Κουφάλες περσι μας κυνήγησαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ να μας ρίξουνε ,τους γσμησαμε φέτος πρωτάθλημα και κύπελλο,τελευταια σγωνιστικη ερχόμαστε να τελειώνουμε και με σας.
Η μεγάλη ομαδάρα της Θράκης και καλά,που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει,που γαμάει και που δέρνει και που φέτος θα πάει και στο ΟΑΚΑ για τελικό και τα λοιπά (με τον ζέτορα πάντως,πρέπει να 'ναι καμμιά τριανταριά ώρες δρόμο,συν τις στάσεις για λουκουμάκι στο ψυγείο οπότε μάλλον δε συμφέρει...) κινδύνεψε να πέσει κατηγορία;;;
Και την κυνήγησαν κιόλας για να πέσει ο φίδης με τη ζέλα;
Ομως τελικά τα κατάφερε να ΣΩΘΕΙ;
Τι λε ρε παιδί μου.
Πωτς γκένεν αυτο γαμώ το σκόντα μ' το σαράβαλο μέσα;
Κουφάλες περσι μας κυνήγησαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ να μας ρίξουνε ,τους γσμησαμε φέτος πρωτάθλημα και κύπελλο,τελευταια σγωνιστικη ερχόμαστε να τελειώνουμε και με σας.
Ναι sport ,SPQR η πώς σε λενε,όλα στημένα είναι. Σου ειπα ομως,τελευταια αγωνιστικη σε ριχνω,για τα περσινα και τα παλια σας παλουκαρια τελευταια αγωνιστικη απαιτω απο τους παιχτες μας να σας ριξουμε
Αμα θέλεις κάτι πολύ και η καρδιά σου είναι αγνή,το θαύμα μπορεί να γίνει.
Ο,τι κι αν εννοείται για σένα ως θαύμα.
Κατά τα λοιπά,θα δούμε.
Εδώ θα είμαστε και ο Μάιος μας έρχεται,εμπρός βήμα ταχύ.
Από κει και πέρα αγορίνα μου,καλά θα κάνεις να σταματήσεις να μας πρήζεις με τ' αποτελέσματα της ομάδας σου διότι δεν ενδιαφέρουν ΚΑΝΕΝΑΝ. Είσαι ο ορισμός του αντιεμπορικού,κανείς δεν έχει ασχοληθεί στα σοβαρά με την πάρτη σου εικοσιπέντε χρόνια τώρα,και δε θα το πράξουμε ούτε εμείς.
Αν και προφανώς είσαι ανίατη περίπτωση,θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να σου εξηγήσω μερικά πραγματάκια από τον καναπέ μου κι από τον υπολογιστή μου.
Είσαι αντιεμπορικός.
Δυστυχώς για σένα,αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Από τότε που ανέβηκες στην άλφα εθνική,κανείς δε σε έχει πάρει στα σοβαρά. Εχεις καταφέρει να είσαι η πιο αδιάφορη ομάδα από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ούτε κρύο,ούτε ζέστη,η πορεία σου κάθε χρόνο είναι λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη.
Δεν προξενείς στον άλλο ούτε συμπάθεια,ούτε αντιπάθεια και κοινώς σε γράφουν όλοι (μα όλοι) στ' αρχίδια τους.
Δεν έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις ούτε έναν ΓΝΗΣΙΟ εχθρό,αφού όπως προείπα,προκαλείς την αδιαφορία στον άλλο,ενώ η όποια αντιπάθεια έχεις κατά καιρούς αντιμετωπίσει στην γενικότερη πορεία σου στο ελληνικό ποδόσφαιρο,αυτή οφείλεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ στο ανισόρροπο αφεντικό σου και στην αλαζονική συμπεριφορά του.
Αμα δεν είχες κι αυτόν (ή μάλλον,άμα δε σε είχε αυτός για ν' ακριβολογούμε) τότε κανείς δε θα γνώριζε ούτε την ίδια σου την ύπαρξη.
Χωρίς υπερβολή αυτό το τελευταίο.
Τα τελευταία χρόνια,με την άνοδο του Πανθρακικού,ενδεχομένως βρήκες ό,τι έψαχνες (κάτι που είχες ένα φεγγάρι όταν έπαιζες με την Καβάλα) εκμεταλλευόμενος και το γεγονός του δικού μας ψυχισμού,του προσκολλημένου (εντελώς δικαιολογημένα) στην κοσμοθεωρία του τοπικού ντέρμπι,μια κοσμοθεωρία που σε ό,τι αφορά εμάς τους κομοτηναίους οφείλεται στην απουσία της ομάδας μας από τις επαγγελματικές κατηγορίες επί εικοσαετία και βάλε.
Είδες την ευκαιρία και τσίμπησες,σαν τον αγάμητο που βρίσκει πρώτη φορά στη ζωή του γκόμενα.
