|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 17 Ιαν 2011, 12:24 pm | |
| Kαλα ομως,δες και το τερμα που βγηκε για βοσκη...μη δουμε κανα τετοιο σημερα και ποιος ακουει την σειρα... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 9:03 am | |
| ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους η ταυτότητα γράφει ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ή ΑΘΑΝΑΣΙΑ ..... και τους φωνάζουν όπως τους φωνάζουν .... Σάκης, Νάσος, Θανάσης, Νάσια, Νάνσι, Σούλα, Θάνος, Αθανασούλα κλπ .....
|
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 9:07 am | |
| Η ομάδα αφού ακόμη δεν έιναι ομάδα κατά τα λεγόμενα του Αιμίλιου στην συνέντευξη πρέπει να δουλέψει πολύ για να γίνει ομάδα ..... ΔΟΥΛΕΙΑ σημαίνει να ιδρώσουν τις φανέλες και τα σώβρακα
Ρε Αιμίλιε έχεις 10 επίσημους αγώνες με την ομάδα ..... ακόμη δεν είμαστε ομάδα ?? .... δεν φταις κι εσύ λιγάκι ???..... ανέλαβε και καμιά ευθύνη καμιά φορά!!
πάω ταξιδάκι καλά να περνάτε .... αν βρω ευκαιρία θα ποστάρω |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 11:16 am | |
| ...χρονια πολλα και καλα στον προεδρο...ευχομαι τα ...κυματα ενθουσιασμου κατω απο τον αφαλο,να... φουσκωνουν ολο και περισσοτερο !!! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 11:20 am | |
| ...καλα μας την "ειπες" andia.....κατι ξεχασες ομως....ξεχασες να γραψεις,πως αναζητειται και ομαδα να υποστηριξουμε....εκτος απο τους οπαδους,που αναζητουνται εδω και καιρο.................................
...αμα ζωντανεψει ο μαρμαρωμενος βασιλιας,τοτε μπορει να ζωντανεψουμε κι εμεις...
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 11:37 am | |
| .....για τον Αιμιλιο και την σχεση του με την ομαδα....πραγματικα αισθανομαι σαν ινδιανος,που του εδωσαν καθρεπτακι οταν πατησαν στα χωραφια του οι λευκοι....
...δηλαδη,γιατι να γουσταρω τον Φερερα σαν προπονητη μου,οταν εχει κανει την ομαδα μου σκατοσακκουλα ?......η ομαδα ειναι πολυ πιο πισω και απο την εικονα της το καλοκαιρι....μανι μανι,θυμαμαι την πολυ καλη εμφανιση και νικη στο φιλικο με την Καβαλα,τον Αυγουστο...που πηγε εκεινη η σχετικα καλη για την εποχη και γεματη υποσχεσεις,εικονα τη;ς ομαδας μας ?....που πηγε ρεεεεεεεεεεεεε ?......... ...γιατι εγινε τετοιο μπαχαλο ρε,η ομαδα σε ενα μολις γυρο ?.........ποσοι φταιτε ρεεε?.......οι προπονητες,οι ευκολοι φταιχτες,αλλαξαν......και η σκατοσακκουλα ολο και γεμιζει...σε λιγο θα πλημμυρισουμε στο κουραδι ρεεεεεεε....................ψαχτειτε λιγο ρεεεεεεεεεεεεεεε !!!!..μας εχετε γεμισει με πολλαπλα καταγματα κοπωσεως ρεεεεεεεε!!!!........................
|
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 12:42 pm | |
| - cappo έγραψε:
...καλα μας την "ειπες" andia.....κατι ξεχασες ομως....ξεχασες να γραψεις,πως αναζητειται και ομαδα να υποστηριξουμε....εκτος απο τους οπαδους,που αναζητουνται εδω και καιρο.................................
...αμα ζωντανεψει ο μαρμαρωμενος βασιλιας,τοτε μπορει να ζωντανεψουμε κι εμεις...
