|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 20 Μαρ 2010, 8:13 am | |
| |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 20 Μαρ 2010, 8:41 am | |
| Άσχετο ή σχετικό ;
Υπό κατάρρευση ο όμιλος «Παζαρόπουλος» με... τρύπα πάνω από 60 εκ. € Εναν χρόνο μετά το «κανόνι» των 20 εκατ. ευρώ της εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων «ΑΠΕΡΓΗΣ» (ήταν 4 Μαρτίου 2009), μία ακόμη μεγάλη εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων, ο όμιλος «ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών Audi, VW, Seat, Skoda, Alfa Romeo, Lancia, Fiat, Abarth, Ford, αλλά και με πολλές θυγατρικές εταιρείες (μεταχειρισμένα, κατασκευαστική, yachting) φέρεται υπό κατάρρευση αφήνοντας «τρύπα» πάνω από 60 εκατ. ευρώ και περισσότερους από 300 πελάτες στον αέρα. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 20 Μαρ 2010, 8:52 am | |
| - kabano έγραψε:
- Άσχετο ή σχετικό ;
Υπό κατάρρευση ο όμιλος «Παζαρόπουλος» με... Σχετικότατο .... αυτό λέγαμε πριν μερες με τον ptolemais εχεις μια μικρή διαφορά φάσης (120 μοιρες) ..... δεν πειράζει όμως δύο φάσεις με Δφ 120μοιρες δίνουν τάση 380Volt .... και όχι τα απλά 220V η κρίση στο αυτοκινητο θα χτυπήσει τους γείτονες κατακούτελα (το μόνο που τους γλυτώνει είναι ότι πουλάνε φτηνιάρικα αυτοκίνητα) .... αλλά από την άλλη για φαντάσου και κανόνια στην αγορά αυτοκινήτου από Παζαρόπουλο και Βιαμαρ??? ΣΟΚ και ΔΕΟΣ ΥΓ .... βγαίνω στην αγορά για ψώνια .... να τονώσουμε την ντοπια ανακύκλωση χρήματος .... αλλά με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όποιος δεν μου κόψει απόδειξη θα φάει καταγγελία "ελαφρά τη καρδία" |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 20 Μαρ 2010, 1:13 pm | |
| Εγω δεν θα ηθελα να δω το σπιτι του γειτονα να καταρρεει,γιατι καποια στιγμη οχι μακρινη,μπορει να καταρρευσει και το δικο μας. Απο την αλλη ομως,θα ηθελα την Σκοντα παρακατω,ετσι για το απολυτο οπαδικο σουργελο.
Θα με ξυσει λεει ο karafatme,στην πλατη που με τρωει. Ε αμα ειναι να μου φυγει η "φαγουρα" και να σταματησω την γκρινια,δεκτα τα παντα.Ξεχωρα απο την πλακα,καλο θα ειναι, οσοι απο εμας διατηρουμε το κεφι και τον ενθουσιασμο,για την ομαδα μας,τον Πανθρακικο,να αυξησουμε τις δοσεις στηριξης προς αυτην. Αυτο που δεν μπορεσε να κανει η λεσχη,παρα την προθεση της,ειναι αναγκη να το προσπαθησουμε ο καθενας μας με τις δυναμεις του και ολοι μαζι.Πρεπει με καθε δυνατο τροπο,να δημιουργησουμε ενα μονιμο πυρηνα οπαδων και μαλιστα νεαρων ο οποιος να μπορει να λειτουργησει και σαν φυτωριο νεων φιλαθλων.Το μπουτον πατηθηκε,μενει πια το μοτερ να μην ξεμεινει,ποτε απο καυσιμο.
VIVA GRUPPO PANTHRAKISTAS
NORTE-ESTE BLOCK |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 20 Μαρ 2010, 11:23 pm | |
| Tελικα σιγανοψιχαλισμα ειχαμε... Εγω παντως δε βλεπω καμια σχεση μεταξυ καταποντισμου της γειτονος και δικης μας κατηφορας...Ισα ισα το αντιθετο...ο θανατος σου η ζωη μου το κοβω... Ρε σεις γειτονες τωρα που θα παρουμε το εναμισυ μυριο απο Τοτεναμ μερια, ποσο μας πουλατε τον Ποι...? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Σαβ 20 Μαρ 2010, 11:31 pm | |
| Cappo, εχεις καμια σχεση με NASA? |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 1:48 am | |
| - cappo έγραψε:
- Εγω δεν θα ηθελα να δω το σπιτι του γειτονα να καταρρεει,γιατι καποια στιγμη οχι μακρινη,μπορει να καταρρευσει και το δικο μας. Απο την αλλη ομως,θα ηθελα την Σκοντα παρακατω,ετσι για το απολυτο οπαδικο σουργελο. Σωστός
Θα με ξυσει λεει ο karafatme,στην πλατη που με τρωει. Ε αμα ειναι να μου φυγει η "φαγουρα" και να σταματησω την γκρινια,δεκτα τα παντα. όχι μόνο για την φαγούρα αλλά και η περιέργεια θές να σου φύγει..Ξεχωρα απο την πλακα,καλο θα ειναι, οσοι απο εμας διατηρουμε το κεφι και τον ενθουσιασμο,για την ομαδα μας,τον Πανθρακικο,να αυξησουμε τις δοσεις στηριξης προς αυτην. Αυτο που δεν μπορεσε να κανει η λεσχη,παρα την προθεση της,ειναι αναγκη να το προσπαθησουμε ο καθενας μας με τις δυναμεις του και ολοι μαζι.Πρεπει με καθε δυνατο τροπο,να δημιουργησουμε ενα μονιμο πυρηνα οπαδων και μαλιστα νεαρων ο οποιος να μπορει να λειτουργησει και σαν φυτωριο νεων φιλαθλων.+1963 Το μπουτον πατηθηκε,μενει πια το μοτερ να μην ξεμεινει,ποτε απο καυσιμο. η βενζίνη πήγε 1,50€ δύσκολο αλλά κοίταξε να μην ξεμείνεις πάλι εσύ και μας πάρει όλους μαζί η κατηφόρα.
VIVA GRUPPO PANTHRAKISTAS
NORTE-ESTE BLOCK VIVA VIVA VIVA |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 9:42 am | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 9:53 am | |
| αλλά κοίταξε να μην ξεμείνεις πάλι εσύ και μας πάρει όλους μαζί η κατηφόρα.[/color] [/b][/size] VIVA GRUPPO PANTHRAKISTAS NORTE-ESTE BLOCK[/quote] VIVA VIVA VIVA[/quote]............................................... Εγω φιλε andia,δεν εχω ξεμεινει ποτε απο καυσιμα. Σε αυτο που αναφερεσαι,δεν εφταιγαν τα καυσιμα ,αλλα η περιοχη που χτυπησε το γεωτρυπανο....................ηταν γεματη απο πετρωμα( ),το οποιο ηταν ανεκμεταλλευτο. Η κατηφορα,φιλε μου θα σε παρει,οταν διαβεις το μονοπατι το...πονηρο. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 10:29 am | |
| - cappo έγραψε:
Η κατηφορα,φιλε μου θα σε παρει,οταν διαβεις το μονοπατι το...πονηρο..... Μες στη ζωή δρόμοι ανοίγονται σωρό κι όποιον γουστάρεις τον τραβάς κι όπου σε βγάλει μα είναι κι ένα μονοπάτι πονηρό που πάει ντουγρού στην κατηφόρα τη μεγάλη Το μονοπάτι σαν θα πάρεις μια βραδιά τον ίσιο δρόμο μια για πάντα τον αφήνεις κι ολημερίς θα κουρελιάζεις μια καρδιά κι ένα κορμί μες τα κουρέλια της θα ντύνεις Εκεί ξεχνάει κι ο Θεός για να σε δει περνάς και φεύγεις και δεν κλαίει ανθρώπου μάτι ( ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!! λέει για κύκλωπες ο ποιητής !!!!) ένα σκουπίδι παραπάνω δηλαδή μες στης ζωής το πονηρό το μονοπάτι |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 10:59 am | |
