Σαν σήμερα το 2001 έφυγε ο Στέλιος.Η φωνή που εξέφρασε την ελλάδα στις δύσκολες στιγμές της, αλλά και η φωνή που ακόμα και σήμερα αγγίζει τις καρδιές μας. Ενα ... αγριολούλουδο αφιερωμένο στη μνήμη του. Καραφατμέ κατέβασε αν θέλεις κάτι , έτσι για να μας πάρει το πόνο από τη χασουρα στα Γιάνενα.
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 14 Σεπ 2010, 10:41 pm
Σονυ πλει στέισιον IV - βάζελος 3-1
στο ημίχρονο
διώχνει τον πόνο στην στιγμή
αλλα θα σου κάνω την χάρη και θα σου δώσω ένα "ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ"
το αγαπημένο μου τον τελευταίο καιρό από τον Καζαντζίδη είναι η "ΕΛΛΑΣ του 2000"
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 14 Σεπ 2010, 10:50 pm, 1 φορά
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 14 Σεπ 2010, 10:49 pm
Ευτυχώς που δε βάλαμε τσοντοκάναλα (στο συνδρομητικό της nova)στη λέσχη. Mέχρι στιγμής η μπάρτσα μας τη προσέφερε. Αντε κουράγιο , και οι που...΄νες , είναι κομμάτι του κοινωνικού ιστού.
225 -25 ήταν οι πάσες που αλλάχθηκαν από μπάρτσα και πανάθη αντίστοιχα
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 14 Σεπ 2010, 10:55 pm
Ευτυχώς που δε βάλαμε τσοντοκάναλα (στο συνδρομητικό της nova)στη λέσχη. Mέχρι στιγμής η μπάρτσα μας τη προσέφερε. Αντε κουράγιο , και οι που...΄νες , είναι κομμάτι του κοινωνικού ιστού.
225 -25 ήταν οι πάσες που αλλάχθηκαν από μπάρτσα και πανάθη αντίστοιχα
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 7:59 am
για την ιστορία .... νεο ρεκόρ στις πάσες από την ομάδα της unicef 792 - 99 ..... sport24
γερόλυκε στο ημίχρονο από τις 25 πάσες του βάζελου οι 24 ήταν του Τζόρβα και η μια το τακουνάκι του βραβευμένου και τιμημένου σου
o Da Lucas δηλωσε τραυματίας στον Νιόπλια και δεν συμπεριλήφθηκε στην 18άδα κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει το υπόλοιπο των υποχρεώσεων του βάζελου εσ' αεί.....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 1:11 pm
Σαν σημερα,το 1982 γεννηθηκε στο amsterdam το ξανθο μοντελο εξω δεξια... Dewi Driegen λεγεται 179 εκατοστων με ινδονησιες ριζες απο την πλευρα της μανας της...ετσι για να μας παρει τον πονο απο τη χασουρα στα γιαννενα και καθοτι,ντυμενη angel να την αφιερωσουμε στο επετειακο πενθος του γερολυκου...
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 2:39 pm
Δυστυχώς μάλλον οι ιθύνοντες της Football League με μισούν..Έβαλαν ΞΑΝΑ το ματς δευτέρα και όχι 7 παρά τέταρτο αλλά στις 6! Με δουλεύετε κύριοι??
Οπότε όπως καταλαβαίνεται από την πίκρα που βγάζω δεν θα βρεθώ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο γήπεδο..
loco
Αριθμός μηνυμάτων : 112
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 4:20 pm
Δυο λεξουλες μετα απο καιρο, θελω να γραψω, συντροφια απο την Κομοτηνη.
Για την χθεσινη ξεφτιλα του πενταθηναικου.Στα παπαρια μου και οι βαζέλοι και ολοι τους οι πετσινοι.Και επειδη μου εκανε εντυπωση μεγαλη,θα το αρχισω λιγο πιο μπροστα.Εκεινος ο κοντοπιθαρος με τα γυαλια,που τον κανανε προπονητη,δηλωνε το σαββατο πως θα κοιταξει η ομαδα του,στα ματια τους καταλανους.Αλλα οι καταλανοι,τους κοιταξανε στον κωλο και τον παραβιασανε κι απο επανω.Και τους αρεσε βεβαια τους πενταθηναικους,γιατι οι παραβιασεις ητανε μονο πεντε κι οχι δεκα.
Και θα σταθω σε εκεινον τον γιδομουρη τον καταστρεμενο τον Καραγκουνη.
