|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 8:35 pm | |
| Δηλαδή να αρρωστήσω ρε Τέρη και καραφατμέ, και να μην σας ακολουθήσω στα Τρίκαλα ; Αυτό λέτε ρε δαιμονισμένοι ; Κι εγώ που ετοιμάζω από τώρα στικάκια με μουσικές για το λεωφορείο.
ΥΓ. Αμα αρώσταινε ο πρόεδρος με τα ξενύχτια, τώρα θα έπρεπε να κοιτάει το γκαζόν του γηπέδου από τίς ρίζες. ΥΓ 2. Αμα μου πείς το συνεργείο σου χαρίζω το ΤΤ για ...6 μήνες. |
|
| |
GiorgosA
Αριθμός μηνυμάτων : 192
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 8:44 pm | |
| 2-0 ο βαζελος...ευτυχως ασφαιρος ο Σισε ως τωρα....τρεμε,,ερχεται ο Βλασσης... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 8:46 pm | |
| ΤΕΠ ..... Ιωνικος-Πανθρακικος 1-2 ΤΕΠ .... Θρασύβουλος - Παναιτωλικός 0-9 !!!
αυξήσαμε την διαφορά από τον δεύτερο
1. Πανθρακικος 49 2. Παναιτωλικος 45 3. Πιερικος 44 4. Εθνικος 40 5. Λεβαδειακος 39 ...... |
|
| |
Macca
Αριθμός μηνυμάτων : 34
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 9:03 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- Μacca, ήσουνα Νεάπολη ;
Όχι, Πρόεδρε...θα το καταλάβαινες, θα φέρναμε ισοπάλία....πήγα να δω τον Cisse της Ξάνθης, την καψούρα του terh |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 9:12 pm | |
| kapsoura den les tipota anamesa se mena kai se ekeinon yparxei latreia ante re tn tsompanh pou ebale kai gkol o blaka kai phge sta fabiafansna panughrhsh o blakaros edw ekane tsampoukades kai magkies kai h8ele na ta poume eksw apo to ghpedo emeis fteme pou den phgame na ton perimenoume eksw apo to ghpedo ekeinh thn mera tespa gia mena einai ena megalo mpastardh
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 9:33 pm | |
| άντε ρε admin 29 πόντους καταιδρωμένους έχουμε ... βάλτους να τους δούμε ...για να προσπεράσουμε τον Εθνικό Αστέρα ... και την αλλη αγωνιστική την Δόξα |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 9:35 pm | |
| "Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό. Δυστυχώς για εμάς, παρά την προσπάθεια που κάναμε, δεν πήραμε τίποτα. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά και θεωρώ ότι ο Ιωνικός θα σωθεί. Χρειάζεται όμως έναν καλύτερο προπονητή από τον Τσίρκοβιτς για να σωθεί. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτή την ομάδα και πρέπει να την βοηθήσω. Σήμερα αποχωρώ από την ομάδα για να βρει το δρόμο της. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και τη διοίκηση. Χρειάζεται καλύτερος προπονητής από τον Τσίρκοβιτς. Έχω υποβάλει την παραίτησή μου στη διοίκηση και νομίζω ότι θα γίνει αποδεκτή", δήλωσε ο Τσίρκοβιτς. Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανθρακικού, Εμίλιο Φερέρα, δήλωσε: "Θέλω να συγχαρώ τον Ιωνικό και τον κ. Τσίρκοβιτς. Ο Ιωνικός έπαιξε δυνατά και μας δυσκόλεψε. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών μου. Είναι η πρώτη φορά που κερδίσαμε εκτός έδρας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί προσπαθήσαμε να καταλάβουμε το παιχνίδι που παίζεται στη Β' Εθνική. Τώρα είναι το τέταρτο ματς που δεν χάνουμε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε μία νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η χημεία ανάμεσα στους παίκτες. Νομίζω ότι τόσο ο Πανθρακικός, όσο και ο Ιωνικός, μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο". ΥΓ ... άρα παίχτηκε κολομπαλα |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 9:52 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- άντε ρε admin 29 πόντους καταιδρωμένους έχουμε ... βάλτους να τους δούμε ...για να προσπεράσουμε τον Εθνικό Αστέρα ... και την αλλη αγωνιστική την Δόξα
Καλά ντε μην βαράτε έξω ήμουν, κάθε φορά απο την αρχή το κάνω και αύριο το άλλο μαγαζί λογω Βαλεντίνου έχει δουλειά. Σήμερα έχω ξενύχτι. |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:06 pm | |
| Γεια σου καζακη super star!!!!