| Aκολουθουν παλαμακια.....................για τον πρωινο ποιητικο οιστρο....................στην υγεια σας karafatme..... Και στην υγεια βεβαιως βεβαιως,σε οσους αισθανονται Panthrakistas. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 12:21 pm | |
| "All things in the world are two. In our mind we are two -- good and evil. With our eyes we see two things....things that are fair and things that are ugly....we have the right hand that strikes and makes for evil, and the left hand full of kindness, near the heart. One foot may lead us to an evil way(πονηρο μονοπατι), the other foot may lead us to a good. So are all things two, all two." "Eagle Chief (Letakots-Lesa) Pawnee" Τι εγινε ρε παιδια,ποιητικες βραδιες στο φορουμ? Λειπει ο μαης απο τη σαρακοστη?Αμ δε... Παρτε και λιγη ινδιανικη ποιηση να δεσει το γλυκο... |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 12:30 pm | |
| |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 2:29 pm | |
| Τί ώρα ανοίγει η σπηλιά ; |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Κυρ 21 Μαρ 2010, 3:06 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Τί ώρα ανοίγει η σπηλιά ;
Απο τις έξι περίπου θα είμαι εκεί, έχουνε ρυθμιστεί όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και θα δούμε ταυτόχρονα τα δύο ματσάκια μαζί και αν φέρεις την φορητή σου θα δούμε και τα κοτόπουλα στη ΝΕΤ..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Δευ 22 Μαρ 2010, 6:05 pm | |
| Kαι κλαααμα η κυρια ρε παιδακι μου....Μαζι μας τα κοτοπουλα...μαζι μας.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 23 Μαρ 2010, 5:09 pm | |
| "....Ο 29χρονος Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς της ομάδας της Κομοτηνής κόντρα στον Λεβαδειακό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες έδειξαν ότι έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα στον αστράγαλο......" http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=14473&subid=2&pubid=7508332Δεν ξέρω τι θα γίνει μ'αυτόν .... εμένα δεν μου άρεσε καθόλου όλη την χρονιά .... αλλά έχω ακούσει πολλές φωνές γύρω μου που τον θεωρούν παικταρά .... πραγματικά οι απόψεις διχάζονται ..... ίσως να είναι καλό back up σε έναν καλό OLISEH .... αλλά κι αυτόν τον βλέπω να φεύγει αφού την κοπάνησε και το φιλαράκι του ο ΛΟΥΝΤΟΒΙΚ ΟΛΙΖΕ και ΛΟΠΕΖ ... πάρτε τον κέντρο με τον γαύρο όπως παλιά και δείξτε τους τι σημαίνει ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ .... μαρέσκα και στολτίδης είναι του χεριού σας ..... και ελπίζω να μην πάρει ανάσα ο γαύρος ..... για να κάνουμε μια μεγαλη ΝΙΚΗ επιτέλους για να πάμε με γλυκιά γεύση στην Β' Εθνική με τον Αστέρα δεν ξέρω ότι θέλετε κάντε .... κατι φήμες άκουσα ότι μπορεί να γίνει και συνέταιρος του χρόνου ..... αλλά νικώντας τον γαύρο θα ανεβεί και η αξία σας κατακόρυφα .... χατ τρικ ο ΜΠΕΛΕΚ .... και έφυγε για Λονδίνο με 2 μύρια.... και στην Νewcastle ο Αργυρίου με άλλο ένα μύριο ..... σιγουρα θα είμαστε *μυριούχοι του χρόνου ..... ομάδα δεν ξέρω αν θα έχουμε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τρι 23 Μαρ 2010, 11:38 pm | |
| Για τη β μια χαρα κασμας ειναι...μαζι με λοπεζ δε θα περναει τιποτα στο κεντρο... Με ενα γαματο δεκαρι μπροστα τους δε θα μασαμε πουθενα... Το δεκαρι με χαμηλο κεντρο βαρους... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 24 Μαρ 2010, 3:04 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Για τη β μια χαρα κασμας ειναι...
