Παρόντες χρήστες | 289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
|
| center>
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Σαβ 28 Νοε 2015, 11:03 am | |
| ................θα το τσουρουφλισουμε σημερα....... |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Σαβ 28 Νοε 2015, 6:27 pm | |
| το γνωριζα.............και εγενετο τσουρουφλισμα...................διατι αραγε ?.......διοτι ετσι επρεπε...............ψιλα γραμματα........μονον οσοι ειναι καλοι μαθητες,μπορουν να καταλαβουν γιατι τσουρωσαμε σημερα το πουλι..........
...την δευτερη πιο αχωνευτη ομαδα στην κατηγορια.........την πρωτη την ξερετε.....αυτην θα την μαδησουμε εκει γυρω στην ανοιξη.........
......ζαααααααααααλιιιιιιιζομαιιιιιιιιιι............... |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Σαβ 05 Δεκ 2015, 7:19 pm | |
| ....αλλη μια χαρα σημερα κυρ Χρηστο Πανοπουλε.........χε χε χε χε χε χε..........πολλες πηρες τελευταια και δεν αντεχονται..........μην σταματας ομως......γελασε παλι το χειλακι μας και σημερα........
.................τσιμπουκοκλανη καλα ? ......να εισαι παντα πλυμενος........ |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 06 Δεκ 2015, 11:43 am | |
| |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 06 Δεκ 2015, 2:34 pm | |
| Ρε δε πα να ψόφησε ο αρχηγός της φαμίλιας (από το χέρι του γιου του μάλιστα) δε πα να φυλάκισαν την κόρη (αν και βασίλισσα) να την διαπόμπευσαν γυμνή,να την κούρεψαν με την ψιλή,να την γέμισαν ροχάλες,δε πα να έχασε το δεξί του χέρι ο μεγάλος γιος και να κρύβεται εξόριστος ο μικρός...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ
Και αυτό θα φανεί και σ' αυτήν τη σεζόν και στην επόμενη και σε ΟΛΕΣ.
Το είπε άλλωστε κι ο χοντρός αυτό.
Τι ποιος χοντρός;
Ένας είναι ο χοντρός...
Υ.Γ: Εσπασαν και το ρεκόρ του Μπούκοβι οι αναγούλες. Στα ανύπαρκτα πέναλτι. Ομως αυτό που τους ΚΑΙΕΙ (πιστέψτε το αυτό...) είναι ότι δεν πρόκειται να τους παραδεχθεί ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΜΠΕΕΕΕ ΡΕ! |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 06 Δεκ 2015, 2:49 pm | |
| Στις σοβαρές ειδήσεις τώρα,το καλύτερο προϊόν της γηραιάς αλβιώνας (μαζί με την Κέϊτ βέβαια...) μίλησε μετά από πέντε χρόνια σιωπής.
Οι MAIDEN (στα εξήντα τους) έβγαλαν καινούργιο CD και είναι να πάθεις μουνόπλακα.
Ο θεός STEVE HARRIS ξαναχτύπησε.
Αυτός που έγραψε στα παπάρια του την Άρσεναλ,την Τότεναμ και την Τσέλσι και είναι Γουέστ Χαμ μέχρι το μεδούλι.
Και που την αλλαγή ρυθμού στο 6:58 του "The greater good of God" (2006) που είναι ότι τελειότερο έχει ακουστεί στην παγκόσμια μουσική,λένε διάφοροι ότι του την ενέπνευσε ο διάολος.
Μαλακίες λέω γω.
Δεν την ενέπνευσε ο διάολος,αλλά ο Θεός.
Για τον γιό Του μιλάει το κομμάτι άλλωστε.