Ναι ξέχασα πολλά ή μάλλον δεν ήθελα να πω άλλα, πρώτα να κοιτάμε τα του οίκου μας και το πόσο εξωστρεφείς είμαστε σε προσέγγιση οπαδών ασχέτως με την πορεία της ομάδας μας γιατί και όταν έπαιζε μπάλα είδα πόσο συγκαταβατικοί ήμασταν.
Ο Μαρξ πέθανε ο Λένιν πέθανε ο Στάλιν πέθανε και εγώ αρχίζω να μην αισθάνομαι καλά τώρα τελευταία...... ή Όταν στους Κνίτες έδειχνες με το δάχτυλο το φεγγάρι αυτοί κοιτούσαν το δάκτυλο. Απο σύνθηματα των αναρχικών αρχές δεκαετίας 80' στους τοίχους της νομικής. μπορειν να τα παραφράσεις ως προς εμάς.
ΥΓ Ψάχνω να βρω στο Wikileaks το μυστικό συμβόλαιο που είχε υπογραψει ο Θόδωρας που διαβεβαίωνε ότι θα παίζουμε καλή μπάλα και θα ανέβουμε στην Α εθνική. Μάλλον θα είναι υψηλής διαβάθμισης και θα δημοσιευτεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. |
|
| |
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 1:22 pm | |
| Xρονια πολλα προεδρε,καλες ψαριες!! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 2:38 pm | |
|
.....προεδρε,το καλυτερο δολωμα,για να τσιμπανε τα παντελονοψαρα.....
Υ.Γ. ..."βρωμιαρη" φωτοκαμερε.....
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 3:00 pm | |
| ...andia...καπου πιστευω το μπερδευεις το πραγμα....stay cool..............
...εκτος αν εχεις κατι συγκεκριμενο να προτεινεις......τα γενικα αναθεματα,απλως καταγραφουν την ουτως η αλλως κακη,ψυχρη και αναποδη οπαδικη κατασταση για πολλους και συγκεριμενους λογους.....
...χθες στο γηπεδο δυο νεαροι,δικοι μας,διεκοψαν το φροντιστηριο και ηρθαν στο γηπεδο,για να δουν την ομαδα τους....τραβα ρωτησε τους αν θα το ξανακανουν....
...η καλυτερη προσεγγιση οπαδων,ειναι η ιδια η ομαδα με τα αποτελεσματα της... Πανθρακικος-Αγ.Δημητριος, ανοιξη του 2008,η χρονια των ονειρων μας.....μετα το πεταλωμα απο τον Θρασυβουλο,στο ΔΑΚ ειμασταν δεν ειμασταν 800 ατομα με την θυρα2 κλειστη παρακαλω....νικη με τα 2.500 ζορια και με πολλες "ομορφιες" στο ημιχρονο... επομενο ματς στον Ευοσμο...διπλο για την ομαδα μας.....εντος εδρας με την Κερκυρα σε μια εβδομαδα,3.500 Πανθρακικοι και να κλαιμε στα καγκελα στο φιναλε του ματς......
....εσυ μιλας σημερα για ...προσεγγιση οπαδων !!!........τρα λα λα...τρα λα αλα....
Δεν τα μπερδεύω καθόλου να τα ξεμπερδέψω θέλω. Έχω να προτείνω αλλά στη λέσχη όλοι together όχι εδώ μέσα. Το ξέρω άλλοι διέκοψαν τα ιδιαίτερα, άλλοι τις δουλειές τους, άλλοι την ξεκούραση τους μετά απο μία μέρα δουλειάς και ότι άλλο υπήρχε για να έρθουν στο γήπεδο. Τι μου μιλάς για 2008; τότε υπήρχε το μεράκι της συνεχόμενης ανόδου απο το πουθενά ως το αποκορύφωμα τη Α εθνικής. Ναι μιλάω ΤΩΡΑ για προσέγγιση οπαδών με άλλα κριτήρια όμως τέλως πάντων μην το κουράζουμε οπαδός δεν είναι μόνο συνθήματα και κτυπήματα στο φόρουμ πρώτα να δούμε τα υπόλοιπα τι θέλουμε και μετα αν συμφωνήσουμε συνεχίζουμε. Αύριο είναι η συνέλευση..........
|
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 3:29 pm | |
| Τεστ να τους κανεις και να τους πεις πες 5 συνθηματα υπερ Πανθρακικου και οχι υβριστικα δεν ξερουν!Αυτο ισχυει.
Εχω παθει σοκ πριν καν μπουν οι ομαδες μαμιεται ο πας και ο καθε παγουρας... Και πως και πως να πουμε το ωραιο συνθημα να καβλωσουμε τιμη και δοξα στον πασα...τα τετοια μας κουνιουνται λεω εγω.
Αυτοι οι λιγοστοι παγουρινο που ηταν εκει αν λεμε εκαναν πως ερχοταν στο τελος ποσοι μαμιαδες θα μενανε εκει??
Πατε σπιτι σας πατε οπουδηποτε αλλου αλλα οταν ειμαστε γηπεδο φωναζουμε για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 3:40 pm | |
| ...συμφωνω απολυτα μαζι σου, για τα αστοχα συνθηματα....bulldog,το πραγμα ομως θελει πολλη δουλεια... και ιδιαιτερα απο τους Ultras.....συνθηματα δεν ειναι μονο οσα συνδεονται με τον ΟΚΑΝΑ......μερικα θα πρεπει να συνδεονται και με τον Πανθρακικο....αλλα πριν απ ολα,πρεπει να ζεσταθουμε λιγακι απο την ομαδα...... ..προσωπικα πιστευω,πως μονο ετσι θα ξαναβρουμε τον χαμενο μας ενθουσιασμο.
|
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 3:54 pm | |
| Αιντε να σε χαρώ...φιλε bulldog63 τόσον καιρό μόνος μου τα λέω μόνος μου τ´ακούω...!!! Κι επειδή με την Νικη μας νε τον αγροτικό εκείνη τη μέρα αυτά πέρασαν στο ντούκου...βρισαμε μέχρι και τη Θεσσαλονικη και τον Πύργο το λευκό... Αυτά που κάνουν οι Αθηναίοι και μας πηραζουν τα κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 3:56 pm | |
| Δεν ειναι μονο ο ενθουσιασμος φιλε cappo αυτο εχω καταλαβει εγω τελικα.
Ειναι η μαλακια και η απειρια που εχουν μερικοι απο γηπεδο και οτι θυμουνται απο τις παλιες κατηγοριες θελουν να το συνεχισουν και τωρα.
Τωρα ομως πλεον μπορεις να πεις το γηπεδο εχει Πανθρακικους.Δεν χωρανε δικαιολογιες. Και απο την στιγμη που εισαι Πανθρακικος και γουσταρεις το γηπεδο και φωναζεις θα φωναζεις 90% για τον Πανθρακικο και μετα αν θες βρισε. Σε εμας γινεται το ακιβως αντιθετο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 3:57 pm | |
| Kαι εγω αυτα λεω φιλε γιαννη μεσα στο γηπεδο αλλα βλεπεις η μαλακια ειναι ποιο πανω απο την λογικη.
Με τον αγροτικο ειναι αλλιως υπαρχει παρελθον γιαννη εχουν μακακιες στον παλιο προεδρο των Κροκοδειλων και αλλα.
Αλλα δεν γινετε και με τις 17 ομαδες που ερχονται εδω να τις βριζουμε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 4:04 pm | |
| Kαι σε ολη αυτη την εικονα της ομαδας βλεπω οτι πεφτει μεσα ο Πανθρακας o bailos που μου ειπε απο το καλοκαιρι ακομα οταν ηταν εδω οτι θα ειναι επιτυχια αν δεν μπουμε play-out.
Baillos respect! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 6:23 pm | |
| Kαλησπέρα, καλησπέρα. Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας, και ιδιαίτερα τον admin, για την έκπληξη που μου έκανε , με τα κινούμενα χρόνια πολλά. Επειδή βλέπω μια σχετική σύγκλιση από αρκετα μέλη του φόρουμ, θα προσπαθήσω να προσεγγίσω, την έννοια στήριξη στην ομάδα - παρουσία στη κερκίδα με ένα σκεπτικό που να ανταποκρίνεται και στο πολιτκό μας αλλά και κοινωνικό πολιτισμό. Δεν με νοιάζει σε ποιά κατηγορία παίζω, και αν παίζει καλά η οχι η ομάδα μου.Πάω στο γήπεδο γιατί το Κυριακάτικο απόγεμα με ζωντανό ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της ζωής μου. Πάω να διασκεδάσω, να κάνω την πλάκα μου, να πειράξω τους κολλητούς μου, να χειροκροτήσω τους παίχτες και ακόμη αν θέλετε να τους ρίξω και κανένα μπινελίκι, αν βέβαια βλέπω ότι άλλα μπορούν και άλλα κάνουν. Δεν με απασχολούν οι αντίπαλοι, εχουν κάνει οι περισσότεροι χιλιόμετρα μακρυά, όπως και εγώ, και αν μη τι άλλο δεν μου φταίει, η πατρίδα τους και η μαμάκα τους. Είμαι φιλόξενος και το δείχνω με κάθε τρόπο.Θα βγω όμως και έξω από το καβούκι μου πάντα συντροφικά, και θα δείξω στη κοινωνία ότι είμαι ένα υγιές και όχι άρρωστο κομμάτι της. Θα συμπαρασταθώ σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μου, θα προσφέρω ότι μπορώ ώστε η πόλη μου να φανεί σαν κάτι διαφορετικό στο ποδοσ φαιρικό πολιτισμό της χώρας.Θέλω να βγεί η φωνή μου και έξω από το γήπεδο, ήρεμη αλλά και καυστική, διασκεδαστική, αλλά και διαμαρτυρόμενη. Γιορτάζω σε κάθε αγώνα και κάνω τον κάθε γονιό να νοιώσει ασφαλης που θα πάρω το παιδάκι του από το σπίτι, για να το φέρω στη κερκίδα. Δεν χρειάζεται πολύ κόπο να γίνουν αυτά, θέλει τρόπο και θετική σκέψη.Συνοχή συντροφικότητα και ομαδικότητα από όλους. Με αυτό το σκεπτικό καλούμαστε αύριο να βρεθούμε ώστε να κάνουμε μιά νέα αρχή στο φίλαθλο και οπαδικό ...στερέωμα της πόλης. Σόρυ αν κούρασα, δεν θα το ξανακάνω. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 6:24 pm | |
| Στεναχωρήθηκα πολύ χθες γενικότερα. Δεν είμαι η μόνη, το ξέρω. Αλλά ρε παιδιά, ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι, γιατί εγώ είμαι και "γκόμενα" και δεν ξέρω απ' αυτά...
Πέρυσι τέτοιον καιρό ήματσαν ήδη πεσμένοι. Θεωρητικά είχε ο Πρόεδρος (όχι ο δικός μας, ο άλλος) σχεδόν μια ολόκληρη χρονιά να θέσει στόχους και να κάνει έναν προγραμματσιμό. Με βάση αυτό το αντικειμενικό δεδομένο, δεν είναι λογικό να γίνουμαι Τούρκος με την εικόνα της ομάδας? Νομίζω είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει ακόμα διπλό (μπορεί να κάνω και λάθος). Μέσα στο ΔΑΚ έχουμε καταντήσει να θεωρούμε επιτυχία την ισοπαλία με τα Τρίκαλα. Δε λέω, αυτό μπορούν τα παιδιά, αυτό παίζουν. Μήπως όμως θα έπρεπε να ενισχυθούμε με 2-3 έμπειρους παίχτες, ή τουλάχιστον με παίκτες που ξέρουμε πώς παίζουν? Μου φέρανε τον άλλον χθες, Βραζιλιάνος σέντερ φορ ντεμέκ. Γιατί? για να κάνουμε πλούσιο το μάνατζέρ του και το Φερέρα που πήρε τη μίζα?
Άλλο κεφάλαιο κι αυτός. Χθες μου ερχόταν να του ρίξω έναν κουβά νερό στο κεφάλι μπας και ξυπνήσει... Τί όνειρο έβλεπε? Αναρωτιέμαι...
Πάμε και στην κερκίδα τώρα. Βαριέμαι, βαριέμαι, βαριέμαι... Συγγνώμη κι όλας για το παιδί, δεν το ξέρω, δεν αμφιβάλλω ότι είναι και γαμώ τα άτομα, αλλά ρε παιδιά από πού κι ως πού να υποχρεώνομαι να φωνάξω συνθήματα που εκφράζουν μόνο εκείνον?
"θα σας γαμάμε μια εδώ κι εκεί" με λέει... Γιατί ρε πουλί μου? πότε τους γάμησες και μάλιστα κι εδώ κι εκεί? Γι' αυτό πάμε γήπεδο? για να βγάλουμε τον κομπλεξισμό μας? Ας σοβαρευτούμε καλύτερα λίγο... Έρχομαι κάθε φορά στο γήπεδο με διάθεση να φωνάξω και κάθε φορά ξενερώνω στα πρώτα 5 λεπτά. Χίλες φορές στα VIP, που λέει κι ο Πρόεδρος (a pro pos χρόνια πολλά), παρά η αναγούλα στο πέταλο.
Αυτά. σόρρυ για το σεντόνι. Κάποιες σκέψεις από χθες...
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 7:07 pm | |
|
... turbo εγινε η gringa-lady-baby και εχει ολα τα δικια μαζι της....τελικα αποδειξαμε πως,κακως δεν συνεχισαμε εκεινο που ειχαμε ξεκινησει στον αγωνα με τον Πανιωνιο περυσι...
...το καλο ειναι πως ακουγονται πολλες φωνες που δεν γουσταρουν με οτι συμβαινει στην υποτιθεμενη κερκιδα μας...το κακο ειναι, τουλαχιστον για μενα,που δεν βλεπω πως ,τωρα,μπορουμε να κανουμε κατι....
...το ξαναγραφω... μονο με καλα αποτελεσματα απο την ομαδα,θα μπορεσουμε τωρα να εχουμε κινητρο και παλι για κερκιδα......αν δεν ερθουν,ας αρχισουμε τα βουντου να σωθει φετος η παρτιδα και βλεπουμε για του χρονου.....
|
|
| |
xp
Αριθμός μηνυμάτων : 109
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 7:36 pm | |
| ....ήταν ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ελπίδα και η κτηνωδία του πολιτισμού δέν τον είχε αγγίξει ακόμα.Εκείνο που ήθελε ήταν να κάθεται ήσυχος ,να είναι σιωπηλός,να τον κάνουν σιωπηλό όχι μόνον οι....λόφοι..αλλά επίσης και η ηρεμία της ίδιας του ΕΝΤΑΣΕΩΣ χρόνια πολλά γερόλυκε...... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 8:27 pm | |
| ... 'Ηταν πρωί τ' Αυγούστου, κοντά στη ροδαυγή βγήκα να πάρω αγέρα στην ανθισμένη γη. Βλέπω μια κόρη, κλαίει, σπαρακτικά θρηνεί, σπάσε καρδιά μου εrxetai το γελαστό παιδί. χρονια πολλα γερε λυκε...... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 9:49 pm | |
| Loco,που εισαι "dirty"loco...δε θα κερασεις ραβανι με παγωτο την κυριακη..? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 18 Ιαν 2011, 10:57 pm | |
|
.....καλα μυαλα σε ολους οσους θα ειναι αυριο στην συγκεντρωση των Πανθρακικων στο Πανθρακαδικο......θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι κι εγω αλλα ειναι πρακτικα αδυνατον.......μαζι κι εγω σε οτιδηποτε θετικο για τον χωρο μας και για τον Πανθρακικο......
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τετ 19 Ιαν 2011, 11:01 am | |
| ...καλημερα ρε Πανθρακια............βαρυ το παπλωμα σημερα βλεπω................
...για να βλεπω ζωηραδες....πανω τα χερακια,κατω τα χερακια,πως ρουφαμε τα γκολακια....................................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τετ 19 Ιαν 2011, 11:02 am | |
|
....σαν στραγαλια τα ρουφαμε ρε....για να δικαιολογησουμε και το... nick name !!!
|
|
| |
|