ναι του χρόνου θα είναι καλύτερος ...... έσκαβε ένα χρόνο .... αντε να δούμε - ptolemais έγραψε:
- Με ενα γαματο δεκαρι μπροστα τους δε θα μασαμε πουθενα...
Το δεκαρι με χαμηλο κεντρο βαρους... το δεκάρι το gamato είναι που ψάχνει όλος ο κόσμος .... αλλά μην μείνουμε με την όρεξη στο τέλος ο Βίλτσες του Αστέρα μου αρέσει ......του εργοτέλη ο Λεάλ ..... όπως και ο πόι της σιχαμερής κάποιος από αυτούς θα πέσει ...... άμα έχουμε (που θα τον έχουμε) τον παρά μπορούμε να τον πάρουμε ..... από όρεξη να ξοδέψουν οι δικοί μας δεν ξέρω .... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Τετ 24 Μαρ 2010, 8:58 pm | |
| ptolemais , εχει πλάκα να τρώμε συνέχεια "καβουρόσουπα" στην μεταγραφική του καλοκαιριού?? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 25 Μαρ 2010, 9:02 am | |
| - karafatme έγραψε:
- ptolemais , εχει πλάκα να τρώμε συνέχεια "καβουρόσουπα" στην μεταγραφική του καλοκαιριού??
Δε ξεκιναμε απο τωρα να τρωμε φανουροπιτα,μπας και εμφανιστει επιτελους ο υποψηφιος γαμπρος και γινει ο γαμος...γιατι τους αρραβωνες πολυ τους φοβαμαι...να τον παρουνε τον μπελεκ με παππα και με κουμπαρο,ειδαλλως οχι καβουροδαγκανες,αλλα αστακοδαγκανες θα εχουν καποιες τσεπες, εποχες που ειναι... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 25 Μαρ 2010, 9:17 am | |
| Στο εν τω μεταξυ,λες να εχουμε κι αλλους γαμους την κυριακη στην Τριπολη..? Γιατι πολλα ακουστηκαν τελευταια...λες τα 2 πιο γρηγορα τρενα της τελευταιας δεκαετιας, να γινουν ενα υπερταχειας κυκλοφοριας... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 25 Μαρ 2010, 9:41 am | |
| πολλές φορές ότι φημολογείται πολύ .... τελικά δεν γίνεται ΠΧ φοβήθηκαν όλοι ότι θα μας βγάλουν από το Ευρώ την 25η Μαρτίου και πήγαν και έβγαλαν τα λεφτά τους χτες http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_7457.htmlτηρώντας όμως τις αναλογίες αυτός ο γάμος που υποννοείς ....δεν ακούστηκε πολύ σαν φήμη επειδή όμως υπάρχει η τοπική συνωνυμία .... λες να αγοράσουν το Καβακλί? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 25 Μαρ 2010, 9:47 am | |
| - ptolemais έγραψε:
- ...λες τα 2 πιο γρηγορα τρενα της τελευταιας δεκαετιας,
να γινουν ενα υπερταχειας κυκλοφοριας... intercity !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Πεμ 25 Μαρ 2010, 8:56 pm | |
| Aπο εννιαρια,(αφου τελειωσαμε με τα δεκαρια),δε θα μας κακοπεφταν Καραμαλικης,Σουλτανιδης... |
|
| |
|