|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 20 Σεπ 2010, 10:33 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- ήμασταν πολλοί
πολύ περισσότεροι από κάτι πεσιμιστές πεσιμιστές = pesimistic = απαισιόδοξοι ??? |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 20 Σεπ 2010, 10:39 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- ήμασταν πολλοί
πολύ περισσότεροι από κάτι πεσιμιστές ...... ...κοψε κατι μπρε............... optimist karafatme... ...... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 20 Σεπ 2010, 11:14 pm | |
| Συγχαρητήρια στυς νέους και απο εμένα και όποιος τους ξαναπεί πισιρικάδες θα του σβήνω το post εξάλλου τι admin κλητήρας είμαι. Cappo την είδες τι φώτο με το μπλουζάκι; gerolyke περιμένω τηλεφωνο σου αύριο τα θέματα είναι πολλά....grink μην στεναχωριέσαι την επόμενη φορά θα είσαι μαζί μας. Γιάννη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα και τον φίλο σου, αν δεν ήταν αυτός θα ξενερώναμε γρήγορα, kabano το τύμπανο σου ήταν όλα τα λεφτά. Karafatme το πες και το κάνες τα κατάφερες μας ήρθες..... Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στους νέους σε όλους μα όλους... |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 20 Σεπ 2010, 11:29 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...μας βγηκε η ψυχη,αλλα τελος καλο ολα καλα...τριποντο και αυτο γραφει...
...δεν μου αρεσε η ομαδα μας...προβλεψιμη απο καθε αποψη,με μονοτονη και βαρετη αναπτυξη........ -τρίποντο και αυτό μένει...είναι όλο το νόημα Μάκη... -πέρισυ βαρέθηκα να ακούω..."...μπράβο στην ομάδα...έπαιξε καλό ποδόσφαιρο...μας αδικεί το αποτέλεσμα..."και βαθμολογία...ΠΑΠΑΛΑ...απ'τα σαλόνια στα χωράφια... -στο πρώτο ημίχρονο δεν με χάλασε κάτι,νομίζω παίξαμε παληκαρίσια...!!! -στο δεύτερο κρατήσαμε το...μισο-μηδέν και δε με χαλάει καθόλου...3 βαθμοί στο σακούλι και συνεχίζουμε...!!!! -ο τρομπετίστας(ο φίλος μου ) όχι μόνο έδωσε την ψυχή του στην τρομπέτα αλλά φώναζε και συνθήματα όταν δεν έπαιζε και στο γκολ πανηγύρισε μαζί μας σα μικρό παιδί...!!!νομίζω ότι προσθέσαμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας -την επομένη όμως να οργανωθούμε καλύτερα και να έχουμε περισσότερες φωνές και συντονισμένα... |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 20 Σεπ 2010, 11:32 pm | |
| Ζηλεύω... |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 20 Σεπ 2010, 11:41 pm | |
| Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα σε μικρούς και μεγάλους του Gruppo .Μακάρι το παρεάκι να μεγαλώσει και οι φωνές μας να πληθύνουν και να δυναμώσουν..
Η μόνη καλοπραίρετη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι :ναι εντάξει ωραίες οι τρομπέτες και ο ενθουσιασμός αλλά χρειάζεται ένα παρεάκι 10 ατόμων ηλικίας ανω των 25 για να μπουν για αρχή μπροστάρηδες στους πιτσιρικάδες και να μην επικρατεί ένα μικρό μπάχαλο.
Και σ αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι βάζοντας κυρίως μέσα και τον εαυτό μου.Το θέμα είναι που να τους βρούμε..Πονεμένη ιστορία..αλλά θα το προσπαθήσουμε.. Οι περισσότεροι μεγαλύτεροι κολλώνουν να έρθουν να φωνάξουν.Αλλά αν βρεθούν άτομα που είναι κοντά τους ηλικιακά και γνωστοί ,πιστεύω πως θα κολλήσουν στο οπαδιλίκι.Αρκεί και η ομάδα να φέρνει αποτελέσματα.