Υ.Γ: UP THE IRONS λοιπόν. Ελπίζουμε σε ακόμα ένα,εκεί κατά το 2020. Διότι το καλό πράγμα,συμβαίνει μια φορά στα πέντε χρόνια κι όχι φυσικά κάθε χρόνο. Κατάλαβες αγαπητέ πουστόγαβρε; Κατάλαβα να λες... |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Σαβ 12 Δεκ 2015, 12:57 pm | |
| .......λιγα πραματα φετος για στολισμα..........και του χρονου μια απο τα ιδια........απο την στιγμη που η δευτερη φορα αριστερα αποτελειωνει την πατριδα μας σαν χωρα και την κατανταει χωρο................. ..............καλες γιορτες......και ταβλα σημερα η γριέντζω................. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 21 Δεκ 2015, 2:39 pm | |
| ......το πανι του ...νεου κλαμπ, που ηταν καρφωμενο χθες εκει που τινος μανα κολυμπεί .......τα ειλικρινη μας συλληπητηρια.........................γουσταραμε χθες.....καργα.......και πλέρια..............η ομας πλεον δαγκωνει οποιον μπορει και δεν μπορει..........και οπου βγαλει.......τα παλαμακια των πιστων χθες η καλυτερη αναγνωριση...................μακρια κι αγαπημενοι................. |
| | | ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 21 Δεκ 2015, 11:29 pm | |
| Μια απορία έχω μόνο; Αυτούς τους ίδιους παίχτες, στην αρχή της χρονιάς τους είχαμε ξεγραμμένους, ότι δεν είναι του επιπέδου της Super League, ότι δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ότι η διοίκηση είχε παρατήσει τον Πανθρακικό ακυβέρνητο και άλλα πολλά. Όταν ήρθε ο Ελευθερόπουλος στη θέση του Ρόκα, πάλι "τερματζή" πήραμε, η ίδια γκρίνια. Και βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια την απόλυτη μεταμόρφωση. "Πως γένηκεν αυτό;" που λέει κιο φίλος μας ο cappo ; Για να μην τα πολυλογώ (αν και έχω το δικαίωμα αφού δεν έχω γράψει τόσο καιρό), είμαστε στα μισά του πρωταθληματος. Αν συνεχίσουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια, δεν κινδυνεύουμε. Με διάρκεια όμως. Τις δυνατότητες τις έχουν και το απέδειξαν. Τη θέληση να αποδείξουν και όλα καλά.
Φιλικά Χρήστος |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Δεκ 2015, 4:12 pm | |
| "Πως γένηκεν αυτό;" που λέει κιο φίλος μας ο cappo ;
Χρηστος εγραψε...............
...να διορθωσει ο.. Ογκουνσοτο(!) με πολλες ευχες για την καλη χρονια...............
................πως γεννεν αυτο .....................! |
| | | ckara
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τρι 22 Δεκ 2015, 6:06 pm | |
| Να διορθώσω, πολύ ευχαρίστως!!! Άλλωστε κομματάκι δύσκολο να σας μπερδέψει κάποιος. Εσένα όλοι θα σε αναγνωρίσουν με το πρώτο.... τον άλλον, τον ... "Ογκουνσότο" είπαμε; ποιος να τον αναγνωρίσει άλλωστε;
Καλά Χριστούγεννα αναγκαστικά εκ του μακρόθεν και, ελπίζω, το "Καλή Χρονιά" να το πούμε από κοντά.
Φιλικά Χρήστος |
| | | manos
Αριθμός μηνυμάτων : 79
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Τετ 23 Δεκ 2015, 8:53 pm | |
| |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Παρ 01 Ιαν 2016, 12:20 pm | |
| ....καλη χρονια στην ομαδα μας...................
.......καλη αποχη επισης στους παικτας μας............αφραγκιες..........
.......μπραβο στο συστημα Πανθρακικος για την ξεφτιλα, χρονος βγαινει χρονος μπαινει......
....αν δεν μπορουν ,ας πιασουν τις γωνιες να πουλανε καστανα....... |
| | | manos
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Σαβ 02 Ιαν 2016, 7:38 pm | |
| Δύσκολη έδρα, κόντρα η διαιτησία. Οκ, δικαιολογίες υπάρχουν και είναι και πραγματικές αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. 4-0 σκορ, 23-3 τελικές (αν θυμάμαι καλά) και ξανά η soft αντίδραση πολλών παικτών.
Χάρισμα το πρώτο γκολ (νομίζω ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό Παπαγεωργίου ήταν ο κουβαρντάς), χάρισμα το δεύτερο γκολ (ο Λαδάκης σε αντίδραση 20χρονου), τα κενά της άμυνας το 3ο, η ποιότητα του αντιπάλου το 4ο.
Εξαιρετική ομάδα ο Αστέρας, δουλεμένος πολύ αλλά σε ματς κατοχής δικό του και εμάς στην κόντρα, φιλοδοξούσα βαθμό(υς).
Τραγικός και άψυχος όπως πάντα ο Ροτζέριο, καταστρέφει τα πάντα και δεν κόβει τίποτα. Απορώ γιατί δεν βρίσκεται στην κερκίδα.
Απογοήτευση και ο Ίγκορ για το τετ α τετ. Δείχνει ψυχική και πνευματική διάθεση και ψυχολογία. Στο ναδιρ φαίνονται. Επιμένω ότι ο Ίγκορ είναι ότι ποιοτικότερο έχει φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού. Τεχνική επιπέδου παικτών Ρεάλ-Μπάρτσα (δεν υπερβάλλω) και τρομερή ποδοσφαιρική ευφυία. Μπαλαδόρος με φοβερό μυαλό δηλαδή. Για να καταλήξει στον Πανθρακικό πριν 2 χρόνια είχε ένα φοβερό κουσούρι: ταχύτητα. Και δυστυχώς φέτος, ο συνομήλικός μου αρχισκόρερ του Πανθραξ στην Α' Εθνική, έπεσε στην ταχύτητα κάτω του ανταγωνιστικού. Ούτε η ποιότητα, ούτε η ευφυία φαίνεται ότι μπορούν να την κρύψουν πλέον. Κρίμα γιατί χωρίς Ίγκορ δεν υπάρχει ελπίδα, κρίμα γιατί θα ήθελα να αντέξει 1-2 σεζόν ακόμη.
Μετρημένα κουκιά. 11 βαθμοί και κόντρα διαιτησίες. Απλά πράγματα: στα δυο επόμενα θέλει 4-6 βαθμούς για να συνεχίζει να ελπίζει. Για να δούμε... |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Σαβ 02 Ιαν 2016, 8:37 pm | |
| Να ελπίζουν σε τι ρε συ Μάνο; Και για ποιο λόγο;
Αντε και κάνουν 6-7 νίκες στο δεύτερο γύρο (λέμε τώρα...) και καταφέρνουν και βάζουν από κάτω τον Παναιτωλικό (που είναι η μοναδική ομάδα εκτός Καλλονής που μπορούν να περάσουν στο τέλος στη βαθμολογία) και σώζονται.
Και;
Να μην ξαναπάρουν μετά άδεια,να κατέβουν πάλι με Μουδούρογλου-Νικόλτση και να παρακαλάμε πάλι μην ξεφτυλιστούμε βαθμολογικά;
Ασε,να λείπει.
Καλά την έβγαλαν φέτος στο τζάμπα,συμμαζεύτηκε λίγο η εικόνα τους,τα αρνητικά ρεκόρ τελικά δεν έσπασαν,τζάμι. Αμα πάρουν και καμιά δεκαριά βαθμούς ακόμα,όλα καλά.
Μέχρι εκεί. Κι αν μπορούν ας κερδίσουν και μέσα κει που έχουμε να βάλουμε έστω ένα γκόλ (μ' αυτό το μαράζι θα πάω...) σαράντα και ένα χρόνια,να μας φύγει κι αυτό το απωθημένο και άντε γεια και το μπούλο μετά.