Υ.Γ. καζακη μπινε.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:42 pm | |
| |
|
| |
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Κυρ 13 Φεβ 2011, 11:05 pm | |
| Eιναι τοσο μεγαλη η χαρα μου με την νικη μας και δε θελω να σχολιασω τους πανυγηρισμους απο το αλλο το αμπαλο το μπασταρδο,,,,,,,,,,, |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 10:02 am | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑ ... με πήρε ο ύπνος χτες στην Αθλητική Κυριακή ...είδε κανείς στιγμιότυπα από τον αγώνα στην Νικαια ??? ... έδειξε τίποτα η κρατική ΝΕΤ ???? |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 10:27 am | |
| [img] [/img] ΥΓ1.Εδειξε εναν αχταρμα απο στιγμιοτυπα των αγωνων στα γρηγορα, ....δεν το ειδα ή δεν το προλαβα,ή δεν το δειξανε.... Υγ2.Το Σαββατο το ντονέρ ολα τα λεφτα καραφατμυδη....? |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 11:30 am | |
| Μεγαλη νικη η χθεσινη.
Το πρωτο μας εκτος εδρας τριποντο,το οποιο το θελαμε και το πηραμε.
Ενα τριποντο που μας εφερε τεσσερις βαθμους απο τα πλει-φευγα και που αν συνδυαστει με μια νικη στο επομενο παιχνιδι,θα φερει και την αναθεωρηση των στοχων μας για φετος,η αν θελετε την επιβεβαιωση των οσων εχει πει η διοικηση σχετικα μ' αυτους.
Τουλαχιστον σε φιλολογικο επιπεδο.
Διοτι για να φυγουμε απο το φιλολογικο επιπεδο,χρειαζονται κι αλλα πραγματα,τα οποια δεν ξερω αν μπορουμε να τα κανουμε στη συνεχεια του πρωταθληματος.
Ενα πρωτης ταξεως τεστ,ειναι το ματσακι με το Διαγορα.
Εκει θα φανουν πολλα.
Εχουμε ομως καιρο να πουμε για ολα αυτα. Προς το παρον χαιρομαστε με τη μεγαλη χθεσινη μας νικη και μοιραζουμε συγχαρητηρια στα παιδια που αγωνιστηκαν,αλλα και στον προπονητη μας.
Χιλια μπραβο σε ολους και παντα τετοια.
Κι ας μας βγηκε ολιγον τι η ψυχη,ειδικα στο φαουλ που εκτελεσε ο Ιωνικος στο 95'...
Ας συνεχισουμε τις νικες κι ας ανεβαζουμε 250 σφυγμους απ' την αγωνια εμεις.
Δεν εχουμε αναγκη,ειμαστε συνηθισμενοι.
Και παλι μπραβο σε ολους.
Ο ΠΑΝΘΡΑΞ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Υ.Γ: Δε μπορειτε να φανταστειτε,πως ενιωσα οταν ειδα τον Καζακη,να βαζει το γκολ που εβαλε. Εβλεπα τον αγωνα ζωντανα (στο Πετιμπονουμ δεν εχει NOVA,αλλιως θα εβλεπα το δραμα του Σακη του Τσιωλη...) και ενιωσα σαν τον απατημενο συζυγο,που μολις εμαθε οτι τον κερατωνει η γυναικα του στο ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ...
Δυο χρονια τον παρακαλαγαμε να βαρεσει τη μπαλα και να παει στο τερμα.
Στηριχθηκε οσο ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος παικτης του Πανθρακικου απο μερους μας.
Καναμε γαργαρα τις τραγικες του εμφανισεις,μεχρι που δεν πηγαινε αλλο.
Κι αυτος,οχι μονο μας την ειπε κιολας (δειγμα ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ) αλλα μολις πηγε στους απο διπλα,εβαλε και γκολ που σπανια βλεπεις στα ελληνικα γηπεδα,ετσι για να μας "πικαρει"...
