| Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 10:47 pm | |
| που 'σαι ρε ΟΛΙΖΕ που 'σαι ρε ΜΑΤΑΙΣ που 'σαι ρε ΒΕΛΑΣΚΟ που 'σαι ρε ΚΛΕΜΑΝ που 'σαι ρε ΡΙΕΡΑ που 'σαι ρε Μπεβάκουα .... οκ ας πω και γω καμια μ@Λ@κΙ@ .... δυο ώρες αυτή η σαν ομάδα έκανε την μια πάνω στην άλλη είμαι πολύ περίεργος για τις Π@π@pΙ€ς που θα πείτε στην συνέντευξη τύπου και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον αγώνα ..... |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 10:50 pm | |
| ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2010-2011.(Τhe dancing building-Prague) Καλη χρονια σε ολους,θελω το χρονο μου να βρω ρυθμο... Γεια σας και καληνυχτα σας... |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:05 pm | |
| Καλες η καταρες που ρειχνουμε και ολα τα υπολοιπα... αλλα αντι να καθομαστε και να τα γραφουμε γιατι δεν κανονιζουμε ρε Πανθρακες να παμε σε μια προπονηση μεσα στην εβδομαδα να τα πουμε απο κοντα με τα καλοπαιδα?
Εχει φτασει ο κομπος στο χτενι του.ΤΕΡΜΑ.
Εδω ειναι ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ τσουτσεκακια και θα παιζεται με ψυχη και παθος για τον συλλογο που αγαπαμε.
Απαντηστε οσοι ειστε μεσα στο να μαζευτουμε ολοι μαζι μια γροθια και να παμε στην προπονηση και να τα πουμε..!!
ΑΡΩΜΑΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! Θ2 |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:30 pm | |
| Ονειρα γλυκά ptolemais welcome back
αυτό το χάλι δεν μπορείς να το σχολιάσεις .... δεν μπορείς να το ζήσεις ..... δεν μπορείς να το φανταστείς ..... είναι απίστευτα και απύθμενα %#@*)!?} όλοι τους
ΥΓ ... το έιχε πει ο Καζάκης προς την κερκίδα .... "ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ" .... και μάλλον ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:34 pm | |
| ..εχει δικαιο ο bulldog63.....επιτελους, ειναι απαραιτητη μια αντιδραση εκ μερους μας.....οσοι πραγματικα ποναμε την ομαδα,εστω αυτοι οι λιγοι που την βγαζουμε στο ορθιο καθε Κυριακη,πρεπει να καταθεσουμε την αντιθεση μας για την εικονα της ομαδας...... ...χωρις απαραιτητα αυτο να εχει καποιο αποτελεσμα,αλλα το χρωσταμε στον Πανθρακικο....ενα πεσιμο οργανωμενο σε μια προπονηση προς το τελος της εβδομαδας,νομιζω πως καποια αυτακια θα ιδρωσουν....οργανωμενο ομως,οχι αναρχο....με αρχη και τελος,ωστε να μπορεσουν να ακουσουν, αυτα που εχουμε να πουμε... bulldog63,μαζευε μερακληδες για πεσιμο....... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:38 pm | |
| ΟΚ το ξεκιναμε για να δουμε και ποσοι Πανθρακες θα μαζευτουμε.
Οποιος ξερει ας ενημερωσει για το ποιες μερες ειναι οι προπονησεις και ωρες. |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| - cappo έγραψε:
- ..εχει δικαιο ο bulldog63.....επιτελους, ειναι απαραιτητη μια αντιδραση εκ ιο καθε Κυριακη,πρεπει να καταθεσουμε την αντιθεση μας για την εικονα της ομαδας......