Εδώ οι άνθρωποι είναι τραγικά απαράδεκτοι κι απαράδεκτα τραγικοί.
Εχουν δικαίωμα να κάνουν μία και μοναδική μεταγραφή ενός έλληνα παίκτη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ κι ενώ έχουν τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση αφού η ομάδα δεν έχει (έτσι όπως τα κατάφεραν) ούτε ΕΝΑΝ αξιόπιστο καθαρόαιμο επιθετικό και τα λιγοστά μας γκολ τα βάζουν μεσοαμυντικοί, αυτοί "συζητάνε" με ...αριστερό μπακ !!!!!
ΕΛΕΟΣ...
Αντε να πέσουμε να τελειώνουμε να πούμε.
Και ούτε να το σκεφτούν ν' αποσυρθούν από το πρωτάθλημα,διότι του χρόνου θα έχει μείον έξι βαθμούς και δε θα φταίμε όλοι εμείς να πληρώνουμε τις μαλακίες τους.
Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι κύριοι.
Τους λέω και κυρίους τους παπάρες.
Αντε μου στο διάολο πρωτοχρονιάτικα... |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Σαβ 02 Ιαν 2016, 11:27 pm | |
| ...ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα......ειμαστε..... |
| | | manos
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 03 Ιαν 2016, 5:11 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- Να ελπίζουν σε τι ρε συ Μάνο; Και για ποιο λόγο;
Αντε και κάνουν 6-7 νίκες στο δεύτερο γύρο (λέμε τώρα...) και καταφέρνουν και βάζουν από κάτω τον Παναιτωλικό (που είναι η μοναδική ομάδα εκτός Καλλονής που μπορούν να περάσουν στο τέλος στη βαθμολογία) και σώζονται.
Και;
Να μην ξαναπάρουν μετά άδεια,να κατέβουν πάλι με Μουδούρογλου-Νικόλτση και να παρακαλάμε πάλι μην ξεφτυλιστούμε βαθμολογικά;
Ασε,να λείπει.
Καλά την έβγαλαν φέτος στο τζάμπα,συμμαζεύτηκε λίγο η εικόνα τους,τα αρνητικά ρεκόρ τελικά δεν έσπασαν,τζάμι. Αμα πάρουν και καμιά δεκαριά βαθμούς ακόμα,όλα καλά.
Μέχρι εκεί. Κι αν μπορούν ας κερδίσουν και μέσα κει που έχουμε να βάλουμε έστω ένα γκόλ (μ' αυτό το μαράζι θα πάω...) σαράντα και ένα χρόνια,να μας φύγει κι αυτό το απωθημένο και άντε γεια και το μπούλο μετά.
Εδώ οι άνθρωποι είναι τραγικά απαράδεκτοι κι απαράδεκτα τραγικοί.
Εχουν δικαίωμα να κάνουν μία και μοναδική μεταγραφή ενός έλληνα παίκτη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ κι ενώ έχουν τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση αφού η ομάδα δεν έχει (έτσι όπως τα κατάφεραν) ούτε ΕΝΑΝ αξιόπιστο καθαρόαιμο επιθετικό και τα λιγοστά μας γκολ τα βάζουν μεσοαμυντικοί, αυτοί "συζητάνε" με ...αριστερό μπακ !!!!!
ΕΛΕΟΣ...
Αντε να πέσουμε να τελειώνουμε να πούμε.
Και ούτε να το σκεφτούν ν' αποσυρθούν από το πρωτάθλημα,διότι του χρόνου θα έχει μείον έξι βαθμούς και δε θα φταίμε όλοι εμείς να πληρώνουμε τις μαλακίες τους.
Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι κύριοι.
Τους λέω και κυρίους τους παπάρες.
Αντε μου στο διάολο πρωτοχρονιάτικα... Χρόνια πολλά φίλε, ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου, όπως και σε όλα τα παιδιά στο forum. Ξέχασα να τα γράψω στο προηγούμενο post, ας τα γράψω τώρα, έστω και με καθυστέρηση. Οκ, τι να απαντήσω τώρα; Κάθε λέξη που γράφεις είναι 100% αληθής και ακριβής στο να περιγράψει την κατάσταση. Και το πιο σημαντικό: δεν αφήνεις τον πρόσκαιρο ενθουσιασμό να αλλάξει την πραγματικότητα στο μυαλό και στη ψυχή σου. Και όταν αυτό γίνεται σε εσένα που έχεις δείξει πόσο αγαπάς την ομάδα...άστα να πάνε...ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Οπότε συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Αλλά θυμάμαι και κάτι που εσύ είχες γράψει πέρσι. Αδυνατώ να το βρω και να το παραθέσω αλλά το νόημα ήταν πάνω κάτω ότι "προτιμάω να σωθώ και ας προδιαγράφονται τραγικότερα τα πράγματα του χρόνου". Και πολλές φορές προτιμώ αυτό παρά τη σκληρή αλήθεια. |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 03 Ιαν 2016, 6:59 pm | |
| Και γω το θυμάμαι αυτό που λες.
Είχα γράψει δηλαδή,ότι θέλω να σωθώ κι ας μην έχω του χρόνου άδεια κι ας προδιαγράφονται όλα μαύρα εξαιτίας της μη αδειοδότησης.
Διότι θέλω να βλέπω την ομάδα μου στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο εν Ελλάδι,όπως και όλοι μας λίγο-πολύ φαντάζομαι.
Από αυτό όμως,μέχρι το έκτρωμα που παρακολουθούμε φέτος (και δε με ξεγελάνε εμένα φωτοβολίδες τύπου Ατρομήτου και τύπου ΠΑΟ) η απόσταση είναι τεράστια.
Και η αδιαφορία-ανικανότητα,έχουν και τα όρια τους.
Κι ο ΠΑΣ δεν έχει άδεια,όπως κι ο Πανιώνιος.
Εχουν όμως σχέση τόσο η παρουσία τους όσο και οι ενέργειες που έκαναν οι άνθρωποι αυτών των ομάδων για να ισοσκελίσουν αυτό το εκ των πραγμάτων μειονέκτημα, με την παρουσία τη δική μας ή με τις αντίστοιχες δικές μας ενέργειες σχετικά με το ίδιο μειονέκτημα;
Πήραν οι άνθρωποι που διοικούν αυτές τις ΠΑΕ σβάρνα τα κοκκινοχώματα και τις επισκοπές για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους;
Υπερεκτίμησαν έτσι το υλικό τους,ή αν θέλεις επαναπαύτηκαν στην ελπίδα επανεμφάνισης περσινοπροπέρσινων δεδομένων σχετικά με την ποιότητα του;
Επένδυσαν σε κατά κοινή ομολογία πρώην ποδοσφαιριστές;
Εκαναν τόσο άκυρες μεταγραφές-ανανεώσεις;
Βασίστηκαν σε τραυματισμένους παίκτες;
Φυσικά και όχι.
Εκαναν ακριβώς τα αντίθετα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στον βαθμολογικό πίνακα.
Που είναι ο Πανιώνιος,που είναι ο ΠΑΣ και που είμαστε και μεις.
Εμείς,που το χειριστήκαμε τελείως ερασιτεχνικά το θέμα,που πήγαμε να τη βγάλουμε στο τζάμπα κι ότι γίνει,που αν τα πράγματα ζεσταθούν (λέμε τώρα...) θα στραφούμε για μια ακόμα φορά σε κουμπαριές και σε προστάτες.
Οχι όμως ρε φίλε και να με συμπαθάς.
Δε μπορώ να τους ακολουθήσω σε αυτόν τον δρόμο.
Δε θέλω και δεν πρέπει στην τελική.
Ας τελειώσουν όλα αυτά ΤΩΡΑ.
Φέτος,με τη λήξη του πρωταθλήματος.
