περα απο την πλακα,εγω εκεινη την ημερα τον παραδεχθηκα τον ασχημομουρη. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Σαβ 02 Απρ 2011, 11:01 pm | |
| .... το γιγνωσκω το σχεδιο και το ενθυμουμαι πλερια...γιατι, σε κατι τετοια που ξεπερνανε και τον αθλητισμο ,κολλαω παντα....
...φετος ομως, ηρθε η ωρα των ρουφΊχτας ασαλίωτας Μαδριιτιστας,να παλαμακισουν......
|
|
| |
|