|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Τετ 09 Φεβ 2011, 9:11 pm | |
| To Θέμα είναι ( όπως και στην Μαφία ) πόσα ξέρει....... Αν πέσει ( μιλάμε για οικονομική καταστροφή), πολύ πιθανό να ανοίξει το στόμα του για να πάρει και άλλους μαζί του. Θα το αντέξουν αυτό ??? |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Τετ 09 Φεβ 2011, 9:17 pm | |
| Αμα μπεί ο Κομπ, φυλακή για δωροδοκία, ή αν φάει τιμωρία η ομάδα του, θα βγώ με Σουηδική σημαία στη πλατεία. Δε μου βγάζετε από το μυαλό ότι για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους το κάνει ή για λόγους στρατηγικής. Ούτε στα κόμικς δεν γίνονται αυτά. |
|
| |
xp
Αριθμός μηνυμάτων : 109
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Τετ 09 Φεβ 2011, 9:23 pm | |
| Εχει συμβεί στο παρελθόν και με μεγαλύτερες ομάδες ,Ηρακλής,πάντως είναι περίοδος που βιώνουμε πρωτοφανή πράγματα στην Ελλάδα,ενίοτε δικαίως...
ΥΓ ταμίας τίνι τρόπω ? μακρόθεν ? ........μάλλον για πλάκα μου κάνει ,για τίποτε σκάουτινγκ πρωτευούσης και περιχώρων κάτι γίνεται........ |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 10:25 am | |
| Διαιτητής : Κοεμτζίδης (Κοζάνης) Βοηθοί : Τζιαμπάζης (Κοζάνης) , Παστρώμας (Δυτ. Αττικής) 4ος : Χατζής (Δυτ. Αττικής) Παρατηρητής: Δέτσης (Αττικής)
αντε να δούμε τι θα κάνουν κι αυτοί |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 12:40 pm | |
| Αντε,πολυ τα μαγαριζουμε το διπλο... Θα χασουμε ρε,ασσος ειναι,καιλας βασιλακης και ξερο ψωμι! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 12:56 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
-
καιλας βασιλακης και ξερο ψωμι! πόσο χρονώ νάναι αυτός άραγε. Για λύκο τον κόβω , μάλλον σειρά μου, ή κάνω λάθος ; Μηνά με τον Κώστα τον αρχηγό έπαιξε σε καμμιά ταινία ; |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 1:07 pm | |
| ΕΣΠΡΕΣΟρε σεις φανέλα του Ιωνικού φοράει !!! (για να δέσει και να μην είμαι εκτός θέματος) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 1:14 pm | |
| Aδμιν σβηστον απο τον καφενε...ιωνικοφατσα εχει... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 7:00 pm | |
| Καθοριστικό για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα και την υλοποίηση του στόχου της συμμετοχής στα play off, είναι το παιχνίδι της Νίκαιας κόντρα στον Ιωνικό κι έτσι το αντιμετωπίζουν άπαντες στο "στρατόπεδο" του Πανθρακικού. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, είναι το μόνο που σκέφτονται οι "πράσινοι" και με αυτές τις διαθέσεις θα μπουν στο γήπεδο, καθώς ο Εμίλιο Φερέρα βλέπει την ομάδα να βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό της. Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο της Κομοτηνής, με τον Βέλγο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπερτράν Ρομπέρ και Αντώνη Νατσούρα. Αντίθετα, ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μάλκι, καθώς έχει εκδοθεί το δελτίο του από τη Δευτέρα, ενώ επιστρέφουν και οι Κουτσόπουλος, Κριστ και Περπερίδης. Λίγη ώρα μετά την έναρξη της μεσημεριανής προπόνησης των Νικαιωτών, ο Αστέριος Θέμελης παραπονέθηκε στον τεχνικό των "κυανόλευκων", Μίκι Τσίρκοβιτς για ενοχλήσεις στη μέση. Ο έμπειρος πορτιέρο ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και ο γιατρός του Ιωνικού του έκανε ένεση για να υποχωρήσει ο πόνος. Έτσι, ο Θέμελης θα μείνει εκτός πλάνων για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό. Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής των Νικαιωτών δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Πασά, Τριανταφύλλου. Από κει και πέρα το πρόγραμμα της Πέμπτης με το οποίο οι παίκτες του Ιωνικού συνέχισαν την προετοιμασία τους περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα. mikriliga.com |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 7:13 pm | |