Και κάτι τελευταίο :τα λυκειόπαιδα κερδίζονται μόνο από τους συνομηλίκους τους.Γι αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουν μια φιλοσοφία προσέγγισης.Αυτό θα γίνει π.χ μέσα από μια καμπάνια που θα πρέπει να γίνει μεταξύ Gruppo ,Ultras και ΚΥΡΙΩΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ. Είναι καιρός να ξυπνήσουν εκεί στα γραφεία της Ηροδότου και να περάσουν την φιλοσοφία του συλλόγου και στα παιδιά των σχολείων.
Αυτά από μένα για την ώρα.Τα υπόλοιπα τα λέμε εν καιρώ. |
|
| |
Γιαννης
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 20 Σεπ 2010, 11:46 pm | |
| - Celt_2_ έγραψε:
- ...ένα παρεάκι 10 ατόμων ηλικίας ανω των 25 για να μπουν για αρχή μπροστάρηδες στους πιτσιρικάδες και να μην επικρατεί ένα μικρό μπάχαλο.
Και σ αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι βάζοντας κυρίως μέσα και τον εαυτό μου.Το θέμα είναι που να τους βρούμε..Πονεμένη ιστορία... καλοπροέραιτα στο λέω και γώ...οι 4 μαζευτήκαμε...γίνε ο πέμπτος να ψάξουμε τους άλλους 5...!!! δεν είναι ντροπή να φωνάξουμε... |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 12:07 pm | |
| Το ματς με Καρδίτσα είναι Κυριακή. Ψήνεται κανείς? |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 1:55 pm | |
| Εγώ ψήνομαι απλά λόγω μια υποχρέωσης τη Κυριακή πρωί θα είμαι εκτός Κομοτηνής οπότε θα πάω με ΙΧ .. Στον γυρισμό όμως γυρνάω με το Πανθρακοπούλμαν ή με κάποιον άλλον.
Άλλος για τη βάρκα μας?? |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 2:34 pm | |
| Mersi boque monsieur Cappo... |
|
| |
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 2:56 pm | |
| Λαμβάνετε "πακέτα" από Θεσσαλονίκη ; |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 3:00 pm | |
| η γκολάρα του Ρομπέρ είναι πραγματικά φανταστικό γκολ ..... αριστερό δυνατό σουτ στην κλειστή (αριστερή) πλευρά της εστίας από καμιά 6-7 μετρα μακριά .... ασίστ νομίζω του Καζάκη δεν θυμάμαι καλά .... που τον έβγαλε μόνο με το τέρμα δεν βρήκα ακόμη βίντεο η ΠΑΕ γιατί δεν βγάζει κλιπάκι στο youtube ... αφού μαγνητοσκοπεί όλους τους αγώνες ... δεν είναι δα και μεγάλη δουλειά εκτός αν γράφει τους αγώνες σε κασέτα VHS ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 21 Σεπ 2010, 7:57 pm, 1 φορά |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 3:05 pm | |
| - ckara έγραψε:
- Λαμβάνετε "πακέτα" από Θεσσαλονίκη ;
Δηλαδη...?Γιατι περιμενω κατι PC,αλλα βλεπω να μου ρχονται κατα χριστουγεννα... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 7:58 pm | |
| |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 8:08 pm | |
| |
|
| |
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τρι 21 Σεπ 2010, 8:14 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- ckara έγραψε:
- Λαμβάνετε "πακέτα" από Θεσσαλονίκη ;
Δηλαδη...?Γιατι περιμενω κατι PC,αλλα βλεπω να μου ρχονται κατα χριστουγεννα... Μιλάω για το λεωφορείο Κομοτηνή - Καρδίτσα την Κυριακή, φίλε Πτολεμαΐς :-) |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:13 am | |
