Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

Gruppo PANTHRAKISTAS 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 08 Οκτ 2010, 2:00 pm

... gruppo ακουει ?...gruppo ακουει...? βαρατε σινιαλα για την Κυριακη...ειναι πρωτη φορα που παιζει να ειναι ολος ο κοσμος του gruppo στην κερκιδα...να το
γουσταρουμε λοιπον οσο περισσοτεροι μπορουμε..με αφετηρια το Πανθρακαδικο
την Κυριακη το μεσημερι......................... bom ............
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Stelioskomotini
Stelioskomotini

Αριθμός μηνυμάτων : 41

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 08 Οκτ 2010, 2:15 pm

Δώστε ώρα και είμαστε κομπλέ...
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 08 Οκτ 2010, 2:27 pm

ακούει!
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 08 Οκτ 2010, 3:04 pm

...προτεινω αυριο το βραδακι μια περατζαδα απο το Πανθρακαδικο,για οσους εχουν στο μυαλο τους το παιχνιδι της Κυριακης...θα ελεγα για σημερα,που παιζει και η Εθνικη,αλλα ειναι αργα και δεν γνωριζω τις υποχρεωσεις των νεαρων μας.........."μιλατε" να συνεννοηθουμε καλυτερα...............
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 08 Οκτ 2010, 4:52 pm

Σήμερα είμαι ρεζερβέ με κοριτσοπαρέα. Αύριο το βράδυ δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να είναι μετά τις 7.
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 08 Οκτ 2010, 6:12 pm

Άυριο το απογευματακι είμαι και εγώ μέσα να μαζευτούμε και να κανονίσουμε τα του αγώνα
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 12:35 am

Τελικά τι θα κάνουμε αύριο???Θα μαζευτούμε???
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 10:32 am

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Guten_morgen_0026

Καλημέρα Panthrakistas τα λέμε το βραδάκι.

http://www.panthraxclub.com
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

Αριθμός μηνυμάτων : 306
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 11:04 am

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ. Έχω αγώνα στο μπάσκετ στην Ξάνθη.
http://www.panthrakikosfans.blogspot.com/
panthkom
panthkom

Αριθμός μηνυμάτων : 670

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 1:13 pm

Τι ώρα θα έχετε τη μάζωξη?
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 2:13 pm

...ρε σεις φαγωθηκατε με την ωρα και τι ωρα και τι ωρα και μπλα μπλα μπλα...

...σιγα να μην παρουμε και αναφορα...περατζαδα ειπαμε...πε-ρα-τζα-δα...

...οποιος γουσταρει περναει οτι ωρα γουσταρει...εννοειται πως απο τις 19.00
και μετα ειναι μια καλη ωρα για πε-ρα-τζα-δα...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 2:15 pm

Panthrakikosfan έγραψε:
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ. Έχω αγώνα στο μπάσκετ στην Ξάνθη.

...Φωτη γερα,παρτους τα μυαλα...........η καλυτερα,βαλτους μεσα στα καλαθια........................................ Basketball ......
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 4:58 pm

Εγώ κατά της 6.30-7.00 θα περάσω μία βόλτα απο το πανθρακάδικο για μια βολτσιτσα
panthkom
panthkom

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 09 Οκτ 2010, 7:24 pm

Αύριο θα πάμε όλοι μαζί από το Πανθρακάδικο στο γήπεδο? Αν ναι τι ώρα θα ξεκινήσουμε?
panthkom
panthkom

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 8:48 am

Άντε να ξυπνάμε σήμερα!!!!!
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 9:26 am

Ξυπνήσαμε!!!!

Σήμερα τι θα κάνουμε τελικά???
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 11:48 am

Ξύπνησα και εγώ. Καλημέρα.
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 2:30 pm

Σήμερα θα έχουμε πάλι κοινή εμφάνιση Ultras και Panthrakistas στο πέταλο;
Επίσης με ρωτάνε κάποια παιδιά άμα θα μπουν τζάμπα ή θα τους ζητηθεί εισιτήριο;
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 9:24 pm

Πάλι είμασταν μαζί με τους ULTRAS στο πέταλο...

Δεν μου άρεσε και τόσο αυτό απο την άποψη οτι δεν είχαμε ποικιλία συνθημάτων είχαμε δυο τύμπανα σε μια κερκίδα με απόσταση 5 μέτρων το ένα απο το άλλο και γενικα το όλο θέμα δεν μου πολυάρεσε...

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό γιατί πολλοί φώναζαν,είχαν όρεξη και καλή διάθεση...

Όταν όμως λες το ίδιο σύνθημα πάνω απο 5 λεπτά λογικό είναι να βαρεθεί ή να κουραστεί ο άλλος και να μην φωνάζει...

Κάπως έτσι κάτσαμε στον τομέα του συνθήματος...

Ο τρομπετίστας(ο θεος να τον κάνει)έδωσε ρεσιτάλ κλ@νι@ς με την τρομπέτα του που ακουγόταν σαν χαλασμένη κόρνα και δεν έδωσε καλή εντύπωση στο θέμα αυτό...

Αυτά τα λίγα απο μένα για το σημερινό παιχνίδι
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 9:50 pm

Θα σε μαλώσω GTP που λες ότι δεν είχαμε ποικιλία συνθημάτων....

Και τα Γιάννενα ( scratch ) βρίσαμε και την Ξάνθη βρίσαμε και πολλές μαμάδες μαμήσαμε...

Από μένα, σόρρυ πάντως, δεν μου έβγαινε η φωνή.

Από χθές το πρωί με απασχολούσες το φιλοσοφικό ερώτημα :

" Τί ζητάει η αλεπού στο παζάρι ??? "
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 10:02 pm

Αγαπητέ kabano όταν λέω ποικιλία εννοώ στο περιεχόμενο των συνθημάτων που ακούστηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα...Για παράγειγμα όλη την ώρα βρίζαμε μαμάδες πατεράδες και ξανθιώτες....Δεν είχαμε κανένα σύνθημα όπως την δική σου κορυφαία εμνευσή στην πρώτη μας παρουσία με τον Πανιώνιο...(ακόμα το θυμάται ο Τζαβέλας)

Αυτό εννοώ για ποικιλία
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 10:04 pm

Εκείνο το σύνθημα ήταν ποικιλία από ...........ούζο drunken
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 10:06 pm

Τότε να πίνεις πριν απο κάθε αγώνα για να έχουμε ξανά τέτοιες στιγμές στην κερκίδα Razz
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 10 Οκτ 2010, 10:47 pm

Καληνύχτα παιδιά...Τα λέμε αύριο το βράδυ
Panthrax Nord
Panthrax Nord

Αριθμός μηνυμάτων : 1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 13 Οκτ 2010, 1:43 pm

Καλημερα σε ολους!

Θα μπω κατευθειαν στο θεμα γιατι βλεπω λετε για εμας χωρις εμας.

Ο GTP βλεπω ηθελε ποικιλια στα συνθηματα νομιζοντας οτι ειναι στην θυρα 7 η σε καποια αλλη μεγαλη ομαδα.

Συγνωμη φιλε μου αλλα αυτα ειναι τα συνθηματα μας.

Και αμα δεν ειχαμε αυτον τον μουφα που ολοι δεν τον γουσταρετε ουτε ενα καλο συνθημα θα ειχαμε.

Εσυ GTP κατσε να βριζεις τον τζαβελλα να νομιζεις οτι λες συνθημα η οτι εχεις ποικιλια συνθηματων.

Για τον ντρομπετα που λεει ο kabano δεν τον ειπαμε ελα εδω και θα παιζεις οτι σου πουμε.

Του ειπαμε να πει εκεινο που λενε οι γαυροι αλλα δεν μπορουσε...και απλα εκατσε εκει και φυσουσε.
Τι φυσουσε ειναι αλλο θεμα
.Φοιτητης ειναι και απλα γουσταρε να ερθει να κατσει εκει!

Μετα ρε GTP οταν μου λες οτι εισαι αεκακι πως να σε παρουμε στα σοβαρα ρε παλικαρι μου?
Οταν θα διαλεξεις τι ομαδα εισαι τοτε να εκφερεις γνωμη για την κερκιδα.

Αμα ψαχνεις για ποικιλια πανε στην αεκ η σε καμια τεβερνα.

Οταν λεμε ενα καινουργιο συνθημα για το μαθουν ολοι πρεπει να το πουμε πολλες φορες.

Την βιαμαρ την βρισαμε επειδη εκλεινε 19 χρονια που την πηρε το αφεντικο τους.

Τον πας τον εβρισαν η μαλλον το ξεκινασαν να τον βριζουν πουθεναδες που αμα ερθει η ομαδα τους θα πανε με εκεινη.

Και τελος μαλλον σε αλλο πεταλο ησασταν γιατι τα ποιο πολλα συνθηματα ηταν υπερ της ομαδας παρα υβριστικα.

Gruppo PANTHRAKISTAS 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» GRUPPO PANTHRAKISTAS
Σελίδα 7 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις