το γλυκέ μου ...ελπίζω να μην ήταν συντομογραφία του γερόλυκέ μου
MrsVavel
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 12:32 pm
karafatme έγραψε:
MrsVavel έγραψε:
γλυκέ μου καραφατμέ, ....
το γλυκέ μου ...ελπίζω να μην ήταν συντομογραφία του γερόλυκέ μου
Μην μπερδεύεις τα πράγματα με τις καταστάσεις, το "γκυκέ μου" ήταν όλο δικό σου.
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 12:34 pm
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 12:48 pm
....πω πω ζαχάρες,πω πω μαρμελαδες,πω πω σιροπια,πω πω παντεσπανια,πω πω πω... ..εσεις μπρε ξεπερασατε και την Βικυ την Φλεσσα....
..πω,πω,πω...κατοσταρα εκατο......
...Γλυκος και ο karafatme λοιπον......α πα πα πα πα.....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 12:55 pm
Πλουσιότερος Έλληνας κάτω των 40 ο γιος του Κώστα Μακρή Ο Ρος Μακρής "παίζει" στον αυστραλιανό Τύπο.
Ελευθερος.Αμα τον παρεις διατειθεμαι πες του για προσωπικος μπαρμπερης να του σουλουπωνω το μουσακι....
Πολλά μπορεί να είχαν ειπωθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πάτρα του ελληνοαυστραλού, πρώην πρόεδρου της Παναχαϊκής Κώστα Μακρή, και ειδικά για την οικονομική του ευχέρεια, ωστόσο σύμφωνα με το σύνολο των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης ο γιος του Ρος Μακρής, ανακηρύχτηκε ο πλουσιότερος κάτοικος της Αυστραλίας, κάτω των 40 ετών, από το οικονομικό περιοδικό BRW.
Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό ο Ρος Μακρής είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο, κάτω των 40 ετών, και ο 25ος πλουσιότερος κάτοικος του πλανήτη κάτω των 40 ετών, με μια προσωπική περιουσία 420 εκ δολαρίων Αυστραλίας (250 εκ ευρώ).
Ο Ρος Μακρής, από 18 ετών, εργάζεται δίπλα στον πατέρα του, Κώστα Μακρή, θεωρείται ο πρώτος Έλληνας δισεκατομμυριούχος της Αυστραλίας.
Πατέρας και γιος έκαναν τα δισεκατομμύριά τους επενδύοντας σε ακίνητα.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 1:19 pm
.....μπρε συ Γλυκέ(!)...karafatme.....
...τι να τον κανεις οσες παραδες και να εχει ?...
...με το μπακλαβωτο που μας ενδιαφερει εμας,τι σχεση εχει ?...
...και ο Ρομαν παραδες εχει και περισοτερους...ενα τσου λου σε μαστραπα, δεν εχει μοστραρει ακομη...
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 4:28 pm
«Στο «φως» το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League
Εκδικάσθηκε σήμερα στην Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ η μεγάλη υπόθεση που αποκάλυψε η ΠΑΕ Καλλιθέα με τα πλαστά δικαιολογητικά που είχαν προσκομίσει ο Εθνικός και ο Ιωνικός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράνομα μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα κ. Νίκος Σαλευρής έχει παρουσιάσει ατράνταχτα στοιχεία για πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, που είχαν προσκομίσει στην Επιτροπή της ΕΠΟ οι διοικήσεις του Εθνικού και του Ιωνικού, τον περασμένο Ιανουάριο.
Οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων ζήτησαν προθεσμία έως την Τετάρτη για να προσκομίσουν τα στοιχεία στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κουρίδη, αν και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υπήρξε παρατήρηση ότι αυτά τα χαρτιά εκδίδονται αυθημερόν.
Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Καλλιθέα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και ζήτησε τον μηδενισμό και υποβιβασμό των ομάδων αυτών, καθώς βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League, όπου ομάδες με πλαστά στοιχεία ανταγωνίζονται αθέμιτα συλλόγους, που εκπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους στις Εφορίες και τα Ταμεία.
Η ΠΑΕ Καλλιθέα θεωρεί ότι θα δικαιωθεί σε αυτή την υπόθεση και θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία σε όσους θέλησαν να πλαστογραφήσουν το πρωτάθλημα.
ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 4:34 pm
Μοναδική απουσία για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη (Καλλιθέα) είναι ο Ντιαλό, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις, διότι οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί στην αρχή της συνεργασίας του με την Καλλιθέα έδειξαν ότι πάσχει από παθολογική ασθένεια.