| Προς Panthrakistas και λοιπούς συμπαθούντες:Ο πρόεδρος θέλει μια 100ρα μέχρι τέλος του μήνα για το νοίκι της λέσχης. Κάντε τα κουμάντα σας έτσι ώστε από Δευτέρα να τα μαζέψω και να του τα δώσω. Ό,τι θέλει και μπορεί ο καθένας. Κάντε κάτι, γιατί τον έχω ικανό να γυρνάει με το κουτί και να κάνει έρανο στην πλατεία (κι ας με διαψεύσει αν τολμάει ) |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 23 Σεπ 2010, 3:16 pm | |
| μας έβαλε στην φωτογραφία το SPORT24 ..... δειτε ΕΔΩενώ μας ειρωνεύεται σαν ΔΗΜΟΣ TOURS το goalday ..... ΕΔΩ ..... διορθώνοντας και την αβλεψία-ασυνταξία που έχει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ |
|
| |
Γιαννης
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 23 Σεπ 2010, 3:22 pm | |
| - karafatme έγραψε:
μας έβαλε στην φωτογραφία το SPORT24 ..... δειτε ΕΔΩ
ενώ μας ειρωνεύεται σαν ΔΗΜΟΣ TOURS το goalday ..... ΕΔΩ ..... διορθώνοντας και την αβλεψία-ασυνταξία που έχει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αυτή η φωτογραφία δεν είναι προχθεσινή όμως...λύπουμε εμείς από μέσα |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 23 Σεπ 2010, 5:26 pm | |
| - Γιαννης έγραψε:
αυτή η φωτογραφία δεν είναι προχθεσινή όμως...λύπουμε εμείς από μέσα κι εγώ λυπούμαι που δεν είναι προχθεσινή ........αλλά είναι η δεύτερη ή τρίτη εμφάνιση των panthrakistas στο ΔΑΚ .... η πρώτη αν θυμάμαι καλά ήταν με τον Πανιώνιο μετά την σειρά δεν την θυμάμαι |
|
| |
andia
| |
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| |
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 23 Σεπ 2010, 10:24 pm | |
| Το ξέρω ρε συ Kabano, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κλήρος πέφτει στο γενναίο... Επειδή δε θα έχω internet μέχρι τη Δευτέρα (Κάνω format το ρημάδι μου), Όποιος θέλει κάτι, ας πάρει τηλέφωνο. Όποιος δεν το έχει, το έχει ο Andia και ο Kabano (να μην το γράφω εδώ). Δευτέρα θα επανέλθω δριμύτερη. Andia άσε τα χουβαρνταλίκια του διαδικτύου ρε! 500ρικο θέλω! |
|
| |
andia
| |
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Παρ 24 Σεπ 2010, 12:55 am | |
| - gringababy έγραψε:
- Προς Panthrakistas και λοιπούς συμπαθούντες:
Ο πρόεδρος θέλει μια 100ρα μέχρι τέλος του μήνα για το νοίκι της λέσχης. Κάντε τα κουμάντα σας έτσι ώστε από Δευτέρα να τα μαζέψω και να του τα δώσω. Ό,τι θέλει και μπορεί ο καθένας.
Κάντε κάτι, γιατί τον έχω ικανό να γυρνάει με το κουτί και να κάνει έρανο στην πλατεία (κι ας με διαψεύσει αν τολμάει )
Στην εκκλησία θα βγάλω κουτί όχι στην πλατεία. Θα βάλω μπροστά τον φίλο μου τον Κυριάκο (ξέρεις ,αυτόν που τον κέρασα νερό απ΄την βρύση) , και θα του δώσω ποσοστά. Στο λεωφορείο για Καρδίτσα πάντως θα το βγάλουμε το ....κουτάκι μας του εράνου. Κατερίνα κανόνισε τι θα φορέσεις εκείνη τη μέρα . Αντε καλό βράδυ και καλή σαργοκτονία για αυριο.(σήμερα ήταν όλοι αρσενικοί οι π...ούστηδες). Και στη θάλασσα και στη στεριά , πανθρακικός και ξερό ψωμί.(άντε και λίγο ροκφόρ). |
|
| |
|