|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 18 Φεβ 2011, 11:11 pm | |
| ...το σποτακι να αφορα ολη την σελιδα....οχι πανω απο το εκαστοτε αβαταρ.....με την εισοδο στο φορουμ,οποιος μπαινει να τρωει Πανθρακικο ντουβρουτζα αμεσως......
...ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ...
|
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 18 Φεβ 2011, 11:13 pm | |
| Λίγο απόλυτο το βλέπω αλλά τέσπα, πρέπει να δημιουργήσω ξανά το εικονίδιο δώσε μου λίγο χρόνο γιατί περνάω προϊοντα μόλις τελειώσω θα το ξεκινήσω. |
|
| |
cappo
| |
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 18 Φεβ 2011, 11:17 pm | |
| ...και βεβαια απολυτο ειναι......απολυτο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ....απολυτα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ........ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 18 Φεβ 2011, 11:21 pm | |
| ....θελω να την κανω για υπνο αντμινιστορα,αφου το δω καρφωμενο ψηλα στην σελιδα........βασταω,θα περιμενω......
..."ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ".... |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:33 am | |
| 100% υποκειμενικοι-0%αντικειμενικοι.Πανθρακοσαλταρισμενοι....πανθρακογεννημενοι.... πανθρακομυημενοι....πανθρακοβαρεμενοι....πανθρακοαοματοι.....πανθρακοσκασμενοι.... πανθρακοπορωμενοι....πανθρακοσαλεμενοι....πανθρακογριππομενοι....πανθρακοβουτηγμενοι... πανθρακοαναθρεμμενοι....πανθρακοκολημενοι...πανθρακοχαζεμενοι....πανθρακοβλαμενοι..... ΠΑΝΘΡΑΚΟΒΑΜΕΝΟΙ....ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ-ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ!!! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:18 pm | |
| Mηνά όλα εντάξει με το παιδικό πάρτυ ; Θα έχει και μαμάδες ; |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:22 pm | |
| Στενος κυκλος ...μπιζ μπιζε.. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:43 pm | |
| Πρόεδρε ...έπιασες καμιά "σουπιά" χτες ??
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:48 pm | |
| Τα βλεπουμε πρασινα-τα γραφουμε πρασινα! [img] [/img] Σειρα,πριν φυγεις γραψε κατι σε κασσανδρινο,ετσι για το γουρι.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:53 pm | |
| Πρασινισέ .... πρασινισέ .... πρασινισέ το Όρος Πανθρακικέ ..... Πανθρακικέ ..... γ@mhθΚe η Ρόδος |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:58 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- Πρόεδρε ...έπιασες καμιά "σουπιά" χτες ??
Αρσενικές ήτανε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 1:07 pm | |
| Oι θυληκες πηγαν νωρις για υπνο... [img] [/img] |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 1:19 pm | |
| και οι αρσενικές μας έγραψαν στα @@τους |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 1:20 pm | |
| α ...τόσο καλά ..... δεν πειράζει ο Νοτιάς σου έφτιαξε το μαλλί όμως |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 1:41 pm | |
|
....Πανθρακορεμαλα,σας κοβω πρασινισμενους για τα καλα....ακου...." αψεντης"...μπρε ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ,τον Προεδρο,τον ενα και μοναδικο γεροβουβαλο,την ψυχη του οπαδικου κινηματος του Πανθρακικου,"αψεντη"?....ακου "αψεντη ...
Υ.Γ. ...διαχειριστη της σελιδας,γινεται να μου βγαινει και σε μενα οταν γραφω,οπως του κ.διευθυντη βγαινει το Πανθρακαδικο,το παρακατω......
" ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ"
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 1:43 pm | |
| ....Πανθρακορεμαλα, πηγα στο κομμωτηριο σημερα !!!................την γυναικα μου ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 1:59 pm | |
| OA-OA ORLANDO παιχταρα μας πηρες τα μυαλα,μας πηρες τα μαλλια,μας εκανες κεφαλι.. ΟΑ-ΟΑ και παμε παλι..... [img] [/img] Καλο ΣΚ ΠΑΝΘΡΑΚΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ,καλο γλεντι και σημερα και αυριο... See you on Monday.... OA-OA
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ στις Σαβ 19 Φεβ 2011, 2:15 pm, 1 φορά |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 2:12 pm | |
| - cappo έγραψε:
....Πανθρακορεμαλα, πηγα στο κομμωτηριο σημερα !!!................την γυναικα μου !
Κολόνια έβαλες ρε στο κεφάλι σου, όπως στα παλιά κουρεία που μας κούρευαν γλόμπους ; Τάλκ στο σβέρκο ; |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 2:34 pm | |
| .....ολα οσα λες.....και... στυψη για να σταματησει το αιμα απο κοψιμο στο σκαλπ......πανθρακοβουβαλο ε πανθρακοβουβαλο..........ετσι θα βγω στην παραλια το καλοκαιρι,αν η ομαδα παιξει πλει οφφ....στα παπαρια μου αν ανεβει.....ετσι οπως το σκαλπ που περασε ο Πτολεμαρχος......δηλωση,υποσχεση και σημειωστε το ,οσοι θελετε.......η αποδειξη τον Ιουνιο,στα πρωτα μπανια,στο Φαναρι.....Πανθρακορεμαλα.......................
.......ΕΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑ..........................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 2:38 pm | |
|
....Πανθρακορεμαλο,γεροπροβεια....14 ατομα, θα ειναι η παρεα μου............να ενημερωθει ο μετρ ντε σαλ,για την διευθετηση των καθισματων.............παρακαλω για τις ενεργειες σας...........
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 2:41 pm | |
| .....εχω μια καψα για αυριο,που δεν περιγραφεται.......εχω να δω τον Πανθρακα,απο το Γιαννιωτικο πεταλωμα........αφου την Καρδιτσα την εχασα (...φτου μου...............)
........σας γαμαααααει ο Ουλμερς....................σας γαμαααααει ο Ουλμερς..... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 2:56 pm | |
| - cappo έγραψε:
....Πανθρακορεμαλο,γεροπροβεια....14 ατομα, θα ειναι η παρεα μου............να ενημερωθει ο μετρ ντε σαλ,για την διευθετηση των καθισματων.............παρακαλω για τις ενεργειες σας........... Θα επιληφθώ προσωπικά Νονέ μου. Πρώτο τραπέζι θα μπείς, να τραβάει ο ...κουμπαράς σου, όλους τους προβολείς. Αντε με το καλό, και πρόσεχε μη γλιστρήσεις πουθενά μέχρι τις 21.00 |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 3:12 pm | |
| - cappo έγραψε:
....Πανθρακορεμαλο,γεροπροβεια....14 ατομα, θα ειναι η παρεα μου............να ενημερωθει ο μετρ ντε σαλ,για την διευθετηση των καθισματων.............παρακαλω για τις ενεργειες σας........... Δεν έρχεσαι κι εσύ από νωρίς να βάλεις ένα χεράκι και να οργανώσεις και τη διευθέτηση του τραπεζιού σου ρε συ Μάκη? Λέω εγώ τώρα... |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 19 Φεβ 2011, 4:45 pm | |
| - cappo έγραψε:
.....εχω μια καψα για αυριο,που δεν περιγραφεται.......εχω να δω τον Πανθρακα,απο το Γιαννιωτικο πεταλωμα........αφου την Καρδιτσα την εχασα (...φτου μου...............)
........σας γαμαααααει ο Ουλμερς....................σας γαμαααααει ο Ουλμερς..... Μήπως να το ξανασκεφτεις και να μην έρθεις...παλιογκρινιαρόσαυρε...σε όλες τις τελευταίες επιτυχίες ελειπες...τυχαίο...!!!! |
|
| |
|