...χωρις απαραιτητα αυτο να εχει καποιο αποτελεσμα,αλλα το χρακια θα ιδρωσουν....οργανωμενο ομως,οχι αναρχο....με αρχη και τελος,ωστε να μπορεσουν να ακουσουν, αυτα που εχουμε να πουμε... bulldog63,μαζευε μερακληδες για πεσιμο....... Και εγώ bulldog63 είμαι μέσα εσύ Cappo? θα είσαι μέσα στους μερακλήδες?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Δευ 10 Ιαν 2011, 11:39 pm, 1 φορά |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Πολύ σωστό το πέσιμο και ας γίνει όσο το δυνατό νωρίτερα μπας και ιδρώσουν μερικά αυτάκια γιατί έρχονται τα Πασολέδια φορτσάτα και εκεί δεν υπάρχουν Γκουγκουλιάδες και Πορτουλιδηδες αλλά παίχτες που το κατέχουν καλά το τόπι.. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:40 pm | |
| cappo είναι εν θερμώ αντίδραση ... και μάλλον λάθος μετά τον αγώνα με τα παγούρια θα είναι όλοι στο γήπεδο παικτες διοίκηση προπονητές μπορούμε τότε να την πέσουμε σε όλους .... αν χάσουν ... κι εκεί θα είμαστε πολλοί περισσότεροι και πολύ πιο αγανακτισμένοι .... θα είναι πιο μαζικό σίγουρα
μεσοβδόμαδα θα μαζευτείτε λιγότεροι από 10 ... μεχρι που μπορείτε να τις μαζέψετε κιόλας. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:53 pm | |
| ...δηλαδη κ.διευθυντα,αν χασουμε απο τα Γιαννενα,αυτο θα σου δημιουργησει εσενα οργη που θα ξεχειλισει και διαθεση για πεσιμο ? ...μια χαρα θα σε πεταλωσει ο παγουρας και δεν θα βγαλεις τσιμουδια........ ...εγω δεν μιλαω για πεσιμο μανουρα και χαβαλε.....δεκα φθανουν... μιλαω για πεσιμο εν γνωσει της ΠΑΕ και του προπονητη και με λογια σταρατα με αποδεκτες και τους δυο.........και οποιος θελει απο αυτους ας ερθει να με δειρει.....εσυ το ξυλο φοβασαι και διαφωνεις ? ...για το γηπεδο που λες,σου εχω κατι καλυτερο...αυτοι οι λιγοι της θυρα2,οι γνωστοι πλεον λιγοι,μπουκαρουμε στο γηπεδο με δεκα λεπτα καθυστερηση... η αντιδραση σου,γινεται αμεσως γνωστη στο Πανελληνιο......τι λετε λοιπον κ.διευθυντα ?........... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:57 pm | |
| ...να το ξεκαθαρισω για την μουτσουνα μου....εχω την δυνατοτητα να ειμαι παρων,στην Σαββατιατικη προπονηση........θα λειπω τεσσερεις μερες απο την Κομοτηνη και επιστρεφω Παρασκευη βραδυ....αν βαστατε μεχρι τοτε κι εγω μεσα........................ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:57 pm | |
| Το θεμα ειναι να παμε εκει να μιλησουμε να δουμε οτι ειμαστε εδω και ειμαστε αγανακτισμενοι για την εικονα της ομαδας.
Δεν μπορει να παιζει ο μακακας απο τον οφη,του διαγορα και αλλων μπαλα που δεν πληρωνεται και να μην παιζει ο δικος μου που μηνας μπει μηνας βγει τα λεφτα ειναι στην τσεπη.
Αν κερδισουμε τον πας μετα θα ειναι ολοι τραλιλη τραλαλο...τωρα ειναι το θεμα να γινει!
Να παμε και να μιλησουμε δεν παει αλλο να παιζουν με τα νευρα μας και την ιστορια του Πανθραξ 8-9 τσογλανακια.
Σαββατο μια χαρα ειναι πιστευω cappo! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Δευ 10 Ιαν 2011, 11:59 pm | |
| Και πρεπει να μαζευτουμε ολοι απο τον παππου στο καφενειο μεχρι και τον πιτσιρικο που ερχεται την κυριακη στο ΔΑΚ να δει αυτους τους ξεφτυλες. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 12:26 am | |
| - cappo έγραψε:
[b]...για το γηπεδο που λες,σου εχω κατι καλυτερο...αυτοι οι λιγοι της θυρα2,οι γνωστοι πλεον λιγοι,μπουκαρουμε στο γηπεδο με δεκα λεπτα καθυστερηση... η αντιδραση σου,γινεται αμεσως γνωστη στο Πανελληνιο......τι λετε λοιπον κ.διευθυντα ?........... μ'αυτό συμφωνώ.... καλό βράδυ |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 5:58 am | |
| Εγω θα το πω μια φορά και οποίος θέλει ας το καταλάβει...στο κάτω κάτω δε κρυβομαι πίσω απ´την ανονυμια...οι πιο πολύ ξέρετε ποιος Είμαι...