Δε σ' έχω δει να μπαίνεις σε οπαδικό φόρουμ άλλης ομάδας (οποιασδήποτε...) για να το παίξεις καμπόσος,ούτε σε έχω δει σε αγώνα με άλλη ομάδα (την οποιαδήποτε...) να σηκώνεις στο γήπεδό σου ντεμέκ υποτιμητικό πανί (όπως έκανες στον αγώνα με τον Πανθρακικό κι όπως κάνεις καθημερινά σχεδόν στο φόρουμ των φιλάθλων του Πανθρακικού).
Μπες στη σελίδα του ΟΣΦΠ.ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Αρη,Ηρακλη,ΟΦΗ,Παναιτωλικού,ΠΑΣ,Κέρκυρας,Πλατανιά Καλλονής και (για να μην πολυλογώ...) όλων γενικα των ομάδων άλφα,βήτα,γάμα εθνικής και πες ότι φέτος θα πάω ΟΑΚΑ και θα παίξω τελικό.
Το κάνεις;
Οχι.
Και ξέρεις γιατί;
Διότι θα σ' απαντήσουν (αν σου απαντήσουν) αυτό που ακούς από όλους τους οπαδούς στην ελλάδα,όποια ομάδα κι αν υποστηρίζουν.
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ δηλαδή.
Η πες τους οτι βγήκες ευρώπη και έπαιξες με τη Λάτσιο και τη Μίντλεσμπρο.
Η απάντηση θα είναι η ίδια και σε πάω ό,τι στοίχημα θες.
Αυτά τα ολίγα φιλαράκι μου περί αντιεμπορικού.
Υ.Γ: Οσο για τη δική μας την τοπική κόντρα,ας μην την αναλύσω περαιτέρω. Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες σχετικά με το που είναι δικαιολογημένη και που όχι. Κι ας μην ψάξω να βρω (ή μάλλον να θυμηθώ,γιατί εγώ ξέρω...) ποιος την ξεκίνησε και ποιος ακολούθησε. Διότι οι λεπτομέρειες αυτές,μάλλον θα σε τσούξουν ελαφρά. Αμα είσαι χοντροκέφαλος πάλι,μάλλον όχι. Οπότε για μια ακόμη φορά,η επιστήμη θα σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Υ.Γ 2: Αλήθεια,τι απαίτηση θα είχες από τους παίχτες της ομάδας σου για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής,αν ήξερες οτι ο Πανόπουλος με τον Καραολάνη πίνουν μαζί τσίπουρα;
Εκτός από ζαβό (το απέδειξε το πείραμα της μπατονέτας) και δυσλεκτικό (το απέδειξε η σγωνιστικη και το γσμησαμε),είσαι και χοντροκέφαλος (το απέδειξε η άρνησή σου να δεις το πρόβλημά σου και να στραφείς στη λύση της θεραπείας)
Και μεγάλη μαζόχα,που επιμένεις να μπαίνεις σε μια ιστοσελίδα που σου βρίζουν τη μάνα.
Τι να πω; Θεραπεία δυστυχώς δεν υπάρχει μετά απ' όλα αυτά.
Το πενηντάρικο (της ψυχοθεραπείας) πάντως δεν το παίρνεις πίσω και μάρτυς μου ο Ιπποκράτης.
Θα τα βαλεις να τα δουμε ή τα εχεις καπου κρυμμενα; Και σκεψου οτι σου στελνω ΜΟΝΟ απο 5αρες και πανω και μονο τη δεκαετια του '90..... Εισαι της πλακας και της φαπας ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
Αντε γεια σου γατακι και πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σου.....
Πώ πώ πόση ωρα έψαχνε ο άλλος να βρει παιχνίδια φαντάσου κομπλα για να εισαι μια ζωη στην φάπα . Δεν έβαλες 4-1 5-2 με γάβρο,4-2 3-1 με Βάζελο,καμμιά δεκαπενταριά νίκες με ΑΕΚ,καμμιά 15αροα νίκες μ ΠΑΟΚ που εσυ τον πλακώνεις στα @@ ! Τον πελάτη μου τον Άρη σεν έβαλες Μεσα εξω και καβαλα κέρδισε και εγω 5-2 αλλα και 4-1 εξω, οσο για σενα...στη μάπα και χωρις διαιτητές οπως πέρσι π κέρδισες με offside 10 μέτρα. Κ λαρισα καλός πελάτης ,την εχω κερδίσει Κ γω 6-1. Αντε πανβλαξ.
Αν η σκοντούλα έβαζε γκολ σαν αυτό που έφαγε πέρσι από τον Κάσες και ο διαιτητής το ακύρωνε ως οφσάιντ (επειδή ήταν ακάλυπτη η μισή πλάτη παίκτη που ΔΕΝ ακούμπησε τη μπάλα στη φάση) πόσες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας θα έβγαζε ο λαδέμπορας;