Που πηγε να κοψει στα δυο τα ποδια του Ινιεστα,ενος απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστες στον κοσμο.Και διαμαρτυροτανε κι ολας,ποιος αυτος που σε καθε αγγιγμα απο αντιπαλο,κανει σαν να τον χτυπησε κεραυνος.Ο ΓΕΛΟΙΟΣ,Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ.
Μας πουλανε παπα ρε,παρτε το χαμπαρι.Και το τρωμε.Γιατι εχουν τυπο και τηλεορασεις και δημοσιογραφους σαν το ξυπολυτο κεφαλι,τον Μενιο.Που το τυχαιο βολε του ΑΛΕΞΗ και το τακουνακι του ΤΖΙΜΠΡΙΛ,που περιμενε ο ιδιος που θα πεσει η μπαλα γυρω του, αλλα τελικα πηγε στον ΓΚΟΒΟΥ,το παρουσιασε σαν φαση με δυο πασες.Γραψτε τους στα παπαρια σας ολους.Μονο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΙ.Μονο την ομαδα της Κομοτηνης.Καλη επιτυχια την Δευτερα.
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 5:48 pm
Panthkom οσο σε μισούν οι ιθύνοντες της football league άλλο τόσο μισούν και εμένα.....
Την ώρα του παιχνιδιού και της μεγαλύτερης διαρκειάς του έχω μάθημα στο φροντηστήριο...
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είμαι ούτε και εγώ στην πρεμιέρα της ομάδας μας εντός έδρας για φέτος και αυτό με στεναχωρεί πολύ...
Ελπίζω τον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας να μην τον βάλουν πάλι Δευτέρα....
Καλή μας επιτυχεία αλλά περισσότερο καλή επιτυχεία στην κερκίδα μας
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 7:44 pm
Επείδη θα χάσετε μέρος του αγώνα(το μεγαλύτερο) δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έρθετε για λίγο(15-20 λεπτά στο τέλος. Εγώ άλλαξα την ώρα του μαθήματος(για δεύτερη φορά) ώστε να μπορέσω να έρθω να φωνάξω για την ομάδα/
Υ.Σ. Για την παρασκευή ισχύει;
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 8:49 pm
καλά ρε πλάκα κάνετε ; τι φροντιστήριο και παπαριές ρε. εμείς τη κοπανούσαμε από το Λαλούση για ψύλου πήδημα. Αν έπαιζε ο πανθρακικός , φέρναμε και τους φροντιστές με το ζόρι στο γήπεδο.(εκτός απο τον κύριο minute -Μάκη τον θυμάσαι;-) Μιά χαρά σπουδάσαμε ,όπως μιά χαρά θα σπουδάσετε και σείς. με μιά μέρα κοπάνα δεν έπεσε η ζαχαρη στο νερό. Τέλος πάντων βρείτε τα με τους δασκάλους σας, και αν ζορίζονται , πέστε μου να τους ρίξω κανένα τηλέφωνο με καναδυό μπινελίκια μαζί.Να σας κάνουν μάθημα άλλη μερα ρε οι τεμπέληδες.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 9:04 pm
loco έγραψε:
Δυο λεξουλες μετα απο καιρο, θελω να γραψω, συντροφια απο την Κομοτηνη.
.
Ξέχασες να βάλεις (.....) τελείες, ανάμεσα στις προτάσεις. κατά τα άλλα σωστό το ποστάρισμά σου παλιόφιλε.
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 9:29 pm
Το καλύτερο σχόλιο για το χθεσινό ονειρικό παιγνίδι το άκουσα από δημοσιογράφο του ραδιόφωνου που παρακολούθησε τον αγώνα από τον Ναό της Μπάρτσα.
Ορκιζόταν λοιπόν, ότι μετά το τέλος του αγώνα, είδε ένα διαστημόπλοιο να προσγειώνεται στο κέντρο του γηπέδου και να παραλαμβάνει τους παίχτες της Μπάρτσα, για να τους πάει στον πλανήτη τους ….. μέχρι τον επόμενο αγώνα.
Επίσης είπε πως είναι κρίμα, για μας που βλέπαμε το ματς από την TV, να χάνουμε την ανάπτυξη της ομάδας σε όλο το γήπεδο, καθώς άνοιγε και έκλεινε σαν ………. βεντάλια.
Τι να πει κανείς για αυτήν την ομάδα
Πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο όταν παίζουν άτομα που ξέρουν μπάλα.
Πόσο απλό φαινόταν, τέσσερα άτομα να αλλάζουν 7 μπαλιές σε ένα χώρο 30 τετραγωνικών μέτρων με 6 αντιπάλους ανάμεσά τους.
Πόσο παράλογο ακούγεται, μετά από 5 γκολ , ο MVP του Παναθηναϊκού να είναι ο …… Τζόρβας.
Πόσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούν να παίξουν ακόμη ?
kabano Moderator
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 9:32 pm
Panthkonκαι GTP , παρά το νεαρό της ηλικία σας ( που δικαιολογεί πολλά), αυτό που γράψατε δεν σας τιμά καθόλου.
kabano Moderator
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 9:54 pm
Πατέρας: «Τυχερό το ελληνικό ποδόσφαιρο που μας έχει»
«Τυχερό το ελληνικό ποδόσφαιρο…», που έχει παράγοντες όπως ο Νικόλας Πατέρας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστήριξε με δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Superleague ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ο πρώην πρόεδρος της Λίγκας ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη διαδικασία. Αργότερα, πάνω σε αυτήν την τοποθέτηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόσθεσε: «Αυτό θα το δούμε στην πορεία».
Σε αυτή την τοποθέτηση, ο Νικόλας Πατέρας προχώρησε όταν ρωτήθηκε για το τι συζητήθηκε μεταξύ των προέδρων των ΠΑΕ, σχετικά με τα προβλήματα της διαιτησίας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φάνηκε ιδιαίτερα βιαστικός, αλλά και ευδιάθετος, αφού φεύγοντας παρακάλεσε τους εκπροσώπους Τύπου «Να με αφήσετε γιατί τώρα πρέπει να πάω στην Παιανία και να συγχαρώ τα παιδιά για χθες (15/09)».
Η δήλωση αυτή σε συνδυασμό με την προγενέστερη του κου Μαριδάκι περί εγκλήματος κατά της Ελλάδας, μου θύμισαν μια παλιά αμερικάνικη ταινία .
Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ .
panthkom
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 10:12 pm
από τι στιγμή που σκάει η μάνα μου και ο πατέρας μου 345 ευρά το μήνα δεν μπορώ να πω πως δεν με τιμά αυτό...επίσης το βάλανε έξι ώρα...εγώ έχω μάθημα από τις 4 μέχρι τις 8...αν έπαιζαν 7 παρά τέταρτο θα ερχόμουν σε όλο το 2ο ημίχρονο όπως ήρθα στη Λέσχη και την προηγούμενη Δευτέρα...και τέλος θα γνωρίζει και o cappo που η κόρη του διέπρεψε στις πανελλήνιες πως η δευτέρα λυκείου και πόσο μάλλον τα μαθήματα κατεύθυνσης στη τάξη αυτή είναι σχεδόν,αν όχι όλο,το ζουμί για τις πανελλήνιες..πιστεύω πως θα αναθεωρήσεις την άποψη σου για θέμα μου..
kabano Moderator
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 10:16 pm
Σε καμία περίπτωση δεν σου είπα μην πας. Τα αυτονόητα περί εκπαίδευσης δεν τα ξαναλέω Σου είπα μην το γράφεις............
panthkom
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 10:17 pm
Απλά το ανέφερα για να γνωρίζετε για την δικαιολογημένη απουσία μου..
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 11:20 pm
Να σε δω πουλάκι μου Kabano τί θα πεις σε 10 χρόνια αν η κόρη σου σου πει "δεν πάω μάθημα, παίζει η ομάδα μου σήμερα"!
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 15 Σεπ 2010, 11:57 pm
Kατερίνα, διορίστηκες αναπληρώτρια φέτος ;
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 16 Σεπ 2010, 1:27 am
panthkom
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 16 Σεπ 2010, 1:10 pm
gringababy έγραψε:
Να σε δω πουλάκι μου Kabano τί θα πεις σε 10 χρόνια αν η κόρη σου σου πει "δεν πάω μάθημα, παίζει η ομάδα μου σήμερα"!
Ευτυχώς είσαι του χώρου και με καταλαβαίνεις...
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Παρ 17 Σεπ 2010, 5:58 pm
Κοντά (και) σε ΕΤ3 η Β' Εθνική
Όλα δείχνουν πως ο ΟΠΑΠ θα συνδράμει στην απόκτηση απ' την ΕΤ3 μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Β' Εθνικής. Αυτή την (περίπου) διαβεβαίωση έδωσε ο Οργανισμός στους ανθρώπους του τρίτου κρατικού καναλιού. Το πότε θα ξεκινήσουν οι μεταδόσεις (αν και εφόσον) της ΕΤ3 αποτελεί ένα ερωτηματικό, Πιθανότατα την τρίτη αγωνιστική. Για την δεύτερη αγωνιστική, μετάδοση θα έχει μόνο το Conn-X TV που θα δείξει την Δευτέρα την αναμέτρηση Καλλιθέα-Εθνικού