Θεωρώ απαράδεκτο Αυτό που οργανώνεται και θεριζουμε ότι έχουμε σπείρει...!!!
Οποίος νομίζει ότι με τραμπουκισμους τύπου ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ θα αφυπνίσει την ομάδα να παίξει μπάλα είναι βαθειά νυχτωμενος και φυσικά απεχώρησε Απο οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια
Η ομάδα δεν προκειτε να ικανοποιήσει τα ΓΟΥΣΤΑ σας ακόμα κι αν φέρουμε το ροναλντίνιο...!!!
Εντάξει έκανε και μια εξευτελιστικη ήττα...ε και...συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια...!!!ΟΛΟΙ έχουμε κακες στιγμές...
Εδώ περισυ και πρόπερσι φαγωθηκατε ολοι ότι δεν γίνανε καλες μεταγραφές και φέτος ΔΈΚΑ Απο τους περσινους μας παίχτες Παίζουν βασικοί στη S.L....!!! Αλλα για μας δεν έκαναν...
Μέσα σε 20-30 λεπτά αγώνα αν δε βάλουμε γκολ,αρχιζετε ΟΛΟΙ..."παιξτε ρε κωλοπαιδα..."..."στον πανθρακικο παίζεις ρε αλήτη..."
Απο ποτέ γίναμε βαριά φανέλα ρε παιδιά και δεν το πήρα χαμπάρι...
ΝΑΙ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ... Στον πανθρακικο Παίζουν...που πριν 6-7 Χρόνια έπαιζε με τον αιγειρο και τη διαλαμπη και έπαιξε και 2 Χρόνια β´ και 2 Χρόνια SL....!!!
Για να φτάσουμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα και βαριά φανέλα θα περάσουν Χρόνια και θα το πετύχουμε μόνο αν εμείς οι ίδιοι που δηλώνουμε..."Πανθρακικος και ξερό ψωμί..."κάνουμε την αυτοκριτική μας... επειδή δώσαμε 100-200 ευρώ για διαρκείας δεν μπήκαμε συνέταιροι... Η ομάδα χρειαζετε στήριξη με έργα κι Όχι με τραμπουκισμους!!!! Αύριο θα πάτε στην προπόνηση 5-10 τσαμπουκαληδες...κι άμα έχει μείνει ενας ΡΟΜΠΕΡ η ενας ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ που Πονάει τη φανέλα και ματωνει θα τον ξενερωσετε κι αυτόν και θα διαλυθουμε μια ώρα αρχητερα...!!! Θα ξενερωσετε και μας τους 5-10 που είμαστε συγκρατημένοι και λέμε..."Δόξα το Θεό..."ήδη έχουμε 21 βαθμούς στον πρώτο γύρο και καλώς εχόντων των πραγμάτων με το ίδιο"χαλι" Όπως εσείς το λέτε...στο τέλος της σεζόν θα έχουμε μια άνετη παραμονή της τάξεως των 42-45 βαθμών...!!! Εγω ως εκεί Είμαι ικανοποιημένος και σας παρακαλώ αφήστε με στον κόσμο μου... Εεν ο μίσος κοσμος έφυγε απ το γήπεδο λόγο των κακών εμφανίσεων...ο άλλος μίσος έφυγε Απο τη γκρίνια τη μουρμουρα και τη μιζέρια σας
Κάντε ότι σας φωτίσει ο θεος...!!! |
|
| |
xp
Αριθμός μηνυμάτων : 109
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 7:15 am | |
| Έχετε την εντύπωση ότι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία βρίσκονται σε ραστώνη ? Είναι βέβαιο ότι τελούν υπό πανικό ,διανοητική και ψυχική αστάθεια. Θεωρώ ότι η ειρήνη και η ευημερία κατακτάται διά του πολέμου όχι όμως του εμφυλίου,διά του πολέμου κατά του όμορου είτε αυτό είναι η κακή αντιμετώπιση απότην πολιτεία (στημένες καταστάσεις),είτε βλακώδης σκέψη και συμπεριφορά ημών των ιδίων.Ειρήνη ημίν λοιπόν....Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ δεν είναι ΛΑΡΙΣΑ είναι μια πόλη εξ ορισμού συμφιλιωτική .....αν αυτό το χάσουμε τα χάσαμε όλα. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 8:50 am | |
