...μπρε αντμινιστορα μου,γιατι μπρε αγορι μου ?......γατι μπρε κανεις τετοια ?......γιατι μου περνας χειρουργειο τα γαμωσταυριδια που ριχνω στους σκοντατζηδες ?.....δηλαδη τα παπακια που βαζεις,τι σκατα φκιασιδωνουν ?.........
...και απο την αλλη ,αντι να αυτολογοκριθεις,για τις ελεγείες και τους υμνους που εγραψες στους σκοντατζηδες,μου μοστραρεις παιδικες πουτσιτσες να τους καταβρεχουν....τουλαχιστον αν περναγες καμμια τρανη παλαμαριά,θα το βουλωνα....................................
........στα σοβαρα τωρα............με τον φερετζε δουλεια δεν γινεται................
......σηκωθηκε και τα μαζεψε(προ πολλου...) κι εκεινος ο karafatme......για τετοια ματσακια ζουσε....μεγαλος εμψυχωτης.................παιανες βρονταγε στο blog παραμονες τετοιων αγωνων .........βυτία η πανθρακοτρελλα......
....αλλα τον "εφαγε" ο Οργανισμος..........φαγωθηκαν....ποιος και τι πως και γιατι.......τι καταλαβες μπρε Οργανισμε τωρα ?.....παρε εναν αντμινιστορα να ευχεται νικες(!) στους σκοντατζηδες και κανε μωκο....................
....οπως απ οτι φαινεται,μωκο κανει και η Κατερινα..........ποια ?......η Κατερινα........η Δερμιτζοφαγος !..........να της θυμισω θελω,πως ειναι υποχρεωση της να τηρησουμε το εθιμο και στο σκοντογηπεδο...............
cappo .... να σε βάλω στα Πηγάδια στα επίσημα ? ... δίπλα στον Πανόπουλο ..... να τραγουδάς το άσμα για το καρναβάλι και το σαλέ ....
Δεν πρόκειται να δω αγώνα ... θα βλέπω εσάς ΜΟΝΟ
....και ποιος θα δει αγωνα ....ποιος αγωνας ?.....σιγα να μην παμε να αγωνιστουμε........εμεις θα παμε να πολεμησωμε......πολεμο εχωμε την Κυριακη Αγριε.......βαλε με διπλα στον Πανοπουλο μπρε....... θα του τραγουδαω ......................"δεν ζωντανευουν οι νεκροι ".................
Τα ψέματα τελειωσαν την κυριακή όλοι ξανθη όλοι στο πέταλο δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν μας έδωσε εισιτήρια και πρέπει όλοι να κάνουμε το καθήκον μας όλοι εκεί κοντά στην ομάδα για να πάρουμε το διπλό μέσα στο κοτέτσι η θέση τον κομοτηναίων είναι στο πέταλο την κυριακή είτε λέγεσαι οπαδός η φιλαθλος η έστω αγαπάς απλά αυτήν την ομάδα που λέγεται ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΌΣ πρέπει να είσαι στο πέταλο ούτε στα επίσημα ούτε στην κερκίδα με τους ξανθιώτες
Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί περίπου 100 εισιτήρια και θα πουλιόταν περισσότερα αν υπήρχε ένα λεωφορείο για αυτούς που δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Είδα τον παλαίμαχο συνΠΑΝΘΡΑΚΑ Μπέμπη που με παράπονο μου είπε ότι δεν έχει τρόπο να έρθει. Τελικά τι πρέπει να κάνουμε; μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί το Δ.Σ. του Panthraxclub ώστε να ασκήσουμε πίεση στο να μπει λεωφορείο; Μην κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας είναι μία ευκαιρία συσπείρωσης και δημιουργίας νέων οπαδών. Τοπικό ντέρμπι είναι όσο περισσότεροι τόσο καλύτερο.
Υ.Γ. Εμένα ποιος θα με πάρει; το αυτοκίνητο μου την Κυριακή είναι υπό κατάσχεση θα το έχει ο γιος μου για να πάει θάλασσα.
.....100 εισιτηρια ..........πραγματικα τρελλο νουμερο ......ειναι 5 φορες παραπανω απ οσα υπολογιζα,πως θα φυγουν μεχρι σημερα....δεν εχω λογια ....μπραβο ....δεν θα χωραμε στην Εγνατια και θα μας στελνουν υποχρεωτικα απο τα Σελερα και απο τις Κεσσανες....................προσοχη μεγαλη λοιπον σε οσους θα μετακινηθουν......
.......Ανδρεα,αν μετανοησεις για αυτα που εγραφες για τους σκονταζηδες,συνοδηγος και κερασμενο προφιτερολ..................διαφορετικα,στο τρεϊλερ να σε κοπαναει ο αερας.......διαλεγεις........
...Υ.Γ. για το Πανθρακι,που μας προτρεπει να κανουμε κι εμεις οτι κανανε οι διπλανες οι τατιανες.............πρωτον,προσωπικα ποτε δεν θα εκανα κατι ιδιο.......δευτερον,εχουν παρελθει οι χρονοι που βγαζαμε ντουντουκες στους δρομους,βαφαμε πανια μερες και νυχτες και καιγαμε λιτρα την αμολυβδη για να μαζευουμε κανενα ψιλο να τα πληρωσουμε..............αυτα πλεον και πολλα αλλα, περιμενω εγω να τα δω απο τα φρεσκια Πανθρακια............αν υπαρχουν και το λεει η τσεργα τους, ας αρχιζουν να μαζευονται,να κανουν πραγματα και να καψωνουμε εμεις.....που μπορει μερικοι απο μας,να εχουν βγει φωτογραφια με τον .....Σπυρο Λουη !!!