| ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jimakos
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ηλικία : 29 Τόπος : komotini
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:07 pm | |
| |
|
| |
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:08 pm | |
| Καλώς ορίσατε ρε αλάνια...Πόσο είστε? |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:12 pm | |
| Καλως ήρθατε παιδιά. Αν θέλετε στείλτε με pm το όνομα σας στο facebook(αν έχετε) να γνωριστούμε καλύτερα.
Υ.Σ. Μην γράφεται με greeklish στα υπόλοιπα θέματα( μόνο σε αυτό ) γιατί ο Kabano παίρνει κεφάλια. |
|
| |
jimakos
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:18 pm | |
| |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:20 pm | |
| |
|
| |
jimakos
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:24 pm | |
| |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:25 pm | |
| Καλά είμαστε..Εσύ? Καλό θα ήταν να άρχιζες να γράφεις στα ελληνικά... |
|
| |
jimakos
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 4:26 pm | |
| καλά οκ θα γράφω πήρες μέρος στο διαγωνισμό? |
|
| |
Panthrakikosfan
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 5:02 pm | |
| Σε αυτό το θέμα επιτρέπονται. Στα υπόλοιπα απαγορεύονται γιατί δεν τα καταλαβαίνουν όλοι. |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 6:54 pm | |
| - jimakos έγραψε:
- καλά οκ θα γράφω
πήρες μέρος στο διαγωνισμό? Σαν παιδί και γω πήρα.. |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Σαβ 24 Ιουλ 2010, 8:13 pm | |
| Orfea, Bamniko kai jimako Welcome to grupo Panthrakistas . |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Τετ 28 Ιουλ 2010, 2:15 pm | |
| Στο σημερινό έντυπο "ΧΡΟΝΟ" είδα άρθρο .... copy paste της ανακοίνωσης που βγήκε από το φόρουμ για την ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ..... ευχαριστούμε τον XPONO τόσο για την έντυπη ενημέρωση των νέων φίλων του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ όσο και την ηλεκτρονική που την βρήκα εδώτην αναδημοσίευσε και το komothnh.wordpress.com |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Πεμ 29 Ιουλ 2010, 1:33 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Πεμ 29 Ιουλ 2010, 1:40 pm | |
| - panthkom έγραψε:
- Η κλήρωση πότε θα γίνει?
andia knows better |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Πεμ 29 Ιουλ 2010, 1:47 pm | |
| so I have to wait from andia the answer.. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Πεμ 29 Ιουλ 2010, 2:04 pm | |
| Σήμερα είδα και στην "ΠΑΤΡΙΔΑ" την ανακοίνωση του φόρουμ για την κλήρωση των διαρκείας .... ευχαριστούμε και την "ΠΑΤΡΙΔΑ" μας και τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ για το ίδιο θέμα εδώ |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Πεμ 29 Ιουλ 2010, 9:59 pm | |
| - panthkom έγραψε:
- so I have to wait from andia the answer..
No katalaveni...Λοιπόν για να σοβαρευτούμε και να οργανωθούμε 1ον Τα εσιτήρια είναι εξασφαλισμένα για την κλήρωση. 2ον Εαν ανατρέξετε στην αρχή του φόρουμ θα δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την κλήρωση και το πως θα γίνει και το πότε θα γίνει. 3ον Η Συμμετοχή απο του νέους κάτω των 19 είναι μίκρη (δέκα συμμετοχές εως τώρα) Που σημαίνει ότι με 15-20 άτομα δεν πάμε για ΣΙΚΕ κλήρωση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Εμείς σαν παπούδες Panthrakistas και μή αυτό που ήταν γίνει σαν ιδέα και οργάνωση έγινε τώρα απο εσάς μένει να "τρέξετε" λίγο εως πολύ ώστε να φέρεται και άλλα άτομα στην κλήρωση και στο GROUPPO. Περιμένω pm και μόνο pm για ιδέες και απόψεις γιατί μπήκαμε στον Αύγουστο. |
|
| |
Stelioskomotini
Αριθμός μηνυμάτων : 41
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Δευ 02 Αυγ 2010, 12:43 am | |
| ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ και οι εγκέφαλοι στα κιγκλιδώματα!!! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Δευ 02 Αυγ 2010, 3:16 pm | |
| - Stelioskomotini έγραψε:
- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ και οι εγκέφαλοι στα κιγκλιδώματα!!!
αν είσαι κάτω από 19 χρωνών πρέπει να στείλεις e-mail με τα στοιχεία σου στο kyklopes2008@gmail.com για να συμμετέχεις στην κλήρωση για τα δύο εισιτήρια διαρκείας (nickname , ονοματεπώνυμο και κινητό) |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Τρι 03 Αυγ 2010, 1:31 pm | |
| η διαφημιστική καμπάνια νομίζω ότι θα πρέπει να επαναληφθεί μετά τον δεκαπενταύγουστο .... δεν σεβαστήκαμε ούτε τα μπάνια του λαού |
|
| |
Sapa
Αριθμός μηνυμάτων : 3
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Δευ 16 Αυγ 2010, 12:57 am | |
| |
|
| |
Panthrakikosfan
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Δευ 16 Αυγ 2010, 1:20 am | |
| Καλώς τον Θεσσαλονικιό τον Πάνθρακα. |
|
| |
Sapa
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Δευ 16 Αυγ 2010, 1:21 am | |
| Ποσα ξες εσυ!Πανθραξ μια ζωη! |
|
| |
Panthrakikosfan
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Δευ 16 Αυγ 2010, 1:24 am | |
| |
|
| |
Sapa
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" Δευ 16 Αυγ 2010, 1:25 am | |
| Δεν ξεχασα μην στεναχωριεσε! |
|
| |
| ΝΕΟ ΘΕΜΑ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ" | |
|