| Εμίλιο Φερέρα (Προπονητής Πανθρακικού): Νομίζω πως σήμερα νίκησε η καλύτερη ομάδα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη και κατάφερε να τα κάνει γκολ. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο αντίπαλος ήταν πολύ γερό, πολύ καλό με πολλές προκλήσεις και ....πολύ μεγάλο συναγωνισμό των παικτών. Με τον τρόπο παιχνιδιού μας δεν βρήκαμε λύσεις εναντίον του αντιπάλου και δεν έχουμε βρει γενικά λύσεις σε παιχνίδια εκτός έδρας.Δημοσιογράφος: Γιατί δεν κάνατε καμία αλλαγή; Φερέρα: Ήμασταν έτοιμοι σαν ομάδα να κάνουμε κάποιες αλλαγές 20 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι αλλά το σκορ άλλαξε πολύ γρήγορα από 3-1 σε 4-1 και δεν θέλησα να βγάλω κάποιους παίκτες και να βάλω κάποιους άλλους ρίχνοντας το φταίξιμο σε αυτούς που έχουν παίξει ήδη. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια αλλαγή γιατί το σκορ είχε ξεφύγει πάρα πολύ. Γι’ αυτό προτίμησα ν’ αφήσω την ομάδα με τους ίδιους παίκτες.Σταύρος Διαμαντόπουλος (Προπονητής Πιερικού): Παίξαμε με μια ομάδα με οργανωμένο ρόστερ , με καλούς παίκτες υψηλού επιπέδου τεχνικής που είχε τη δυνατότητα να βγει στην ευκαιρία και στο γκολ, να παλέψει ένα παιχνιδι. Μια ομάδα η οποία προέρχεται από την Σούπερ Λινγκ πριν από ένα-δύο χρόνια και με νοοτροπία καλής ομάδας. Εμείς απέναντι σ’ αυτή την ομάδα αντιτάξαμε την ποδοσφαιρική ισορροπία που πρέπει να δημιουργήσουμε σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση να κοιτάξουμε να πάρουμε το παιχνίδι οπωσδήποτε, γιατί ναι μεν καλοί οι βαθμοί απ’ έξω αλλά όταν δεν τους συμπληρώνεις και με βαθμούς από μέσα δεν θα είσαι στο επίπεδο που πρέπει να είσαι. Ευτυχήσαμε να κάνουμε τα γκολ σε χρόνο που χρειαζότανε. Προηγηθήκαμε στη λήξη του ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε άλλα τρία γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ το οποία είχα προβλέψει, είχα πει στο ημίχρονο τον παίκτη αυτόν , θα μαρκάρεις αυτόν το παίκτη όταν η μπάλα θα πάει εκεί. Αυτός δεν τον μάρκαρε. Φυσικά δεν θέλω να θίξω πρόσωπα και πράγματα. Απλούστατα φάγαμε γκολ προγραμματισμένο. Καλή επιτυχία στον Πανθρακικό και καλή χρονιά σε όλους μας.Άκης Πέτρου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είπαμε ότι πάσει θυσία η ομάδα του Πιερικού πρέπει να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς ώστε να πιάσει τόπο το μεγάλο χ που πήραμε μέσα στον ΟΦΗ. Το πετύχαμε. Όμως τελειώνουν οι χαρές σήμερα το βράδυ. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μέσα στον Εθνικό Πειραιώς. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και το ό,τι καλύτερο για μας είναι η νίκη. Αλλά έχουμε βάλει στόχο στα εκτός έδρας ότι αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, δεν θα χάσουμε. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, δυνατή ομάδα. Παρ’ όλο που βάλαμε τέσσερα γκολ πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα γιατί σίγουρα κάναμε λάθη. Και τα λάθη πρέπει να τα επισημαίνουμε στις νίκες. Πλέον πρέπει να κοιτάμε ψηλά και να σταματήσουμε να λέμε για σωτηρίες. katerinisport.gr |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 9:05 am | |
| Αιμίλιε ..... άσε τις δικαιολογίες σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός 11 είμαστε εμείς 11 κι αυτοί .... τι εννοείς ότι δεν βρήκες λύσεις για τα εκτός εδρας .... τι αλλάζει εκτός έδρας ? ..... και σιγά την καυτή έδρα την Κατερίνη Δευτεριάτικα ..... Δηλαδή αν άλλαζες τον Νατσούρα, ή τον Μαρσέλο ή τον Λόπες ή τον Σιμώση στο 48' (που χάναμε ήδη 2-0) θα σου έλεγε κανένας γιατί τους άλλαξες ? .... μην τρελαθούμε δηλαδή..... κι αν έτρωγαν άλλα δυο γκολ οι αλλαγές σου θα λέγαμε ότι κι αυτοί τα ίδια $Κ@Τ@ είναι.
ένα μικρό δίκιο βρίσκω ότι έχεις που κοιτώντας τον πάγκο αναρωτιέσαι αν μπορεί καποιος από αυτούς να αλλάξει την ροή αγώνα
Θα ήταν πιο τίμιο να πεις ότι δεν διαβάσατε καλά το παιχνίδι πριν καν αρχίσει ... πες ότι δεν είχες DVD να δεις με ποιον θα παίξεις .... πες κάτι που να στέκεται ..... προτιμάς δηλαδή να ρίξεις την ευθύνη της ήττας σε όλους τους παίκτες παρά σε έναν δύο που έκαναν ότι έπαιζαν
εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 2 σέντερ μπακ 2 αμυντικούς μέσους 1 επιθετικό
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ 1 τερματοφύλακα 4 αμυντικούς 4 μέσους 2 επιθετικούς ..... μια άλλη ενδεκάδα δηλαδή
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 10:52 am | |
| Kαλημέρα, καλημέρα
Διάβασα προσεχτικά τα ποσταρίσματά σας. Ετσι είναι όπως τα λέτε. Το θέμα είναι ότι και ο Θόδωρος έχει την ίδια γνώμη με μας, όσο και να σας φαίνεται παράξενο. Δεν μου αρέσει να μεταφέρω κουβέντες άλλων,ιδιαίτερα των φίλων μου της διοίκησης, απλά σε κάποια φάση μετά το 4 - 1, με ρώτησε ο θόδωρος. ''λες να πέσουμε ρε μαλάκα ;''. Αυτόν τον Πιερικό, χθές τον κερδίζαμε με Ρουμπίνιο,Αγγελόπουλο, Κυριακίδη και Δανίδη.Μην πάτε σε παίχτες λίγκας που έφυγαν.Το μισό ρόστερ, μην πω όλο, είναι ιδανικό για μιά κατηγορία πιό κάτω. Δεν θα συμφωνήσω να τη πέσουμε στη προπόνηση, θα δημιουργήσουμε παραπάνω πανικό στον ήδη υπάρχοντα. Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι ενωτικές, ιδιαίτερα τώρα. Μια πρώτη λύση θα είναι να μαζευτούμε όλοι, στο χορό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, και ο καθένας εκεί να κάνει αν θέλει και την αυτοκριτική του. Αν ωστόσο κάποιοι απο σας θέλετε να λειτουγήσετε πιό δυναμικά, σκεφτείτε ώριμα και πράξτε. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 12:16 pm | |
| ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΟΔΩΡΕ ?
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΘΟΔΩΡΕ ?
ρεαλιστικά αν δούμε τα πράγματα κερδίσαμε (με την ψυχή στο στόμα) μόνο αυτούς που είναι στον πάτο της βαθμολογίας (Εθνικό, Ιωνικό, Καλλιθέα) ..... στον δεύτερο γύρο τους έχουμε εκτός ....μηπως κι εκεί κάνουμε ότι κάναμε και στην Καρδίτσα?? ...... εντελώς ρεαλιστικά ερωτήματα.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 1:24 pm | |
| Καλημερα!
Ρε Πανθρακες ποιος ειπε οτι θα παμε να δειρουμε να κανουμε και να ρανουμε?
Ειπαμε να παμε στην προπονηση αμα θελετε ολοι να τα πουμε με τους παιχτες και να τους εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας για την εικονα που δειχνει ο Πανθρακας.
Ουτε ειμασταν ουτε γινουμε δαρτες.
Θελετε να περιμενουμε?Να περιμενουμε αμα ειναι μεχρι να μπει η ομαδα στα play out αμα ειναι και μετα να τραογουδαμε στα @@ μας η Γ εθνικη...!!
Να καθομαστε απο τα pc και να λεμε και να ξανα λεμε δεν βγαινει τιποτα!
Πρεπει να παμε να μιλησουμε σε αυτες τις χορευτριες που καθε βδομαδα μικραινουν τον συλλογο μας.
Γιαννη και τι θα κανουμε φιλε θα κατσουμε ετσι και θα κοιταμε αμετοχοι για να μην ξενερωση ο σουλτανιδης και ο ρομπερ? Ας ξενερωσουν και λιγο εμας καθε βδομαδα μας ξενερωνουν.
Αυριο μεθαυριο αυτοι θα σταματησουν ο συλλογος θα ειναι εδω! Και αμα δεν μπορουν να τους μιλησουν οι υπευθυνοι θα το κανουμε εμεις.
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 1:48 pm | |
| ...Γιαννη συνΠανθρακα...κανεις δεν μιλησε για πεσιματα και μανουρες και ντου στους παικτες και λοιπους αβαβαδες...αν συμβει κατι τετοιο,προσωπικα θεωρω πως απαξιωνουμε τους ιδιους μας τους εαυτους, σαν οπαδοι του Πανθρακικου...
...ποτε κατι τετοιο λοιπον τουλαχιστον για την δικη μου λογικη...ομως το να εκφρασεις την αντιθεση σου και την απογοητευση για την εικονα της ομαδας,σαν οπαδος οργανωμενος,πιστευω πως ειναι και υποχρεωση....οφειλουμε να το κανουμε,πολιτισμενα και χωρις καφριλικια,δηλωνοντας παραλληλα την ες αει στηριξη στην ομαδα...μπορεις να τους πεις μερικες κουβεντες ,ζητωντας απο αυτους μεγαλυτερη προσπαθεια και ζηλο...αυτο ειναι θεμιτο και δεν προσβαλλει κανεναν... ...εξ αλλου επειδη ανησυχουμε λιγακι παραπανω,απο το συνολο αυτων που ερχονται στην κερκιδα,πιστευω πως δικαιολογειται μια τετοια κινηση.....
....Πανθρακικος ειμαστε και το ξερουμε ολοι μας....εγω περυσι εγραφα εξ αλλου για Πανθρακικουλη,που ξαφνικα ειδε χαρα στα σκελια του,με την σουπερκλικα ξαφνικα να εισβαλει στις ζωες μας...συμπερασματικα λοιπον φιλε Γιαννη,κουβεντα κανουμε ...και για να γινει πραξη η κουβεντα,σαφως και ειμαι υπερ της συμφωνης γνωμης των περισσοτερων.....