| ΓΚΑΛΟΠ κάνουν στην επίσημη σελίδα Ο Πανθρακικός συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό. Ψηφίστε για το αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα ο Πανθρακικός να πάρει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο Μετά την Βέροια και την Καλλιθέα θα ακολουθήσει ακόμη μια ισοπαλία Ο Ιωνικός θα κερδίσει και θα κάνει σημαντικό βήμα για την σωτηρία του panthrakikos.com |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| |
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 9:39 pm | |
| έριξα ήδη την πρώτη ..... την άλλη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα ... να ρίξουμε μονοκουκι να τους καραφλιάσουμε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 9:56 pm | |
| Ρε σεις,μηπως ειναι ερωτηματολογιο για ISO...? Το ριξαμε στην πιστοποιηση ποιοτητας...? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Πεμ 10 Φεβ 2011, 9:58 pm | |
| ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ ... τι έγινες spinning dervish ???? |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| |
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 9:55 am | |
| ΙΩΝΙΚΟΣ -----> 2,79 Χ -------> 2,72 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -------> 2,22 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 10:43 am | |
| Toυ λεω ρε μαλακες του andia...πως στο διαολο ρε αδμινιστορα περναμε φωτο του 21 στο avatar...?Μην τυχον μου λεει βαλεις υπασπιστη,ΕΓΩ ειμαι ο υπασπιστης του μου λεει.Καλα ρε μαλακα του λεω,κανε με τοτε γιουσουφακι...απο τοτε με λεει και psolemarho γιατι ειμαι πιο κοντα στον Προεδρο....ακου εκει ΕΓΩ ειμαι ο υπασπιστης...μοναχοφαη.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 11:05 am | |
| - karafatme έγραψε:
- ΙΩΝΙΚΟΣ -----> 2,79
Χ -------> 2,72 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -------> 2,22
Το σκεφτεσαι....? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 11:16 am | |
| το έπαιξα ...για το γούρι ..... ψιλικά όμως |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 11:43 am | |
| Ρε συ καραφατμαρχη,τωρα που το θυμηθηκα... Εχω aegean τεμαχια αξια κτησης ενα καθισμα πεπερασμενου BOEING 747.Mε τα χρονια το καθισμα εγινε μαξιλαρακι προσκεφαλου... Υπαρχει περιπτωση να μεινει στα δισεγγονα κανενα ουριαιο πτερυγιο, ή να τις ανταλλαξω με λαχνους για το χορο...? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 11:53 am | |
| μάζευε κι ας είν ' και ρώγες (θηλές)..... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 12:22 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- μάζευε κι ας είν ' και ρώγες (θηλές).....
πιό ακριβές είναι οι ..θηλές μάστορα, από κάτι κολόχαρτα, (ατέρμων πχ). Χίλιες φορές καλύτερα να ...βύζαινα 50 θηλές απο τα 10.000 κουρελόχαρτα του ατέρμωνα, και του Αθανασούλη (altec), που τα βλέπω και συφιλιάζω. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 12:56 pm | |
| από τον ΑΤΕΡΜ έβγαλα πολύ πραμα ..... με τιμή πώλησης top of the tops .... απόλυτο μέγιστο .... Σεπ 1999
YΓ ... το ΔΣ του ΑΤΕΡΜ είναι όλοι φόλα Ιωνικοί .... για να το δέσω με το Θέμα
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 1:07 pm | |
| Και ο Αθανασούλης είναι συγγενής εξ αγχιστείας, του Κανελλάκη. Πάντα στο θέμα μας. Μέχρι τα νεφρά έχει φτάσει η ...βούρτσα που έφαγα.
Μια φορά και για πάντα Πάνθρακας |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Παρ 11 Φεβ 2011, 1:47 pm | |
| Πρόεδρε θα πας? Άμα δε φέρεις διπλό και αυτή τη φορά, μείνε εκεί, μην έρθεις πίσω :Ρ |
|
| |
|