Κι ας πάρει ο καθένας το δρόμο του. Αυτοί τον δικό τους και η ομάδα τον δικό της.
Και για τον δικό τους χέστηκα κιόλας,αλλά γι' αυτόν της ομάδας που με ενδιαφέρει,έχω να πω ότι φυσικά και δεν μπορώ να τον ξέρω,θα είναι άγνωστος και σίγουρα ανηφορικός και μπορεί και να οδηγεί στο πουθενά.
Ομως προσωπικά τον προτιμώ.
Αυτό κατάφεραν οι τύποι.
Υ.Γ: Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΑΣ. |
| | | gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 03 Ιαν 2016, 10:15 pm | |
| Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά.
Κασσάνδρα, χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου.
Για άλλη μια φορά θέλω να κάνω τα ποστ σου φέιγ βολάν να τα διαβάσουν όλοι.
Και μπορεί να είναι Πρωτοχρονιά, αλλά εγώ περιμένω την Ανάσταση.
Καλά κουράγια, παίδες. |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Κυρ 03 Ιαν 2016, 11:11 pm | |
| Χρόνια πολλά και σε σένα Κάθριν.
Και καλή Ανάσταση. |
| | | ckara
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 04 Ιαν 2016, 12:52 am | |
| Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, εδώ από τα ξένα (αν και εδώ η χρονιά ΔΕΝ άλλαξε, καθώς είμαστε ακόμα κάπου στο δεύτερο μήνα του 1437, αλλά που θα πάει, θα δούμε κιεμείς το 2016).
Λοιπόν, εδώ που μένω, στο σαγηνευτικό Ριάντ, από τον Γενάρη του 2015 συγκατοικώ με ένα παλληκάρι, πορωμένο Πανιώνιο, πάνθηρας από τα γεννοφάσκια του, με τον Πάνθηρα χτυπημένο με τατουάζ επάνω του. Τόσο καλλημένο που παντρεύτηκε με κόκκινο κουστούμι (στο να βάλει μπλε πουκάμισο που ήθελε η γυναίκα του έβαλε βέτο). Με τρέλλα και κορδέλα.
Λογικά κάθε σαββατοκύριακο η συζήτηση πάει στις ομάδες μας. Από την αρχή της σεζόν, τότε που καμμία από τις ομάδες μας δεν είχε άδεια και ποντάραμε στο ποιος θα σωθεί. Η μόνιμη επωδός του ήταν (και είναι): "δε με ενδιαφέρει να πέσω ή να μείνω, θέλω ένα πράγμα μόνο: να ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ". Πιτσιρικάδες που να γίνονται παιχτάρες. Μόνο με το ΦΥΤΩΡΙΟ θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, όσοι έρθουν."
Το χαίρομαι αυτό που ακούω. Με προβληματίζει ότι δεν ακούγεται πουθενά στην Κομοτηνή, ούτε καν εδώ μέσα στο φόρουμ. Μας ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε καν το αύριο. Δυστυχώς δε βλέπω μέλλον μπροστά μας. Κιαν ο φίλος μας ο SPQR προβλέπει ανηφορικό δρόμο, μάλλον είναι για τις δυσκολίες που έρχονται, καθώς αγωνιστικά βλέπω μροστά μας μεγάλη κατηφόρα.
Καράβι χωρίς καπετάνιο, σπάνια ΔΕ βουλιάζει.
Φιλικά Χρήστος. |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 04 Ιαν 2016, 4:08 pm | |
| Εχω την εντύπωση ότι είστε ακόμα πιο πίσω.
Στο 1394.
Από τη δική μας χρονολογία,αφαιρείς 622 χρόνια.
Ετσι θυμάμαι απ' το σχολείο δηλαδή.
Κάτι είχε γίνει με τον Μωάμεθ τότε. Κάπου πήγε,από κάπου τον διώξανε και πήγε αλλού,θα σε γελάσω τώρα. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 04 Ιαν 2016, 8:17 pm | |
| ...βλεπω τραφικο ξαφνικα..........................αμα ειναι για τον Πανθρακα,καλο ειναι........
