Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011, 11:11 pm

...το σποτακι να αφορα ολη την σελιδα....οχι πανω απο το εκαστοτε αβαταρ.....με την εισοδο στο φορουμ,οποιος μπαινει να τρωει Πανθρακικο ντουβρουτζα αμεσως......

...ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011, 11:13 pm

Λίγο απόλυτο το βλέπω αλλά τέσπα, πρέπει να δημιουργήσω ξανά το εικονίδιο δώσε μου λίγο χρόνο γιατί περνάω προϊοντα μόλις τελειώσω θα το ξεκινήσω.
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011, 11:16 pm

...αιντε αντμΙνιστορα....οργωνε,σκαβε......αλετρι σε θελω,ουμπαλατο,γκατσατο κηροζινατο.....

.....ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ......οποιος ψαχνει για άλλα
να παει αλλου..........

ola ola
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011, 11:17 pm

...και βεβαια απολυτο ειναι......απολυτο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ....απολυτα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ........ daouli
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011, 11:21 pm

....θελω να την κανω για υπνο αντμινιστορα,αφου το δω καρφωμενο ψηλα στην σελιδα........βασταω,θα περιμενω......

..."ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ".... PANTHRAX CLUB
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 11:33 am

100% υποκειμενικοι-0%αντικειμενικοι.Πανθρακοσαλταρισμενοι....πανθρακογεννημενοι....
πανθρακομυημενοι....πανθρακοβαρεμενοι....πανθρακοαοματοι.....πανθρακοσκασμενοι....
πανθρακοπορωμενοι....πανθρακοσαλεμενοι....πανθρακογριππομενοι....πανθρακοβουτηγμενοι...
πανθρακοαναθρεμμενοι....πανθρακοκολημενοι...πανθρακοχαζεμενοι....πανθρακοβλαμενοι.....
ΠΑΝΘΡΑΚΟΒΑΜΕΝΟΙ....ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ-ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ!!!
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:18 pm

Mηνά όλα εντάξει με το παιδικό πάρτυ ;
Θα έχει και μαμάδες ;
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:22 pm

Στενος κυκλος ...μπιζ μπιζε..

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:43 pm

Πρόεδρε ...έπιασες καμιά "σουπιά" χτες ??
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:48 pm

Τα βλεπουμε πρασινα-τα γραφουμε πρασινα!
[img]ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Agor[/img]
Σειρα,πριν φυγεις γραψε κατι σε κασσανδρινο,ετσι για το γουρι....

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:53 pm

Πρασινισέ .... πρασινισέ .... πρασινισέ το Όρος
Πανθρακικέ ..... Πανθρακικέ .....
γ@mhθΚe η Ρόδος
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:58 pm

karafatme έγραψε:
Πρόεδρε ...έπιασες καμιά "σουπιά" χτες ??

Αρσενικές ήτανε.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 1:07 pm

Oι θυληκες πηγαν νωρις για υπνο...
[img]ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Frozencuttlefish[/img]
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 1:19 pm

και οι αρσενικές μας έγραψαν στα @@τους

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 1:20 pm

α ...τόσο καλά ..... δεν πειράζει ο Νοτιάς σου έφτιαξε το μαλλί όμως
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 1:41 pm

....Πανθρακορεμαλα,σας κοβω πρασινισμενους για τα καλα....ακου...." αψεντης"...μπρε ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ,τον Προεδρο,τον ενα και μοναδικο γεροβουβαλο,την ψυχη του οπαδικου κινηματος
του Πανθρακικου,"αψεντη"?....ακου "αψεντη ...

Υ.Γ. ...διαχειριστη της σελιδας,γινεται να μου βγαινει και σε μενα οταν γραφω,οπως του κ.διευθυντη
βγαινει το Πανθρακαδικο,το παρακατω......

" ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ"
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 1:43 pm

....Πανθρακορεμαλα, πηγα στο κομμωτηριο σημερα !!!................την γυναικα μου !

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 953425
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 1:59 pm

OA-OA ORLANDO παιχταρα
μας πηρες τα μυαλα,μας πηρες τα μαλλια,μας εκανες κεφαλι..
ΟΑ-ΟΑ και παμε παλι.....
[img]ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Footballfan2[/img]

Καλο ΣΚ ΠΑΝΘΡΑΚΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ,καλο γλεντι και σημερα και αυριο...
See you on Monday....OA-OA

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ στις Σαβ 19 Φεβ 2011, 2:15 pm, 1 φορά
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 2:12 pm

cappo έγραψε:

....Πανθρακορεμαλα, πηγα στο κομμωτηριο σημερα !!!................την γυναικα μου !

Κολόνια έβαλες ρε στο κεφάλι σου, όπως στα παλιά κουρεία που μας κούρευαν γλόμπους ;
Τάλκ στο σβέρκο ;
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 2:34 pm

.....ολα οσα λες.....και... στυψη για να σταματησει το αιμα απο κοψιμο στο σκαλπ......πανθρακοβουβαλο ε πανθρακοβουβαλο..........ετσι θα βγω στην παραλια το καλοκαιρι,αν η ομαδα παιξει πλει οφφ....στα παπαρια μου αν ανεβει.....ετσι οπως το σκαλπ που περασε ο Πτολεμαρχος......δηλωση,υποσχεση και σημειωστε το ,οσοι θελετε.......η αποδειξη τον Ιουνιο,στα πρωτα μπανια,στο Φαναρι.....Πανθρακορεμαλα.......................

.......ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ..........................

cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 2:38 pm

....Πανθρακορεμαλο,γεροπροβεια....14 ατομα, θα ειναι η παρεα μου............να ενημερωθει ο μετρ ντε σαλ,για την διευθετηση των καθισματων.............παρακαλω για τις ενεργειες σας...........
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 2:41 pm

.....εχω μια καψα για αυριο,που δεν περιγραφεται.......εχω να δω τον Πανθρακα,απο το Γιαννιωτικο πεταλωμα........αφου την Καρδιτσα την εχασα (...φτου μου...............)

........σας γαμαααααει ο Ουλμερς....................σας γαμαααααει ο Ουλμερς..... footgoal
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 2:56 pm

cappo έγραψε:

....Πανθρακορεμαλο,γεροπροβεια....14 ατομα, θα ειναι η παρεα μου............να ενημερωθει ο μετρ ντε σαλ,για την διευθετηση των καθισματων.............παρακαλω για τις ενεργειες σας...........

Θα επιληφθώ προσωπικά Νονέ μου.
Πρώτο τραπέζι θα μπείς, να τραβάει ο ...κουμπαράς σου, όλους τους προβολείς.
Αντε με το καλό, και πρόσεχε μη γλιστρήσεις πουθενά μέχρι τις 21.00
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 3:12 pm

cappo έγραψε:

Δεν έρχεσαι κι εσύ από νωρίς να βάλεις ένα χεράκι και να οργανώσεις και τη διευθέτηση του τραπεζιού σου ρε συ Μάκη? Λέω εγώ τώρα...

Γιαννης

Αριθμός μηνυμάτων : 306

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 4:45 pm

cappo έγραψε:

.....εχω μια καψα για αυριο,που δεν περιγραφεται.......εχω να δω τον Πανθρακα,απο το Γιαννιωτικο πεταλωμα........αφου την Καρδιτσα την εχασα (...φτου μου...............)

........σας γαμαααααει ο Ουλμερς....................σας γαμαααααει ο Ουλμερς..... footgoal
Μήπως να το ξανασκεφτεις και να μην έρθεις...παλιογκρινιαρόσαυρε...σε όλες τις τελευταίες επιτυχίες ελειπες...τυχαίο...!!!!

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9
Σελίδα 35 από 41Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | Σπορ | Collectives sports | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις