το έλεγα θα το ξαναπώ .... όταν χάνεις από ομάδα που το καλοκαίρι έψαχνε για κανένα ψιλό στην τσέπη για να πληρώσει και να μην φύγουν όλοι οι παίκτες ..... ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ .... ΟΚ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ .... ΤΟ ΧΩΝΕΨΑ ΗΔΗ
και να μας κάτσει και καμιά ισοπαλία με Καλλιθέα (όπως σήμερα του ΟΦΗ) .... μη στεναχωριέσαι θα είμαι πιο ψύχραιμος γιατί την έχω υπολογισμένη ...... αλλά έστω και για να μείνεις ανετα στην κατηγορία πρέπει να κάνεις κάπου διπλό ...ΠΟΥ ???? ρωτάω ....
Δε μπορεις να πεις απο τωρα,οτι εκει θα χασω η εκει θα κερδισω.
Ουτε καν οι γαυροβαζελοι δε μπορουν να το πουν αυτο.
Εγω πιστευω οτι καπου θα κερδισουμε. Εχουμε την ομαδα γι' αυτο.
Οπως πιστευω οτι και στην εδρα μας θα κανουμε και ηττες.
Ειναι ακομα πολυ νωρις για να μιλαμε για στοχους περιοδου.
Η βουληση της διοικησης,ειναι να μεινουμε στη Β' Εθνικη. Δε γουσταρουν να ξαναμπουν σε περιπετειες. Την προηγουμενη φορα,ακολουθησαμε την ΤΡΕΛΑ του Θοδωρου...
Και ποιος μου λεει εμενα,οτι δεν θα την ακολουθησουμε ξανα,αν παρουσιαστει η ευκαιρια;
Υ.Γ: Το ενα απο τα δυο συνεχομενα εντος εδρας θα ειναι ισοπαλο. Ετσι λενε τα στατιστικα. Να σου πω ομως κατι; Δε λεει και τιποτα ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ...
SPQR αν βρούμε κανέναν επενδυτή (κυρίως ξένο) επαγγελματία με όρεξη για πολλά τότε θα πάμε για περισσότερα .... αυτούς που έχουμε δεν τους βλέπω και πολύ ορεξάτους ..... όντως.
Και ορεξάτοι να ήταν karafatme φραγκάτοι δεν είναι......... τουλάχιστον για τα δεδομένα της SL Να πω την αλήθεια και εγώ διχασμένος είμαι Από την μια θέλω μέχρι και το πρωτάθλημα να πάρουμε από την άλλη, τις περσυνές αναγούλες δεν θέλω να τις ξαναζήσω. Θεωρώ ότι ο φυσικός μας χώρος είναι η Β Εθνική. Η ομάδα πρέπει να δυναμώσει σε πολλά πράγματα όπως Οργάνωση - Εγκαταστάσεις - Εμπειρία παιχτών και δοιίκησης , ΚΕΡΚΙΔΑ και μετά να κάνει το μεγάλο βήμα για την S.L.
δεν υπάρχει φραγκάτος μεγέθους σουπερ λίγκ όπως υπονοείς σε όλη τη ΘΡΑΚΗ ... πόσο μάλλον να μας τύχει αυτός να είναι και ορεξάτος για ποδόσφαιρο .... και οι δύο συνθήκες είναι αναγκαίες ..... και δεν ικανοποιούνται εδώ κοντά
Αυτο ειναι που μετραει. Τα αλλα (τα σουπερκλικατα...) ειναι για τους αλλους.
Δε θελω στεναχωριες. Η ομαδα ειναι ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.
Πιο ψηλα,απ' οτι δε μπορουσαμε καν να ονειρευτουμε πριν απο μερικα χρονια.
Ας χαρουμε την υπαρξη της ομαδας μας στον ποδοσφαιρικο χαρτη.
Μην κολλαμε σε μια ηττα. Να μαθουμε να εκτιμουμε αυτο που εχουμε.
Χασαμε απ' την Καρδιτσα τωρα και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Ετσι το βλεπω εγω...
Με βρίσκεις 99% σύμφωνο (το 1% το κρατάω καβάντζα) όχι ότι δεν γουστάρω να είμαστε και στην Κλίκα αλλά πρέπει να φτιαχτούμε και να υπάρχουμε όπως λές στο χάρτη το έγραφα και απο πρόπερσι την πρώτη χρονιά μας στην Α΄ στο panthrax, βάζουμε απο μόνοι μας το πήχη πολύ ψηλά αυτό βλέπω και φέτος απο μερικούς δικούς μας...... και η Γ είναι κοντά...
Ειναι και καπου λογικο να εχουμε (ως φιλαθλοι) πιο ψηλους στοχους απ' οτι μπορει να καταφερει η ομαδα.
Και αυτο συμβαινει,διοτι η ανοδος της ομαδας στην κλικα,ηταν κοντρα στη φυσιολογικη εξελιξη των πραγματων.
Εχουμε ξεχασει (αρκετοι απο μας) πως οτι ανεβαινει,κατεβαινει.
Γι' αυτο λοιπον,αυτο που (πρεπει να) μας απασχολει,ειναι να μην ξεπερασει σε ταχυτητα η πτωση την ανοδο...
Θα ερθει και η πτωση. Αρκει να ακολουθησει τη ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.
Γιατι τωρα,καθε αλλο παρα σταθεροποιημενοι ειμαστε. Αν το καταφερουμε αυτο,τοτε θα εχουμε καθε δικαιωμα να καταριομαστε την ομαδα,για ηττες τυπου Καρδιτσας (που ξαναλεω,οτι ηταν απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια μας για φετος και οποιος εχει παει εκει μεσα μπορει να το επιβεβαιωσει αυτο...)
Τελος παντων,δεν εγινε και τιποτα. Συνεχιζουμε.
Υ.Γ: Sorry για τα πολλα ποσταρισματα,αλλα βλεπω πολυ στεναχωρια. Δεν πρεπει. Εχουμε πετυχει πολλα. Πολλα περισσοτερα απ' αυτα που χασαμε με μια ηττα στην Καρδιτσα...
Υ.Γ: Sorry για τα πολλα ποσταρισματα,αλλα βλεπω πολυ στεναχωρια. Δεν πρεπει. Εχουμε πετυχει πολλα. Πολλα περισσοτερα απ' αυτα που χασαμε με μια ηττα στην Καρδιτσα...
Δεν πειράζει …….
Ήταν τόσο παρηγορητικά τα λόγια σου………..
Τα νιάτα ενθουσιάζονται και απογοητεύονται εύκολα
Εμείς οι παλαιότεροι ξέρουμε πως ότι ανεβαίνει ….κατεβαίνει…….
...ΜΠΕΜΠΕ - ΛΙΛΗΔΕΣ.....ειχαμε σημερα στην ενδεκαδα μας...αυτο ενοχλει πολυ...και οχι τοσο η χασουρα...ειναι ενα προβλημα που παρουσιαστηκε και στον αγωνα με την Βεροια...επειγοντως θεραπεια...Βασιλακακη σε λενε,Θοδω-ρο σε λενε,οπως κι αν σας λενε,καντε κατι αμεσα...τραβηξτε αυτια και βαλτε να παιζουν,αυτοι που πραγματικα γουσταρουν...οι "δημοσιοι υπαλληλοι" να ζητησουν τα ρεστα απο τον...Παγκαλο...τον Θοδωρο.........................
το ότι ανεβαίνει κατεβαίνει πες το ξανά να το χωνέψει ο cappo .... μακριά από μας....................... ο karafatme το εγραψε .............................και ο
cappo δεν καταλαβε...............μπορειτε να γινετε λιγακι πιο σαφης,στο τι ακριβως δεν μπορουμε να χωνεψουμε ? ...οχι για τιποτε αλλο... αλλα για να μας βοηθησετε να το χωνεψουμε................................ ...............
Κώστας Βασιλακάκης: "Ήταν ένα ματς με ένταση και πάθος. Η ομάδα μου δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι αλλά ο αντίπαλος ανέβηκε και στο δεύτερο μέρος που άλλαξε διάταξη και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Δεχτήκαμε ένα τέρμα, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά φάγαμε ένα "κρύο" γκολ το οποίο δεν έπρεπε να δεχτούμε και χάσαμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να ξέρουμε ότι άλλο Σουπερ Λίγκα κι άλλο Β' Εθνική. Θα πρέπει να ματώνεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση".
Τζο Παλατσίδης: "Ήταν μία σπουδαία και δίκαιη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και μετά από δύο εκτός έδρας παιχνίδια συν την ήττα στο Κύπελλο, θέλαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Νικώντας άγχος και πίεση πετύχαμε τον στόχο μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί υπερέβαλαν εαυτούς και έδειξαν χαρακτήρα. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες, στο δεύτερο μέρος ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά ο αντίπαλος ισοφάρισε παίρνοντας ένα "εύκολο" πέναλτι, αλλά την κατάλληλη στιγμή πετύχαμε δεύτερο γκολ και πήραμε τη νίκη. Θα χαρούμε τι νίκη και θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και εφόσον συνεχίσουμε με πάθος και θέληση θα είμαστε καλά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν".
...οι ΜΠΕΜΠΕ-ΛΙΛΗΔΕΣ της ομαδας μας,εκαναν τον... Χατζηριζο να μοιαζει Φορλαν...αμα τρως γκολ απο πακτη που λεγεται "Χατζηριζος",τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.........ειδα τις φασεις απο το βιντεακι παραπανω...α πα πα πα... ...μας εκαναν οι "Χατζηριζοι" οτι ηθελαν...... ...συνερθετε οσο ειναι νωρις...παιξτε την μπαλιτσα που ξερετε και το πραγμα θα τσουλησει μονο του...τα ποδια που σας εδωσε ο Θεος,ειναι για να κλωτσουν και την μπαλλα...δεν ειναι μονο για να στηριζουν το κορμι...ΜΠΕΜΠΕ-ΛΙΛΗΔΕΣ.