........αλλα στο πολυ αναθεμα που -ριχνετε-ριχνουν-ριχνωμε, καμμια προταση δεν ριχνετε-ριχνουν-ριχνωμε για το προβλημα της ομαδας................εστω για ξεκαρφωμα καποιος-καποιοι-καποια, να μας πει την προταση του για το μελλον του Πανθρακικου................αντε μπρε να δουμε........
......τουτεστιν ,εχωμεν μια ανακυκλωση συναισθηματων και αναθηματων ....το καλυτερο αλλοθι για τις αδειες κερκιδες..........τι να παω να δω μπρε στο γηπεδο .........η κλισε φραση,ολων οσων χορτασαν μπαλαρες απο Μπαρτσελονες ,Ρεαλες κλπ και δεν κατεδεχονται το ΔΑΚ.....................πφφφφφφφφφφφφφφ...............
.....για μας τους παλιους,η συγχρονη ιστορια του Πανθρακικου,απο τα μεσα της περασμενης δεκαετιας μεχρι σημερα,ξεπερασε το παλιο στατους κβο της ομαδας μας.........και μαλιστα κατα πολυ....η ομαδα μας ειναι πλεον γνωστη,οχι για τον Τιλιο και τον Αιβαζη ,αλλα για τον Βινταλ που εκανε μεταγραφη στην μεγαλη Μπαρτσα......και για αλλα πολλα στορυ που βαριεμαι να γραψω...πιστευω καταλαβαινομαστε..........
............απο την αλλη το συγχρονο κοινο του Πανθρακικου,πλην των ελαχιστων σοου και θεαματικων συγκεντρωσεων και επιδειξεων,δεν μπορεσε σε καμμια περιπτωση να βαλει την πλατη που δικαιουταν η ομαδα...............καπως ετσι και με τραγικες επιλογες στην μετα Σαββακη εποχη,φθασαμε εδω που φθασαμε..................κατασταση ζαβαρακατρανεμια.....
......παντως να παρακαλω γονατιστος να πεσει η ομαδα,δεν θα το κανω ποτε..........εγω θα ειμαι εκει και θα παλαμακιζω παντα........
....πεφτω-σωνωμαι.................. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 04 Ιαν 2016, 8:25 pm | |
| ..καλη χρονια και καλη δυναμη σε ολους...........
...πολλα φιλια στον Προεδρο.......ενας ειναι..
.....ο ...πουστης ! |
| | | ckara
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11 Δευ 04 Ιαν 2016, 10:02 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- Εχω την εντύπωση ότι είστε ακόμα πιο πίσω.
Στο 1394.
Από τη δική μας χρονολογία,αφαιρείς 622 χρόνια.
Ετσι θυμάμαι απ' το σχολείο δηλαδή.
Κάτι είχε γίνει με τον Μωάμεθ τότε. Κάπου πήγε,από κάπου τον διώξανε και πήγε αλλού,θα σε γελάσω τώρα. Έτσι θα ήταν, με απλά μαθηματικά. Αυτοί έχουν για 0 το ότι έφυγε από τη Μέκκα στη Μεδίνα. Αλλά ο κάθε χρόνος τους δεν έχει 365 (ή 366) μέρες. Έχουν 12 μήνες των 28 (ή 29) ημερών έκαστος (κάθε φορά που ξεκινάει καινούριο φεγγάρι). Χώρια που η αλλαγή της ημερομηνίας δε γίνεται τα μεσάνυχτα αλλά με τη δύση του ηλίου. Γενικά όλο το ημερολόγιο τους βασίζεται στη Σελήνη. Όσο για το 1437, δεν το έχω υπολογίσει, αλλά το βλέπω κάθε μέρα, παντού τριγύρω μου. Φιλικά Χρήστος |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 18 από 23 | Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |