Aν πατε επισκεψη στο κικιδιο,εχω κονε στον Αρκτουρο στο Νυμφαιο.. Την δανειζομαστε για μια μερα και την ξυπναμε απο τη χειμερια ναρκη την καταλληλη στιγμη.Την αμολαμε αταιστη στο τελος της προπονησης που δε θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους...τα κελεκια... Μια κι εξω να τελειων το παραμυθι...
όντως κελέκια .... που το θυμήθηκες ... ετριβα τα μάτια μου μήπως δεν διαβάζω καλά .... δεν την ξαναείδα γραμμένη τη λέξη, έιναι μόνο του προφορικού λόγου ....
Κάποτε ήμουν λυπημένος γιατί δεν είχα παπούτσια........ ώσπου συνάντησα κάποιον χωρίς ποδιά
Και τα παπούτσια φυσικά είναι το λιγότερο
Γιατί γινόμαστε πλεονέκτες και ξεχνάμε να εκτιμήσουμε αυτό που ήδη έχουμε? Γιατί τα θέλουμε όλα?
Εντάξει ....κάναμε την Κατερίνη ....Μπαρτσελόνα.... Δεν είναι και η καταστροφη του κόσμου.........
Ήταν τόσο άσχημη η εμφάνιση ... που δεν θύμιζε καν την μέτρια ομάδα που έχουμε
Δεν λέω πάντα να προσπαθούμε για το καλλίτερο αλλά να μην ξεχνάμε αυτά που ήδη έχουμε η ζήσαμε, είτε αυτό έχει να κάνει με αγαθά, είτε με συναισθήματα και ανθρώπους.
Και το χειρότερο όλων δεν βάζουμε ποτέ μυαλό !!!
Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται !!!
Αν θέλετε να κάνουμε συνάντηση θα έρθω για να ΣΤΗΡΙΞΩ όσους παίχτες έχουμε.
Η Διοίκηση ας αποφασίσει ποιούς θα κρατήσει και ποιούς θα σουτάρει.
Aντε να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.Δεν τιθεται πιστευω θεμα μαχητικοτητας και αδιαφοριας των παιχτων...βλεπω προσπαθεια,τρεξιματα,εξαλλους πανηγυρισμους,γυαλιζει το ματι τους... Τιθεται ομως θεμα ικανοτητας...αυτα μπορουν,αυτα δινουν...ποιο κελεκι το πε...? Ο καζακης....? Μεσα εισαι!
Φτάνει το παραμαμήσαμε, το κέφι μας κάνουμε το αν μας βγαίνει ή όχι είναι άλλη υπόθεση. Αύριο για να μην ξεχνιόμαστε είναι η συνέλεση των Κυκλώπων και όλων των φίλων του Πανθρακικού και εκεί πρώτα να δούμε τα δικά μας οπαδικά χάλια και αν δεν μπορούμε να τα συμαζέψουμε καλύτερα να πάμε σπίτια μας και να το κλείνουμε το μαγαζί .
κι επανέρχομαι σε ένα παλιό αίτημα Γερόλυκε .... γιατί δεν έρχεται κάποιος από το Πανθρακάδικο ..... ένας παίκτης ή δυο παίκτες .... ή κάποιος από την τεχνική ηγεσία ή κάποιος από τα γραφεία ..... να έρθει και να μας δώσει μερικές απαντήσεις ή να μεταφέρει κάποιες ερωτήσεις μας
ρε συ φίλε...συγνώμη κι όλας...και χωρίς καμία διάθεση να ανεβάσω τους τόνους... έχω χάσει κάποιο επεισόδιο...είσαι κάποιος από μας στη λέσχη...γνωρίστηκες με τους υπόλοιπους και έλειπα εγώ...ή είσαι ακόμα..."φάντασμα"... και πάλι συγνώμη αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν είμαι πολύ τακτικός στη λέσχη και μπορεί να έχασα κάτι...!!!!
Γιάννη και κάτι ακόμα μερικοί εδώ μέσα μπορεί να μη έρχονται στη λέσχη λόγω "παρανομίας" ή λόγω απόστασης ή λόγω υποχρεώσων αλλά στηρίζουν οικονομικά την λέσχη που σημαίνει ότι κάθε άποψης του είναι και σεβαστή Οκαθένας όσο μπορεί με τον τρόπο του φτάνει να θέλει και να μπορεί.
κι επανέρχομαι σε ένα παλιό αίτημα Γερόλυκε .... γιατί δεν έρχεται κάποιος από το Πανθρακάδικο ..... ένας παίκτης ή δυο παίκτες .... ή κάποιος από την τεχνική ηγεσία ή κάποιος από τα γραφεία ..... να έρθει και να μας δώσει μερικές απαντήσεις ή να μεταφέρει κάποιες ερωτήσεις μας
ρε συ φίλε...συγνώμη κι όλας...και χωρίς καμία διάθεση να ανεβάσω τους τόνους... έχω χάσει κάποιο επεισόδιο...είσαι κάποιος από μας στη λέσχη...γνωρίστηκες με τους υπόλοιπους και έλειπα εγώ...ή είσαι ακόμα..."φάντασμα"... και πάλι συγνώμη αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν είμαι πολύ τακτικός στη λέσχη και μπορεί να έχασα κάτι...!!!!
Γιάννη και κάτι ακόμα μερικοί εδώ μέσα μπορεί να μη έρχονται στη λέσχη λόγω "παρανομίας" ή λόγω απόστασης ή λόγω υποχρεώσων αλλά στηρίζουν οικονομικά την λέσχη που σημαίνει ότι κάθε άποψη τους είναι και σεβαστή ο καθένας όσο μπορεί με τον τρόπο του φτάνει να θέλει και να μπορεί.
Φτάνει το παραμαμήσαμε, το κέφι μας κάνουμε το αν μας βγαίνει ή όχι είναι άλλη υπόθεση. Αύριο για να μην ξεχνιόμαστε είναι η συνέλεση των Κυκλώπων και όλων των φίλων του Πανθρακικού και εκεί πρώτα να δούμε τα δικά μας οπαδικά χάλια και αν δεν μπορούμε να τα συμαζέψουμε καλύτερα να πάμε σπίτια μας και να το κλείνουμε το μαγαζί .
Ασφαλώς και όλες οι απόψεις είναι σεβαστες και δεν κατακρινω κανέναν ούτε για την παρουσία του στη Λεσχη ούτε για την απουσία του
Η απορία μου όμως ήταν συγκεκριμένη και σε συγκεκριμένο πρόσωπο και ήταν Όπως ακριβώς την έγραψα...Μήπως ο φίλος karafatme είναι ανάμεσα μας...είναι της παρέας...γνωριστηκε με τους υπόλοιπους-γιατι με σένα μάλλον γνωρίζετε ηδη-και γω δεν το έμαθα...!!!