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 2:55 pm | |
| κι επανέρχομαι σε ένα παλιό αίτημα Γερόλυκε .... γιατί δεν έρχεται κάποιος από το Πανθρακάδικο ..... ένας παίκτης ή δυο παίκτες .... ή κάποιος από την τεχνική ηγεσία ή κάποιος από τα γραφεία ..... να έρθει και να μας δώσει μερικές απαντήσεις ή να μεταφέρει κάποιες ερωτήσεις μας έτσι θα μπορεσουμε να δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι και ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ στην λέσχη μας .... ΥΓ ... andia βάλε και στην πρώτη σελιδα το σκορ για να το θυμόμαστε .... μην ξεχάσεις και το γκολ του Περπερίδη .... άλλαξε και την βαθμολογία .... αντε πάρε σκουπα και φαράσι ....move your body..... τοσο σκληρά καθίσματα είχε το τζιπάκι και πιαστηκες? |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 3:13 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- κι επανέρχομαι σε ένα παλιό αίτημα Γερόλυκε .... γιατί δεν έρχεται κάποιος από το Πανθρακάδικο ..... ένας παίκτης ή δυο παίκτες .... ή κάποιος από την τεχνική ηγεσία ή κάποιος από τα γραφεία ..... να έρθει και να μας δώσει μερικές απαντήσεις ή να μεταφέρει κάποιες ερωτήσεις μας
ρε συ φίλε...συγνώμη κι όλας...και χωρίς καμία διάθεση να ανεβάσω τους τόνους... έχω χάσει κάποιο επεισόδιο...είσαι κάποιος από μας στη λέσχη...γνωρίστηκες με τους υπόλοιπους και έλειπα εγώ...ή είσαι ακόμα..."φάντασμα"... και πάλι συγνώμη αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν είμαι πολύ τακτικός στη λέσχη και μπορεί να έχασα κάτι...!!!! |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική Τρι 11 Ιαν 2011, 3:20 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- κι επανέρχομαι σε ένα παλιό αίτημα Γερόλυκε .... γιατί δεν έρχεται κάποιος από το Πανθρακάδικο ..... ένας παίκτης ή δυο παίκτες .... ή κάποιος από την τεχνική ηγεσία ή κάποιος από τα γραφεία ..... να έρθει και να μας δώσει μερικές απαντήσεις ή να μεταφέρει κάποιες ερωτήσεις μας
έτσι θα μπορεσουμε να δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι και ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ στην λέσχη μας ....
ΥΓ ... andia βάλε και στην πρώτη σελιδα το σκορ για να το θυμόμαστε .... μην ξεχάσεις και το γκολ του Περπερίδη .... άλλαξε και την βαθμολογία .... αντε πάρε σκουπα και φαράσι ....move your body..... τοσο σκληρά καθίσματα είχε το τζιπάκι και πιαστηκες? Τώρα μπόρεσα Karafatme να το κάνω βλέπεις στην οικοδομή δεν μπορώ να κουβαλάω το lapi topi μαζί μου και τώρα πέρασα απο την λέσχη και έκανα ενημέρωση. Δεν πιάστηκα γιατι πήγαμε με το TT στην Κατερίνη πιάστηκε ο κώλος μου όπως και ο δικός σου απο την ομάδα μας και χθες δεν είχα όρεξη.
Λες γιατί δεν έρχεται κάποιος στην Λέσχη ποιός να έρθει; να κάνει τι; εδώ εμείς οι δέκα που είμαστε δεν μπορούμε να βάλουμε στόχους και να μοιράσουμε ρόλους ποιός απο εμάς θα πάρει την πρωτοβουλία να μεταφέρει στην διοίκηση ορισμένα πράματα και σκέψεις που έχουμε ό Πρόεδρος; που μερικοί τον περιμένουν στην γωνία για να τον ειρωνευτούνε. Εγώ ή κάποιος άλλος; με ποιά αρμοδιότητα; για αυτό σου λέω δεν υπάρχουν ρόλοι, ας δούμε πρώτοι τα του οίκου μας που πάνε κατά διαόλου και μετά να έχουμε το θάρρος να ζηταμε απο την ΠΑΕ που και εκείνοι στι Δημόσιες σχεσεις είναι μηδέν. |
|
| |
| Πιερικός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17η αγωνιστική | |
|