YΓ ....χωρίς να ξέρω περισσότερα ....περαστικά ΜΟΧΤΑΡ ..... και να γυρίσεις ΓΕΡόΣ στα γήπεδα
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 7:34 pm
.....sweet home ....................επενδυτικη... Παρασκευη σημερα.....
...τι εγινε μπρε ?...αγορασαν τα φιλετα μας,οι επενδυτες ?...
.......βλεπω κοπασαν τα επενδυτικα βελασματα.......γιατι ?......ζητησαμε πολλα ?......
...Υ.Γ. κι εγω χωρις να ξερω κατι,ευχομαι περαστικα και σιδερενιο στον μαυρουκο τον Μοχταρ για οσα μας χαρισε........................και ηταν πολλα αυτα....και γκολ και γελιο......
...κ.διευθυντα, σε περιμενουμε κι εσενα......................αν μας κανεις την τιμη......
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 7:39 pm
βλεπω δεν έχεις πρόβλημα με την ειδησεογραφία της mikriliga κατά βάθος .....
......δεν ξέρω αν εξακολουθείς να έχεις κατά πλάτος
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 7:44 pm
ας θημηθούμε κι ενα επίκαιρο γκολ του ΝΤΙΑΛΟ που πανηγυρίστηκε πολύ
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 7:52 pm
...εχω προβλημα με την ειδησεογραφια, μονο της mikriliga...
...εξ αλλου αυτο που περασες για τον Μοχταρ,βαραει κατ ευθειαν στο συναισθηματικο μας....
...τι περιμενες ? να εμενα απαθης ?.......
...Υ.Γ. υστερουμε κατα πολυ στον παρασκηνιακο μεζε της ομαδας...αυτα που συμβαινουν εκτος αγωνων.....μια καλη σελιδα σαν εμας που σεβεται τον εαυτο της,θα πρεπει να δωσει περισσοτερη σημασια εκει.....γιατι αυτος ο μεζες,επηρεαζει παντα τον οπαδο.....κυριως θετικα......
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 7:54 pm
Δεν ξέρω για Αυστραλούς επενδυτές.............. ξέρω όμως για Καβαλιώτη επενγδυτή που ....... τσούρνεψε χθές από γνωστό εργολάβο της πόλης μας ολόκληρη χιλαρούμπα ευρώπουλα, χώρια την ψαροφαγία πρώτο τραπέζι θάλασσα......
Πρόεδρε ελπίζω να μην κουβαλούσες πορτοφόλι ψες
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 7:55 pm
.....διαβαζω στο βιντεακι σου karafatme....ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.....
....περασμενα μεγαλεια........η χρονια που δεν θελάμε να ξυπνησουμε απο το ονειρο.........
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 8:02 pm
Ενημερωτικο δελτιο τουρισμου."Μενω Ελλαδα".
Λοιπον,δεν ξερω τι θα γινει με το θερετρο του Αυστραλου στη θρακη, αλλα μπορω να σας πω τι γινεται στο potidaia palace στη χαλκιδικη. Βρεθηκα απο σποντα ενα ΣΚ το καλοκαιρι και δεν πιστευα στα ματια μου.... Το χει παρει ρωσος και το διαθετει κατα 99% σε ρωσους μπαμπακομενους ή καλυτερα στα γυναικοπαιδα τους....Προφανως τις βαζουν στο αεροπλανο οι "πτωχοι" αντρες τους και τις στελνουν απέυθειας στο hotel. Αν διαβαζει κανεις αγαμος απο τα ΕΛΠΕ προτεινω ανεπιφυλακτα σαν προορισμο εστω για ΣΚ.Αυστηρως και δια ροπαλου να αποφευχθει εστω και η βολτα σε εγγαμους.
Gioysoyf.gr
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 8:11 pm
H κατασταση ειναι all inclusive,δεν το κουνανε ρουπι απο κει μεσα επι 24ωρου βασεως.Οι καρδιοπαθεις επισης να το αποφυγουν.....
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 8:16 pm
Ετσι και σκασει ο γερολυκος με το καικι σαν traditional greek fisherman, δε θα του μεινει κοκκαλακι....και αυτουνου και των σαργων του.....
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Παρ 01 Απρ 2011, 8:26 pm
καλό βραδυ ..... καλή η παρέα σας ..... αλλά έχω έξοδο σήμερα