Γι' αυτο λεω,οτι δε θα πεσουν ποτε οι σκατοκωλοφαρδοι.
257 χρονια στην Α' Εθνικη θα μεινουν και ισως να λεω και λιγα.
ΚΑΡΒΟΥΝΟ πιανουν,ΧΡΥΣΑΦΙ γινεται.
Στην κυριολεξια αυτο... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 11:37 am | |
| Και κατι που ξεχασα και χρηζει αναφορας.
Περιμενα μεχρι τη μια μετα τα μεσανυχτα,για να καμαρωσω τη γκολαρα του Ουλμερς.
Ματαιος κοπος...
Το δικο μας ματσακι,ηταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ,απο το οποιο η ΝΕΤ δεν εδειξε ουτε φαση...
Απιστευτα πραγματα να πουμε.
Εκτος αν ηταν κεκλεισμενων των θυρων και για τις καμερες.
Αλλη εξηγηση δε βρισκω. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 11:55 am | |
| ελπίζω να το μαγνητοσκοπούσε η ΠΑΕ μας το ματσάκι και να μας το ανεβάσει κάποια στιγμη στο επίσημο σάιτ το γκολ του ΑΡΑΒΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 12:21 pm | |
| Καλημερα!
Και εγω μια απο τα ιδια τι μακακες ειναι ρε εκει στην νετ πλακα μας κανουν??
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 1:31 pm | |
| Να δειτε που ο καμεραμαν θα αρμενιζε την ωρα του γκολ, γι'αυτο το κανανε γαργαρα εκει στη ΝΕΤ.... Απο τα συμφραζομενα....κορνερ απο δεξια ο Νικεζ και σουτ βολιδα στην κινηση μονοκοματο απο τον ΟΛΜΟ... Να γιατι οι ΜΟΝΑΔΕΣ κανουν τη διαφορα....ακομα και στα κατσικοχωραφα.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 1:32 pm | |
| ΠΑΕ θελουμε το γκολ....εστω και σε αναπαρασταση στο Κικιδιο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 1:54 pm | |
| Καπως ετσι εγινε....με ....απειροελαχιστες παραλλαγες....το χτυπαει απο δεξια ο Νικεζ και το καρφωνει ο φαλακρος Μαροκινος... https://www.youtube.com/watch?v=hnW9tzzCRZ4&feature=player_detailpageυγ1.Αντε τωρα να ζητησουν οι "βελγοι" dvd για το αρχειο τους....τι τους λες και τι να εξηγησεις.... υγ2.Κρατηστε απο το βιντεο τον Νικεζ στο φαουλ και τη φαλακρα του εκτελεστη.Στα υπολοιπα προσθεστε φαντασια.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 2:32 pm | |
| Μπάμπης Περπερίδης: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου για την νίκη και την προσπάθεια που πραγματοποίησαν. Ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας επιτυχία και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Σανχαρίμπ Μάλκι: Θέλω λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ αλλά είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Σε ένα σκληρό παιχνίδι δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι που μετράει. Κοιτάζουμε πλέον το επόμενο ματς με τον Διαγόρα Ρόδου όπου παίζουμε στο σπίτι μας και στόχος είναι οι βαθμοί της νίκης. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 2:37 pm | |
| H επιτυχία της νίκης επί του Ιωνικού ήταν η πρώτη εντός Αττικού λεκανοπεδίου σε πρωτάθλημα μετά το 0-1 επί του Ηλυσιακού την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 3:00 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- H επιτυχία της νίκης επί του Ιωνικού ήταν η πρώτη εντός Αττικού λεκανοπεδίου σε πρωτάθλημα μετά το 0-1 επί του Ηλυσιακού την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.
Διπλό στη φυλή την επόμενη σεζόν δεν κάναμε; |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Ιωνικός-Πανθρακικός Δευ 14 Φεβ 2011, 3:09 pm | |
| Σωστός, ο πάιχτης (γειά σου ρε πιανίστα). Και μάλιστα ένα γκόλ του Λαδοκάμηλου που τελικά το πιστώθηκε δεν το πιστώθηκε (εμένα για αυτογκόλ μου φάνηκε), ενας θεός ξέρει. Το βράδυ σε περιμένω Γιάννη. |
|
| |
|