Δύσκολη η σημερινή αποστολή της ομάδας μας αλλά σε καμία περίπτωση αδύνατη..Πίστευα ότι ο Ατρόμητας θα έπαιρνε το ματς με το Γιάννενο και θα ερχόταν εδώ πιο χαλαρός.. Τελικά με το χινάρι του και τη δική μας ήττα όλα είναι ανοιχτά αν και πιστεύω ότι οι Περιστεριώτες είναι ήδη στα play off.. Το μόνο που απομένει είναι να μπούμε από τη αρχή του ματς αποφασισμένοι και σοβαροί και όλα τα άλλα είναι στο ..πόδι του Παπ..και στη βοήθεια της Παναγίας (βλ.Αναστασιάδη)
Με 3 βαθμούς σήμερα φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο μας..Αντε να δούμε..
Το μόνο που φοβάμαι σήμερα είναι η απουσία του Κουτσόπουλου..Ελπίζω ο Σπύρος να πιάσει άψογη απόδοση, και να είναι μέσα στις φάσεις, γιατί την χρειαζόμαστε..
......γενικα σημερα θα ζησουμε μια μαλιφατουρα,μεχρι να σφυριξει ο κορακας.....πιστευω πως ,τα παντα εξαρτωνται απο την διαθεση των παικτων και λιγοτερο απο τον κορακα................θελει επισης και πονηρια το παιχνιδακι.........οχι βιαστικες προσπαθειες και φορτωμα με κακη ψυχολογια νωρις νωρις............
...και συμφωνω επισης,πως με το τριποντο δεν καθαριζουμε ακομη.......η νικη του σκωληκα με τις λαγουδινες και του Πλατανια με τις χανουμισες,εχουνε κανει την βαθμολογια,τσαρκα στην χαραδρα με τις τσαπές......
αν δεν μπαινουν και αυτα τοτε τι μασ φταιει ????μας φταιει ο δερμιτζακης????? ωραια μπαλα στο δευτερο και με 3 λεωφορεια πισω ο ατρομητος αυτη ειναι η ομαδα αναστοπουλε που δεν κλεινεται πισω με 14 παιχτες πισω ο ατρομητος στο δευτερο
τι εγινε στην αποχωρηση του παυλου στο τελος ειδε κανεις καταλαβε???? και τωρα τα δυσκολα τα κεφαλια μεσα και δουλεια μεχρι το επομενο παιχνιδη δεν ξερω αν μπορουμε να παρουμε κατι στην τριπολη αλλα ασ το παλεψουν
Οχι μας φταει ο Ραντμαν και ο Μαντζιος που κανανε την δουλεια τους. Στο πρωτο ημιχρονο που ημασταν? Το οτι εχουν μαθει ολοι πως παιζουμε, και ποτε και ποιους κανουμε αλλαγες? Γιατι δεν ξεκινησε ο Κασσελαν?ΟεΟ?
Και για να τελιώνει αυτή η κουβέντα, θεωρώ τον προπονητή μας ΑΝΙΚΑΝΟ και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου. Αν σε κάποιον δεν αρέσει, μπορεί κάλλιστα να κλείσει τα αυτιά του ή να μην έρχεται στο γήπεδο.
Η άποψή μου είναι ότι ο Δερμιτζάκης ένα ολόκληρο ημίχρονο έβοσκε. Αυτή είναι και την στηρίζω. Και δε μιλάω ανώνυμα, ούτε πληρωμένα. Το να έχουμε διαφορετικές απόψεις είναι καλό, σημαίνει πολυφωνία, σημαίνει Δημοκρατία, σημαίνει πλουραλισμό.
δεν ασχολουμε μαζι σου εδω και πολυ καιρο γιατι απλα δεν αξιζει...... να χαλαω τα λογια μου μαζι σου γιατι απλα δεν εισαι οπαδος και δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που λεω εσυ πανε και ασχολισου στο γηπεδο με τον δερμιτζακη και ασ εμενα να ασχολιθω με την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ εγω ποτε δεν ειπα οτι περιμενω να φυγει ο παυλος για να κερασω στο γηπεδο εγω παω να δω την ομαδα μου εσυ απλα περιμενεις να σου δοθει η ευκαιρια(οταν χανει η ομαδα) να βγαλεις τα κομλεξικα σου , τωρα τα περι δημοκρατια αστα καλυτερα πες τα σε κανεναν αλλον οχι σ εμενα
Το αν αγαπώ ή όχι την ομάδα, είναι κάτι που το ξέρω καλύτερα από σένα.
Το Δερμιτζάκη στο γήπεδο τον κράξαμε εγώ κι ο Γιώργος. Αν το σχόλιό σου πήγαινε για μένα, τότε δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Επιπλέον, κάνεις επιλεκτικό κράξιμο.
Φαντάζομαι και όλοι οι άλλοι που δε συμφωνούν με την άποψή σου, σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, θέλουν το κακό της ομάδας.
Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς έχω διαφωνήσει με πολλά από αυτά που λες στο γήπεδο (όπως διάφορα εμετικά, κατά τη γνώμη μου, συνθήματα), αλλά ποτέ δε σου έκανα προσωπική επίθεση γι' αυτά, ούτε σε έκραξα. Απλά προσπέρασα.
Τώρα, αν εσύ προτιμάς να τα βάζεις με δικούς σου ανθρώπους για χάρη ενός ατόμου που έχει δηλώσει "στρατιώτης του Πάοκ", πάω πάσο. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
ΥΓ: Δεν είναι δυνατόν να λες τον άλλον "στόκο", όταν αδυνατείς να γράψεις ούτε το όνομά σου ορθογραφημένα.