Αρα ή πρεπει κα καταδικαστουν ο Πουρης και ο Πλεξιδας για συκοφαντικη δυσφημηση ή ο Κομποτης για ενεργητικη δωροδοκια με τις αναλογες συνεπειες...υπαρχει μεση λυση...?δεν κολλαει και συμβιβασμος....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 1:33 pm
Εξαρταται πως "εδεσαν" την υποθεση εκει στο Α.Τ.τρικαλων... Απ'οτι φαινεται,μαλλον με κλωστη....τα σαινια....
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 1:54 pm
τα δόντια βγαίνουν και με κλωστή .... οι δικηγόροι κάνουν την τρίχα τριχιά ...... μπορεί να ξεδοντιαστεί ο Κομποτιακός
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 2:50 pm
karafatme έγραψε:
τα δόντια βγαίνουν και με κλωστή .... οι δικηγόροι κάνουν την τρίχα τριχιά ...... μπορεί να ξεδοντιαστεί ο Κομποτιακός
Εχει γλυτώσει από χειρότερα λούκια ο Κομπ.Είναι φίδι κολοβό. Για τη μέση λύση που λέει ο Μηνάς, αυτή θα βρεθεί μέσω των δικηγόρων και θα πάει στο αρχείο η υπόθεση. Τρεις δικηγόροι σταυρώσανε το Χριστό, τον Κομπ δεν θα απαλλάξουνε ; Ρε παιδιά σας είπε κανείς ότι η κοινωνία της φουτμπωλ λίγκας, ή και της σούπερ λίγκας κολυμπάει στο Οξυζενέ ;
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 5:28 pm
Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο διοργάνωσης «Gay Parade» στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, ενώ εμφανίστηκε θετικός ακόμη και για την τέλεση γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, σε περίπτωση που είναι νόμιμη η διαδικασία. .......
....αυτα παιζουν χθες και σημερα στην μπουγατσουπολη......
...οι εγγραφες αρχισαν.....και οι θεσεις για την παρελαση ειναι περιορισμενες... ..................οσες ενδιαφερονται να βιαστουν...........
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 5:33 pm
κουπε πε , κουπε πε ο νονός μας έρχεται, και μας φέρνει κάτι τι τυλιγμένο στο χαρτί
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 5:44 pm
...το ηξερα οτι ...πρωτη εσυ θα κελαιδησεις,γεροβουβαλε......
...αν σε φαγουριζει ο ποπακος σου(που σε φαγουριζει...) ιδου η μεγαλη ευκαιρια για.... ξυσιμο....απο την αλλη παλι,μεγαλη ζητηση για την παρελαση εχουν και τα κονταρια......τα... κονταρια που θα εχουν τις σημαιες...για να μην παει αλλου το μυαλο σου,γεροβουβαλε......
...Υ.Γ. πως την εχετε την... υγεια σας σημερα,Προεδρε ...γυρισαμε στο καλυτερο ? με τας ευχας μας,σιδερενιος και σοφοτερος.....
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 5:54 pm
...και δεν ειμαι τετοιος νονος.....ειμαι ο cappo ...πασων των ,Παλερμο,Κατανια Τραπανι,Μεσινα και λοιπων Σικελικων περιοχων...συμπεριλαμβανομενων και των αρχαιων Συρρακουσων....
....Υ.Γ. ...στην Ταορμινα,κανω τα μπανια μου,γεροβουβαλε.......μιλα με τον consiglieri μου,να κανονισεις επισκεψη.....prive spa, καθημερινως....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 5:59 pm
εντάξει ρε νονέ. το ταβάνι ήρθε στη θέση του. Τρείς μέρες γάλα δεν έχω πιεί ποτέ τα τελευταια 20 χρόνια. Επηξα ρε νονέ. Να σου αφιερώσω μια ροκιά ;
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 6:06 pm
έλα γερόλυκε ....όλο ουίσκι, αψέντι, βότκα, τσίπουρο .... πιες και λίγο γάλα να δυναμώσουν τα δόντια και τα κόκκαλά σου
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 6:24 pm
Στείλτε τον τώρα . Μηνά χθές έστειλες ένα πάνθρακα, σήμερα βρες κάτι καλύτερο.
Καραφατμάρα αν δυνάμωναν τα κόκκαλα και τα δόντια με το γάλα, τώρα στα 50, θα έπινα 10 batita di coco με γάλα κάθε μέρα. Αντε στείλε κανένα άγγελο, τόχεις.
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 6:49 pm
αντε θα ξαναζωντανέψω τις εφηβικές σου φαντασιώσεις και ονειρώξεις πάρε την BLODIE .....στο πιατο σου
.... μετά σκέψου ότι κι αυτή τώρα έιναι πουρό και χάθηκε η σφριγιλότητά σου
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 7:07 pm
«Προσωπικός ο λόγος που έφυγα»
O Φώτης Παπουλής αναφέρθηκε και στην αιτία της αποχώρησής του από τον Πανθρακικό: «Δεν υπήρξε λόγος αγωνιστικός που έφυγα από τον Πανθρακικό. Ο λόγος ήταν καθαρά προσωπικός. Ήμουν σ’ ένα σύλλογο στον οποίο λειτουργούσαν όλα άριστα από διοικητικής πλευράς, αλλά και σε θέμα ομάδας. Ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με την ομάδα του ΟΦΗ».
Eυχαριστώ πολύ. Η deby Harry, ήταν το απόλυτο θηλυκό στα χρόνια μας, και το κομμάτι που μας τρέλλαινε ήταν το one way or another. Kρατιέται ακόμη να ξέρεις. Ηρθε πριν μερικά χρόνια στην Αθήνα, και μανάδες και κόρες, μπαμπάδες και γιοί την θεοποιήσανε.
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 7:18 pm
νόμιζα την λένε blondie ....αλλά από ότι καταλαβαίνω blondie είναι το συγκρότημα ..... την ψάρεψα τυχαία .... και θεώρησα ότι ήταν hit λόγω των χτυπημάτων στα τραγούδια της..... τώρα που το λες το "one way or another" το έχω ακούσει
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 7:43 pm
Γερόλυκος του ροκ ν ρολ, έτσι ξεκίνησα στο panthrax, εδώ με ξεδοντιάσατε. σαν γερόλυκος της τζάζ έγραφα στο press.gr, αλλά ειχε τόσους μαλάκες στα σχόλια , που ξεδοντιάστηκα μόνος.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 9:35 pm
...ρε Πανθρακοβουβαλα,δωδεκα ειστε μεσα και τι στην ...βουρτσα κανετε ?...ριξτε κανενα θεματακι να αναψουμε λιγακι ?......μιστερ kabano,τι κανετε ?...φαινοταν ωραια η Θασος σημερα απο τα παραθυρα της εργασιας σας ?......
...ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ,τωρα τα ειδα...του μεγαλου αρχηγου......παλια και καλα...ενα φρεσκαρισμα κανει παντα καλο..........
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 9:41 pm
νόμιζα την λένε blondie ....αλλά από ότι καταλαβαίνω blondie είναι το συγκρότημα ..... την ψάρεψα τυχαία .... και θεώρησα ότι ήταν hit λόγω των χτυπημάτων στα τραγούδια της..... τώρα που το λες το "one way or another" το έχω ακούσει .....
.....καλα μπρε karafatme...καραφλίασε μας κι αλλο....παρε μας και το χνουδι που εχουμε για να κανουμε πιστολακι.....δεν σας "επιτρεπεται" κ.διευθυντα,το παραπανω ποσταρισμα....
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 9:47 pm
ξεκάρφωμα κάνω ρε cappo ....
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 10:01 pm
...μπρε γεροβουβαλε,τωρα που θαρθω αυριο,μπορω να σε ασπαστω αφοβα ?....
...τα μικροβια που κουβαλουσες μεταναστευσαν η εμειναν μερικα ακομη στην γερο προβεια σου ?...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 10:11 pm
τι να σου πω ρε νονέ. Καλύτερα να το αποφύγεις. Αν επιμένεις όμως υπάρχει .....μέρος που δεν έχει μικρόβια.
Πάρε ρε και κανένα κινίνο για τις παραμαγούλες του avatar σου.
Μηνά νταβάε, ήρθε η ώρα σου .
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 10:15 pm
[img][/img]
Nιαααααουουουρρρ.......goodnight leopards,tigers,lions και λοιποι αιλουροι...
ΥΓ1.Καλα εσυ ρε φατμαρχη,crescendo και make up δεν πηγαινες τα Σαββατα 5-9....?Διαβαζες και τα σαββατα....?....one way,or another.....
ΥΓ2.Cappo ειχες μαλλουρα τοτε....?Πανω κατω το κεφαλι και η χαιτη.... Ή ησουνα των 70s....καμπανα και ζιβαγκο....?
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 10:20 pm
gerolykos έγραψε:
τι να σου πω ρε νονέ. Καλύτερα να το αποφύγεις. Αν επιμένεις όμως υπάρχει .....μέρος που δεν έχει μικρόβια.
Πάρε ρε και κανένα κινίνο για τις παραμαγούλες του avatar σου.
Μηνά νταβάε, ήρθε η ώρα σου .
...απο αυτα που διαβαζω,σε κοβω ετοιμο για την παρελαση του Μπουγατσαρχη....αντε με το καλο και διμοιριτης ........
.....κατεβηκε ο πυρετος και ανεβηκε ο...αλλος ?......
......κανενα καλο μασαλι για την ομαδα υπαρχει ρε Πανθρακοβουβαλα ?....γιατι πηξαμε στην ανεμοβλογια του γεροτομαρου και "κολλησαμε" ολοι......μεγαλη η χαρη σου ρε γεροπροβεια... ...δυο μερες ασχολουμαστε,αν τα υποθετα που μαρχαλιασες, εκαναν αβλαβη διελευση η οχι ?
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 10:26 pm
Εγω πάντως δεν το θυμάμαι με μαλλιά τον νονό μου. Κουμπαρά με αυτιά μου θύμιζε το κεφάλι του από τότε. Καμπάνα παντελόνι, τι μας θύμισες ρε γαμώ το φελέκι σου.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 10 Φεβ 2011, 10:28 pm
...καρασεβεντις δικε μου ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ !.....και καμπανα και τακουνι και φαρδυ τοκά στην ζωνη και πέτα στα πουκαμισα σαν τα φτερα του 747......και πολυ χρωμα....μα παρα πολυ χρωμα.......και πανω απ ολα αυτα,καρω σακκακι.......και που ολα αυτα στην μουσχαροΚομοτηνη των '70s ?.....μα φιλοι μου αγαπημενοι,στο ...HELP...νες με γαλα,χτυπημενο στο χερι,για τελειο καιμακι......και δυο κασετινες ΚΑΡΕΛΙΑ,απο τις 7 το απογευμα ως τις 11 το βραδυ.....λιγο πιο νωρις,παραδιδαμε μαθηματα γαλλικου μπιλιαρδου.....με τον μπαρμπα Κιμωνα,να μας δινει τις μπιλιες............
......παει λαλησα εντελως......τι θυμαμαι τωρα...σορρυ για την φλυαρια.....