..μπρε karafatme,μεχρι τωρα τι εχεις παρει απο τον Παγκαλο,που να σε μαυρισει αν κουνησει κι αυτος το μαντηλι ? ...να σου θυμισω εγω....μπουκες στα δυο μετρα και μετωπικες κουτουλιες στα αντιπαλα μπακ....α..και μια σεντρα στον Σουλτανιδη,στο δευτερο παστελι.......σεντρα που την προσπαθησε τρεις φορες και του βγηκε στην τριτη.........αμαν...... ...καλο Ελληνοπουλο,δεν λεω.....αλλα και ενας... Εσκιμωος, εμενα δεν θα με χαλουσε στην θεση του,,,αρκει να χοροπηδαγα στην κερκιδα με τα τσαλουμια του...
...ποδοσφαιρο παιζουμε ...και το ποδοσφαιρο κακως η καλως θελει αποτελεσματα... ...θα δουμε και την καινουργια εισαγωγη 2011 made in Ferera και γυρω στον Μαιο θα εχουμε παλαμακια η διαφορες χλιμιτζουριες......
...Υ..Γ. ...σε καφενε "φιλαθλο" στεκι,μπινελικωνουν τον Θοδωρο,γιατι ταχα μου τους κοροιδεψε το καλοκαιρι,λεγοντας πως η ομαδα "βαραει" ανοδο...και γιαυτο πολλοι δεν ερχονται στο γηπεδο.....τους μπινελικωσα κι εγω και λιγο ελειψε να με πλακωσουν καμμια δεκαρια....επειδη θα ξαναπαω για μπινελικωμα,ερχεται κανεις για να φαμε το ξυλο παρεα ?.....γεροτομαρε τι λες, βασταει η καμπουρα σου ?
στο Βυζάντιο δεν τρως ξύλο γιατί είναι παπούδες ..... το πρωι στο ποντιακό επίσης δεν μασάς από τους συνταξιούχους ....στον Φιλαθλο την παλεύεις , αλλά άνετα τρως ξύλο από τους ιδιοκτήτες ..... στο cotton παίζεις εντός έδρας και δεν μασάς ..... στον Καραβίδα είναι κολλημένοι και έχεις οπαδούς από ότι ξέρω ..... απορώ ακόμη που πήγες??? .... στην Καλακάντζα ?? .... ακόμη και κει μην μασάς ... πάιζω μπάλα εγώ κι έχεις άσυλο ..... μπορείς να πας ικέτης (κατά την αρχαιοελληνική έννοια)
Στους παλαίμαχους της ΑΕΚ πάει. Μάκη αν έμενα Κομοτηνή θα ερχόμουνα, για παρέα, αλλά αν σου τη πέφτανε θα σε βάραγα κι εγώ μπας και γλίτωνα καμμία.
ΥΓ. Νονέ Σαλόνικα δεν ήταν να πας σήμερα ;
....ναι,εχω την εντυπωση ρε φαντασμενε πως απο τις 12 το μεσημερι βρισκομαι στο εργοστασιο....και μεχρι τωρα που back home,στην Θεσσαλονικη νομιζω πως βρισκομαι...
...λες να εχω παει στο... Ουλαν-Μπατορ και να μην το καταλαβα ?
...στο περι ου ο λογος καφενειο,ο φιλος σου ο Ιορδανης,ειναι πια persona non grata
...μολις πει Πανθρακικος,σηκωνονται οι μισοι και τον βγαζουν εξω....ειναι δε αυτοι,οι ιδιοι που κλαιγανε εκεινο τον Ιουνιο...οι ιδιοι που προσπαθουσαν να καθησουν διπλα στον Θοδωρο για να εχουν να λενε πως ηπιαν καφε με τον Σαββακη...
...σας τα γραφω για να ξερετε πως αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι συμπολιτες μας την ιστορια που λεγεται Πανθρακικος...εξ αιτιας ενος γαμημενου διαρκειας που πληρωσαν φετος...
...σας τα γραφω επισης,για να μαρσαρουμε ολοι εμεις οι ορκισμενοι αρρωστοι για την ομαδα μας......με καθε τροπο και με οσο κοπο χρειαστει.........
...λες να εχω παει στο... Ουλαν-Μπατορ και να μην το καταλαβα ?[/b]
Εκεί θα πάμε τα δυό μας. Εχω θείους εκεί απόγονους του Κουμπλάι Χαν. Ξέρεις είναι πολύ ...φιλοξενοι οι Μογγόλοι. Εξ ού και το ............και με φώναζες Μογγόλο.
....κερδισες...κερδισες....ενα σετ χυτρες,για να βραζεις εκεινα τα μπιμπια θαλασσης ...πως τα λετε ολοι οι ψευταραδες που κυκλοφορατε νοτια του νομου και κανετε τους ψαραδες ?...γυμνοψώλια ???........
Είσαι θαλασσινός, πανάθεμά σε. πλάκα , πλάκα στείλε καμμιά χύτρα να σου κάνω κακαβιά, να τρώς εκεί στις στέπες, του Μπατόρ. Πάρε κι ένα ασματάκι που ταιριάζει
Δεν τους μαμας ρε μακη που καθεσαι και ασχολεισαι με μακακες... Αστους να καθονται μεσα στα καφενεια και να κλαινε την μοιρα τους μια ζωη καιμενοι θα ειναι,και ευχομαι πραγματικα να σκασουν απο το κακο τους που ο ΠΑΝΘΡΑΞ παιζει σε σαλονια και αυτοι σε αλονια. Και τετοιοι μακακες να μην πατησουν ποτε γηπεδο.
...γραμμενους στα κοχονια μας τους εχουμε ουτως η αλλως...ξερεις ποιο ειναι το κακο μ αυτους ομως,bulldog63......
...μιλανε...και μιλανε συνεχως....και επηρεαζουν πολυ κοσμο,ησυχο και καλοπροαιρετο που τους ακουει καθε μερα στα καφενεια,να λενε τα ιδια και τα ιδια....
...γιαυτο κι εγω οπου συναντω τετοια γατακια,τετοια μαιμούνια,θα τους αλλαζω το δερμα...στο μπινελικι και στο κραξιμο......
Και ποιο πολυ γουσταρω να τους βλεπω εκει χαντακομενους στα τοπικα και να ασχολουνται τι εκανε ο κεχρος και οι υπολοιπες ομαδες!ΚΑΙΜΕΝΟΥΛΙΔΕΣ.
Αμα εχεις δικια σου γνωμη δυσκολα σου την αλλαζουν αλλα αμα εισαι μακακας στην αλλαζουν...και απο οτι φαινεται ποιο πολυ μακακες εχουμε που τους ακουνε λες και τους εκανε προσυμφωνο ο σαββακης οτι θα ανεβουμε.
Που και παλι σου βαζω στοιχημα οτι δεν εχουν παρει διαρκειας και απλα το ακουσαν απο γνωστο τους και το λενε τωρα.
Μονο για αυτους θελω να ανεβουμε και να βουλοσουν την στοματαρα τους με την ψ..λη μας.
Πω με αναψες παλι οταν ακουω για κατι τετοιους και ξερω οτι ειναι απο εδω τρελενομαι...ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ.
Γιώτη μην ασχολείσαι αγορίνα μου.Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας , και τη Λέσχη μας. Με τον Πάνθρακα τραβάμε κόλλυμα, έτσι θα συνεχίσουμε. Και όπως λέει και η Μαρινέλα, σε όποιους αρέσουμε , για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
Και ξέρεις τι λένε όταν μιλάω σε μερικούς για τον Πανθρακικό;
ΠΕΣΑΤΕ περυσι αλλά τι λέει θα ανέβουμε φέτος;
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Τετ 26 Ιαν 2011, 12:47 am
παντως γιαυτον τον ρουμανοσουηδο κατι πηρε το αυτακι μου στην τελευταια προπονηση της ομαδας πριν απο τον αγωνα με τον πας απο ανθρωπο του περιβαλλοντος χωρου
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Τετ 26 Ιαν 2011, 8:22 am
ενδιαφέρον του ΟΦΗ για Παπουλή .... χωρίς λεφτά δεν ξέρω πόσο θα μείνει όμως
Χωρίς δεκάρα πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου ..... (Ελένη Βιτάλη αν δεν κάνω λάθος)
ΥΓ .... αντε γιατί το θεματάκι το κάνατε καφενέ ...... απορώ στην Εκθεση τι βαθμό είχατε αν οι συνειρμοί σας είναι τόσο φευγάτοι από το θέμα